Remko Stevens Makelaardij

ZETTENDe Grip 20

Vraagprijs €250.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Woonhuistype
Bouwjaar
2006
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 GG
Straat
De Grip 20
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
De Grip 20

Volledig geïsoleerd, energiezuinig en comfortabel 3-KAMERAPPARTEMENT met aantrekkelijk indeling waaronder een open keuken v.v. inbouwapparatuur, 2 volwaardige slaapkamers, geheel v.v. vloerverwarming, een prettig hoekbalkon, liftinstallatie in het complex, een eigen fietsenberging in de onderbouw en een eigen parkeerplaats.

Quote van de makelaar: “Schaars in zijn segment: een betaalbare starterswoning zonder om te hoeven kijken naar onderhoud van woning en tuin. Hier kun je comfortabel wonen waarbij je tijd over houdt om te genieten van je vrijheid”.

WOONKAMER
Dit geheel geïsoleerde en energiezuinige appartement moet u gezien hebben wanneer je geen zin hebt om te klussen en toch op zoek bent naar een instapklare woning. In combinatie met een aangename woonsfeer, verzorgde aankleding en prettige lichtinval zal je je hier al snel thuis voelen. Een groot pluspunt is de plavuizen vloer die door het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming. Er zijn géén radiatoren aanwezig in de woning. Hierdoor wordt je niet beperkt met inrichten van bijvoorbeeld de woonkamer. Erg fijn is de directe verbinding met het balkon. Zomers kun je lekker de deur open zetten.

OPEN KEUKEN
De woonkamer verspringt iets met de keuken, waardoor de keuken een eigen hoek heeft waar je ook prima een 6-persoons eettafel kwijt kunt. Het keukenblok is overzichtelijk en heeft een moderne uitstraling. Dit wordt versterkt door het robuuste aanrechtblad, trendy kleurstellingen en de brede ‘stanggrepen’. De besteklade is mooi verdekt achter een front weggewerkt. De bovenkasten zijn te openen met liftdeuren waar je je glazen en bekers kwijt kunt. Hieronder zijn inbouwspots aangebracht. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, 4-pits keramische kookplaat, afzuigschouw, koelkast en combi-magnetron. Kortom, een keuken zoals je het graag wilt!

SLAAPKAMERS
Dit appartement heeft 2 volwaardige slaapkamers van respectievelijk 14m2 en 11m2 groot. Voor een appartement is dit vrij uitzonderlijk aangezien er vaak een kleine slaapkamer tussen zit. Dat is hier niet het geval waardoor je in beide kamers goed een (2-persoons)bed kwijt kunt. Ook zijn er geen radiatoren te vinden, maar vloerverwarming. Bovendien zijn er in beide kamers vaste schuif/kastenwanden gemaakt. Ventileren gaat eenvoudig middels de handige draai/kiepramen.

BADKAMER
Door de zwart/witte betegeling is de badkamer fris en neutraal te noemen. De ruimte is ingedeeld met een inloopdouche en een wastafel. Ook vinden we in deze ruimte de wasmachine-aansluiting terug. Op de wasmachine past ook prima een wasdroger. De ventilatie gaat via het mechanische ventilatiesysteem. Naast dat ook hier de vloer is voorzien van vloerverwarming heeft ook de tegelwand (deels) wandverwarming. Kortom, u hoeft het hier dus niet koud te krijgen!

In de hal vinden we het toilet terug. Deze is in dezelfde degelijke stijl afgewerkt en wel met een modern, zwevend wandcloset.

BALKON
Het balkon is via de woonkamer/keuken te bereiken en heeft een hoekligging. Hierdoor krijg je een ruimtelijk gevoel en een panoramisch uitzicht. Het balkon is geheel overdekt waardoor je er droog kunt zitten. Ook heeft het een ‘vierkant’ formaat waardoor je er net even wat meer kunt plaatsen dan alleen een stoel. Het balkon heeft een noord/west ligging wat betekent dat je er alleen de avondzon hebt. Dit kan juist prettig zijn voor diegene die juist overdag werkt en ’s avonds graag van een zomers zonnetje willen genieten.

ENERGIEZUINIG & COMFORTABEL
Zoals eerder al genoemd, betreft deze woning een energiezuinige en comfortabele woning. Zoals de projectontwikkelaar het destijds bij de ontwikkeling zo mooi zij: “De woning is ecologisch en economisch verantwoord gebouwd waarbij met energiebesparende maatregelen, veel comfort wordt behaald”.

Ten eerste heeft de woning geen gasaansluiting en gaat alles elektrisch. Ten tweede heeft de woning géén CV-ketel omdat de woning een eigen warmtepomp heeft. Hiermee is de woning zowel te verwarmen (‘s winter) als te koelen (zomers).
Warmte wordt op twee manieren ‘gewonnen’, in eerste instantie met zonnewarmte en wanneer dit onvoldoende is, met aardwarmte. Deze combinatie zorgt uiteindelijk voor een zeer hoog rendement. Ook het ventilatiesysteem (WTW-unit) draagt haar steentje eraan bij. U hoeft zelfs geen ramen open te zetten om toch de woning voldoende te kunnen ventileren. Ook vinden we door de gehele woning geen enkele radiator aangezien de gehele woning is voorzien van vloerverwarming.

Doordat al deze maatregelen zijn toegepast heeft de wijk in 2005 de prestigieuze NET-trofee gewonnen van het VROM. Voor meer informatie over deze bijzondere wijk, verwijzen wij u graag naar de website www.rieshout.nl alwaar u tevens een filmpje kunt bekijken met ervaringen van medebewoners in deze bijzondere wijk. Ook vind u hier meer informatie m.b.t. de energiezuinige voorzieningen die in de woningen zijn aangebracht.

COMPLEX
Het appartementencomplex is gebouwd in 2006 en voldoet daarmee aan de huidige bouwnormen en isolatiewaarden. Het complex is opgebouwd met 3 woonlagen waarbij er op de bovenste laag 2 penthouses zijn gelegen. Dit appartement ligt op de 1e verdieping (2e woonlaag). In het complex is een liftinstallatie aanwezig. Op de begane grond vinden we voor elke woning een eigen fietsenberging terug. De centrale hal is afgesloten en toegankelijk middels een intercomsysteem (videofoon). Aan de voorzijde van het complex heeft elke woning een eigen toegewezen parkeerplaats, waardoor je nooit een plekje hoeft te zoeken,

VERENIGING VAN EIGENAREN
Het complex wordt beheerd door en actieve en gezonde VvE. De bewoners bepalen gezamenlijk wat er in het complex gebeurt, waarbij het beheer is uitbesteed aan een professionele organisatie. De servicekosten bedragen ca. € 123,65 per maand. Dit is o.a. inclusief het buitenonderhoud van het complex, schoonmaak van de gemeenschappelijke (binnen)ruimtes een alle bijkomende verzekeringen zoals de opstal- en brandverzekering. Bij de bouw is er gekozen voor onderhoudsarme materialen wat scheelt in de onderhoudskosten. Zo zijn alle kozijnen in kunststof uitgevoerd waardoor er nauwelijks schilderwerkzaamheden uitgevoerd hoeven te worden.

LOCATIE
De woning is gelegen in de rustige ‘nieuwbouwwijk’ ’t Rieshout. In deze wijk zijn tussen 2003 en 2006 ca. 250 woningen gebouwd. Het woonblok heeft een vrije ligging midden in de natuur. Aangrenzend aan het complex ligt een wadi wat als een natuurlijke buffer zorgt voor overtollig regenwater. Hierdoor is de wijk ruim en groen opgezet en staan de woningen ver van elkaar af. Dus niet de massa-bouw met kleine tuintjes die je vandaag de dag ziet verrijzen in nieuwbouwwijken…

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRAAL GELEGEN
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
1e Verdieping (2e woonlaag):
Hal/entree met meterkast, toilet (zwevend) en videofooninstallatie
Woonkamer met balkondeur
Open keuken v.v. inbouwapparatuur en eethoek
Hoofdslaapkamer met vaste schuif/kastenwand
2e Slaapkamer met vaste schuif/kastenwand
Badkamer met inloopdouche, wastafel en wasmachine-aansluiting
Technische ruimte met o.a. de warmtepomp, boiler en WTW-unit

Begane grond:
Eigen fietsenberging v.v. elektra, verlichting en opbergmogelijkheden

BIJZONDERHEDEN:
Ideaal appartement voor diegene die meteen wil verhuizen
Moderne keuken met een strakke uitstraling
Zwevend toilet
Vaste schuif/kastenwanden in slaapkamers
Woning geheel voorzien van vloerverwarming (geen radiatoren)
Warm in de winter, koel in de zomer (altijd behaaglijk)
Energiezuinig ventilatiesysteem (warmte terugwin-unit van Itho)
Volledig geïsoleerd incl. HR++ beglazing
Energielabel A
Meterkast: 6 groepen (incl. 2 x krachtstroom), 2 aardlekschakelaars en glasvezel-aansluiting
Géén gasaansluiting
Aantrekkelijk balkon direct aan het leefgedeelte
Liftinstallatie in het complex aanwezig
Fietsenberging met deur die naar buiten draait (meer praktische ruimte)
Rustige woonomgeving en altijd parkeergelegenheid
Geen tuinonderhoud, alleen maar genieten!

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning