Remko Stevens Makelaardij

ZETTENStationsstraat 36

Vraagprijs €469.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Geschakelde woning
Bouwjaar
1993
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 AW
Straat
Stationsstraat 36
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Stationsstraat 36

Centraal in het dorp en nabij voorzieningen gelegen HALF-VRIJSTAAND WOONHUIS (1993), bestaande uit 3 woonlagen en onder meer een ruime woonkamer, een halfopen keuken met bijkeuken, in totaal 4 volwaardige slaapkamers op de verdiepingen waarvan 1 riante masterbedroom met een ruim balkon, alsmede een garage die van binnenuit te bereiken is.
De achtertuin is verrassend ruim (ca. 28m x 10m) en ligt gunstig op de zon (zuidwestenligging). Aan de voorzijde is een oprit met overkapping gelegen waardoor je meerdere auto’s op eigen terrein kunt parkeren.

Quote van de makelaar: “Een complete woning als deze tref je maar zelden. De meer dan royale achtertuin biedt veel ruimte voor meerdere terrassen en diverse bomen en planten of speeltoestellen. Ook de woning zelf is praktisch en ruim te noemen. Met 4 volwaardige slaapkamers, een praktische bijkeuken en een inpandige garage kan een groter gezin hier goed uit de voeten”.

VOLUMINEUS
Deze woning heeft de perfecte combinatie van een speelse indeling met praktische ruimtes. De woning heeft veel pluspunten, waaronder een ruime L-vormige woonkamer welke vrij in te delen is en voorzien is van vloerverwarming. De bijkeuken is ideaal voor het plaatsen van de wasmachine en wasdroger en een eventuele extra koelkast of vriezer. De inpandige garage is binnendoor te bereiken, hierdoor is deze voor meerdere doeleinden te gebruiken. De auto’s parkeer je eenvoudig op je eigen oprit. Op de verdiepingen zijn 4 volwaardige slaapkamers gelegen met nog een extra kamer op de 2e verdieping. Aan opbergruimte is ook gedacht, op de overlopen zijn knieschotten/kasten geplaatst wat veel bergruimte oplevert. Een van de grootste pluspunten van de ze woning is de achtertuin. Deze is bijna 30 meter diep! Een buitenliefhebber zal zeker gaan stralen bij het zien van deze tuin. Meerdere terrassen en diverse bomen en planten maken deze tuin tot een ware verademing.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft een L-indeling. Opvallend is het brede raam aan de voorzijde van de woning, doordat er geen directe bebouwing tegenover de woning gelegen is, geniet je hier van een vrij uitzicht. Wel kijk je hier richting Het Witte Huis, een karakteristiek pand van meer dan 100 jaar oud. De woonkamer heeft een prettig oppervlak waardoor je er met een gemak een ruime hoekbank en een goede fauteuil kwijt kunt. In de lengte van de woonkamer kun je prima een 6-persoons eettafel kwijt. Op de vloer ligt een marmeren stenen vloer, die prettig aanvoelen door de vloerverwarming. De woonkamer is voorzien van openslaande deuren naar de achtertuin waardoor je in de zomerdag de tuin bij de woonkamer kunt betrekken.

KEUKEN & BIJKEUKEN
De keuken heeft een open karakter naar de eethoek toe. Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur, zijnde een 4-pits keramische kookplaat, een afzuiger, een vaatwasser, een dubbele spoelbak, een koelkast en een combi-oven. De houten kastfronten geven de keuken een klassieke luxe uitstraling samen met het composiet werkblad.

Vanuit de keuken loop je door naar de praktische bijkeuken. Hier vind je de opstelling voor de cv-ketel alsmede de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger. Vanuit deze bijkeuken loop je het buitenterras op alsmede de garage in.

SLAAPVERDIEPING
Via de hal waar zich ook een toilet met fonteintje bevindt en de trapopgang komen we op de eerste verdieping terecht. Hier zijn 3 royale slaapkamers te vinden van respectievelijk 20m2, 13m2 en 10m2 groot. De grootste slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en grenst aan een ruim balkon. Boven de carport/garage bevindt zich een meer dan ruime overloop. Hier is knieschot opbergruimte waardoor er veel extra bergruimte aanwezig is. Er zijn twee ramen aanwezig voor extra lichtinval.

BADKAMER
Deze woning is voorzien van een neutrale, nette badkamer (villeroy en boch stijl). De ruimte is ingedeeld met een ligbad/douche, twee wastafels, een 2e toilet en een urinoir. De badkamer is neutraal aangekleed met lichte tegels en een strak plafond voorzien van inbouwspots. Een raam is aanwezig voor daglicht en een mogelijkheid tot ventileren. De badkamer is voorzien van vloerverwarming.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Je zou het misschien niet verwachten maar deze woonlaag is nog verrassend ruim. Op de overloop tref je veel opbergmogelijkheden door een nette kastenwand onder het schuine dakvlak. Aan de ene zijde is een 4e slaapkamer te vinden welke is voorzien van twee speels geplaatste ramen. Aan de andere zijde is nog een 5e kamer welke geschikt zou kunnen zijn als werk-/studiekamer.

GARAGE & OVERKAPPING
Een gezinswoning is niet compleet zonder garage. Het voordeel van deze garage is dat het van binnenuit te bereiken is (via de bijkeuken). De garage heeft tevens een toegang tot de achtertuin en een kanteldeur aan de voorzijde. Hierdoor zou je de garage ook een andere bestemming kunnen geven zoals een kantoor- of praktijkruimte aan huis.
Voor de garage is een overkapping geplaatst. Zo sta je altijd droog bij de voordeur en de garagedeur en kan je de fiets eventueel beschut plaatsten. In de overkapping zijn inbouwspots gemaakt.

ACHTERTUIN
Een achtertuin als deze kom je zelden tegen. De achtertuin heeft een diepte van bijna 30 meter. Er is dan ook meer dan genoeg ruimte waarbij de tuin verzorgd is aangelegd. Er zijn meerdere terrassen waardoor er altijd een plekje in de zon of schaduw te vinden is. Diverse bomen en planten zorgen voor een groene uitstraling. Ben je een zonliefhebber, dan zal deze achtertuin je zeker aanspreken. Door de zuidwestenligging kun je hier van ’s ochtends vroeg tot in de avonduren van mooi weer genieten. Achter in de tuin is een achterom aanwezig, daarnaast is de tuin ook te bereiken via de poort aan de zijkant van de woning. Achter in de tuin is tevens een schuur waardoor je extra plaats hebt voor het opbergen van o.a. tuingereedschap.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. Kortom, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRAAL GELEGEN
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabijgelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuiskomen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
L-woonkamer
Halfopen keuken in hoekopstelling en doorloop naar…
Bijkeuken met opstelling voor cv-ketel en witgoed aansluitingen, tuindeur en doorloop naar…
Inpandige garage met een deur naar de carport en een 2e deur naar de achtertuin.
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
Slaapkamer 1 met balkon
Slaapkamer 2 aan de achterzijde
Slaapkamer 3 boven de garage
2e overloop boven de garage/carport met opbergruimte
Balkon grenzend aan grootste slaapkamer
Badkamer met ligbad/douche, 2e toilet, urinoir en een dubbele wastafel.
2e Verdieping:
Overloop
Slaapkamer 4
Extra kamer aan de voorzijde van de woning.

BIJZONDERHEDEN:
Geen standaard woonhuis door de speelse opzet
Vanwege de ruimte en het aantal slaapkamers zeer geschikt voor een groot gezin
Keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur
Praktische bijkeuken
Inpandige garage welke binnendoor te bereiken is
In totaal 4 slaapkamers
Masterbedroom grenzend aan een ruim balkon
Extra kamer op de 2e verdieping
Ruime overloop met knieschot opbergruimte
Badkamer met ligbad/douche, dubbele wastafel, 2e toilet en urinoir
Cv-ketel: Bosch HR-combi met bouwjaar 2009
Verrassend ruime achtertuin van bijna 30m diep
Achtertuin op het zuidwesten gelegen
Geen directe bebouwing tegenover de woning
Centrale ligging in het dorp en toch rustig in een kindvriendelijke woonwijk.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning