Remko Stevens Makelaardij

OOIJRietlanden 12

Vraagprijs €439.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Geschakelde twee onder een kapwoning
Bouwjaar
2018
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
OOIJ
Postcode
6576 EB
Straat
Rietlanden 12
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

OOIJ
Rietlanden 12

Smaakvol en trendy afgewerkt GESCHAKELDE 2-ONDER-1-KAPWONING (2018) met verrassend ruime opzet en hoog comfortgehalte en onder meer een prachtige antracietkleurige pvc-vloer met vloerverwarming, een luxe inbouwkeuken met eiland, openslaande tuindeuren, 3 slaapkamers op de verdieping en een vergrote, complete badkamer. Naast de woning is aan het einde van de lange oprit een stenen berging aangebouwd. De woning heeft een brede, diepe achtertuin waardoor meerdere zithoeken mogelijk zijn.

Quote van de makelaar: “Deze nog relatief jonge 2-kapper heeft een geheel eigentijdse uitstraling met zowel van binnen als van buiten opvallende kenmerken en details. Er zijn mooie materialen toegepast, er is een gunstige lichtinval en de indeling is opvallend ruim. Kortom, deze woning moet je gezien hebben om op waarde te kunnen schatten”.

ARCHITECTUUR
De architectuur van deze woning is zeer sfeervol. Door het gebruik van de verschillende bakstenen in verschillende kleurstijlen krijgt de woning een speelse doch luxe uitstraling. De grote glaspuien tot aan de grond dragen bij aan de luxe en comfort van deze woning. Door de plaatsing van het trappenhuis in het midden tegen de zijgevel van de woning is ook de indeling verrassend. Hierdoor zijn de woonkamer en keuken/eethoek gescheiden terwijl ze toch met elkaar in verbinding staan. Ook in de aankleding en van deze woning is gekozen voor een mooie stijl. Zo wordt er veel gewerkt met kleurcontrasten en zijn de ruimten zoals de keuken en de badkamer luxe en tijdloos.

LIVING
Deze woning is nog maar 2 jaar oud waardoor je het bijna nieuwbouw kan noemen. Bij de bouw is gekozen voor een uitbouw over de gehele breedte van de woning wat voor nog meer woongenot zorgt. De laatste trends zijn in ieder geval in de woning verwerkt. Op de vloer ligt een mooie antracietkleurige pvc-vloer. Bovendien is de gehele begane grond vloer v.v. vloerverwarming waardoor radiatoren achterwege gelaten konden worden. De opzet is lekker ruim waardoor je er prima een grote hoekbank kwijt kunt. Door de vele ramen (ook in de zijgevel) is er veel lichtinval. Een ware eyecatcher is de strak vormgegeven elektrische haard welke ook dient als tv-meubel. Hierdoor geniet je zeker van sfeervolle avonden.

KEUKEN MET EILAND
De woonkamer loopt breed door naar de keuken. Hier is plaats voor een volwaardige 6-persoons eettafel. Openslaande deuren geven direct toegang tot het buitenterras. Hier is niet gekozen voor een standaard hoekopstelling van de keuken, maar er is creatief nagedacht over een speelse opstelling met onder meer een eiland. Om te koken is er een 4-pits inductiekookplaat mét een gas-wokbrander aan de zijkant. Naast de kookplaat ontbreken ook de vaatwasser, koel/vriescombinatie en de combi-oven niet. De keuken is modern en tijdloos uitgevoerd met hoogglans witte fronten die mooi afsteken bij het donkere werkblad.

1e VERDIEPING
Via een verzorgde hal met meterkast, toilet en trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. De overloop voelt royaal aan, mede door het kopgevelraam die voor veel lichtinval zorgt. Bovendien ligt er over de gehele verdieping een doorlopende laminaatvloer wat het nog ruimtelijker maakt.
Op deze verdieping zijn 3 volwaardige slaapkamers aanwezig. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ware masterbedroom. De kamers zijn respectievelijk 19m2, 9m2 en 8m2 groot. Elke kamer is voorzien van praktische draai/kiepramen.

BADKAMER
De badkamer is bij de bouw van deze woning vergroot, hierdoor is de opzet lekker ruim waarbij de indeling compleet te noemen is. De badkamer is neutraal en zeer netjes afgewerkt. De wanden zijn tot aan het plafond voorzien van grote witte tegels. Voor de vloer en overige afwerking is gekozen voor antracietkleurige tegels in diverse maten. Dit geeft deze ruimte een speels effect. Het toilet in de hal is voorzien van dezelfde stijl. De inloopdouche is royaal opgezet en heeft een eigen nisje in de scheidingswand alsmede een drainafvoer. Aan de andere zijde is een diep ligbad geïnstalleerd. In het midden is een breed wastafelmeubel met twee wasbakken en brede ladekorven geplaatst. En uiteraard ontbreekt het 2e zwevend toilet niet.

2e VERDIEPING
De tweede verdieping van deze woning is tevens verrassend ruim. Via de vaste trap komen we op deze woonlaag terecht. Het kopgevelraam en een dakraam maken deze ruimte heerlijk licht. De hoge nok zorgt voor een zeer ruimtelijk gevoel. En ook hier is alles netjes afgewerkt, de wanden zijn licht en er ligt eenzelfde laminaatvloer als op de 1e verdieping. Er is voldoende ruimte aanwezig om een extra slaapkamer te creëren. Daarnaast zijn hier ook de opstelling van de cv-ketel en de aansluitingen voor de wasmachine te vinden.

BERGING & OPRIT
Naast de woning is een stenen berging aangebouwd. Deze berging heeft openslaande deuren naar de oprit alsmede een toegang tot de achtertuin. Voor de berging is een zeer ruime oprit gelegen, waardoor de auto altijd op eigen terrein kan staan.

ACHTERTUIN
Net als de woning zelf is ook de tuin verzorgd en straks vormgegeven. Een groot terras grenst aan de woning welke door de openslaande tuindeuren geheel bij elkaar worden betrokken. Een ruime loungeset zal hier niet misstaan. Achter het terras is een groen gazon geleden waardoor de tuin als een ware oase aanvoelt. Er is een achterom aanwezig. Tussen de berging en de achterom is een speels vormgegeven pad aangelegd met een combinatie van witte steentjes en grote terrastegels.

OOIJ
De Ooijse Graaf is dé nieuwbouwwijk gelegen aan de rand van Ooij midden in de prachtige Ooijpolder. Ooij is een dorp welke midden in de natuur is gelegen, maar toch dicht bij de stad Nijmegen. De natuur is binnen loopafstand te bereiken en biedt veel wandel- en fietsmogelijkheden. Hier kan je maar zo wilde paarden en bizons tegenkomen. Alle voorzieningen zijn in Ooij aanwezig zoals een supermarkt, een basisschool, een huisarts, tandarts en fysiotherapeut. Tevens zijn er horecagelegenheden aanwezig en heeft Ooij ook een rijk verenigingsleven en diverse sportverenigingen. Het centrum van Nijmegen is binnen 10 minuten te bereiken.

INDELING
Begane grond:
Entree/hal met toilet, meterkast, en trapopgang
L-woonkamer met grote glaspuien, vloerverwarming en openslaande tuindeuren
Open keuken met eiland en inbouwapparatuur
1e Verdieping:
Ruime en lichte overloop
3 Volwaardige slaapkamers
Badkamer met ligbad, inloopdouche, breed wastafelmeubel en 2e toilet
2e Verdieping:
Ruime verdieping met daglicht en hoge nokhoogte
Opstelling voor de cv-ketel en aansluitingen voor de wasmachine

BIJZONDERHEDEN
Heerlijke gezinswoning op een goede plek en in een gezellige woonwijk
Zeer jonge woning, bouwjaar 2018!
Modern en verzorgd afgewerkt
Vloerverwarming
Grote glaspuien in de woonkamer
Moderne elektrische haard met ingebouwd tv-meubel
Smaakvolle keuken met o.a. een eiland en alle wenselijke inbouwapparatuur
Openslaande tuindeuren
3 Slaapkamers waarvan een ware masterbedroom
Badkamer en toilet zijn strak afgewerkt
Complete badkamer met ligbad, inloopdouche, breed wastafelmeubel en 2e toilet
Ruime 2e verdieping te bereiken via een vaste trap
Hoge nokhoogte op de 2e verdieping
Mechanische ventilatie aanwezig
Praktische berging met toegang tot de achtertuin én de oprit
Volwaardige oprit
Verrassende ruime achtertuin welke strak is vormgegeven
Speeltuin op steenworp afstand.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Van toepassing zijn de NVM Consumentenvoorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning