Remko Stevens Makelaardij

ELSTHadrianus 6

Vraagprijs €598.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Halfvrijstaande woning
Bouwjaar
2007
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ELST
Postcode
6661 JV
Straat
Hadrianus 6
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ELST
Hadrianus 6

Volumineus, royaal opgezet en onderhoudsarm, HALF-VRIJSTAAND WOONHUIS (2007) met onder meer een luxe eilandkeuken, een en-suite woonkamer met openslaande terrasdeuren naar veranda, 4 royale slaapkamers op de verdiepingen, een zeer complete badkamer met o.a. een dubbele inloopdouche, een separaat toilet op de overloop en een riante, multifunctionele ruimte op de 2e verdieping met vlizotrap naar zoldervliering (nokhoogte 2,5m).

De woning staat op een aantrekkelijk perceel met diverse extra’s zoals een stijlvolle veranda van 27m2 (2015), een multifunctionele, geïsoleerde garage van maar liefst 45m2 (!) met o.a. een keukenblok, toilet en verwarming, alsmede een ruime oprit met plaats voor meerdere auto’s (naast elkaar). Noemenswaardig is daarbij de parkeergelegenheid langs de garage op welke ca. 8m diep is.

Quote van de makelaar: “Dit is een unieke kans in de gewilde wijk Westeraam. Je koopt niet alleen een zeer royale helft-van-een-dubbel met uitstraling en met maar liefst 212m2 woonoppervlak maar ook een luxe bijgebouw die veel meer mogelijkheden biedt dan alleen voor de functie ‘garage’. Bovendien is er niet bezuinigd op de exclusieve veranda waar je maar zo verliefd op kunt worden”.

VOLUMINEUS & INSTAPKLAAR
Tweekappers staan er genoeg in de wijk Westeraam, maar weinig woningen zijn zo groot en zo compleet als deze. Meer dan 200m2 woonoppervlak en maar liefst 815m3 inhoud, verdeeld over 3 woonlagen en een zolder met stahoogte, maken deze woning voor een groot gezin wel heel erg interessant. De woning heeft van zichzelf al een binnenwerkse breedtemaat van 6,9m en dat zie je op alle woonlagen terug. Er is géén kleine ruimte in huis te vinden. Alle 4 de slaapkamers zijn royaal waarbij de masterbedroom een eigen walk-in-closet heeft. Op de 2e verdieping kun je bovendien eenvoudig een 5e royale slaapkamer én een wasruimte creëren, zonder dat het ten koste zou gaan van het ruimtelijke gevoel. Bovendien is elke vierkante meter hoogwaardig en neutraal afgewerkt waardoor de woning geheel instapklaar te noemen is. En zoek je een externe leefruimte bij je woning? Ook de garage is veel groter dan gemiddeld en biedt volop mogelijkheden als kantoor, praktijk, muziekruimte of als mantelzorgwoning.

LIVING
Eénmaal binnen komt je een zee aan ruimte tegemoet. De zithoek van de living is aan de achterzijde gelegen en daarmee tuingericht. Dubbele deuren geven direct toegang tot de gezellige veranda. Er is aandacht besteed aan de afwerking waarbij er gekozen is voor een V-groef laminaatvloer met opstaande, witte plint. De wanden en het plafond zijn geheel strak gestuct. In het plafond zijn inbouwspots aangebracht welke in de avonduren voor sfeerverlichting zorgen. Verder is er nagedacht over onder meer de audiobekabeling die direct in het stucwerk zijn meegenomen.

LEEFKEUKEN EN-SUITE
Aan de voorzijde is een royale leefkeuken gecreëerd. Een groot pluspunt zijn de en-suite schuifdeuren die de keuken afsluiten van de woonkamer. De schuifdeuren zijn daarbij vakkundig in de muren geïntegreerd.

De keuken is zeer modern en luxe opgezet waarbij het kook- en spoeleiland direct in het oog springt. In het kookeiland is onder meer een 5-pits gaskookplaat, een zwevende afzuigunit en een vaatwasser ingebouwd. Het aanrechtblad is in composiet (natuursteen) uitgevoerd. Boven het eiland zijn inbouwspots in het plafond aangebracht. Het eiland biedt plaats aan 3 barkrukken waardoor je gezellig kunt aanschuiven wanneer er gekookt wordt.
In de hoge kastenwand vinden we eveneens de nodige luxe en comfort aangezien er maar liefst 2 combi-oven/magnetrons én een koffiemachine zijn ingebouwd. Uiteraard ontbreekt ook de koel/vriescombi niet.

Het betreft geen recht-toe-recht-aan keuken aangezien het aan de voorzijde een ‘erker’ (met inbouwspots) heeft. In de andere hoek kun je er met gemak een 6- tot 8-persoons eettafel kwijt.

1e VERDIEPING
Via een zeer verzorgde, wit geverfde trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. De overloop voelt lekker ruim aan, mede door het extra kopgevelraam die voor daglichttoetreding zorgt. Er zijn 3 zeer volwaardige slaapkamers te vinden. Deze zijn respectievelijk 16m2, 16m2 en 14m2 groot. De slaapkamer aan de voorzijde betreft de masterbedroom. Het heeft niet alleen een ‘doorlopende erker’ vanuit de keuken, maar ook een extra walk-in-closet van 6m2. Hier kun je met gemak de garderobe van 2 personen kwijt. Midden op de muur is er een TV-aansluiting te vinden. Een praktisch aspect is dat de ramen die open kunnen zijn voorzien van het draai/kiepsysteem waardoor je optimaal kunt ventileren.

BADKAMER
De 4e en 5e deur op de overloop zijn van respectievelijk het 2e toilet en de badkamer. Het toilet is dus separaat van de badkamer gelegen wat voor velen een groot pluspunt is.
De badkamer is luxe en comfortabel ingericht. Opvallend is daarbij de dubbele inloopdouche waardoor 2 mensen tegelijkertijd kunnen douchen. In de andere hoek is een ‘zwevend’ hoekbad geplaatst. Verder is de ruimte ingedeeld met 2 wasmeubels met ieder een eigen spiegel. De afwerking is zeer neutraal en trendy waarbij groot formaat tegelwerk wordt afgewisseld door strak stucwerk. Ook het plafond is gestuct en is v.v. inbouwspots. Koude voeten hoef je er niet te krijgen aangezien de tegelvloer is v.v. vloerverwarming (op de CV). Ter aanvulling is er nog een designradiator bijgeplaatst. Noemenswaardig is dat er meerdere ramen zijn waarvan er 3 (!) zijn voorzien van het draai/kiepsysteem.

2e VERDIEPING
De 2e verdieping doet wat ruimte betreft niet veel onder aan de 1e verdieping. Dat komt mede door de hoge nok die op maar liefst 5 meter ligt en de voor- en achtergevel die zelfs op de 2e verdieping deels doorlopen.

Deze woonlaag is opgedeeld in een riante voorzolder en een 4e slaapkamer. Eigenlijk kun je het hier geen voorzolder meer noemen omdat het net zo groot is als 2 slaapkamers op de 1e verdieping samen (ca. 34m2). Je zou hier met gemak een royale 5e slaapkamer en een separate wasruimte kunnen realiseren. De 4e slaapkamer is de grootste van de 4 en telt maar liefst 23 vierante meter. Doordat de achtergevel deels recht omhoog doorloopt, wordt er veel extra ruimte gewonnen. Ook zorgt het voor een mooie, speelse lichtinval.

ZOLDERVLIERING
Door de hoge nok kon er nog een zoldervliering met stahoogte gecreëerd worden (2,5m hoog). Deze verrassend ruime verdieping is te bereiken middels een vlizotrap. Het is dan ook niet meer dan een goede opbergzolder waar je veel (seizoen)spullen kwijt kunt. Toch is het een fijne ruimte omdat je er ‘gewoon’ rechtop kunt staan en er verlichting aanwezig is.

ACHTERTUIN MET VERANDA
Deze woning staat op een aantrekkelijke kavel van 404m2 groot. De zonoriëntatie is gunstig namelijk het zuiden. Het heeft een mooi rechthoekig formaat van 11m diep en 10,5m breed. In 2015 is er een stijlvolle veranda aan de woning gebouwd. De veranda is van hout en is in de stijl van de woning uitgevoerd. Dat wil zeggen: met kraaldelen en sierlijsten in de afwerking. In het plafond zijn ledspots aangebracht. Leuk detail zijn de bovenlichten aan de westzijde, waardoor je wel lichtinval hebt, maar toch heerlijk uit de (westen)wind kunt zitten. Bovendien zorgt de veranda op de warme zomerdagen voor de nodige schaduw. Kortom, zit je graag buiten, dan zal deze tuin én veranda je zeker aanspreken.

MULTIFUNCTIONELE GARAGE & OPRIT
De garage is niet zomaar een garage. Deze is namelijk eerder gebouwd dan het huis zelf. De vorige eigenaar heeft eerst in de garage gewoond alvorens ze het huis hebben betrokken. Om in de garage te kunnen wonen, zijn er tal van voorzieningen getroffen. Er is een keukenblok met inbouwapparatuur en een gootsteen geplaatst. Er is tevens een volwaardig toilet aanwezig. Praktische zaken als spouwisolatie, dakisolatie, isolatieglas, verwarming en een lichtkoepel is allemaal aanwezig. De garage leent zich dan ook voor verschillende doeleinden zoals een kantoor of praktijk aan huis. Het heeft immers eigen voorzieningen. In de huidige setting wordt het deels gebruikt als geluidsstudio. Uiteraard kun je er ook ‘gewoon’ 1 of meerdere auto’s of een motor in stallen.

Voor de garage ligt een royale oprit. Hier kun je met gemak 2 auto’s naast elkaar parkeren. Je hoeft elkaar dus niet in de weg te staan. Heb je een aanhanger, vouwwagen of een caravan, dan is er naast de garage nog een parkeerstrook op eigen terrein van ca. 8 meter diep. Verdere bijzonderheden: De voordeur heeft een stijlvolle luifel (zelfde stijl als de veranda) en vanaf de oprit is er een ‘achterom’ naar de achtertuin.

LIGGING in Westeraam
Deze woning vinden we terug aan een autoluwe straat, centraal in de gewilde wijk Westeraam. De straat is ruim opgezet met groen- en speelvoorziening voor de deur. Twee straten verder is watergang ‘Mare Nostrum’ gelegen die dwars door de Westeraam loopt en voor een speels karakter van de wijk zorgt. In de straat zijn meerdere parkeerhavens te vinden. Aan deze kant van de wijk Westeraam loop je zo Park Lingezegen in. Het uitgestrekte Betuwse landschap ligt letterlijk om de hoek. Hou je van hardlopen of heb je altijd al je kano vanuit huis in het water willen leggen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

LET OP
Omdat Funda maar een beperkt aantal leestekens accepteert, kun je op onze website het vervolg van deze tekst lezen omtrent het dorp Elst, de indeling en alle bijzonderheden.

ELST, centraal in de Betuwe
Elst is het grootste dorp in de Gemeente Overbetuwe en dat is niet voor niks. Het heeft niet alleen een ideale ligging tussen de grote steden Arnhem en Nijmegen, maar heeft ook alle wenselijke voorzieningen binnen de dorpsgrenzen. Een Jumbo supermarkt en een middelbare school liggen op steenworp afstand. Dit geldt ook voor het treinstation waardoor je binnen 10 minuten uitstapt in het centrum van Arnhem of Nijmegen. Maar ook wanneer je verder weg moet voor je werk, dan ben je binnen enkele minuten op de A15 of A50.

Elst heeft een gezellige winkelstraat waar je naar hartenlust kunt winkelen. Ook worden er het hele jaar door diverse evenementen georganiseerd waardoor Elst een levendige plaats is. Er zijn gezellige terrasjes en dat allemaal op loopafstand van deze woning.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, dubbele trapkast (maatwerk) en trapopgang
Woonkamer met openslaande terrasdeuren naar veranda
En-suite keuken met kook/spoeleiland en ruimte voor de eettafel.
1e Verdieping:
Overloop met 2e toilet en trapopgang naar 2e verdieping
3 Slaapkamers waarvan 1 met walk-in-closet
Badkamer met ligbad (hoekbad), dubbele inloopdouche en 2 wasmeubels.
2e Verdieping:
Multifunctionele, open ruimte (voorzolder) met o.a. wasmachine-aansluiting, CV-ketelopstelling en vlizotrap naar zoldervliering
4e Slaapkamer met airconditioning en grote ‘dakkapel’.

BIJZONDERHEDEN:
Royale gezinswoning met 3 volwaardige woonlagen én een zolderverdieping
Stijlvolle jaren ’30 architectuur
Luxe eilandkeuken met A-merk inbouwapparatuur
Chique hardhouten deurposten en stompe deuren
Complete badkamer met o.a. een dubbele inloopdouche
Separaat toilet op de overloop
Geheel voorzien van kunststof kozijnen (m.u.v. alle buitendeuren)
Volledig geïsoleerd met o.a. HR++ beglazing
Energielabel A
Airconditioning op de 2e verdieping (4e slaapkamer)
CV-ketel: Daalderop Combifort 32/80, geplaatst 2007
Mechanische ventilatie
Meterkast: 8 groepen, 3 aardekschakelaars en glasvezel-aansluiting
Heerlijke veranda op het zuiden, in stijl van het woonhuis (2015)
Unieke garage met volop mogelijkheden zoals kantoor aan huis of mantelzorgwoning
Royaal parkeren op eigen terrein
Gelegen in een rustige en zeer kindvriendelijke woonwijk
In de wijk zijn een Jumbo supermarkt en meerdere (basis)scholen gevestigd.
Gelegen in een winkelrijk en levendig dorp
Uitvalswegen en treinstation binnen handbereik.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning