Remko Stevens Makelaardij

HERVELDDorpswei 26

Vraagprijs €685.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Villa
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
2005
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 DP
Straat
Dorpswei 26
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
Dorpswei 26

Zeer verassende en energiezuinige, VRIJSTAAND WOONHUIS (2005) met o.a. een exclusieve TUINKAMER met aan 3 zijden glazen schuifpanelen, meerdere heaters en een gezellige houtkachel, een zeer complete inbouwkeuken (2019), een heerlijke zit/tv-hoek met veel glas, ruimte voor een 8-persoons eettafel, een hobby/werkruimte op de begane grond, vloerverwarming op zowel de begane grond als de 1e verdieping, in totaal 4 volwaardige slaapkamers waarvan 1 masterbedroom met walk-in-closet, een complete badkamer met een separaat 2e toilet op de overloop en een relatief nieuwe warmtepompboiler (2019) waardoor de woning gasloos gebouwd is. Met maar liefst ca. 197m2 (!) woonoppervlak en ca. 687m3 inhoud mogen we hier gerust spreken over een volumineuze en instapklare dorpsvilla die van alle luxe en comfort is voorzien.

Deze stijlvolle gezinswoning met mooie overstekken v.v. inbouwspots staat gunstig op het perceel met rondom tuin. De oprit van grind is royaal opgezet met meerdere parkeerplaatsen waarbij je op eigen terrein kunt draaien. De achtertuin ligt zeer aantrekkelijk op het zuid/westen waarbij de zon gedurende de dag optimaal om de woning heen draait en je de gehele dag in de zon kunt zitten. Bovendien biedt de hoge beukenhaag bijna 100% privacy. Achterin de tuin staat een extra houten tuinhuis/berging.

De locatie is één van de belangrijkste aspecten die de courantheid van de woning bepaald. Deze woning ligt aan het einde van een doodlopend en kindvriendelijk woonerf met alle voorzieningen op loopafstand. Veel centraler kun je bijna niet wonen in het dorp, terwijl je toch de vrijheid en rust geniet. Veel betere plekken zijn er niet snel te vinden!

Quote van de makelaar: “Ben je al enige tijd op zoek naar een aantrekkelijke bouwkavel of een pareltje op de juiste plek? Stop dan met zoeken, want deze speels opgezette en verrassend ruime gezinswoning heeft alles wat je in een woning zoekt. De woning is duurzaam gebouwd (gasloos), heeft een hoogwaardig afwerkingsniveau en heeft veel extra’s te bieden. Wanneer je eenmaal de tuinkamer in loopt, ben je waarschijnlijk meteen verkocht. Durf jij te komen kijken?”

LANDELIJKE STIJL
Zoek je een woning met karakter, maar toch in een nieuw en duurzaam jasje? Dan raden wij je aan om dit verkoopverhaal verder te lezen. Er is namelijk genoeg te vertellen over deze sfeervolle gezinswoning die alleen maar pluspunten kent.

Het begint al bij de uitstraling van de woning. De architect wist precies welke stijlvolle elementen hij moest toepassen om de woning een landelijke uitstraling mee te geven. Grote overstekken, de stijlvolle vormgeving met verschillende hoeken en het klassieke schilddak maken de woning tot een robuuste verschijning aan het einde van de doodlopende straat.

In de woning zijn eveneens goede keuzes gemaakt. Op de vloer ligt een schitterende, groot formaat plavuizen vloer (75×75) die tot in detail is gelegd. Daarbij is over elke tegel en voeg nagedacht om het maar zoveel mogelijk in symmetrie vorm te geven. De hoge, witte plinten maken het stukje vakwerk compleet. Opvallend is dat ook de binnendeuren zich onderscheiden doordat er is gekozen voor stijlvolle, stompe deuren met hardhouten stijlen (geen opdekdeuren met stalen kozijnen). Het hoogwaardige afwerkingsniveau loopt door in het strakke stucwerk van wanden en plafonds.

SPEELSE LIVING
Veel woningen hebben een klassieke indeling met weinig creativiteit, maar bij deze woning is de indeling absoluut niet standaard. Dit wordt bij binnenkomst al meteen duidelijk waarbij de hal/entree een speelse en ruimtelijke indeling met raampartijen heeft.

Vanuit de hal loop je door naar de living. Dit is een comfortabele leefruimte met meerdere zithoeken. Aan de ene zijde vindt je een heerlijke zithoek met plaats voor een royale hoekbank. Opvallend zijn de ramen die in de hoekgevels doorlopen tot aan de vloer. Tevens is er een nis met knikarm voor een groot formaat beeldscherm gecreëerd. Hier plof je ’s avonds lekker op de bank voor een gezellige tv-avond.

In het midden van de woning kun je met gemak een 8- tot 10-persoons eettafel kwijt. Hou je van ouderwetse borrelavonden met (veel) vrienden, dan kun je iedereen een eigen stoel geven. Altijd al gedroomd van een robuuste, eikenhouten eettafel? Hier hoef je niet te twijfelen of de tafel wel past.

COMPLETE INBOUWKEUKEN
Grenzend aan de living is de keuken in een U-opstelling geplaatst. Het betreft een moderne keuken die in 2019 grotendeels is geupgrade en van alle luxe en comfort is voorzien. Voorbeelden daarvan zijn de Grohe ‘quooker’ die voor direct kokend water zorgt, brede ladekorven en het werkblad dat in composiet is uitgevoerd. De inbouwapparatuur bestaat uit een 5-pits keramische kookplaat met afzuigschouw, een vaatwasser, een magnetron en een separate, grote heteluchtoven. De Amerikaanse koel/vriescombi met ice-maker, eveneens van 2019, hoort bij de keuken en blijft achter.

TUINKAMER
Eén van de grootste pluspunten van deze bezienswaardige woning is de aangebouwde tuinkamer van 30m2 (!) groot. We hadden het ook een serre kunnen noemen, maar omdat je voor je gevoel midden in de tuin zit, vinden we een tuinkamer een betere benaming. Dubbele en-suite deuren geven vanuit de living toegang tot deze extra leefruimte die pas enkele jaren jong is. Het heeft een unieke beleving met een optimale bezonning (zuid/westen) waarbij je aan 3 zijden de glazen schuifpanelen bijna volledig open kunt schuiven. In de zomer creëer je zo je eigen veranda waardoor het buitenleven wel heel erg comfortabel wordt.

Overigens is het hier het gehele jaar goed toeven. In het plafond zijn 4 heaters geïntegreerd maar in de winter geeft de vrijstaande houtkachel van Dik Geurts misschien nog wel de meeste warmte en gezelligheid. Om de warmte binnen te houden zijn er tochtborstels tussen de glasplaten aangebracht. Het plafond is voorzien van inbouwspots die in de donkere avonden verdubbeld worden in de weerspieging van de beglazing. Uiteraard is er ook een TV-aansluiting aanwezig. In beton gelegde leistenen tegels (60×60) maken deze leefruimte compleet. En niet te vergeten: deze tuinkamer is in de stijl van de woning ontworpen waardoor het één geheel is met de landelijke uitstraling van de woning. Deze leefruimte moet je gezien en beleefd hebben om het geheel op waarde te kunnen schatten.

VOORMALIGE GARAGE
Deze woning is gebouwd met een aangebouwde garage, echter in de huidige setting is de garage opgedeeld in een hobby/werkkamer en een inpandige berging c.q. bijkeuken. Een auto zet je tegenwoordig niet snel meer in de garage en de oprit biedt meer dan voldoende parkeergelegenheid voor 4 tot 5 auto’s.

De multifunctionele ruimte kun je verschillende bestemmingen geven zoals een werkkamer aan huis, een speel- of een hobbykamer. Kinderen kunnen zich hier prima terugtrekken om te leren of te gamen. Zomers kun je de tuindeur lekker open zetten. In de winter zorgt de vloerverwarming voor het comfort.
In de berging (bereikbaar middels een praktische schuifdeur) kun je een grote (proviand)kast kwijt. Dubbele deuren maken deze ruimte goed toegankelijk voor het stallen van fietsen. Overigens zou je fietsen ook in het tuinhuis achterin de tuin kunnen stallen.

1e VERDIEPING
Eénmaal op de 1e verdieping zal je opvallen dat de overloop lekker ruim is opgezet. De stijlvolle, stompe deuren bieden toegang tot 3 volwaardige slaapkamers, de badkamer en het separaat 2e toilet. Eén van de slaapkamers is een heuse masterbedroom (ca. 23m2) en voelt, ondanks de schuine dakvlakken, aan als een balzaal. De grote linnenkast (merk Nolte) blijft achter waardoor je een grote garderobe kunt meenemen. Overigens heeft de kamer ook nog een eigen walk-in-closet. De dakvensters zijn v.v. verduisteringsschermen.
De 2 kinderkamers hebben beiden rechte muren waardoor ze praktisch zijn in te richten. Opvallend zijn de chique, houten vensterbanken die door een vakman zijn vervaardigd. De vloerverwarming is overigens per kamer separaat te regelen met een eigen thermostaat.

BADKAMER
De badkamer is compleet ingericht met een ligbad, een douchecel en een 2-persoons wasmeubel. De douche heeft zowel een rainshower als een handdouche. Het brede wasmeubel wordt compleet gemaakt met 2 kranen met daarboven een spiegel en extra verlichting. Gelukkig is dit een badkamer met een (kiep)raam waardoor je op een natuurlijke manier kunt ventileren en er daglicht aanwezig is. Je kunt ook ventileren middels de mechanische ventilatie. Net als op de gehele 1e verdieping heeft ook de badkamer vloerverwarming.

2e VERDIEPING
Vanaf de buitenzijde zou je het niet verwachten maar de 2e verdieping biedt nog verrassend veel leefruimte. Deze woonlaag is opgedeeld in een voorzolder c.q. wasruimte en een volwaardige 4e slaapkamer. De washoek biedt ruimte aan zowel een wasmachine als een wasdroger. Wat meteen in het oog zal springen is de warmtepompboiler. Dit is een nieuw model aangezien de boiler in 2019 is vervangen. De aanwezige dakvensters zijn ook hier v.v. verduisteringsschermen alsmede inzethorren.

ENERGIEZUINIG & DUURZAAM
Tegenwoordig staat bij nieuwbouw alles in het teken van duurzaam en energiezuinig bouwen. Deze woning was zijn tijd al vooruit en is in 2005 al gasloos gebouwd. Centraal in de wijk is een warmtepomp geïnstalleerd die ook deze woning van warmte voorziet. De woning heeft dus géén CV-ketel en géén enkele radiator. Vloerverwarming op de begane grond én 1e verdieping verwarmen de woning. Een warmtepompboiler zorgt voor het warme water, welke in 2019 is vervangen door een nieuwe unit. Uiteraard is deze woning hoogwaardig geïsoleerd en draagt dan ook energieabel A. In een tijd waarin veel aandacht wordt besteed aan een beter klimaat, zal deze energiezuinige en duurzame woning een grote doelgroep aanspreken.

LET OP
Omdat Funda maar een beperkt aantal leestekens accepteert, kun je op onze website remkostevens.nl het vervolg van deze tekst lezen omtrent de tuin, oprit, de ligging, het dorp Herveld en alle bijzonderheden.

TUIN & OPRIT
Deze woning staat op een aantrekkelijk perceel van 549m2 groot waarbij de woning gunstig op de kavel staat. De entree tot het perceel spreekt tot de verbeelding met een royale oprit van grind waarbij je meerdere auto’s gemakkelijk kwijt kunt zonder elkaar in de weg te staan. Ook is er naast de woning een plekje voor een aanhanger, een caravan of een oldtimer. Je kunt zelfs gemakkelijk op eigen terrein keren. Parkeer je liever een auto uit het zicht? Dat kan achter de degelijke, houten poort die in 2020 is gerealiseerd.

De tuin ligt rondom de woning waarbij de meeste tuin op het zonnige zuid/westen is georiënteerd. Hier is dan ook een terras aangelegd waar altijd de BBQ lonkt. De hoge beukenhaag zorgt voor een vrij gevoel en relatief veel privacy. Zomers kleuren de beukenhaag en de omliggende bomen groen waardoor er een natuurlijke buffer met de buurwoningen wordt gecreëerd. Verder is er een trampoline ingegraven (ter overname), staat er achterin de tuin een houten tuinhuis (12m2) met betonvloer en dubbele deuren en is er een houtopslag achter het tuinhuis te vinden. Enkele dakplatanen fungeren als een natuurlijke parasol. Ook kun je aan deze zijde een groot zwembad op de bestrating kwijt. Kortom, hou je van het buitenleven, dan zal je deze tuin zeker aanspreken.

LIGGING
De woning maakt onderdeel uit van plan ‘De Woerden’ waarbij de architect is uitgegaan van royale en zongerichte percelen met een open karakter. In het gezichtsveld van deze woning staan voornamelijk vrijstaande woonhuizen wat de directe omgeving speels en divers maakt. De meeste woningen in de wijk hebben beukenhagen als erfafscheiding wat voor een eenheid zorgt en het groene karakter van de wijk versterkt.

De Dorpswei is een doodlopend en autoluw hofje wat het zeer aantrekkelijk maakt voor (jonge) gezinnen. Op steenworp afstand vinden we een speeltuin terug waar kleine kinderen in alle vrijheid kunnen ravotten. Op loopafstand is zowel een peuterspeelzaal als een basisschool gevestigd. Alle voorzieningen voor (kleine) kinderen zijn binnen handbereik.

HERVELD
Midden in het dorp en op loopafstand van de woning vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt, een drogist en enkele andere winkels terug. Ook is er een nieuw dorpshuis (oplevering 2021) en worden er gedurende het jaar relatief veel activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen waar je je al snel thuis zult voelen.

Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 (en A50, knooppunt Valburg). Deze verkeersaders zijn binnen 5 autominuten te bereiken. Nabij de op- en afrit is ook een treinstation gelegen.

INDELING
Zie plattegronden en tuinindeling.

BIJZONDERHEDEN
Heerlijke gezinswoning met een hoog comfortgehalte
Maar liefst ca. 197m2 woonoppervlak (incl. tuinkamer) verdeeld over 3 woonlagen
Hoogwaardig afwerkingsniveau met mooie, moderne materialen
Relatief nieuwe keuken v.v. alle wenselijke luxe waaronder een Quooker en Amerikaanse koel/vriescombi
Masterbedroom met 4 schuifpanelen brede linnenkast én walk-in-closet
Zwevende toiletten
Stijlvolle stompe deuren en deurposten
Draai/kiepramen voor ideale ventilatiemogelijkheid
Alarminstallatie aanwezig
Verwarming via aardwarmte middels een centrale voorziening in de wijk
Vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping
Warmtepompboiler in 2019 vervangen door een geheel nieuwe unit
Meterkast: 12 groepen, 2 aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting
Mechanische ventilatie met afstandsbediening
Energielabel A
Dubbele plissé rolhorren van woonkamer naar tuinkamer (2021 gaas vervangen)
Royale tuinkamer met unieke beleving (3 zijden glaspanelen)
Luifel (overstek) bij de voordeur en dubbele ‘garagedeuren’ is zeer prettig
Degelijk tuinhuis met o.a. nieuw EPDM dakbedekking
Nieuwe (dubbele) poorten aan beide zijden van de woning (2020)
Ideale zonligging van de tuin
Comfortabel parkeren en draaien op eigen terrein
Gelegen op een toplocatie centraal in het dorp
Op loopafstand van alle wenselijke voorzieningen en de rand van het dorp.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning