Remko Stevens Makelaardij

HETERENSchoutenkamp 27

Vraagprijs €439.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1988
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 XZ
Straat
Schoutenkamp 27
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Schoutenkamp 27

Compleet en speels ingedeeld, VRIJSTAAND WOONHUIS met vele pluspunten. Bij deze woning tref je onder meer een ruime woonkamer met sfeervolle open haard, een schuifpui naar het achterterras, een ruime leefkeuken, een slaap-/werkkamer met (2e) badkamer op de begane grond, 3 ruime slaapkamers op de verdieping, een volwaardige badkamer met o.a. ligbad én douche, een balkon, een ruime berging en een via de vlizotrap te bereiken bergzolder.
De woning staat op een aantrekkelijk perceel van 445m2 groot, met veel vrijheid en ruimte rondom de woning. Naast een brede, diepe oprit vinden we hier tevens een aangebouwde stenen garage (23m2) terug. Bovendien ligt de woning aan een doodlopende weg waardoor de straat alleen wordt gebruikt door bestemmingsverkeer en dus autoluw te noemen is.

Quote van de makelaar: “Een vrijstaande woning een speelse en ruime indeling als deze kom je zelden tegen. Deze woning is voorzien van alle wensen en gemakken. De woning is alleen op waarde te schatten door een bezichtiging in te plannen.”.

VRIJSTAAND
Een vrijstaande woning geeft je het gevoel van vrijheid en een woongenot waar velen naar op zoek zijn. Deze woning is niet alleen vrijstaand, maar ook zeer compleet. De woonkamer van deze woning is ruim en speels ingedeeld waardoor je met gemak meerdere zit- en/of eethoeken kun creëren. Het vele glasoppervlak zorgt dat er alleen lichte ruimten aanwezig zijn. Ben je op het moment thuis aan het werk of aan het studeren? Dan biedt deze woning ook daar mogelijkheden voor. Op de begane grond is een ruime werk-/slaapkamer aanwezig met een aangesloten badkamer. Kortom, de woning is zeer compleet te noemen en zal bij menigeen goed bevallen.

WOONKAMER
De woonkamer van deze woning zit vol verrassingen en gezellig hoekjes. De ruimte is voorzien van een ruim oppervlak welke speels is ingedeeld. Aan de voorzijde van de woning is meer dan genoeg ruimte voor een riante hoekbank waar je heerlijk kunt zitten. Hier is veel glasoppervlak te vinden waardoor dit een prettige, lichte ruimte betreft. Er zijn elektrische zonneschermen aanwezig. Tevens tref je hier een open haard aan wat in de winter veel sfeer brengt. Aan de achterzijde van de woning is er een mogelijkheid om een 8-persoons eettafel te plaatsen of een tweede zithoek. Daarnaast is via de schuifpui het achterterras te bereiken. In de brede doorloop richting de keuken is ook voldoende ruimte aanwezig om een 6-persoons eettafel te plaatsen. De woonkamer is voorzien van lichte plavuizen en lichte wanden.

KEUKEN
De keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen. Door de indeling van deze woning is het mogelijk om contact te houden met je tafelgasten, terwijl je vanuit de woonkamer niet op het aanrechtblad kijkt. De keuken is in een hoekopstelling met bovenkastjes geplaatst. Er is diverse apparatuur aanwezig, zijnde een 4-pits gaskookplaat, een afzuiger, een oven en een koel-/vriescombinatie. Vanuit de hoek van de keuken is de oprit aan de voorzijde van de woning te bereiken. Vanuit de keuken zelf én via de doorloop naar de woonkamer is de achtertuin te bereiken. De keuken is voorzien van een breed raam waardoor dit een lichte ruimte betreft. De keuken is in neutrale kleurstelling uitgevoerd met witte fronten, een wit werkblad en witte tegels tegen de achterwand.

SLAAPKAMER + DOUCHE B.G.
Via de woonkamer is de slaap-/werkkamer te bereiken. In de huidige tijd is dit natuurlijk een ideale ruimte voor eenieder die thuiswerkt of thuis studeert. Deze kamer is ca. 12m2 groot waardoor deze praktisch in te delen is. Mocht je het wensen, dan kun je deze ruimte uiteraard gebruiken als slaapkamer op de begane grond. Aansluitend aan deze kamer is ook een badkamer geplaatst. Hierdoor zijn alle sociale voorzieningen nu op de begane grond te vinden, en is de woning levensloopbestendig te bewonen. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafelmeubel. Daarnaast tref je hier de aansluitingen voor de wasmachine/wasdroger aan.

1e VERDIEPING
Via de hal en de authentieke, bordestrap komen we op de 1e verdieping terecht. Doordat de schuine dakhellingen van de kap verspringen, is er nauwelijks ruimteverlies en vinden we er 3 volwaardige slaapkamers terug. Deze kamers zijn respectievelijk 17m2, 12m2 en 11m2 groot (gemeten van 1,5m hoogte). De twee ruimste slaapkamers zijn voorzien van vaste inbouwkasten. De slaapkamer aan de achterzijde is tevens voorzien van een wastafel. Aan de voorzijde van de woning is een balkon te vinden, deze is te bereiken vanuit de grootste slaapkamer en heeft een oppervlakte van ca. 11m2 groot.

BADKAMER
Net als de rest van de woning is ook de badkamer ruim en praktisch ingedeeld. Er is meer dan genoeg ruimte voor alle wensen, zoals een ligbad, een douche, een 2e toilet en een wastafelmeubel. Boven het wastafelmeubel is een spiegel met opbergruimte geplaatst. De badkamer geheel betegeld met neutrale, witte tegels. Bovendien is er een raam aanwezig voor daglicht en een mogelijkheid tot ventileren.

BERGZOLDER
Via een luik op de overloop is een bergzolder met opbergruimte te bereiken.

TUIN
Deze vrijstaande woning staat gunstig op de kavel waarbij je ook (via de garage) om de woning heen kunt lopen. De voortuin zorgt voor een fijne buffer naar de straat en rechts van de woning ligt een brede oprit met plaats voor meerdere auto’s. Je zou zelfs auto’s naast elkaar kunnen plaatsen.
De achtertuin is voor velen belangrijk en ook hier hoeven we je niet in teleur te stellen. De tuin is overzichtelijk aangelegd met onder meer een groot zitterras en een verzorgd gazon. Diverse beplanting zorgen voor een groene uitstraling. De gunstige ligging van de tuin zorgen voor nauwelijks inkijk waardoor de tuin privacy vol te noemen is.

GARAGE + OPRIT
Een vrijstaande woning is pas compleet met een garage en oprit. Bij deze woning zit dan ook een ruime garage van ca. 23m2. Dit is groter dan gemiddeld. Aan de voorzijde van de garage is een elektrische kanteldeur geplaatst waardoor het mogelijk is de auto of motor binnen te plaatsen. De garage heeft daarbij ook een toegangsdeur tot de achtertuin. In de hoek van de garage is de opstelling voor de cv-ketel te vinden.
Voor de garage is een ruime oprit te vinden waardoor je je eigen auto’s altijd op eigen terrein kunt parkeren. De oprit is wel ca. 17m lang waardoor je er met gemak meerdere auto’s op kwijt kunt.

HETEREN
Heteren is een dorp met ca. 5.300 inwoners met een mooie ligging aan de voet van de Rijndijk. Het is een levendig dorp met diverse voorzieningen waaronder een Jumbo supermarkt, meerdere basisscholen en diverse sportverenigingen. Er zijn concrete plannen om binnen enkele jaren de dorpskern verder uit te breiden met meer winkels en een ‘dorpsplein’.

Deze woning heeft een rustige ligging in het dorp met aan de voorzijde een uitgestrekte groenvoorziening. Dat maakt de ligging van deze woning ook zo aantrekkelijk aangezien je geen overburen hebt en daardoor veel privacy geniet. Vanuit de woning zie je de dijk liggen. Achter de dijk is een recreatiegebied aangelegd waar je heerlijk kunt wandelen en sporten. Deze woning ligt enerzijds dichtbij voorzieningen (loop/fietsafstand) en anderzijds op steenworp afstand van de vrije natuur.

CENTRAAL GELEGEN
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porschecentrum Gelderland. Ook is er o.a. een McDonalds-vestiging.
Kortom, Heteren is een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met groepenkast en trapopgang (bordestrap)
Ruime woonkamer met open haard en schuifpui
Eethoek met toegang tot de achtertuin
Keuken voorzien van div. apparatuur
Slaap-/werkkamer
Badkamer met douche, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting
1e Verdieping:
Ruime overloop
Slaapkamer 1 met vaste inbouwkasten en toegang tot het balkon
Slaapkamer 2 met vaste inbouwkasten en wastafel
Slaapkamer 3
Berging
Bergzolder.

BIJZONDERHEDEN
Veel praktische woon-/leefruimte
Speelse indeling
Open haard in de woonkamer
Schuifpui én deur naar de achtertuin
Slaap-/werkkamer met aangesloten badkamer op de begane grond
Ruime keuken met meer apparatuur
3 Slaapkamers op de verdieping, waarvan 2 met inbouwkasten
Royal balkon
Extra berging op de 1e verdieping
Via vlizotrap bereikbare bergzolder
Ruime garage met elektrische kanteldeur en toegang tot de achtertuin
Lange oprit met plaats voor meerdere auto’s
Gelegen aan een doodlopende weg, alleen bestemmingsverkeer.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM-Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning