Remko Stevens Makelaardij

DRIELBerenklauw 65

Vraagprijs €479.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Halfvrijstaande woning
Bouwjaar
2016
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DRIEL
Postcode
6665 HV
Straat
Berenklauw 65
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DRIEL
Berenklauw 65

In jaren ’30 stijl ontworpen, luxe en compleet afgewerkte, vol uitgebouwd HALF-VRIJSTAAND WOONHUIS (2016) met o.a. openslaande tuindeuren in de living, een trendy inbouwkeuken met grote erker en en-suite schuifdeuren, in totaal 3 royale slaapkamers met de optie tot een 4e, een complete badkamer met o.a. een inloopdouche én ligbad, een brede dakkapel op de 2e verdieping, zonnepanelen, een aangebouwde garage die van binnenuit toegankelijk is, een achterom langs de garage op naar royale en relatief vrij gelegen achtertuin (10m x 14m), een opvallend brede en diepe oprit met glazen carport (2019), dit alles gelegen op een ruim perceel van 345m2 groot in de gewilde wijk ‘De Breekenhof’.

Quote van de makelaar: “Deze instapklare gezinswoning onderscheid zich op meerdere punten waaronder de stijlvolle uitstraling met erker, de half-vrijstaande ligging (niet geschakeld), de relatief grote achtertuin en de royale oprit met bijna nieuwe, glazen carport die samen met de buurwoning op zeer praktische wijze is gerealiseerd. Deze woning moet je gezien hebben om geheel op waarde te kunnen schatten”.

JAREN ’30 UITSTRALING
Deze woning is nog geen 5 jaar oud maar heeft al wel de authentieke jaren ’30 uitstraling. Deze architectuur is geliefd vanwege de stijlvolle details waarmee de woning is ‘aangekleed’. Opvallend zijn de karaktervolle klossen onder de overstekken van zowel de kap als van de erker. Ook de roedeverdeling van de ramen zijn typisch in de jaren ’30 stijl aangebracht. Het nuanceverschil met de andere helft onder de kap, waarbij de erker en de luiken van elkaar verschillen, zorgen voor een mooi contrast tussen beide woningen. De witgeschilderde kozijnen in combinatie met de warme steenkleur en deels witte gevels kleuren het huis tot een mooie verschijning in de straat.

HALF-VRIJSTAAND & CARPORT
Een ander groot pluspunt waarin deze woning zich onderscheid is dat deze woning NIET geschakeld is met de garage van de buurwoning. De woning staat daardoor half-vrijstaand en heeft een achterom langs de garage op. Dit levert zowel een bredere oprit als een bredere achtertuin op ten opzichte van de geschakelde 2-kappers in de wijk. Voor de oprit heeft het als bijkomend voordeel dat wanneer er 2 auto’s achter elkaar geparkeerd staan, de achterste auto via de middenstrook kan wegrijden zonder dat je elkaar dus in de weg staat.

Direct in het oog springend is de ‘driedubbele’ carport die in 2019, samen met de buurwoning, is geplaatst. Het is niet zomaar een carport aangezien deze van aluminium en glas is en je zelfs over het glas heen kunt lopen. En dit te bedenken dat er géén steunpilaren zijn, maar de complete carport ‘vrijdragend’ tussen de 2 woningen is bevestigd. De regenwaterafvoeren zijn vakkundig in het frame weggewerkt waardoor je geen regenpijpen ziet. Doordat de carport in glas is uitgevoerd, neemt het bovendien geen lichtinval weg.

LIVING
Deze woning is tijdens de bouw aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd waardoor er een royale living is ontstaan. Openslaande tuindeuren geven direct toegang tot het buitenterras. De ruimte is praktisch in te delen waarbij er voldoende plek is voor een flinke hoekbank. Op de vloer ligt een mooie V-groef laminaatvloer die voor een warme woonsfeer zorgt. De wanden zijn verzorgd afgewerkt met strak scanbehang waardoor het lijkt of de wanden gestuct zijn (maar je geen krimpnaden ziet). Noemenswaardig is de deur naar de garage, waardoor deze van binnenuit toegankelijk is. Dit is niet standaard maar bij deze woning is voor deze extra optie gekozen.
Ook niet standaard zijn de en-suite schuifdeuren die vakkundig uit het zicht in de muur zijn geplaatst. Wanneer je de deuren dicht schuift, komen er trendy deuren met zwarte raamverdelingen tevoorschijn. Hiermee sluit je de woonkamer af van de keuken.

KEUKEN
Aan de voorzijde vinden we de keuken welke eveneens over de volle breedte van de woning is gesitueerd. Tijdens de bouw is er meteen voor een extra erker gekozen (meegefundeerd). De erker zorgt niet alleen voor meer leefruimte, maar ook voor meer lichtinval. In de keuken kun je met gemak een 6-persoons eettafel kwijt.

De opstelling van de keuken is tegenover elkaar geplaatst met aan de ene zijde het aanrecht en aan de andere zijde hoge kastelementen. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een combi-oven, een koel/vriescombi, een stijlvol fornuis (6-pits) met grote oven en een afzuigschouw. Overige kenmerken zijn onder meer brede, soft-close ladekorven (met verdekte besteklade), greeploos fronten en inbouwspots in het plafond. Nog een pluspunt is de ingebouwde proviandkast die als extra optie is gekozen.

SLAAPKAMERS
De indeling van de 1e verdieping is gewijzigd ten opzichte van het origineel aangezien er van 3 slaapkamers, 2 royale slaapkamers van respectievelijk 17m2 en 15m2 zijn gemaakt. Op beide kamers is een groot 2-persoons bed en een linnenkast geen enkel probleem. Bij deze nieuwe indeling is tevens de badkamer vergroot. De huidige kamers worden middels een doorlopende laminaatvloer (dezelfde als op de begane grond) aan elkaar geschakeld. Erg handig zijn de draai/kiepramen (eveneens met roedeverdeling) waardoor de kamers praktisch te ventileren zijn.

BADKAMER
Tussen voornoemde slaapkamers is de vergrote badkamer gelegen. Deze is royaal opgezet en compleet ingedeeld met onder meer een inloopdouche en een ligbad. De inloopdouche heeft een glaswand en een drainafvoer. Het 2e toilet is zwevend uitgevoerd waarbij er speels een nisje in de ‘bovenbouw’ is gecreëerd. Het wasmeubel is opvallend breed (120cm) en heeft ladekorven en een bijbehorende kolomkast. Boven het wasmeubel hangt een spiegel welke is v.v. spiegelverwarming en ledverlichting. Ventileren kan via het zijgevelraam (draai/kiep) maar ook via de mechanische ventilatie die op de badkamer te schakelen is.

2e VERIEPING
Via een verzorgde, witgeverfde trapopgang komen we op de 2e verdieping terecht. Deze woonlaag mag gerust verrassend genoemd. De nok ligt op maar liefst 4 meter hoogte wat voor een zeer ruimtelijke beleving zorgt. Overigens is deze woonlaag opgedeeld in een extra slaapkamer en een wasruimte. De voorzolder biedt mogelijkheden tot het creëren van een 4e slaapkamer en/of een werkhoek. Er is een groot Velux dakvenster geplaatst.

Wanneer je de slaapkamer in loopt (ca. 14m2) wordt meteen duidelijk dat dit een heerlijke kamer is. Er is een brede dakkapel geplaatst die niet alleen voor meer (leef)ruimte zorgt, maar ook een bijzonder fraai uitzicht biedt over het dorp. Het panoramische uitzicht rijkt tot aan de sluizen van Driel en de achtergelegen, bosrijke heuvelrug van Oosterbeek. In de dakkapel zijn eveneens inbouwspots geplaats. Onder de schuine kanten zijn knieschotten geplaatst waar je spullen achter kunt opbergen. Ook boven de slaapkamer is nog een zolderviering gecreëerd.

WASRUIMTE
Hoe fijn is het om een separate wasruimte te hebben waarvan je de deur lekker dicht kunt trekken? Deze woning heeft zo’n wasruimte waar je onder meer de wasmachine en wasdroger kunt plaatsen. Vanuit de bouw zijn alle aansluitingen bij elkaar geplaatst waardoor er een betere en praktischere indeling gemaakt kon worden. Er is bovendien ruimte genoeg om te strijken en de was te vouwen. Verder vind je hier de CV-ketelopstelling, MV-unit en omvormer van de zonnepanelen. En niet te vergeten het zijgevelraam met draai/kiepfunctie waardoor je zowel daglicht als een ideale ventilatiemogelijkheid hebt.

BUITENLEVEN
Achter de woning is een royale tuin van 14m diep en 10m breed gelegen. Doordat de tuin strak en overzichtelijk is aangelegd, voelt de tuin nog ruimtelijker aan. Er zijn meerdere terrassen aangelegd waardoor je altijd wel een plekje in de zon (of in de schaduw) kunt vinden. Ook ontbreekt het grasgazon niet, ideaal voor kleine kinderen om te spelen. Het formaat van de tuin biedt tevens mogelijkheden voor meerdere speeltoestellen.
Doordat er achter de woning vrijstaande woningen met een lage kap zijn gelegen, biedt dit relatief veel privacy. Aangezien de achterom langs de woning op ligt, hoef je niet met tuingereedschap, containers of fietsen door de garage heen.

DE BREEKENHOF
Deze woning vinden we terug in de nog jonge en kindvriendelijke woonwijk “De Breekenhof”. Deze wijk is geliefd omdat het stijlvolle en goed geïsoleerde nieuwbouwwoningen heeft. Bovendien ademt de wijk nog het dorpse karakter terwijl het op enkele minuten afstand van Arnhem en Elst is gelegen. Hier koop je nog, in tegenstelling tot veel andere nieuwbouwwijken, een woning op een ruim perceel met relatief veel privacy.

DRIEL, NABIJ STAD EN NATUUR
Driel is een dorp dat aan de Rijndijk is gelegen. Driel is de afgelopen jaren steeds aantrekkelijker geworden om te wonen. Het dorp heeft een rustig karakter en met de uiterwaarden om de hoek is de vrije natuur dicht bij. Door het fietspontje tussen Driel en Doorwerth is de bosrijke omgeving ten noorden van de Rijn binnen handbereik. In het centrum vinden we een Albert Heijn waar u de dagelijkse boodschappen kunt doen. Driel heeft zelfs de keuze uit 3 basisscholen.
Mede door de nieuwe provinciale weg N837 is Driel steeds centraler komen te liggen. Via de dijk ben je in 5 autominuten in Arnhem en is dus met de fiets ook goed te doen. De Schuytgraaf met winkelvoorzieningen (Arnhem), de winkelstraat van Elst en het industrieterrein van Heteren (met de A50) zijn dichterbij dan u denkt.

LET OP
Omdat Funda maar een beperkt aantal leestekens accepteert, kun je op onze website remkostevens.nl het vervolg van deze tekst lezen omtrent de indeling van de woning en alle bijzonderheden.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en toilet
Uitgebouwde woonkamer met en-suite schuifdeuren naar keuken en openslaande tuindeuren
Leefkeuken met erker en moderne keukenopstelling v.v. inbouwapparatuur
Aangebouwde garage welke vanuit de woonkamer toegankelijk is.
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
Slaapkamer 1 van 17m2 groot
Slaapkamer 2 van 15m2 groot
Badkamer met ligbad, inloopdouche, 2e toilel, breed wastafelmeubel met kolomkast en verwarmde spiegel
2e Verdieping:
Royale voorzolder met groot dakvenster, knieschot opbergruimte en hoge nok met (deels) een zoldervliering
Slaapkamer 3 (ca. 14m2) met brede dakkapel en knieschot opbergruimte
Wasruimte met witgoedaansluitingen, CV-ketelopstelling, MV-unit en kopgevelraam.

BIJZONDERHEDEN
Instapklaar, half-vrijstaand woonhuis met de WOW-factor
Onderscheidend door luxe, comfort en ‘vrijstaande’ ligging van de garage
Hoogwaardig, verzorgd en neutraal afwerkingsniveau
Living en leefkeuken zijn uitgebouwd tijdens de bouw
Woonkamer en-suite met de keuken
Extra inbouw/proviandkast in de keuken
Complete en trendy keuken met o.a. een 90cm breed kookfornuis
Badkamer met zowel een inloopdouche als een ligbad
3 Royale slaapkamers met de mogelijkheid tot het creëren van een 4e
Brede dakkapel op de 2e verdieping met panoramisch uitzicht
Diverse opbergmogelijkheden op de 2e verdieping
Garage van binnenuit toegankelijk
Zonnepanelen (3x) aanwezig op de zuidzijde
CV-ketel: Intergas HRE combi-ketel, geplaatst 2016
Volledig geïsoleerd
Energielabel A
Meterkast: 9 groepen, 3 aardlekschakelaars en o.a. glasvezelaansluiting
Woonoppervlak ca. 146m2 en inhoud ca. 565m3
Brede oprit met plaats voor meerdere auto’s
Unieke, vrijdragende carport van glas en aluminium
Relatief vrije achtertuin die groter is dan gemiddeld in een nieuwbouwwijk
Achterom via af te sluiten zijpad
Kindvriendelijke woonwijk
Centrale ligging in de regio met alle voorzieningen binnen handbereik!

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning