Remko Stevens Makelaardij

ZETTENStationsstraat 9

Vraagprijs Prijs op aanvraag
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Halfvrijstaande woning
Bouwjaar
1936
Energieklasse
F
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 AW
Straat
Stationsstraat 9
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Stationsstraat 9

Stijlvolle jaren ’30, VOORMALIGE WOONBOERDERIJ (half-vrijstaand) met mooie authentieke details en onder meer een en-suite woonkamer met gashaard, een aangebouwde serrekamer, een leefkeuken met schuifpui naar zonneterras, een volwaardige kelder, een royale kantoor- c.q. werk/hobbykamer op de begane grond (36m2), maar liefst 4 volwaardige slaapkamers op de verdieping (te bereiken met 2 trappen) alsmede een complete badkamer met separaat toilet en een zoldervliering met stahoogte.

Dit verrassend grote woonhuis staat op een royaal perceel van 1.067m2 groot en heeft veel meer te bieden dan een karaktervol woonhuis. De tuin biedt opvallend veel privacy en zonuren (zuid/westen) en is onder architectuur aangelegd met o.a. een ingebouwd, verwarmd zwembad (5m x 10m), een zwembadhuisje met filter en pompen, een jacuzzi, een 2e tuinhuis voor tuingereedschap en een royale, afgesloten oprit (poort is elektrisch te bedienen) met houten garage (3,5m x 6m) met zadeldak. De woning is centraal in het dorp gelegen met alle (winkel)voorzieningen en treinstation op loopafstand.

Quote van de makelaar: “Zetten telt maar weinig karaktervolle gezinswoningen, des te unieker is dit object midden in het dorp. De woning ademt nog sfeer en karakter van de jaren ’30 terwijl er ook moderne invloeden te vinden zijn zoals een complete inbouwkeuken en modern sanitair. Bovendien maken het zwembad, de jacuzzi en de gunstige tuinligging het buitenleven erg aangenaam. De woning heeft ca. 230m2 woonoppervlak en telt ca. 1.020m3 inhoud, voldoende om een uur rond te lopen en je hart te verliezen aan deze heerlijke woonboerderij”.

WOONBOERDERIJ OPGESPLITST
Deze woonboerderij is opgesplitst in een voor- en achterhuis waarbij deze woning het volledige oorspronkelijke woonhuis aan de voorzijde plus circa de helft van de achtergelegen deel betreft. De achtergelegen woning (nummer 11) is in het restant van de voormalige deel én de achtergelegen schuur gesitueerd. Dit is een unieke verdeling die we niet vaak tegen komen. Het mooie hiervan is dat de authentieke woning volledig behouden is gebleven. Bovendien woon je voor je gevoel vrijstaand mede door de ruimte zowel in de woning als de ruimte in de tuin.

AUTHENTIEKE DETAILS
Het leuke aan een vooroorlogse woning is vaak de woonsfeer en het karakter die het uitstraalt. Aan de buitenzijde vallen dan ook meteen de luiken en het robuuste overstek op. Uiteraard zijn de gevels in klassieke metselverband opgetrokken en is het dak v.v. keramische dakpannen.

Ook van binnen zijn nog tal van jaren ’30 kenmerken bewaard gebleven. Voorbeelden hiervan zijn onder meer de granitovloer in de hal/entree, de glas-in-lood elementen in binnendeuren en bovenlichten, klassieke paneeldeuren met origineel deurbeslag, en-suite schuifdeuren met inbouwkasten en marmeren schouw in de woonkamer en een authentieke trapopgang met loper naar de 1e verdieping. In combinatie met een mooie parketvloer en een ingebouwde gashaard is de kans groot dat je voor deze sfeervolle ambiance valt.

ENTREE / HAL & KELDER
Wanneer je bij de voordeur staat, word je welkom geheten door een authentieke halfronde toogdeur. Eénmaal binnen proef je meteen de sfeer van vroeger. De granitovloer en kleine wandtegeltjes springen meteen in het oog. Hier hoef je maar weinig te doen om sfeer in huis te brengen.

Vanuit de hal is de kelder toegankelijk. Het is niet zomaar een kelder aangezien deze verrassend groot is (ca. 14m2). En met een stahoogte van 1,8m kun je er licht gebukt lopen. De kelder is droog en lekker koel waardoor je er veel levensmiddelen en/of een voorraadje wijn kwijt kunt.

WOONKAMER EN-SUITE MET SERRE
De woonkamer is in huis één van de belangrijkste ruimtes waar je doorgaans veel tijd doorbrengt. Deze woonkamer wordt opgedeeld door en-suite schuifdeuren en kastenwand waardoor je de woonkamer gedeeltelijk kunt afsluiten. Hierdoor zou je de woonkamer kunnen afsluiten van bijvoorbeeld een werkhoek. De speelsheid van de indeling zorgt ervoor dat je meerdere zithoeken kunt creëren. Een TV-hoek bij de gashaard, een 6-persoons (eet)tafel bij de schouw van de voormalige keuken en een relaxhoek in de serre die is aangebouwd.

De serre is in 1996 aangebouwd en is een heerlijke ruimte met veel glas en lichtinval (op het zuiden gesitueerd). De serre is in de stijl van de woonkamer aangebouwd waardoor het één geheel is geworden. Voorbeelden hiervan zijn het balkenplafond dat is doorgetrokken en de glas-in-lood bovenlichten die zijn nagemaakt van het origineel. Openslaande tuindeuren zorgen voor een directe verbinding met het buitenterras.

LEEFKEUKEN
In de voormalige deel is een nieuwe leefkeuken gecreëerd. Deze is lekker ruim opgezet waardoor je er met gemak een 6-persoons eettafel kwijt kunt. Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Hierbij moet je denken aan een vaatwasser, een grote oven, een koelkast, een 4-pits gaskookplaat en een afzuiger. Een close-in-boiler zorgt voor direct warm water. Inbouwspots en een dubbele gootsteen zorgen voor extra comfort. Ideaal is de schuifpui en de loopdeur waardoor je direct het buitenterras op loopt (zuidligging).

KANTOOR- c.q. HOBBYRUIMTE
Nog een bijzonder aspect aan deze woning is de inpandige kantoorruimte die je voor meerdere doeleinden zou kunnen gebruiken. De ruimte is ca. 35m2 groot waardoor je er zelfs met gemak een tafeltennistafel kunt plaatsen. Maar werk je veel vanuit huis of wil je graag een praktijk of salon aan huis beginnen, dan biedt dit zeker perspectief. Deze kantoorruimte heeft bovendien een eigen ingang vanaf de oprit. De glaspui zorgt voor de nodige lichtinval en het plafond betreft een systeemplafond. Heb je specifieke plannen, informeer dan altijd even bij de Gemeente Overbetuwe voor de mogelijkheden.

SLAAPKAMERS
Op de 1e verdieping zijn 4 slaapkamers gelegen van respectievelijk 22m2, 19m2, 14m2 en 13m2 groot. Een kleine kamer zit er dus niet tussen. De 2 slaapkamers aan de voorzijde hebben ieder een eigen wastafel, een inbouwkast en een dakkapel. Ook de hoofdslaapkamer heeft een brede dakkapel en een vaste garderobekast (schuifpanelen). De 4e slaapkamer is het grootst van allemaal maar dit is inclusief de washoek met wasmachine-aansluiting. Deze washoek is eventueel van de slaapkamer op te splitsen. Opvallend is dat er 2 vaste trappen naar de 1e verdieping leiden. Hierdoor is zowel de overloop als de grootste kamer separaat van elkaar te bereiken.

BADKAMER & TOILET
De badkamer is in 2010 vernieuwd en v.v. modern sanitair en tegelwerk. Er is zowel een ligbad als een inloopdouche aanwezig. De inloopdouche is opvallend groot waarbij het armatuur is v.v. massagestralen. In het plafond is spotverlichting verwerkt. Een wasmeubel maakt de badkamer compleet. De dakkapel zorgt niet alleen voor extra ruimte, maar ook voor lichtinval en voor een ideale ventilatiemogelijkheid.

Het 2e toilet is niet op de badkamer maar op de overloop gelegen. Dit is ideaal wanneer de badkamer vaak bezet is zodat je elkaar niet in de weg hoeft te lopen. Het toilet is ruim opgezet, zwevend uitgevoerd en v.v. een fonteintje. Dit toilet is tegelijkertijd met de badkamer gemoderniseerd en daardoor éénduidig afgewerkt.

ZOLDER
Middels een vlizotrap op de overloop is de zolder te bereiken. Het is een echte zolder aangezien je er ruimschoots kunt staan (nokhoogte 2,6m). Er is dan ook veel opbergruimte te vinden voor bijvoorbeeld vakantie- en seizoensspullen. In de voorgevel zit een klein raampje die voor daglicht zorgt. Boven de slaapkamers aan de achterzijde is ook zolderruimte te vinden, maar dit is lastig te bereiken. Je zou deze ruimte wellicht toegankelijker kunnen maken door het plaatsen van een extra vlizotrap.

BUITENLEVEN
Voor veel mensen is het buitenleven net zo belangrijk als de woning zelf. Deze woning heeft zo’n tuin waar je al snel gelukkig van wordt. Doordat het perceel meer dan 1.000m2 groot is, ligt er veel ruimte om de woning heen. Aan de ene zijde (zuidzijde) is het terras aangelegd en is het zwembad ingebouwd. Hier vinden we eveneens de jacuzzi en een extra tuinhuis terug. Aan de voorzijde heeft de tuin een prakachtig karakter met veel groen waarbij diverse bomen en een hoge coniferenhaag voor de nodige privacy zorgt. Dit geldt eigenlijk voor de gehele tuin, waardoor je verrassend vrij zit met nauwelijks tot geen inkijk. Het grasveld biedt perspectief voor meerdere speeltoestellen. Aan de noordzijde ligt de brede oprit met dubbele poort en garage.

ZWEMBAD & JACUZZI
Wie droomt er nu niet van een zwembad in de tuin? Deze woning heeft het gewoon…
En wat voor één! Het zwembad heeft een goed formaat (5m bij 10m), is 1,5m diep en kan in de avonduren verlicht worden. Er is zowel een zomer- als een winterzeil aanwezig waardoor je het zwembad schoon kunt houden. Naast het zwembad staat een ‘zwembadhuisje’ met een filter- en pompsysteem alsmede een extra CV-ketel om het zwembadwater te kunnen verwarmen.
In de zomer kun je heerlijk baantjes trekken, in de winter is het daarvoor te koud en duik je lekker in de warme jacuzzi die naast het zwembad staat.

OPRIT & GARAGE
Het huis is niet compleet wanneer er geen goede oprit en garage bij zit. Uiteraard ontbreekt het hier niet aan. De oprit met grind is royaal opgezet waardoor je er met gemak 6 auto’s kunt parkeren. Twee auto’s passen naast elkaar waardoor je elkaar niet in de weg hoeft te staan. De oprit is af te sluiten met een elektrisch, op afstand bedienbare, dubbele poort (sierhekwerk 2015).

Aan het einde van de oprit staat een garage met zadeldak. Deze garage is volwaardig (3,5m bij 6m) te noemen en zelfs breder dan gemiddeld. Ben je een autoliefhebber en/of heb je een motor, dan zal deze garage je zeker aanspreken. Ook kun je hier prima een hobby uitoefenen. Er is daglicht en elektra-aansluiting aanwezig.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.250 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat en Hema worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer, een chocolaterie en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen kunt lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een dansschool en een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRALE LIGGING
Of je nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor ben je binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met trapopgang en toegang tot kelder
Woonkamer en-suite met inbouwkasten, een schouw en een ingebouwde gashaard
Serrekamer met openslaande terrasdeuren
Leefkeuken v.v. inbouwapparatuur, een schuifpui en een extra tuindeur naar buitenterras
2e Hal met toilet
Kantoor- c.q. hobbykamer met 2e trapopgang, CV-kast en deur naar oprit.
1e Verdieping:
Overloop met vlizoluik naar zolder
Slaapkamer 1 met wastafel, inbouwkast en deur naar balkon (boven serrekamer)
Slaapkamer 2 met wastafel, inbouwkast en dakkapel
Badkamer met ligbad, inloopdouche, wasmeubel en dakkapel
Slaapkamer 3 met brede schuif/kastenwand en brede dakkapel
Slaapkamer 4 met dakvenster en wasmachine-aansluiting (in washoek)
Separaat toilet met fonteintje, tevens verbinding tussen overloop en slaapkamer 4 c.q. wasruimte.
Zoldervliering:
Opbergruimte met stahoogte en daglicht (kopgevelraam).

BIJZONDERHEDEN:
Unieke en karaktervolle, voormalige woonboerderij met mooie, authentieke details
Met ca. 230m2 woonoppervlak is de woning geschikt voor een groot gezin
Woonkamer met verschillende zithoeken met o.a. een gashaard
Serrekamer met openslaande tuindeuren
Parketvloer in de woonkamer
Verschillende mogelijkheden voor werken aan huis
Kantoorruimte biedt legio mogelijkheden, ook voor kinderen
Complete inbouwkeuken
Moderne badkamer en sanitair
Separaat toilet op de slaapverdieping
In totaal 3 dakkapellen waarvan 1 toegang geeft tot het balkon
Maar liefst 2 volwaardige trapopgangen naar de 1e verdieping
Veel praktische opbergmogelijkheden
CV-ketel: Nefit Ecomline HR CW6 met bouwjaar 2008, in 2019 is de warmtewisselaar vervangen
Meterkast: 6 groepen (automaten) en aardlekschakelaars (2017)
Glasvezelaansluiting aanwezig
Grotendeels v.v. isolerende beglazing, slaapkamers zijn v.v. nieuwe hardhouten kozijnen
Goede onderhoudsstaat, buitenschilderwerk in 2018 uitgevoerd door schilder (incl. bijgebouwen)
Windveren en boeiboorden zijn vervangen
De woning heeft een ideaal dak voor flink wat zonnepanelen (zuidzijde)
Zonwering (zuidzijde) is elektrisch te bedienen
Heerlijk terras op het zuiden
Tuin is groen omsloten en biedt daardoor veel privacy
Terrassen met veel zonuren vanwege gunstige zonligging
Exclusief, verwarmd zwembad van 5m bij 10m ingebouwd
Jacuzzi nabij zwembad maakt het plaatje compleet
Meerdere bijgebouwen waaronder een tuinhuis en garage
De dubbele poort van de oprit is op afstand te bedienen
Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein
Centrale ligging in het dorp
Treinstation, scholen en winkelvoorzieningen op loopafstand gelegen.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning