ELSTFonteinkruid 23

Vraagprijs €325.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
2010
Energieklasse
n.v.t.
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ELST
Postcode
6661 LH
Straat
Fonteinkruid 23
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ELST
Fonteinkruid 23

Jonge, volledig geïsoleerde en energiezuinige UITGEBOUWDE EENGEZINSWONING (2010), bestaande uit 3 volwaardige woonlagen, een tuingerichte woonkamer met openslaande terrasdeuren, een inbouwkeuken voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur, 3 ruime slaapkamers op de verdiepingen, een sfeervolle badkamer met ligbad/douche, een werkhoek op de 2e verdieping en een extra zoldervliering met opbergruimte. De achtertuin is sfeervol bestraat met gebakken klinkers en achterin staat een praktische houten berging.

Quote van de makelaar: “Een instapklare woning met een sfeervolle uitstraling als deze tref je maar zelden. Niet alleen de woning maar ook de ligging is ideaal. De supermarkt en het scholencomplex zijn op loopafstand en aan het einde van de straat is een riant natuurspeelveld voor de kinderen.”

SFEERVOL
Een woning met een warme en sfeervolle uitstraling als deze tref je maar zelden. Deze jonge woning heeft alle wensen van een nieuwbouwwoning waarbij alle ruimtes praktisch worden benut. De uitbouw op de begane grond maakt de woonkamer een prettige open ruimte, waarbij de openslaande deuren een fijne bijkomstigheid zijn. Ook de keuken is luxe uitgevoerd en voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur. Het tegelwerk is uitgevoerd in Italiaans marmer waardoor er een warme, eenduidige uitstraling heerst door de gehele woning. De drie slaapkamers op de verdiepingen zijn ook niet klein te noemen. Waarbij de werkhoek op de tweede verdieping voor veel thuiswerkers een fijne plek zal zijn. Wil je graag veel opbergruimte? Vanaf de 2e verdieping is een extra zoldervliering te bereiken.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en is daarmee tuingericht. Bij de bouw is gekozen voor een uitbouw van 2,4m waardoor deze woning een prettige ruime woonkamer heeft. Openslaande terrasdeuren geven daarbij direct toegang gezellige achtertuin. Door de glaspui tot aan de grond komt er veel daglicht in de woning. Het laminaat, de gestucte muren en de sierlijsten geven de woonkamer een warme sfeer. Onder de trap is nog een vaste inbouw/proviandkast aanwezig.

INBOUWKEUKEN
De keuken vinden we terug aan de voorzijde. Het keukenblok is in hoekopstelling geplaatst en in neutrale kleurstellingen uitgevoerd. Alle wenselijke inbouwapparatuur is aanwezig, zijnde een vaatwasser, een combi-oven, een koel-/vriescombinatie, een inductiekookplaat en een afzuigschouw. De keuken heeft, tevens door de bovenkastjes, praktische opbergmogelijkheden. In de rand van het plafond zijn spots ingebouwd. Ook is er mechanische ventilatie aanwezig. Het openslaande raam heeft een draai/kiepfunctie zodat je eenvoudig kunt ventileren.

SLAAPKAMERS
Op de 1e verdieping zijn 2 riante slaapkamers gelegen van respectievelijk 17m2 en 10m2 groot. De kamers hebben dus een mooi formaat en zijn praktisch in te richten doordat er zijn geen schuine dakvlakken zijn. De masterbedroom is geplaatst over de gehele breedte van de woning waardoor deze goed in te delen is. Er is dan ook plaats genoeg voor een brede kastenwand en een ruime boxspring. De ramen zijn voorzien van een draai/kiepsysteem, waardoor de slaapkamers eenvoudig te ventileren zijn.

BADKAMER
Net als de rest van de woning is de badkamer smaakvol afgewerkt. In deze ruimte is gebruik gemaakt van luxe materialen. Het Italiaanse marmer zorgt voor een warme sfeer. Het wastafelmeubel is geheel in stijl geplaatst, en voorzien van een natuurstenen blad met diverse lades en een kastje voor veel opbergruimte. De spiegelkast is tevens voorzien van praktische schappen en opbergmogelijkheden. Daarnaast is er in de badkamer een ligbad/douche en een radiator aanwezig. De ruimte is te ventileren door middel van mechanische ventilatie.

TWEEDE VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Deze woonlaag is verrassend ruim en heeft een hoge nok. De brede dakramen met verduistering zorgen ervoor dat dit een lichte ruimte betreft. Op deze verdieping tref je de 3e slaapkamer. Net als de andere slaapkamers is deze ook ruim ingedeeld. Naast de slaapkamer is een fijne werk-/studiehoek te vinden. Ook hier biedt het dakraam fijn daglicht. Op deze woonlaag vinden we ook de opstelling voor de cv-ketel en de mv-unit en de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger terug. Onder de schuine dakvlakken zijn knieschotten aanwezig voor extra opbergruimte.

ZOLDERVLIERING
Door de hoge nok op de tweede verdieping is hier een extra bergzolder gecreëerd. Middels een vlizotrap is deze bergzolder te bereiken.

ACHTERTUIN
De achtertuin doet niet onder voor de woning en is ook sfeervol aangekleed. Het terras is bestraat met gebakken klinkers wat een gezellige uitstraling geeft. Ondanks de uitbouw van de woning blijft er een goede achtertuin over van ca. 9 meter diep. Achterin de tuin is een houten tuinhuis geplaatst welke is voorzien van een vliering, dubbele deuren en elektra. De schuttingen zijn degelijk geplaatst met betonpalen en ook de achterom ontbreekt niet. Aan de achtergevel is een watertappunt te vinden.

LOCATIE in Westeraam
Deze woning vinden we terug aan een relatief rustige straat in de geliefde en gewilde wijk Westeraam. Kinderen kunnen hier prima op straat spelen. Er is voldoende parkeergelegenheid en de straat kent met name bestemmingsverkeer. Hier kunt u onbezorgd op straat de robuuste uitstraling met overstekken van de zijgevel bekijken. Leuk element is de monumentale villa die tijdens de ontwikkeling van de wijk behouden is gebleven. De wijk is opgezet met diverse speelvoorzieningen en groenstroken.

ELST, centraal in de Betuwe
Elst is het grootste dorp in de Gemeente Overbetuwe en dat is niet voor niks. Het heeft niet alleen een ideale ligging tussen de grote steden Arnhem en Nijmegen, maar heeft ook alle wenselijke voorzieningen binnen de dorpsgrenzen. Een Jumbo supermarkt en een middelbare school liggen op steenworp afstand. Dit geldt ook voor het treinstation waardoor je binnen 10 minuten uitstapt in het centrum van Arnhem of Nijmegen. Maar ook wanneer je verder weg moet voor je werk, dan ben je binnen enkele minuten op de A15 of A50.

Elst heeft een gezellige winkelstraat waar je naar hartenlust kunt winkelen. Ook worden er het hele jaar door diverse evenementen georganiseerd waardoor Elst een levendige plaats is. Er zijn gezellige terrasjes en dat allemaal op loopafstand van deze woning.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Woonkamer met openslaande tuindeuren
Trap/proviandkast in de woonkamer
Open keuken v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur
1e Verdieping:
Overloop met trapopgang
2 Ruime slaapkamers
Badkamer met ligbad/douche en wastafelmeubel
2e Verdieping:
Slaapkamer 3
Werkhoek
Opstelling voor de cv-ketel en aansluitingen voor de wasmachine/wasdroger en mv-unit
Knieschotbergruimte
Vliering
Middels vlizotrap bereikbare opbergzolder.

BIJZONDERHEDEN
Instapklare woningen met hoog afwerkingsniveau
Tegelwerk uitgevoerd in Italiaans marmer
Begane grond is 2,4 meter uitgebouwd
Tuingerichte woonkamer
Sfeervol aangeklede woning
Inbouwspots in koof
Openslaande terrasdeuren
Open keuken met alle wenselijke inbouwapparatuur
3 Volwaardige slaapkamers op de verdiepingen
Draai/kiepramen
Badkamer met ligbad/douche en wastafelmeubel
Veel opbergruimte op de badkamer
Sfeervolle tuin met gebakken klinkers
Houten berging achterin de tuin
Rustige ligging
Natuurspeelveld aan het einde van de straat
Scholencomplex om de hoek gelegen
Voorzieningen zoals een supermarkt op steenworp afstand
Centrale ligging tussen Nijmegen en Arnhem.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning