Remko Stevens Makelaardij

ARNHEMSittardstraat 19

Vraagprijs €275.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1982
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ARNHEM
Postcode
6845 DJ
Straat
Sittardstraat 19
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ARNHEM
Sittardstraat 19

Stijlvolle UITGEBOUWDE GEZINSWONING met onder meer een speelse indeling en raampartijen, een luxe keuken met spoeleiland, een praktische bijkeuken, een sfeervolle woonkamer met gashaard, 4 ruime slaapkamers op de verdiepingen en een gezellige tuin met veranda en berging. Dit alles gelegen aan een kindvriendelijk en gezellige wijk op steenworpafstand van de Rijkerswoerdse plassen.

Quote van de makelaar: “Deze echte gezinswoning is niet alleen uniek door de verrassende ruimten en 4 slaapkamers maar ook door de heerlijke achtertuin met meerdere terrassen. In combinatie met de luxe eilandkeuken en de complete badkamer en keuken is deze woning onderscheidend en bijzonder te noemen.”

COMPLETE GEZINSWONING
Deze woning betreft een gezinswoning welke van alle wensen is voorzien. In de loop van de jaren is deze woning naar een hoger niveau getild. De grootste verandering heeft zich voorgedaan wanneer de uitbouw met lichtkoepels is geplaatst. De woning is ca. 3 meter uitgebouwd waardoor de begane grond veel meer ruimte heeft gewonnen. De luxe eilandkeuken is een genot voor iedere kookliefhebber en deze is dan ook voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur. Het luxe gevoel wordt versterkt door de grote leisteen look plavuizen welke zijn voorzien van vloerverwarming. De badkamer verkeert tevens in goede staat en is ruim ingedeeld. Heb je een groter gezin of wil je een kantoorruimte aan huis. Deze woning heeft 4 zeer ruime slaapkamers waardoor er kamers genoeg zijn. Relaxen kan heerlijk in de tuin waar een gezellig veranda is geplaatst. Houd je van wandelen en de natuur dan zit je bij deze woning helemaal goed. De Rijkerwoerdse plassen zijn op steenworp afstand.

WOONKAMER
De woonkamer vinden we aan de voorzijde van de woning en kijkt uit op de diepe voortuin. Doordat dit een hoekwoning betreft, komt er niet alleen licht binnen via het glasoppervlak aan de voorzijde van de woning, maar heeft de zijgevel ook een raam met daglichttoetreding. Het raam aan de voorzijde van de woning is voorzien van een zonnescreen, het raam aan de zijkant van de woning is voorzien van een rolluik. Dit maakt de woonkamer een prettige ruimte. Je treft hier een keurige vloer aan met grote (60x6o) leistenen-look tegels welke prettig aanvoelen door de vloerverwarming. De woonkamer is voorzien van een Z-indeling waardoor je een riante hoekbank alsmede een 6-persoons eettafel kwijt kunt. Tussen de zithoek en de eettafel is een tweede zithoek te creëren. Hier kun je gezellig bij de ingebouwde gashaard zitten.

EILANDKEUKEN
De woning is ca. 3 meter uitgebouwd wat veel extra leefruimte heeft opgeleverd. De keuken is in de uitbouw geplaatst. Er is gekozen voor een speelse indeling van de keuken. Zo vind je er een spoeleiland met spoelbak en luxe kraan, een ontbijtbar en een vaatwasser. Het composiet blad zorgt voor de luxe uitstraling. Het andere deel van de keuken betreft een kastenwand met een tweede werkblad. Hier vind je onder andere een hoge koelkast, een grote oven, een combi-oven, een 4-pits inductie kookplaat en een afzuigschouw. De keuken is voorzien van brede ladekorven met geïntegreerde lades. De keuken is een prettige, lichte ruimte door de grote lichtkoepel en het brede raam. De lichtkoepel is in 2020 vervangen.

BIJKEUKEN
De praktische bijkeuken van deze woning is verrassend groot. Via de bijkeuken is er toegang tot de achtertuin. In de bijkeuken is een brede schuif/kastenwand geplaats voor het opbergen van spullen. Daarnaast tref je hier de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger, alsmede een gootsteen met warm en koud water.

SLAAPKAMERS
Via de hal met gerenoveerde trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Hier vinden we 3 ruim bemeten volwaardige slaapkamers van respectievelijk 14m2, 11m2 en 10m2 groot. De 1e verdieping heeft een ruime indeling waarbij ook hier de raampartijen meteen weer in het oog springen. De kamers zijn praktisch in te delen door de royale oppervlaktes en rechte gevels. Alle slaapkamers zijn voorzien van isolatie glas en horren, de kamer aan de voorzijde van de woning is voorzien van een zonnescreen. Op de kastenkamer loopt het laminaat tot aan de grote kleding kast, deze kast wordt ter overname aangeboden.

BADKAMER
De badkamer is van goed formaat en in 2005 gerenoveerd naar een moderne stijl, de badkamer oogt nog als nieuw. De indeling van de badkamer bestaat uit een douche en een 2e toilet (zwevend geplaatst. Daarbij is gekozen voor een breed, dubbel wastafelmeubel met een spiegelkast en 2 kolomkastjes. Er is dan ook veel opbergruimte aanwezig op de badkamer. Naast de handdoekradiator is de badkamer voorzien van elektrische vloerverwarming. Ventileren kan via het hooggeplaatste uitzetraam met hor.

2e VERDIEPING
Via een afgesloten vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. We komen terecht in een riante, zeer praktische ruimte welke is opgedeeld in een slaapkamer en een voorzolder. De slaapkamer is voorzien van een breed dakraam en een zijgevelraam voor daglichttoetreding. Tevens is hier een wastafelmeubel geplaatst met warm en koud water. Op de voorzolder en de slaapkamer zijn voorzien van knieschot opbergruimte. De voorzolder is groot genoeg voor het creëren van een werkplek, de kast op de voorzolder blijft achter. De cv-ketel hangt direct naast de trapopgang, waardoor de gehele ruimte optimaal te benutten is.

ACHTERTUIN
Ook het buitenleven is bij deze woning een grote plus. De achtertuin is gunstig gelegen waardoor je een relatief vrije achtertuin hebt. In 2019 is de veranda geplaatst waardoor je een gezellige zit krijgt waar je heerlijk kunt genieten. Aan de veranda is een smalle berging gemaakt, ideaal voor het droog opbergen van bijvoorbeeld de barbecue. De tuin is betegeld en daarmee onderhoudsvriendelijk. Achter in de tuin vind je een stenen berging welke is voorzien van elektra. Deze is praktisch voor het opbergen van fietsen en tuingereedschap. De achterom is aan de zijkant van de woning te vinden via een schuifdeur. Aan de zijkant van de woning is tevens 1 meter tuin te vinden waardoor ook de achtertuin breder is dan gemiddeld. De woning heeft een relatief grote voortuin. Waardoor er een buffer tussen de straat en de woning is ontstaan. In de voortuin vind je ook een eigen oprit terug (verplicht).

DE LAAR
De Laar is een gemoedelijke en kindvriendelijke wijk gelegen in Arnhem-Zuid. Het betreft een speels opgezette jaren ’80 wijk waarbij geen straat parallel loopt aan de volgende. De wijk is geliefd bij jonge gezinnen, mede vanwege het kindvriendelijke karakter. Ook ligt de wijk centraal ten opzichte van de uitvalswegen en het openbaar vervoer. Bushaltes vind je aan de rondweg door de wijk en er is een treinstation (Arnhem-Zuid). Vanuit hier ben je al snel in het centrum van Arnhem of Nijmegen. Hetzelfde geldt wanneer je binnen 3 autominuten de A325 op rijdt.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkas, toilet met fontein, trapkast
Trapopgang naar 1e verdieping
Woonkamer met gashaard
Eilandkeuken v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur
Bijkeuken met witgoedaansluitingen en tuindeur
1e Verdieping:
Overloop met afgesloten trapopgang
3 Royale slaapkamers
Badkamer met douchebak, wastafelmeubel en 2e toilet
2e Verdieping:
Slaapkamer met dakvenster
Voorzolder met knieschot opbergruimte en cv-ketelopstelling

BIJZONDERHEDEN
Heerlijke gezinswoning met sfeer en karakter
Brede beukmaat
Brede uitbouw aan de achterzijde
Nieuwe lichtkoepels in de uitbouw (2020)
Gezellig woonkamer met gashaard
Vloerverwarming op de begane grond en badkamer
Eiland keuken v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur
Praktische bijkeuken met witgoedaansluitingen en spoelbak
Airco in de bijkeuken voor koelen en verwarmen
Meterkast: 10 groepen en 2 aardlekschakelaar, pomp voor vloerverwarming
Gerenoveerde trapopgang
Paneeldeuren in de kamers, voordeur betreft een boerderijdeur
4 Slaapkamers op de verdiepingen met allen plaats voor een tweepersoonsbed
Een gezellig achtertuin met o.a. een veranda
Een stenen berging v.v. elektra
Ruime voortuin met eigen parkeerplaats
Op steenworpafstand van de Rijkerswoerdse plassen
Gunstig gelegen aan de rand van een kindvriendelijke wijk
Centrale ligging in de regio met alle voorzieningen binnen handbereik!

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuin indeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning