Remko Stevens Makelaardij

ZETTENCalsstraat 11

Vraagprijs €537.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1973
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 AM
Straat
Calsstraat 11
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Calsstraat 11

Uitgebouwd en levensloopbestendig, VRIJSTAAND WOONHUIS met onder meer een heerlijke living met openhaard, een leefkeuken v.v. inbouwapparatuur, een praktische bijkeuken, een royale slaapkamer en badkamer op de begane grond, een chique hal/entree met vide en een zeer comfortabele en luxe tuinkamer v.v. onder andere vloerverwarming, een 4 elementen brede schuifpui, lichtkoepels en TV-aansluiting.
Op de verdieping zijn 3 volwaardige slaapkamers gelegen waarvan 2 royaal en over de volle breedte van de woning. De masterbedroom aan de voorzijde heeft bovendien een eigen balkon. Tevens is er een 2e badkamer op de verdieping aanwezig.
Via de tuinkamer is de aangebouwde garage met zoldervliering van binnenuit te bereiken.

De woning staat op een aantrekkelijk perceel van 670m2 (!) met een relatief vrije achtertuin op het zonnige zuid/westen. Achterin de tuin is een dubbele, in spouw gebouwde garage met zadeldak bijgebouwd. Opvallend is dat hier ook een caravan of bestelbus in past. Naast de woning is een royale oprit gelegen (deels afsluitbaar) met plaats voor 4 tot 5 auto’s (2 naast elkaar is mogelijk).

Quote van de makelaar: “Degelijke bouw, ruimte en comfort zijn de kernwaarden van deze aantrekkelijke gezinswoning. De woning is zeer compleet te noemen en heeft bovendien een aangebouwde, inpandige garage alsmede een vrijstaande, dubbele garage. Dit komen we in de praktijk nauwelijks tot niet tegen en maakt de woning extra uniek”.

COMPLETE GEZINSWONING
Met ca. 169m2 woonoppervlak en ca. 610m3 inhoud staat hier een zeer volwaardige gezinswoning die groot genoeg is om een gezin met 2 of 3 tieners te huisvesten. Het woonoppervlak is bovendien exclusief de ‘inpandige’ garage die van binnenuit te bereiken is. Deze woning is niet in de hoogte gebouwd maar telt op de begane grond maar liefst 136m2 (!). Dat zijn uitzonderlijk veel vierkante meters op één woonlaag. Het is dan ook niet voor niets dat je deze woning levensloopbestendig kunt bewonen. Alle voorzieningen zoals een slaapkamer en badkamer zijn op de begane grond te vinden. De living is lekker ruim en is eventueel te vergroten door de keuken erbij te betrekken. Bovendien zorgt de serre/tuinkamer voor een soort van 2e woonkamer waardoor je bij een gezin met tieners elkaar niet in de weg hoeft te zitten. Tevens kan men kiezen uit 2 badkamers en maar liefst 3 toiletten.

DEGELIJKE BOUW
Deze woning is gebouwd in 1973 en is op zeer degelijke wijze gerealiseerd. Binnenmuren zijn traditioneel opgemetseld en de kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout (Merbau). De woning is grotendeels voorzien van isolatieglas waarbij de tuinkamer is uitgevoerd in HR++ beglazing. De spouwmuren zijn nageïsoleerd en de dakconstructie is gedeeltelijk geïsoleerd waaronder de garage. Het onderhoud heeft altijd periodiek plaats gevonden en dat zie je terug in de uitstraling van het huis. In 2018 heeft de woning nog een schilderbeurt gehad. Verder zijn in 2010 de dakgoten vervangen.

LIVING
De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en doordat de woning maar liefst 8 meter breed is (binnenwerks), voelt de living ook lekker ruim aan. De living heeft een L-indeling waardoor je er meerdere zithoeken kunt creëren. Centraal in de woonkamer is een openhaard aanwezig met ernaast een plateau voor de televisie. Het afwerkingsniveau is verzorgd en neutraal met o.a. een gestuct schuurplafond met inbouwspots en isolatie. Er zijn opvallend veel ramen aanwezig waarbij de meeste aan de zuidkant zijn gerealiseerd. Er is dan ook een prettige lichtinval. Om de zon enigszins te kunnen weren zijn er screens aangebracht waarvan de grootste elektrisch bedienbaar. Een tuindeur geeft direct toegang tot het zonneterras.

INBOUWKEUKEN
De keuken grenst aan de woonkamer en is middels een tussenmuur van elkaar gescheiden. Echter, mocht je voorkeur uitgaan naar een open keuken, dan is dat goed te realiseren. In de huidige setting betreft het een woonkeuken omdat je er een 4- tot 6-persoons eettafel kwijt kunt. Het keukenblok (merk Alno) bestaat uit 2 delen met opvallend veel kast- en opbergmogelijkheden. De inbouwapparatuur betreft een combi-oven/magnetron (Miele), een koelkast, een 4-pits keramische kookplaat en een afzuiger. Praktisch aspecten zoals een dubbele spoelbak, spotverlichting onder de bovenkastjes en een draaicarrousel ontbreken niet. En ook hier is aan daglicht geen gebrek. De ramen zijn op het zuiden georiënteerd en eveneens v.v. screens. En net als in de woonkamer loop je ook hier direct het buitenterras op.

BIJKEUKEN
Bij een woning van dit kaliber mag je ook een bijkeuken verwachten. Deze is vanuit de keuken toegankelijk en als het ware een verlengstuk van de keuken. Hier kun je veel spullen kwijt, mede doordat er een vaste kwastenwand en een proviandkelder aanwezig is (6 treden lager). Bovendien kun je hier de wasmachine en wasdroger kwijt aangezien we hier de aansluitingen terugvinden. In de zomermaanden loop je via de keuken zo naar buiten om de was buiten op te hangen.

LEVENSLOOPBESTENDIG
Doordat de woning op de begane grond zoveel vierkante meters heeft, is er bij de indeling ook rekening gehouden met een slaap/werkkamer en een badkamer op de begane grond. Hierdoor is de woning voor een specifieke doelgroep erg interessant doordat je geen trappen hoeft te lopen. De slaap/werkkamer is met 12,5m2 opvallend groot en leent zich dan ook goed voor een volwaardig 2-persoons bed en een linnenkast. Overigens is deze kamer ook zeer geschikt voor een werk- of speelkamer. Werk je veel vanuit huis, dan zal je deze kamer zeker aanspreken.

Naast deze kamer is de badkamer gelegen. Deze is zeer recent (2020) volledig gemoderniseerd en voldoet aan het hedendaagse comfort- en luxeniveau. Er is gekozen voor een royale inloopdouche met rainshower en handdouche. In de andere hoek is een wasmeubel geplaatst welke is voorzien van 2 verwarmde spiegels en verlichting. Er is tevens een extra toilet geplaatst. Inbouwspots, een nieuw kozijn/raam en inbouwspots maken de badkamer compleet.

TUINKAMER
In 2010 heeft men een goede keuze gemaakt door een tuinkamer aan te bouwen. Deze tuinkamer maakt deze woning extra bijzonder, mede doordat het geen standaard tuinkamer betreft. Het is een soort van 2e woonkamer geworden doordat er niet op bezuinigd is en er gekozen is voor comfort en luxe. De tuinkamer is in aluminium en HR++ beglazing uitgevoerd. Je kunt hier het gehele jaar genieten, mede doordat de tegelvloer is voorzien van vloerverwarming. Bijzonder is de brede schuifpui die uit 4 elementen bestaat waardoor je bijna de gehele achterpui kunt openzetten. Andere pluspunten zijn meerdere stopcontacten (6x), de TV-aansluiting, de 2 lichtkoepels en de Led-inbouwspots (18x). Ook is er een alarminstallatie aanwezig. Leuk detail is dat de tuinkamer in de breedte net even iets verder doorloopt dan de breedte van de woning waardoor je van binnenuit langs de woning op kunt kijken.

SLAAPVERDIEPING
Via een chique trapopgang met vide komen we op de 1e verdieping terecht. De overloop geeft toegang tot 3 volwaardige slaapkamers van respectievelijk 20m2, 17m2 en 9m2 groot. De grootste slaapkamer betreft een echte masterbedroom met een eigen ‘inpandig’ balkon (ca. 5m2). Hier kun je het dekbed lekker over de reling hangen. Alle kamers hebben vaste inbouwkasten onder de schuine kant (maatwerk). Opvallend zijn de hoge plafonds die voor een ruimtelijk gevoel zorgen.

2e BADKAMER & 3e TOILET
Op deze 1e verdieping vinden we tevens de badkamer die vanuit de bouw al was gerealiseerd. Deze badkamer is nog eenvoudig, maar erg praktisch te noemen. De ruimte is ingedeeld met een douche en een wastafel met planchet en spiegel. Het dakvenster is vervangen door een nieuw, witgelamineerd exemplaar van Velux. Ook is er afzuiging aanwezig.
Erg prettig is het 3e toilet op de overloop die separaat van de 2e badkamer is gelegen. Hierdoor hoef je elkaar niet in de weg te lopen.

INPANDIGE GARAGE
Tijdens de bouw van de woning is er direct een garage (ca. 24m2) tegen de woning aangebouwd. Doordat de kapconstructie van de woning doorloopt boven de garage, is de garage mooi één geheel en heeft het daardoor extra (sta)hoogte. Dit geldt zeker voor de achterzijde waar de garage doorloopt en een hogere nok heeft. Van deze hoogte is dankbaar gebruik gemaakt door er een zoldervliering te maken. Hier is de CV-ketel geïnstalleerd. Verder is de garage deels geïsoleerd (waaronder het dak), de overheaddeur (elektrisch te bedienen) en de beglazing. Bovendien is de garage in spouw gebouwd en is er verwarming aanwezig. Door de aanbouw van de tuinkamer is de garage tevens van binnenuit toegankelijk. Kortom, dit is géén standaard garage en biedt meerdere mogelijkheden om er bijvoorbeeld een hobby uit te voeren. Een auto kun je namelijk ook in de dubbele garage in achtertuin stallen.

BUITENLEVEN
Ben je een buitenmens, dan zal je de achtertuin zeker aanspreken. De woning staat op een aantrekkelijk perceel van 670m2 groot waarbij de meeste ruimte aan de achterzijde van de woning is gelegen. De achtertuin is ca. 13m diep en 21m (!) breed en biedt relatief veel privacy doordat er nauwelijks tot geen inkijk is. De percelen rondom zijn ruim opgezet, hebben een groen karakter en betreffen uitsluitend ‘lage’, vrijstaande woonhuizen. Ook de zon schijnt volop in deze tuin vanwege de gunstige zonligging, namelijk het zuid/westen. Noemenswaardig zijn de vele buitenlampen waardoor de woning in het donker goed verlicht wordt. Een deel van de tuin wordt omsloten middels een nieuw hekwerk. Je kunt goed rondom de woning lopen met aan de zuidkant een extra terras en aan de andere zijde een brede, af te sluiten oprit die door loopt tot aan de dubbele garage achterin de tuin.

LET OP
Omdat Funda maar een beperkt aantal leestekens accepteert, kun je op onze website het vervolg van deze tekst lezen omtrent de dubbele garage en oprit, het dorp Zetten, de indeling en alle bijzonderheden.

DUBBELE GARAGE & OPRIT
Voor velen zal de dubbele garage achterin de tuin een groot pluspunt zijn. Deze garage is 6m diep en 5,1m breed (ca. 31m2) en heeft een pannengedekt zadeldak. Hier zou je 2 auto’s naar binnen kunnen rijden. Noemenswaardig is dat één van de 2 garagedeuren een hogere doorrijhoogte heeft, speciaal voor het stallen van een caravan of een bestelbus. Maar je zou hier bijvoorbeeld ook een hobbyruimte van kunnen maken. Hoe leuk is het om binnen te kunnen tafeltennissen?
Ook deze garage is degelijk en in spouw gebouwd. Ramen en een zijdeur zorgen voor de nodige lichtinval en er is een wateraansluiting aanwezig.

Parkeren op eigen terrein is hier geen enkel probleem. De oprit aan de voorzijde is lekker ruim opgezet waardoor je er gemakkelijk kunt in- en uitstappen. Je zou zelfs 2 auto’s naast elkaar kunnen parkeren waardoor je elkaar niet in de weg hoeft te staan. Bovendien loopt de oprit helemaal door naar achteren tot aan de 2e (dubbele) garage. Een deel van de oprit is overigens af te sluiten met een dubbele poort (stalen sierhekwerk).

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.250 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat en Hema worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen kan lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRALE LIGGING
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, garderobenis en trapopgang
Woonkamer met L-indeling, een openhaard en terrasdeur
Woonkeuken v.v. inbouwapparatuur en met terrasdeur
Bijkeuken met witgoedaansluitingen en kastruimte waaronder een kelderkast
Slaap/werkkamer
Badkamer met inloopdouche, wasmeubel en 2e toilet
Tuinkamer met dubbele schuifpui (4 elementen), vloerverwarming, lichtkoepels en doorloop naar…
Inpandige garage met elektrisch bedienbare overheaddeur en een zoldervliering met CV-ketelopstelling.

1e Verdieping:
Overloop met vide en 3e toilet
Masterbedroom met inbouwkasten en inpandig balkon
Slaapkamer 2 met inbouwkasten
Slaapkamer 3 met inbouwkasten en een dakvenster
Badkamer met douche, wastafel en dakvenster.

BIJZONDERHEDEN:
In vele opzichten een bijzondere en unieke gezinswoning
Mooie maatvoeringen waarbij er geen kleine kamer te vinden is
Ruime living met openhaard
Veel lichtinval door gunstig gelegen raampartijen
Heerlijke tuinkamer waar je veel tijd zult doorbrengen
In totaal 4 volwaardige slaapkamers waarvan 1 op de begane grond
Maar liefst 2 badkamers waarvan 1 in 2020 is gemoderniseerd
Paneeldeuren door de gehele woning
Meterkast: 7 groepen, aardlek en glasvezel-aansluiting
Alarminstallatie aanwezig
CV-ketel: Nefit HR Ecomline CW6, in 2017 is de brander vervangen
Balkon is verbeterd met o.a. EPDM-dakbedekking, een zinken dakrand en een stalen balustrade
Diverse zonweringen
Opvallend veel buitenverlichting aanwezig
Gunstige, zonnige ligging van de achtertuin
Royaal parkeren op eigen terrein
Drie parkeergarages waarvan 1 geschikt voor een caravan of bestelbus
Rustige en kindvriendelijke woonomgeving.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning