Remko Stevens Makelaardij

ARNHEMLimburgsingel 59

Vraagprijs €314.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1986
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ARNHEM
Postcode
6845 DW
Straat
Limburgsingel 59
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ARNHEM
Limburgsingel 59

Aantrekkelijke, royaal uitgebouwde TUSSENWONING met ruime GARAGE en onder meer een gezellige woonkamer met openslaande tuindeuren met elektrisch bedienbaar zonnescherm, een sfeervolle houtkachel, een luxe inbouwkeuken voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur, een ruime eethoek, 3 slaapkamers, een nette badkamer voorzien van bad én douche, een ruime zolderverdieping met mogelijkheden, een heerlijke achtertuin met een berging en een afsluitbare carport.

Quote van de makelaar: “Ben je op zoek naar een complete en instapklare woning? Dan is deze eengezinswoning zeker een bezichtiging waard. O.a. de riante uitbouw, luxe keuken en praktische carport zullen je zeker verrassen!”

PRETTIGE WOONSFEER
Deze woning zit vol verrassingen en pluspunten. Een van de grootste pluspunten van deze woning is de riante uitbouw. Hierdoor is de oorspronkelijke woonkamer aanzienlijk vergroot. Een leefruimte als deze vind je maar zelden. Daarbij is gedacht aan sfeervolle details, zoals een houtkachel in de woonkamer. Ook de keuken is vernieuwd naar een moderne luxe keuken die is voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur. Bij deze woning is zelfs aan het parkeren van de auto gedacht. Achter in de tuin staat een ruime carport. Deze is aan de straatzijde af te sluiten middels een elektrisch bedienbare garagedeur, en ook aan de tuinzijde is deze carport vrijwel geheel gesloten. Kortom, deze woning is voorzien van vele pluspunten die je zeker niet wilt missen.

WOONKAMER
In de tuingerichte woonkamer valt direct het royale formaat op. De begane grond is riant uitgebouwd aan de achterzijde waardoor een meer dan luxe woonkamer is ontstaan. Er is hier dan ook meer dan genoeg plaats voor een grote hoekbank en een ruime eettafel. In de achtergevel is een brede glaspui geplaatst met openslaande tuindeuren en een elektrisch bedienbaar zonnescherm. Hierdoor geniet je van veel daglicht in de woonkamer, en kan het terras in de zomer eenvoudig bij de woning worden betrokken. In de woonkamer vinden we ook een sfeervolle houtkachel, waardoor het op een winterdag een gezellige en warme ruimte is.

KEUKEN
De keuken is recent vernieuwd waarbij gekozen is voor een smaakvolle, moderne opzet. De greep-loze fronten en brede ladekorven geven de keuken een strakke, rustige uitstraling. Daarbij is gekozen voor een composiet werkblad dat mooi afsteekt bij de fronten. Doordat de keuken zich aan de voorzijde van de woning bevindt, heb je hier vrij uitzicht over het groene park aan de overkant. Bij het plaatsen van de keuken is gedacht aan alle wenselijke inbouwapparatuur, zoals een 4-pits inductie-kookplaat, een moderne afzuigschouw, een koelkast met vriesvak, een magnetron/oven-combinatie en een vaatwasser.

1e VERDIEPING
Via de hal/entree, waar ook het moderne toilet en de meterkast zitten komen we op de eerste verdieping. Hier is een ruime overloop die toegang geeft tot 3 slaapkamers. Twee van de slaapkamers zijn volwaardig te noemen en respectievelijk 14m2 en 11m2 groot. De derde kamer is 6m2 groot en kan als babykamer of inloopkast worden gebruikt. Alle kamers hebben grote raampartijen en zijn door de ruime afmetingen praktisch om in te richten.

BADKAMER
De badkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Om meer ruimte te creëren in de badkamer is ervoor gekozen om deze te vergroten. Een deel van de tweede slaapkamer is hiervoor opgeofferd. Deze slaapkamer behoudt ondanks dat een goed en praktisch formaat. De badkamer is van alle gemakken voorzien; hier tref je het 2e toilet aan, een douche én een bubbel-ligbad. Het wastafelmeubel is voorzien van twee brede laden met genoeg opbergruimte. Bij het bad zijn meerdere planchetten geplaatst. De badkamer is geheel betegeld met neutrale, lichte tegels. Een raam is aanwezig waardoor de badkamer veel daglicht heeft en goed kan worden geventileerd.

2e VERDIEPING
Via de vaste open trap bereiken we de 2e verdieping. Deze woonlaag is volledig open en biedt daardoor veel inrichtingsmogelijkheden. Natuurlijk is hier de optie om spullen op te slaan, maar het is zeker mogelijk om hier een riante 4e slaapkamer of werk-/studieruimte te creëren. Doordat er drie dakramen zijn geplaatst, is het een lichte ruimte. In een vaste kast is de opstelling voor de cv-ketel en de energiezuinige heteluchtkachel geplaatst, beide uit 2018. Daarnaast zijn op deze verdieping de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger te vinden.

ACHTERTUIN
De achtertuin is te bereiken via de openslaande tuindeuren in de zitkamer. Ondanks de uitbouw heeft deze woning nog steeds een ruime tuin. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met een groot terras. Voor een groene uitstraling zijn diverse groenborders geplaatst. Achter in de tuin is een houtopslag waar het hout voor de kachel kan drogen. Een groot pluspunt van deze woning is de grote carport die aan de straatzijde is af te sluiten met een elektrisch bedienbare garagedeur. Hierdoor parkeer je je auto op eigen afgesloten terrein. Doordat de carport ook vanaf de tuinzijde mooi is afgewerkt, staat de auto uit het zicht. Via de carport is ook de uitgebouwde berging van deze woning te bereiken. Hier kan je met gemak meerdere fietsen en tuinspullen kwijt.

DE LAAR
De Laar is een gemoedelijke, groene en kindvriendelijke wijk, gelegen in Arnhem-Zuid. Het betreft een speels opgezette jaren ’80 wijk, waarbij geen straat parallel loopt aan de volgende. De wijk is geliefd bij jonge gezinnen, mede vanwege het kindvriendelijke karakter. De woning ligt op steenworp afstand van de Rijkerswoerdse plassen met mogelijkheden voor zwemmen en dagrecreatie. Het uitgestrekte Park Lingezegen biedt alle ruimte om te wandelen en te fietsen in de directe omgeving.
De wijk kent goede openbaarvervoervoorzieningen: bushaltes vind je aan de rondweg door de wijk en er is een treinstation in Arnhem-Zuid. Via de uitvalswegen ben je snel in het centrum van Arnhem of Nijmegen. De wijk ligt op 3 autominuten van de A325 waardoor je snel via de A15/A50 en de A12 naar alle windstreken het land in kunt.

INDELING
Begane grond:
Entree met meterkast en toilet met fonteintje
Ruime, uitgebouwde woonkamer met openslaande tuindeuren
Elektrisch bedienbaar zonnescherm
Sfeervolle houthaard
Luxe keuken met diverse inbouwapparatuur

1e Verdieping:
Overloop met trapopgang
Drie slaapkamers
Badkamer met douche, bubbelbad, 2e toilet en wastafelmeubel

2e Verdieping:
Ruime verdieping met mogelijkheden voor 4de slaapkamer
Kast met cv-ketel en heteluchtkachelopstelling

BIJZONDERHEDEN
Ideale gezinswoning
Luxe, moderne keuken
Riante uitbouw aan de achterzijde
Openslaande tuindeuren
Sfeervolle houtkachel
Veel ruimte door praktische ruime kamers
Prettig woonklimaat door grote ramen en veel lichtinval
3 slaapkamers
Een mogelijkheid voor een 4e slaapkamer op de tweede verdieping
Onderhoudsarme achtertuin
Carport afsluitbaar van de straat middels elektrisch bedienbare garagedeur
Gelegen in een kindvriendelijke, groene buurt

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning