Remko Stevens Makelaardij

ANDELSTRozenstraat 8A

Vraagprijs €539.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1999
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ANDELST
Postcode
6673 AG
Straat
Rozenstraat 8A
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ANDELST
Rozenstraat 8A

Heerlijk vrij, aan de rand van het dorp gelegen, VRIJSTAAND WOONHUIS (1999) met o.a. een slaapkamer en badkamer op de begane grond, een inbouwkeuken met vloerverwarming, 2 royale slaapkamers en een 2e toilet op de verdieping, een aangebouwde serrekamer met doorloop naar een verrassend grote en geïsoleerde garage (ca. 28m2), een washoek en een bijkeuken.

Deze volledig geïsoleerde woning met energielabel A staat op een aantrekkelijk perceel van 880m2 groot met diepe oprit en meerdere bijgebouwen zoals een aangebouwde carport met lichtkoepel en een glazen pui (windscherm), een grote schuur (ca. 25m2), een overdekte stalling voor een aanhanger (ca. 14m2), een tuinhuis (ca. 6m2) en een glazen hobbykas.

Quote van de makelaar: “Altijd al op een rustige plek met vrijheid willen wonen maar toch met behoud van de aansluiting met het dorp en voorzieningen? De Rozenstraat in Andelst is de ideale plek met mooie, authentieke woonboerderijen. Deze woning staat op de grens tussen comfortabel wonen en het weidse, Betuwse landschap. Ga jij hiervan genieten?”.

LEVENSLOOPBESTENDIG
Tegenwoordig zijn steeds meer mensen op zoek naar een levensloopbestendige woning op een aantrekkelijke plek. Een volwaardige slaapkamer en badkamer op de begane grond is dan een grote must. Deze woning is specifiek voor deze doelgroep gebouwd waardoor je alle voorzieningen op de begane grond terug vindt. Aspecten zoals vloerverwarming en zonwering zijn daarbij niet vergeten. Op de begane grond heb je eigenlijk alles om comfortabel te kunnen wonen. De aangebouwde serre met dubbele schuifpui geven direct toegang tot het buitenterras. Vanuit de woning loop je binnendoor de garage in waar je de witgoedaansluitingen op hoogte (op een betonnen voet) kunt plaatsen. Tevens is er nog een extra bijkeuken. Kortom, deze woning biedt op de begane grond wel heel veel leefruimte, comfort en mogelijkheden.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. Door de vele ramen is er niet alleen veel lichtinval, maar ook een vrij uitzicht over het naastgelegen landschap. De meeste ramen zijn v.v. zonwering (screens) zodat je op warme dagen de zon enigszins kunt weren. Op de vloer ligt een parketvloer en geeft de woonkamer een warme woonsfeer.
Mocht je meer leefruimte willen creëren, dan zou je kunnen overwegen om de keuken bij de woonkamer te betrekken. De tussenmuur betreft geen draagmuur en zou dus eenvoudig verwijderd kunnen worden.

KEUKEN
De keuken grenst aan de woonkamer waarbij de keuken in een hoekopstelling is geplaatst. Het betreft nog het 1e keukenblok welke is voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur. Daarbij moet je denken aan een vaatwasser, een koelkast (2019), een 4-pits keramische kookplaat, een afzuiger (2019) en een combi-magnetron. De keuken is ruim opgezet waarbij er plaats is voor een 2 tot 3-persoons ontbijttafel. De keuken is tevens v.v. vloerverwarming. Vanuit de keuken loop je door in de 2e hal met tuindeur en toegang tot de aangebouwde serrekamer.

SLAAPKAMER & BADKAMER B.G.
Levensloopbestendig wonen wil zeggen dat er een slaapkamer én badkamer op de begane grond te vinden is. Dat is hier ook het geval. Via de ruime hal bereik je de slaapkamer welke groot genoeg is voor een 2-persoons bed en een volwaardige linnenkast (ca. 12m2).

De badkamer grenst aan voornoemde slaapkamer waardoor je het een badkamer en-suite zou kunnen noemen. Deze badkamer is compleet ingedeeld met zowel een ligbad als een separate douchecel. Het ligbad betreft een whirlpool waardoor je lekker kunt bubbelen in bad. Verder heeft de badkamer een wasmeubel met grote spiegel en een extra kolomkast. Een handdoekradiator en inbouwspots in het plafond maken deze badkamer compleet.
Het toilet is overigens om de hoek in de hal te vinden.

1e VERDIEPING
Via de ruime hal met hardhouten trapopgang en vide komen we op de 1e verdieping terecht. De overloop is lekker ruim opgezet waarbij een dakvenster voor de nodige lichtinval zorgt. Op de overloop is tevens een 2e toilet (zwevend wandcloset) en een CV-kast aanwezig. De CV-kast is dermate groot dat je er in kunt lopen. Naast de CV-ketel vind je hier tevens de MV-unit (ventilatie) terug en kun je er meerdere spullen zoals koffers opbergen.

De overloop biedt tevens toegang tot 2 royale slaapkamers over de volle breedte van de woning. Deze slaapkamers zijn beiden even groot, namelijk 17m2. Indien gewenst zou je één van de slaapkamers kunnen opdelen in 2 afzonderlijke slaapkamers zodat je van 2 naar 3 (slaap)kamers gaat. Erg prettig zijn de draai/kiepramen waardoor je optimaal kunt ventileren. Onder de schuine dakvlakken zijn schuifpanelen geplaatst waar je nog de nodige spullen kunt opbergen.

SERRE
Aan de achterzijde van de woning is een serrekamer aangebouwd. Deze extra leefruimte is 12m2 groot en heeft meerdere pluspunten zoals grote raampartijen met 2 brede schuifpuien. Hierdoor heb je een mooi gezichtsveld in de achtertuin. De serre is zowel in de zomer als in de winter comfortabel doordat het zowel een airconditioning (2019) als centrale verwarming heeft. Vanuit de serre is er een doorloop naar de garage (en bijkeuken) waardoor je deze van binnenuit kunt bereiken.

GARAGE & BIJKEUKEN
Bij een vrijstaand woonhuis verwacht je al snel een volwaardige garage. Dat is hier ook zeker het geval. Deze garage is zelfs groter dan gemiddeld en telt maar liefst 29 vierkante meters. Dit is inclusief de hoek waar je een wasmachine en wasdroger op hoogte kunt plaatsen. Verder is ook de garage verwarmd waardoor je er ook prima kunt klussen of hobbyen. De garage is namelijk geïsoleerd, zowel de muren als het dak. Een lichtkoepel zorgt voor de nodige lichtinval. Tevens zijn er 2 deuren die toegang geven tot de tuin. Door de dubbele garagedeuren is de garage vanuit de carport toegankelijk voor een auto of motor.

Vanuit de garage loop je door naar de bijkeuken. Deze ruimte is eveneens geïsoleerd en heeft ook daglicht. Hier is een 2e (eenvoudig) keukenblokje geplaatst welke is v.v. een gootsteen en koud wateraansluiting.

TUIN RONDOM
Deze woning staat gunstig op het relatief grote perceel van 880m2 groot. De voortuin van ca. 13 meter diep zorgt voor een comfortabele buffer tussen woning en straat met behoud van een achtertuin die maar liefst ca. 24 meter diep is. Het perceel is bijna 20 meter breed waardoor je aan beide kanten goed om de woning heen kunt. De oprit loopt zelfs langs de carport op waardoor je helemaal door naar achteren zou kunnen rijden. De oprit wordt afgesloten middels een degelijle stalen poort (waarvan het elektrische mechanisme defect is, mogelijk wel weer functioneel te krijgen). Diverse bomen geven het perceel een speels en groen karakter. Overigens neemt het niet het vrije uitzicht weg want de vrije ligging aan de zijkant is erg aantrekkelijk te noemen. Hier woon je heerlijk vrij terwijl je nog wel de aansluiting met het dorp hebt.

BIJGEBOUWEN
We verkopen hier niet alleen het huis op een mooi perceel, maar er staan ook nog enkele bijgebouwen op. Vóór de garage is een volwaardige carport aangebouwd (ca. 20m2). Deze heeft een extra lichtkoepel en een houten pui voorzien van glas. Dit laatste zorgt ervoor dat je hier heerlijk uit de wind maar toch ook in de zon kunt zitten.

Achterin de tuin staat een grote houten schuur van ca. 26m2 groot. Dit veel groter dan de gemiddelde schuur en biedt dan ook veel mogelijkheden voor bijvoorbeeld iemand de graag klust. Naast deze schuur is een ‘carport’ voor een aanhanger aangebouwd. Verder staat er nog een 2e tuinhuis van ca. 6m2 groot waar je je tuingereedschap kwijt kunt. Ben je een tuinliefhebber en verbouw je graag je eigen groente, dan zal de moestuin én de hobbykas met wateraansluiting (ca. 7m2) je zeker aanspreken.

ANDELST / HERVELD
Andelst is eigenlijk één dorp met Herveld. Andelst en Herveld zijn centraal gelegen dorpen midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Deze woning ligt op loopafstand van voornoemde rivier. Andelst en Herveld zijn gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Grote plaatsen als Wageningen, Arnhem en Nijmegen zijn hierdoor binnen 15 autominuten te bereiken.

Midden in het dorp (Herveld) vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt en een drogisterij. Er zijn 2 basisscholen gevestigd en in het naburige dorp Zetten is en middelbare school te vinden. Ook is er een (nieuw) dorpshuis en worden er opvallend veel activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen en verenigingen.

INDELING
Zie plattegronden.

BIJZONDERHEDEN
Landelijk en rustig gelegen, vrijstaand woonhuis met een panoramisch uitzicht
De woning is levensloopbestendig te bewonen
Ca. 132m2 woonoppervlak exclusief aangebouwde garage
Vloerverwarming in de keuken, toilet begane grond en badkamer
Zwevende wandclosetten
2 Royale slaapkamers op de 1e verdieping, eventueel op te delen naar 3 slaapkamers
Meterkast: 8 groepen (automaten), 2 aardlekschakelaars en 2×3 fasen
CV-ketel: Remeha HR-combi, geplaatst in december 2019
Volledig geïsoleerd
Energielabel A
Diverse zonweringen, de screens (woonkamer) zijn elektrisch bedienbaar
Heerlijke serre met dubbele schuifpui en airconditioning (2019)
Een verwarmde en geïsoleerde garage van ca. 29m2 groot
De oprit biedt plaats aan meerdere auto’s, zonder dat je elkaar in de weg hoeft te staan
Meerdere bijgebouwen bieden de mogelijkheid om creatief te zijn
Rustige, autoluwe en gewilde straat met diverse authentieke woonboerderijen
Op circa 1 kilometer van de A15, treinstation Zetten – Andelst en de uiterwaarden van de Waal gelegen.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning