HETERENKlaverakker 5

Vraagprijs €324.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1989
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 EG
Straat
Klaverakker 5
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

Heteren
Klaverakker 5

Goed onderhouden en royale 2-ONDER-1-KAP-WONING (1989) met o.a. een ruime living, een complete inbouwkeuken, 3 volwaardige slaapkamers, een degelijke badkamer met o.a. een ligbad, een 2e verdieping met een 4e slaapkamer/werkkamer en een zonnige tuin gelegen op het zuid/oosten. Naast de woning staat een STENEN GARAGE met daarvoor een fijne oprit.

Quote van de makelaar: “Zoek je een instapklare woning? Dan ga je in dit prijssegment niet snel een betere woning vinden. Deze gezinswoning is voorzien van alle comfort en heeft ook nog een privacyvolle achtertuin waar je niet alleen lekker in de zon kan zitten, maar ook ruimte biedt aan meerdere zitplekken”.

IDEALE GEZINSWONING
Deze woning is ideaal wanneer je een heerlijke gezinswoning zoekt. De indeling is praktisch en overzichtelijk waarbij het fijn binnenkomen is in de hal/entree. De leefruimte op de begane grond is licht en ruim te noemen. Er zijn 3 slaapkamers aanwezig en met een 4 slaapkamer op de 2e verdieping. Bovendien is de woning goed onderhouden en zal je er niet zoveel meer aan hoeven te doen.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen. De ruimte is praktisch in te delen waarbij er genoeg ruimte is voor een flinke hoekbank en een 6-persoons eettafel. De woonkamer heeft een open verbinding met de keuken. Op een zomerse dag kun je lekker de tuindeur open zetten waardoor je het buitenterras bij de woonkamer betrekt. Verder zorgt de proviand kast voor voldoende opbergruimte.

OPEN KEUKEN
Bij deze woning is er gekozen voor een keukenblok die uit 2 delen bestaat. Het lage gedeelte met aanrechtblad en een hoge apparatenkast er tegenover. Het keukenblok is voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur, namelijk een vaatwasser, een 6-pitsgasfornuis met een brede oven, een afzuigschouw. In de hoge apparatenkast zit nog een separate combi-oven, een koelkast en een vriezer ingebouwd. Er is gekozen voor een neutrale kleurstelling met lichte fronten en een donker werkblad.

1e Verdieping
Via de trapopgang in de hal/entree komen we op de eerste verdieping terecht. De 1e verdieping is ingedeeld met 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 14m2, 9m2 en 7m2 groot. De twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning voelen licht/ruimtelijk aan door het brede dakkapel. De grootste slaapkamer is voorzien van een inbouwkast.

BADKAMER
De badkamer is ingedeeld met een ligbad met douche, een 2e toilet (zwevend) en een wastafelmeubel. Het wastafelmeubel is voorzien van brede ladekorven wat veel opbergruimte geeft. Er is een raam aanwezig voor daglicht en een mogelijkheid tot ventileren. Naast het raam is ook mechanische ventilatie aanwezig. Een designradiator zorgt voor extra warmte en droge handdoeken. Het tegelwerk is degelijk en neutraal uitgevoerd.

2e VERIEPING
Via een vaste trap komen we op de 2e verdieping terecht. Deze ruimte is ingedeeld met een voorzolder en een 4e slaap-/werkkamer. Zowel de voorzolder als de zolderkamer zelf zijn voorzien van een dakraam, die voor een fijn lichtinval zorgen. Op de voorzolder vindt je de opstelling voor de cv-ketel terug alsmede de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger. Achter de knieschotten vinden we nog de nodige opbergruimte.

GARAGE & OPRIT
Naast de woning is een stenen garage van 5,6m diep x 3,2m breed gebouwd. Deze garage is ideaal voor het stallen van meerdere fietsen, scooter of een motor. Aan de voorzijde zit een stalen kanteldeur en aan de zijkant een extra tuindeur waardoor de achtertuin te bereiken is. De garage is voorzien van warm water, gasaansluiting en een netwerkaansluiting en daarom ook ideaal te gebruiken voor een werk/klusruimte. Voor de garage ligt een grote oprit met plaats voor meerdere auto’s.

BUITENLEVEN
Achter de woning is een royale tuin van meer dan 18 meter diep en ruim 9 meter breed gelegen. Doordat de tuin strak en overzichtelijk is aangelegd, voelt de tuin nog ruimtelijker aan. Er zijn twee terrassen aangelegd, namelijk grenzend aan de woonkamer/garage en achterin de tuin. Hiertussen vinden we een verzorgd grasgazon met planten. Door het verrassende formaat van de tuin kun je hier prima een groot speeltoestel kwijt. De erfafscheidingen zijn met een groene haag en schuttingen uitgevoerd. Opvallend is dat er aan de achterzijde van de woning geen directe bebouwing is, waardoor je veel vrijheid en lucht hebt. Ben je een tuinliefhebber en hou je van de zon, dan zal deze tuin je zeker aanspreken!

HETEREN
Heteren is een dorp met een kleine 5.000 inwoners. Het dorp heeft eigen voorzieningen zoals een Jumbo supermarkt, diverse andere winkeltjes en 3 basisscholen. Ook zijn er meerdere sportverenigingen actief. Het dorp heeft een relatief nieuw zalencentrum waar diverse activiteiten worden georganiseerd. Naar verwachting zal er binnen 1 à 2 jaar een nieuw dorpshart worden gerealiseerd. In het dorpshart is er in de afgelopen jaren al nieuwbouw gepleegd, maar het wordt naar alle waarschijnlijkheid verder uitgebreid met een centraal plein met daaromheen meer winkelvoorzieningen en dienstverlening.

CENTRAAL GELEGEN
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porschecentrum Gelderland. Ook is er o.a. een McDonalds-vestiging. Kortom, Heteren is een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, garderobe en trapopgang
Woonkamer met tuindeur en proviandkast
Open keuken en v.v. inbouwapparatuur.
1e Verdieping:
Overloop met trapopgang
3 Slaapkamers
Badkamer met ligbad met douche, wastafelmeubel en 2e toilet.
2e Verdieping:
Voorzolder met opbergruimte en witgoedaansluitingen en CV-ketelopstelling
4e Slaapkamer/werkkamer.

BIJZONDERHEDEN
Aantrekkelijke 2-onder-1-kap-woning
Privacyvolle achtertuin
Ruime achtertuin van ca. 18m diep
Riante oprit met plaats voor meerdere auto’s
Stenen garage voorzien van elektra en water
Lichte woonkamer
Open keuken met alle wenselijke inbouwapparatuur
In totaal volwaardige 4 slaapkamers
Neutraal en verzorgd afwerkingsniveau
Kindvriendelijke en ruim opgezette woonwijk
Centrale ligging in de regio met alle voorzieningen binnen handbereik!

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning