Remko Stevens Makelaardij

ARNHEMBarendrechtstraat 11

Vraagprijs €275.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1973
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ARNHEM
Postcode
6843 NB
Straat
Barendrechtstraat 11
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ARNHEM
Barendrechtstraat 11

Nabij een park en diverse voorziening gelegen, aantrekkelijke HOEKWONING (1973) bestaande uit 3 volwaardige woonlagen met onder meer een gezellige, tuingerichte woonkamer, een halfopen keuken, maar liefst 5 slaapkamers (!) op de verdiepingen en een comfortabele badkamer met o.a. een ligbad én inloopdouche. De royale, privacyvolle achtertuin is voorzien van een ruim terras en een brede veranda met sfeervolle houtkachel. De auto parkeer op eigen terrein onder de brede carport.

Quote van de makelaar: “Dit is nou typisch zo’n gezinswoning waarbij alles klopt. Een woonkamer met plaats voor een hoekbank én een 6-persoons eettafel, 5 slaapkamers en een royale privacyvolle tuin. De woonkamer heeft nagenoeg geen inkijk. En dit alles op steenworpafstand van alle gewenste voorzieningen zoals een basisschool, div. winkels, sportvoorzieningen, een speeltuin en park Elderveld.”

IDEALE GEZINSWONING
Voor diegenen die een complete en nette gezinswoning zoeken, is deze woning zeer interessant. Veel completer zal je een gezinswoning in dit prijssegment niet snel vinden. Deze woning is breder dan gemiddeld met een beukmaat van ca. 6.1m (binnenwerks). Hierdoor geniet je meer ruimte en comfort in de woning. Met ca. 113m2 woonoppervlak, verdeeld over 3 woonlagen, zijn er praktische leefruimtes en kamers te vinden. Ook de tuin is ideaal, deze is voorzien van een ruim terras, een grasstrook en een royale veranda. Doordat er aan de achterzijde van de woning geen directe bebouwing is gelegen, geniet je hier vele privacy. Aan de voorzijde van de woning is een brede carport geplaatst waardoor je de auto altijd op eigen terrein en droog kunt parkeren. Kortom, een gezin met meerdere kinderen kan hier prima uit de voeten…

WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en is daardoor tuingericht. Hierdoor heb je een directe verbinding met het buitenterras. De breedte van de woonkamer valt hier direct op, een brede ruime zithoek aan de ene zijde met daarbij meer dan genoeg ruimte voor een 6-persoons eettafel aan de andere zijde. De meerdere ramen en de lichte laminaatvloer geven de woonkamer een lichte woonsfeer. Door de brede schuifpui is in de zomerdag het terras eenvoudig bij de woonkamer te betrekken. In de hal/entree van de woning is naast een toilet met fonteintje ook een vaste inbouwkast te vinden met extra opbergruimte.

KEUKEN
De keuken van deze woning bevindt zich aan de voorzijde en is halfopen. Hierdoor kijk je vanaf de woonkamer niet direct op het aanrechtblad maar is het wel mogelijk om in contact te blijven met elkaar. De keuken heeft een prettig oppervlak met grote ramen waardoor deze ruimtelijk aanvoelt. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals o.a. een 4-pits inductiekookplaat, een afzuiger, een koel-/vriescombinatie en een vaatwasser. Doordat de laminaatvloer geheel doorloopt, vormen de keuken en woonkamer een mooi geheel. De keuken heeft een eigen toegangsdeur naar de voortuin.

1e VERDIEPING
Via de wenteltrap in de woonkamer komen we op de 1e verdieping terecht. De 1e verdieping is praktisch ingedeeld met 4 volwaardige slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 12m2, 9m2, 7m2 en 6m2 groot. De slaapkamers aan de achterzijde genieten van weinig inkijk doordat er geen directe bebouwing achter deze woning is. De twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn beiden voorzien van een vaste inbouwkast. Een van deze twee slaapkamers heeft een klein balkon.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in bevindt zich de badkamer. Deze is praktisch ingedeeld en voorzien van alle wensen. Zo heeft de badkamer een ligbad én een douche, een 2e zwevend geplaatst toilet, een wastafel, een spiegel met opbergruimte en een handdoekradiator. De badkamer is neutraal ingericht met grote, lichte tegels op zowel de vloer als de wanden. Het plafond is strak afgewerkt en voorzien van inbouwspots.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Vaak zien we dat dit een open zolderruimte betreft, maar hier is de woonlaag opgedeeld in een voorzolder en een slaapkamer. Op deze verdieping is een ruime slaapkamer (ca. 13m2) terug te vinden. Een groot dakvenster zorgt ook dat deze slaapkamer ruim en licht aanvoelt. Tevens is er een vaste kast te vinden en zijn en lage knieschotten geplaatst voor extra opbergruimte. Op de voorzolder is de opstelling voor de cv-ketel te vinden en kun je spullen opbergen. Ook tref je hier de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger.

ACHTERTUIN
Via de brede schuifpui in de woonkamer is de achtertuin te bereiken. De tuin is groen aangelegd en voorzien van verschillende terrassen. Aan de woning is een breed terras gecreëerd waarop je een fijne eettafel of loungeset kwijt kunt. Achter in de tuin is een brede veranda geplaatst. Met een oppervlakte van ca. 17m2 kunt je hier met gemakt een goede loungebank kwijt. Ook is hier een houtkachel te vinden waardoor je hier ook op koelere avonden nog heerlijk kunt zitten. Onder de veranda staat een heerlijke hottub, deze wordt ter overname aangeboden. Aan de zijkant van de woning is een achterom aanwezig. Direct achter de achtertuin ligt een groenvoorziening met speeltoestellen, waardoor de kinderen dichtbij buiten kunnen spelen en je zelf heerlijk kunt wandelen.

ELDERVELD
Elderveld is een gemoedelijke en kindvriendelijke wijk gelegen in Arnhem-Zuid. Het betreft een speels opgezette wijk waarbij geen straat parallel loopt aan de volgende. De wijk is geliefd bij jonge gezinnen, mede vanwege het kindvriendelijke karakter. Er zijn veel voorzieningen aanwezig waaronder winkelcentrum Elderhof en ook het overdekte winkelcentrum Kronenburg is dichtbij. De wijk is groen aangekleed met diverse parken en groenvoorzieningen. Ook ligt de wijk centraal ten opzichte van de uitvalswegen en het openbaar vervoer. Bushaltes vind je aan de rondweg door de wijk en er is een treinstation (Arnhem-Zuid). Vanuit hier ben je al snel in het centrum van Arnhem of Nijmegen. Hetzelfde geldt wanneer je binnen 3 autominuten de A325 op rijdt.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, inbouwkast en toilet met fonteintje
Woonkamer met brede schuifpui
Halfopen keuken voorzien van inbouwapparatuur en buitendeur
1e Verdieping:
Overloop
4 Slaapkamers
Badkamer met bad, douche, wastafel en 2e toilet
2e Verdieping:
Voorzolder met cv-ketel opstelling en witgoedaansluitingen
Slaapkamer met dakvenster en inbouwkast

BIJZONDERHEDEN
Ideale, complete starterswoning
Prettige privacyvolle woonkamer met veel lichtinval
Lichte keuken voorzien van inbouwapparatuur
Keuken heeft een eigen buitendeur
Maar liefst 5 slaapkamers op de verdiepingen
Vaste inbouwkasten op 2 slaapkamers
Badkamer met ligbad én douche
Zwevend geplaatste toiletten
Ruime voorzolder met witgoedaansluitingen
Praktische berging
Riante carport
Energielabel C
Geen directe bebouwing aan de voor- en achterzijde
Sfeervolle achtertuin met veel zonuren
Royale veranda met houtkachel
Hottub in veranda (ter overname)
Park met speeltoestellen dichtbij gelegen
Veel voorzieningen en uitvalswegen op steenworp afstand.
De A12, A50, A325 en A15 zijn op korte afstand bereikbaar.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning