Remko Stevens Makelaardij

ZETTENSteenbeekstraat 3

Vraagprijs €359.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1963
Energieklasse
F
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 AK
Straat
Steenbeekstraat 3
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Steenbeekstraat 3

Charmant VRIJSTAAND WOONHUIS, welke op de begane grond over de volle breedte is uitgebouwd en met o.a. een vergrote en lichte doorzon-woonkamer met rolluiken en een schuifpui naar zonneterras, een open keuken met bijkeuken, 3 slaapkamers op de verdieping waarvan 1 met toegang tot royaal dakterras (27m2) en een handige zoldervliering met opbergmogelijkheden.

Aan het einde van een diepe oprit langs de woning op is recenter een degelijke, vrijstaande garage met zadeldak gebouwd. De garage is groter dan gemiddeld (6,5m diep) en heeft meerdere ramen met daglichttoetreding. Nog een groot pluspunt is de verrassend grote achtertuin van bijna 20 meter diep en 12 meter breed. Door de gunstige tuinligging op het zuid/westen kun je hier de gehele dag in de zon zitten.

Quote van de makelaar: “Dit vrijstaande woonhuis is niet modern en is ook niet groot, maar het heeft wel meerdere grote pluspunten waaronder de aanbouw, het dakterras, de zeer aantrekkelijke garage en de relatief vrij gelegen achtertuin met optimale bezonning. Bovendien ligt de woning op loopafstand van supermarkten, het dorpsplein met een groot aanbod aan winkels en zowel een basisschool als een middelbare school”.

VRIJSTAAND
Voor de meeste mensen is vrijstaand wonen toch de ultieme woonwens. Geen contactgeluiden met buren en je hebt vrijheid om de woning heen. Dat geldt ook bij deze woning waar je rondom de woning kunt lopen. Aan de linkerzijde is de oprit gelegen die doorloopt tot aan de ruime garage. Zowel voor als achter is er nauwelijks tot geen inkijk doordat er geen directe bebouwing te vinden is. Bomen en struiken geven de vrijheid die je bij een vrijstaand woonhuis wenst.

WOONKAMER
De woonkamer is over de gehele lengte van de woning gelegen. De woonkamer betreft een opvallend lichte doorzon-woonkamer. Door de uitbouw is de woonkamer langer, maar niet donkerder geworden. Dit komt mede door het extra zijgevelraam en de brede schuifpui aan de achterzijde, beiden zijn kunststof kozijnen met isolatieglas. Doordat de zon gunstig om het huis (van voor naar achter) wegdraait, geniet je van veel lichtinval. In de zomerdag is het terras aan de achterzijde van de woning middels de schuifpui eenvoudig bij de woonkamer te betrekken. Door de prettige lengte van de woonkamer kun je hier prima een fijne zithoek creëren waarbij voldoende ruimte overblijft voor een 6-persoons eettafel.

KEUKEN
Naast de woonkamer is de keuken gelegen. De ligging van de keuken geeft een directe verbinding met de woonkamer, terwijl je vanaf de bank niet direct op het aanrecht kijkt. Het huidige keukenblok is eenvoudig en basis te noemen. Een raam in de zijgevel maakt ook de keuken een lichte, prettige ruimte. In de hal vinden we nog een verdiepte proviand/kelderkast terug.

BIJKEUKEN + BERGING
Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken te vinden. Dit is altijd erg praktisch om bijvoorbeeld een extra koelkast of vriezer te plaatsen. De bijkeuken heeft tevens een toegang tot de achtertuin, alsmede toegang tot de berging. De berging is een goede ruimte om te gebruiken als hobbyruimte of om simpelweg spullen in op te slaan. Doordat de berging voorzien is van een zadeldak, tref je hier tevens een vliering aan.

1e VERDIEPING
Via de hal en trapopgang komen we op de overloop van de 1e verdieping terecht. Deze is ruim opgezet en heeft daglicht via het zijraam. Er zijn 3 volwaardige slaapkamers te vinden. De slaapkamers zijn respectievelijk 12m2, 8m2 en 7m2 groot. De grootste slaapkamer heeft een deur v.v. isolatieglas met toegang tot het dakterras. De 3e slaapkamer is voorzien van een inbouwkast alsmede een schuif/kastenwand. Daarnaast is bij deze slaapkamer het raam voorzien van een kunststof kozijn met isolatieglas.

BADKAMER
De badkamer is klein en gedateerd te noemen. In de huidige ruimte is een douche en een wastafel aanwezig. Wanneer je een grotere badkamer wenst, dan zou je (een deel van) een slaapkamer kunnen opofferen. De huidige badkamer zou je dan bijvoorbeeld als wasruimte kunnen gebruiken.

ZOLDER
Via een vlizotrap is de zolderverdieping te bereiken. De nokhoogte ligt op circa 1,6 meter en daardoor net te laag om er een volwaardige verdieping te realiseren. Dit zou wel kunnen wanneer je de nok verhoogd (uiteraard met vergunning). In de huidige situatie kun je er veel spullen kwijt zoals vakantie- en seizoensspullen.

VRIJSTAANDE GARAGE
Aan de linkerzijde van de woning is een ruime oprit gelegen. Aan het eind van deze oprit tref je de garage aan. Praktisch is de elektrisch bedienbare garagedeur waardoor je de mogelijkheid hebt om de auto eenvoudig de garage in te rijden. Doordat de garage is voorzien van een zadeldak voelt deze ruim aan en heb je de mogelijkheid om een vliering met opbergruimte te creëren. De garage heeft naast de kanteldeur ook een zijdeur en diverse ramen waardoor er ook daglichttoetreding is. De kozijnen zijn van kunststof en er is isolatieglas geplaats. Dit is ideaal voor diegene die graag klust en geen opgesloten gevoel wil hebben. Ben je een auto of motorliefhebber, dan zal je deze garage zeker aanspreken.

TUIN
Een zeer groot pluspunt van deze woning is de tuin rondom de woning. De woning staat gunstig op de kavel waardoor de meeste tuin aan de achterzijde is gelegen. De achtertuin heeft een goed formaat en is circa 17 meter diep. De tuin is groen omsloten waardoor je veel privacy geniet. Hier kun je de gehele dag in de zon zitten doordat de zon gunstig om de tuin heen draait. De oriëntatie is zuid/west waardoor je met name in de namiddag en avonduren veel zon hebt. In de huidige situatie is de tuin ingedeeld met een ruim zonneterras v.v. een zonnescherm, alsmede een ruim grasveld en diverse bomen en planten.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRALE LIGGING
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabijgelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuiskomen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, verdiepte trap/kelderkast, meterkast en trapopgang
Doorzon-woonkamer met schuifpui naar het zonneterras
Keuken met basis keukenblok
Bijkeuken met toegang tot de achtertuin
Aangebouwde berging met vliering
1e Verdieping:
Overloop met zijgevelraam
3 Slaapkamers waarvan 1 met deur naar dakterras
Badkamer met douche en wastafel.
Zoldervliering:
Middels vlizotrap te bereiken zolder met opbergmogelijkheden.

BIJZONDERHEDEN
Vrijstaand woonhuis
Ca. 108 m2 woonoppervlak (exclusief zolder)
Riante uitbouw op de begane grond
Diverse rolluiken waarvan enkele elektrisch bedienbaar
Deels voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas
Praktische bijkeuken met toegang tot de achtertuin
Berging met vliering
3 Volwaardige slaapkamers
Ruim dakterras
Via vlizotrap bereikbare zolder met veel opbergmogelijkheden
Vrijstaande ruime garage v.v. kunststof kozijnen met isolatieglas
Lange oprit met plaats voor meerdere auto’s
Heerlijke achtertuin met gunstige zuidwesten ligging
Rustige ligging aan autoluwe straat
Voorzieningen als winkels, supermarkten, basis- en middelbare school op loopafstand.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning