Remko Stevens Makelaardij

HERVELDHazenakkers 19

Vraagprijs €299.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
2000
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 EP
Straat
Hazenakkers 19
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
Hazenakkers 19

Verrassend grote en volledig geïsoleerde TUSSENWONING, bestaande uit 3 volwaardige woonlagen én een zolder met stahoogte. De woning is over de volle breedte uitgebouwd met als resultaat een ruime woonkamer, een gezellige leefkeuken v.v. inbouwapparatuur en een extra bijkeuken. Op de verdiepingen zijn maar liefst 4 volwaardige slaapkamers, een walk-in-closet en een gemoderniseerde badkamer aanwezig. De achtertuin ligt op het zuiden met achterin de tuin een stenen berging met luifel en achterom. De 2 parkeerplaatsen naast elkaar aan de voorzijde horen eveneens bij de woning.

Quote van de makelaar: “De inhoud en het woonoppervlak laten al meteen zien dat het hier een tussenwoning in de buitencategorie betreft. Vanwege de ruimte betreft het dan ook een echte gezinswoning. Bovendien heeft het veel luxe en comfort te bieden. Uniek zijn de 2 parkeerplaatsen op eigen terrein aan de voorzijde waardoor je nooit hoeft te zoeken naar een plekje voor de deur”.

4 (WOON)LAGEN
Dit is niet zomaar een gezinswoning aangezien het veel groter is dan een gemiddelde tussenwoning. De begane grond is royaal uitgebouwd waardoor er flink wat meer leefruimte is ontstaan. Echter, de verrassing zit hem misschien wel op de verdiepingen aangezien de 2e verdieping ook nog een volwaardige woonlaag met 2 slaapkamers betreft. Vanaf de overloop kun je zelfs nog middels een vlizoluik naar de zolder die stahoogte heeft. Met maar liefst ca. 147m2 woonoppervlak (excl. zolder ca. 6m2) en ca. 505m3 inhoud overtreft deze woning menig hoekwoning of 2-kapper. In combinatie met de bijkeuken, de zonnige tuin op het zuiden én de 2 parkeerplaatsen aan de voorzijde is het veel meer dan een tussenwoning waar een gezin met 3 tieners prima uit de voeten kan.

LEEFKEUKEN
Een woning met een leefkeuken zie je niet vaak bij een tussenwoning. Door de aanbouw aan de achterzijde is er meer leefruimte ontstaan waardoor er een leefkeuken gecreëerd kon worden. De keuken betreft een royale hoekkeuken met veel kastruimte en alle wenselijke inbouwapparatuur. Daarbij moet je denken aan een vaatwasser op hoogte (Siemens 2018), een 5-pits gaskookplaat met afzuigschouw, een combi-oven en een koel/vriescombi. In de hoek is een draaicarrousel te vinden. Het principe van een leefkeuken is dat je er een salontafel kwijt kunt. Er is dan ook plaats voor een 6-persoons eettafel alsmede voor een servieskast.

Indien je voorkeur uit gaat naar een open keuken met de woonkamer, dan zou je de tussenmuur eenvoudig kunnen verwijderen. Dit is namelijk geen draagmuur. Je zou dit eventueel in combinatie kunnen doen met en-suite deuren waarbij je wel een open verbinding hebt, maar de keuken toch van de woonkamer kunt afsluiten.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en daardoor tuingericht. Door de aanbouw heeft de woonkamer een ruime opzet waardoor je er prima een lekkere hoekbank kwijt kunt. Het afwerkingsniveau is opvallend strak waarbij zowel de wanden als het plafond zijn gestuct. Op de vloer ligt een laminaat met rondom een V-groef. Groot pluspunt is de werk- of speelhoek in de woonkamer. Deze hoek heeft een open verbinding maar is toch ook weer deels afgeschermd.

BIJKEUKEN
Een bijkeuken ontbreekt vaak bij een tussenwoning. Deze woning heeft er wel één en dat is super praktisch. Je kunt hier namelijk een extra koelkast en/of vriezer kwijt. Tevens vind je hier de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger. Hoe fijn is het wanneer je op een zomerdag de was direct buiten kunt laten drogen omdat er een tuindeur aanwezig is? Overigens is de bijkeuken verwarmd en de wanden gestuct. Kortom, de bijkeuken is een groot pluspunt van deze woning.

1e VERDIEPING
Via een prettige hal met o.a. een modern toilet en trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. De overloop is lekker ruim opgezet en geeft toegang tot 2 zeer volwaardige slaapkamers. Voorheen waren er 3 slaapkamers, maar één van de kamers is bij de masterbedroom getrokken en is omgetoverd tot een heuse walk-in-closet. Deze 2 ruimtes bij elkaar maken de masterbedroom maar liefst 24m2 (!) groot. Indien gewenst zou je deze 3e kamer weer in de oorspronkelijke indeling kunnen terugbrengen. De 2e slaapkamer telt ook nog eens 12m2. Erg praktisch zijn de draai/kiepramen waardoor je de kamers eenvoudig kunt ventileren. Op de vloer ligt een laminaat met bamboeprint. Dit geeft de kamers een warme uitstraling.

BADKAMER
Wanneer je de badkamer in loopt wordt meteen duidelijk dat het geen standaard badkamer meer betreft. De ruimte is ingedeeld met een luxe inloopdouche met drainafvoer, een rainshower uit het plafond en een handdouche. Het 2e zwevend toilet is vergelijkbaar met het moderne gastentoilet in de hal. Het 3e element betreft een hardstenen wasmeubel met ladekorven en kranen die stijlvol uit de muren komen. Boven het wasmeubel hangt een grote spiegel. Een handdoekradiator en een verlaagd plafond met inbouwspots maken de badkamer compleet. Een niet te vergeten: het draai/kiepraam welke een must is voor elke badkamer.

2e VERDIEPING
De 2e verdieping betreft vaak een voorzolder met een extra slaapkamer en met een beetje geluk knieschot opbergruimte om de nodige spullen op te kunnen bergen. Bij deze woning is het een volwaardige woonlaag met een overloop en maar liefst 2 volwaardige slaapkamers van respectievelijk 17m2 en 10m2 groot. En dit is gemeten vanaf 1,5m hoogte. Dat zijn uitzonderlijke maatvoeringen voor een 2e verdieping. De grootste slaapkamer heeft bovendien een speelse, driehoekige dakkapel, de slaapkamer aan de voorzijde een groot Velux dakvenster met verduisteringsscherm en rolhor. Opvallend zijn de maatwerk kasten onder de schuine kanten. Deze zijn vakkundig aangebracht en bieden veel praktische opbergruimte. Op de overloop is overigens nog een 2e wasmachine-aansluiting te vinden zodat je kunt kiezen waar je de wasmachine plaatst.

ZOLDERVERDIEPING
Via een vlizotrap op de overloop is de zolderverdieping te bereiken. Deze verdieping is geheel bevloerd en dus optimaal te benutten om veel spullen op te bergen. Opvallend is de hoge nok van 2 meter waardoor de meeste mensen hier ‘gewoon’ kunnen staan. Gemeten vanaf 1,5 meter hoogte vind je hier nog ca. 6m2 overige inpandige ruimte.

ACHTERTUIN
Door de aanbouw is de achtertuin wel een stukje kleiner geworden maar is nog steeds ca. 8 meter diep en ca. 6 meter breed. En doordat de tuin op het zuiden is gelegen, kun je hier de gehele dag in de zon zitten. De achtergelegen woningen bieden maar weinig inkijk waardoor je relatief vrij zit. De tuin is onderhoudsarm te noemen waardoor je juist tijd over houdt om er van te genieten. Er is een watertappunt aanwezig alsmede meerdere buitenlampen waaronder sfeervolle top-downspots aan de gevel van de schuur. Waar je bij nieuwbouwwoningen vaak houten schuren in de achtertuin tegen komt, heeft deze woning een stenen schuur met luifel ervoor. De berging is ca. 7m2 groot en is v.v. elektra-aansluiting. Om met een fiets in de schuur te komen, kun je gebruik maken van de achterom en het achterpad. Noemenswaardig is dat beide schuttingen in 2019 en 2020 zijn vervangen.
PARKEERPLAATSEN
Een tussenwoning met 2 parkeerplaatsen op eigen terrein: dat zien we zelden! Dat maakt deze woning uniek in het segment. Hoe fijn is het wanneer je na een dag werken altijd een eigen plekje pal voor de deur hebt. Niet zoeken in de wijk, maar je eigen vertrouwde parkeerplaats. Hier krijg je zelfs 2 parkeerplaatsen naast elkaar. Wanneer je 2 auto’s hebt, sta je elkaar dus nooit in de weg.

LIGGING
Deze woning is gelegen in een kindvriendelijke, ruim opgezette en groene woonwijk van Herveld. Deze aantrekkelijke wijk bestaat eigenlijk uit 2 hofjes met uitsluitend éénrichtingsverkeer en groene buffers. Hierdoor is het de ideale wijk voor jonge kinderen. Ook omdat er zowel een peuterspeelzaal en een basisschool letterlijk om de hoek zijn gelegen. Ook het dorpsplein met daarbij de supermarkt zijn lopend en/of fietsend prima te doen.

HERVELD
Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Hierdoor ben je binnen 15 autominuten in steden als Wageningen, Arnhem en Nijmegen.

Midden in het dorp vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt. Ook is er een dorpshuis en worden er met name zomers veel activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen. Kortom, Herveld is een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, garderobenis, toilet, trapkastje en trapopgang
Uitgebouwde woonkamer met studie/speelhoek
Leefkeuken in hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur
Bijkeuken met witgoedaansluitingen en tuindeur.
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
Masterbedroom met walk-in-closet
2e Slaapkamer
Badkamer met inloopdouche, 2e toilet en wasmeubel met spiegel.
2e Verdieping:
Overloop met CV-ketelopstelling, MV-unit en vlizotrap naar zolderverdieping
3e Slaapkamer met dakkapel en knieschot opbergruimte
4e Slaapkamer met dakvenster en knieschot opbergruimte.
Zolderverdieping:
Veel opbergmogelijkheden met stahoogte in de nok.

LET OP
Omdat Funda maar een beperkt aantal leestekens accepteert, kun je op onze website het vervolg van deze tekst lezen omtrent alle bijzonderheden.

BIJZONDERHEDEN
Groot type tussenwoning met volop pluspunten
Aanbouw over de volle breedte (2011)
Gezellige leefkeuken, eventueel open te maken naar de woonkamer
Praktische bijkeuken
Modern en trendy toilet (2019)
Maar liefst 4 grote slaapkamers met de mogelijkheid tot een 5e
Dakkapel op de 2e verdieping
Luxe badkamer met modern tegelwerk en sanitair
Veel opbergmogelijkheden achter knieschotten én op de 3e verdieping
Buitenschilderwerk in 2019 door een schilder uitgevoerd
CV-ketel: Intergas HR-combi, geplaatst 2020
Meterkast: 7 groepen, 2 aardlekschakelaars en glasvezel-aansluiting
Inbouwspots in toilet, badkamer en overloop 2e verdieping
Zonnige tuin op het zuiden
Stenen berging met luifel
Twee parkeerplaatsen naast elkaar op eigen terrein
Gewilde en kindvriendelijke woonwijk
Alle voorzieningen zijn op loopafstand gelegen.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning