HERVELDBredestraat-Noord 7

Vraagprijs €375.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Woonhuistype
Bouwjaar
Energieklasse
n.v.t.
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 MN
Straat
Bredestraat-Noord 7
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
Bredestraat-Noord 7

Zeer aantrekkelijke en vrij gelegen BOUWKAVEL van 1.395m2 groot met KANT-EN-KLAAR BOUWPLAN van een zeer stijlvolle, exclusieve en energieneutrale SCHUURWONING met royale GARAGE en HOBBYRUIMTE. Deze bouwkavel ligt in het buitengebied tussen Zetten, Herveld en Heteren en biedt de ultieme vrijheid met uitzicht over het Betuwse landschap terwijl alle (winkel)voorzieningen, scholen, een treinstation en uitvalswegen verrassend dichtbij zijn gelegen.

Quote van de makelaar: “Dit zijn van die kansen die niet vaak voorbij komen. Dit exclusieve project wordt je op een presenteerblaadje aangereikt waardoor je dromen maar zo werkelijkheid zouden kunnen worden. Dit totaalplaatje klopt helemaal en biedt de ultieme kans om luxe, comfortabel en duurzaam te wonen in de rust en vrijheid die de Betuwe te bieden heeft”.

BOUWKAVEL
Dit betreft geen doorsnee bouwkavel omdat het langwerpig is en niet rechthoekig. Hierdoor wordt je gedwongen om creatief met de ruimte en het bouwvlak om te gaan. Het bouwvlak ligt in het midden van de kavel waardoor het perceel wordt opgedeeld met aan weerszijden een ruime tuin. Conform het bestemmingsplan mag er een woning van maximaal 660m3 inhoud (incl. afwijking) gebouwd worden met een bijgebouw van maximaal 60m2 bijgebouw. De maximale goothoogte is 4 meter en de maximale bouwhoogte 8,5 meter.

De kavel heeft een woonbestemming. In het kader van de bestemmingsplanwijziging is er een verkennend bodemonderzoek geweest en hieruit zijn geen bijzonderheden naar voren gekomen. Voor de sloop van de voormalige kassen is er een asbestinventarisatierapport opgemaakt en daaruit is gebleken dat er geen asbesthoudende stoffen aanwezig zijn in de (voormalige) opstallen. Dit was voldoende voor de Gemeente Overbetuwe voor het afgeven van een omgevingsvergunning.

Praktische aspecten van de kavel zijn:

– Voormalige kassen zijn reeds gesloopt, voormalige kantine staat er nog. Wellicht is deze handig ten tijde van de bouw als ‘schaftkeet’. Er is een keukenblokje en een toilet aanwezig, aangesloten op een septictank.
– Krachtstroom aanwezig alsmede de voorbereiding van glasvezelaansluiting.

SCHUURWONING
Binnen de kaders van het bestemmingsplan is er een ontwerp van een schuurwoning gemaakt (zie art impressions). Voor dit ontwerp is er in november jongstleden een omgevingsvergunning verleend.

Energieneutraal:
Het ontwerp betreft geen traditionele bouw met bijvoorbeeld bakstenen, maar conceptbouw in de vorm van beton en staal. Daarbij is gekozen voor duurzame bouwmaterialen waardoor de woning zelfs energieneutraal gebouwd kan worden. Dit noemen we een NOM-woning (nul-op-de-meter-woning). Belangrijke aspecten daarin zijn de toepassing van een warmtepomp, vloerverwarming, een WTW-ventilatie-unit en zonnepanelen (op het bijgebouw).

Luxe en comfort:
Een woning die je nog geheel naar eigen wens kunt aankleden zal voor velen de voorkeur hebben. Deze woning heeft niet alleen veel comfort te bieden door bijvoorbeeld de vloerverwarming, maar ook veel luxe. De living biedt een panoramisch uitzicht over de weilanden. De keuken biedt plaats aan onder meer een kookeiland. In het souterrain (half boven het maaiveld) zijn 3 volwaardige slaapkamers, een multifunctionele ruimte, een badkamer en een wasruimte ingedeeld. Bijzonder is de verdieping die als het ware in de woning ‘zweeft’. Hier vinden we een masterbedroom terug, compleet met walk-in-closet, 2e badkamer en een separaat toilet. Vanuit deze kamer heb je eveneens het panoramische uitzicht door de hoge glaspui op het Betuwse landschap. 100% privacy is hier gegarandeerd!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet en trapopgang naar souterrain en verdieping
Living met meerdere schuifpuien naar het royale buitenterras
Eilandkeuken met terrasdeuren naar het zij-terras
Studeer/werkkamer.

Souterrain:
Multifunctionele ruimte
Slaapkamer 1
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3
Bijkeuken / washoek met witgoedaansluitingen en deur naar terras
Complete badkamer met ligbad, inloopdouche, 2e toilet en wasmeubel.

Verdieping:
Afgesloten hal met doorloop naar walk-in-closet
Masterbedroom
2e Badkamer (en-suite) met inloopdouche en wasmeubel.

BIJGEBOUW
In het ontwerp is ook een bijgebouw van 50m2 groot meegenomen. Deze is in dezelfde architectuur als het woonhuis ontworpen en daardoor ook volledig geïsoleerd. Op de plattegrond is het bijgebouw ingetekend als zijnde een garage, een separate berging/schuur en een zolder in de nok. Doordat dit bijgebouw zo hoogwaardig is ontworpen en volledig is geïsoleerd, biedt het veel potentie voor bijvoorbeeld kantoor of praktijk aan huis. Wanneer je een andere bestemming wil geven aan het bijgebouwen, anders dan garage / schuur, dan dien je dit te toetsen bij de Gemeente Overbetuwe.

KANT-EN-KLAAR BOUWPLAN
De huidige eigenaar heeft in samenspraak met een architect en bouwteam een uniek ontwerp bedacht om op deze kavel een exclusieve schuurwoning te bouwen. Echter, vanwege omstandigheden, wordt het plan niet door de huidige eigenaar gerealiseerd.

Bij de koopsom is inbegrepen:

– De bouwkavel (kosten koper)
– Het ontwerp (zie art impressions)
– De omgevingsvergunning (bouwvergunning).

Het bouwteam biedt optioneel aan:

– Bestek conform het ontwerp
– Bestektekeningen
– Aannemingsovereenkomst (realisatie ontwerp).

Indien je interesse hebt in de bouwkavel in combinatie met het ontwerp, dan ga je met het bouwteam aan tafel zitten om het proces verder op te pakken en de punten op de í te zetten. Het project is gestopt in de prijsvormingsfase. Voor je beeldvorming: een indicatie van de kosten om het ontwerp te realiseren conform art impressions ligt op circa € 500.000,- incl. BTW. Dit is inclusief meerwerk en tuinaanleg. Uiteraard kun je het zo gek maken als je wilt. Overigens is de kostenindicatie een momentopname en deze kan wijzigen door (economische) ontwikkelingen, bijvoorbeeld doordat (bouw)materialen duurder worden.

Belangrijke aspecten zoals de omgevingsvergunning zijn reeds geregeld.
Let op: de omgevingsvergunning is afgegeven voor het ontwerp wat eerder is ingediend. Indien je een ander ontwerp wil laten realiseren, zal je opnieuw in gesprek moeten treden met de Gemeente Overbetuwe voor een nieuwe omgevingsvergunning. Daarbij willen wij je tevens verwijzen naar het bestemmingsplan en landschapsinrichtingsplan.
Overigens heb je wel de vrijheid om te kiezen van aannemer / uitvoerder en ben je niet gebonden aan het bouwteam.

BETUWSE LANDSCHAP
De Betuwe staat bekend om haar fruitteelt met boomgaarden en het uitgestrekte landschap tussen de rivieren De Rijn en de Waal. Het heeft nog het landelijke karakter terwijl het een zeer centrale ligging heeft in het stedelijk gebied tussen Wageningen, Arnhem en Nijmegen. Vanwege de goede ontsluiting op de A15 en A50 kun je binnen 15 autominuten in één van voornoemde plaatsen zijn.
Ben je een natuurliefhebber, dan kun je maar zo verliefd worden op de Betuwe. Er zijn uitgestrekte wandelpaden, bijvoorbeeld op het nabij gelegen Landgoed Hemmen. Je kunt eindeloos de dijken van de rivieren af fietsen of met de mountainbike de trails van de Posbank en de Veluwe opzoeken. Bovendien is op bijna steenworp afstand riviertje ‘De Linge’ gelegen.

CENTRALE LIGGING
Deze bouwkavel heeft een zeer gunstige ligging in het landelijke gebied. Het ligt zo’n beetje in het epicentrum tussen de dorpen Herveld, Zetten en Heteren. Deze plaatsen zijn allemaal binnen 5 autominuten aan te rijden en dus ook goed met de fiets bereikbaar. De kavel ligt dan weliswaar in Herveld, maar de dorpsgrenzen van Zetten en Heteren zijn niet ver weg. Elk dorp heeft zo zijn eigen karakter en voorzieningen. In Herveld vind je meer het verenigingsleven terwijl Zetten opvallend veel voorzieningen heeft ten opzichte van het aantal inwoners. Zo vind je er onder meer 3 supermarkten, bekende winkelketens als een Hema, Kruidvat en Primera, alsmede gezellige ambachtelijke winkels zoals een bakker en een slagerij.

Zetten heeft tevens een dokterspraktijk, een apotheek, een bibliotheek, een zalencentrum met bowlingbaan, een zwembad, maar liefst 3 basisscholen én een middelbare school. Ben je afhankelijk van het openbaar vervoer dan ben je in 5 fietsminuten bij treinstation Zetten – Andelst.

DISCLAMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning