Remko Stevens Makelaardij

ZETTENDe Lede 5

Vraagprijs €389.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
2003
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 GZ
Straat
De Lede 5
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
De Lede 5

Op een verrassend groot perceel van 378m2 groot gelegen, zeer energiezuinige en gasloze 2-ONDER-1-KAPWONING (2003), bestaande uit 3 volwaardige woonlagen en 4 ruime slaapkamers en onder meer vloerverwarming op de begane grond én 1e verdieping, speelse raampartijen, een inbouwkeuken, een complete badkamer, een aangebouwde garage die van binnenuit te bereiken is en duurzame voorzieningen zoals een warmtepomp, zonneboiler en WTW-ventilatie.

Door het royale formaat van het perceel heeft de woning een zeer aantrekkelijke achtertuin van ca. 14m diep en 19m breed (uiterste maten). De tuin ligt gunstig op de zon, namelijk het zuid/-westen en geniet opvallend veel privacy doordat de tuin groen omsloten is. In tegenstelling tot veel andere 2-kappers in de wijk is de garage hier niet geschakeld maar vrij gelegen waardoor je een pad (achterom) langs de woning op hebt. Tevens is de oprit breder dan normaal waardoor er 2 auto’s naast elkaar geparkeerd kunnen worden.

Quote van de makelaar: “Dit is een relatief nieuwe woning op een veel grotere kavel dan gemiddeld. Dat maakt deze woning uniek in het segment. Ben je een tuinliefhebber en zoek je een complete gezinswoning die ook nog eens energiezuinig en duurzaam is? Dan nodigen wij je van harte uit om de woning te bezichtigen”.

ENERGIEZUINIG & COMFORTABEL
Zoals eerder al genoemd, betreft deze woning een energiezuinige en comfortabele woning. Zoals de projectontwikkelaar het destijds bij de ontwikkeling zo mooi zei: “De woning is ecologisch en economisch verantwoord gebouwd waarbij met energiebesparende maatregelen, veel comfort wordt behaald”.

Ten eerste heeft de woning géén gasaansluiting en gaat alles elektrisch. Ten tweede heeft de woning geen CV-ketel omdat de woning een eigen warmtepomp heeft. Warmte wordt op twee manieren ‘gewonnen’, in eerste instantie met zonnewarmte en wanneer dit onvoldoende is, met aardwarmte. Deze combinatie zorgt uiteindelijk voor een zeer hoog rendement. Een zeer groot voordeel van de warmtepomp is dat het niet alleen in de winter verwarmd, maar in de zomer ook koelt. Bij warme zomerdagen blijft het in huis koel en aangenaam. Ook het ventilatiesysteem (WTW-unit) draagt haar steentje eraan bij. Je hoeft zelfs geen ramen open te zetten om toch de woning voldoende te kunnen ventileren. Ook vinden we door de gehele woning geen enkele radiator aangezien de gehele woning, behoudens de 2e verdieping, is voorzien van vloerverwarming.

Doordat al deze maatregelen zijn toegepast heeft de wijk in 2005 de prestigieuze NET-trofee gewonnen van het VROM. Voor meer informatie over deze bijzondere wijk, verwijzen wij je graag naar de website www.rieshout.nl alwaar je tevens een filmpje kunt bekijken met ervaringen van medebewoners in deze bijzondere wijk. Ook vindt je hier meer informatie m.b.t. de energiezuinige voorzieningen die de woningen rijk zijn.

WOONKAMER
Een doorzon-woonkamer met aantrekkelijke raampartijen die doorlopen tot aan de vloer. De raamverdeling is horizontaal en zorgt voor een speels karakter. In de achtergevel is een brede schuifpui geplaatst waardoor je direct het buitenterras op loopt. Aan de voorzijde kijk je vrij weg op een groenstrook en wadi die voor het huis zijn gelegen. De vloer in de woonkamer betreft een plavuizen vloer met vloerverwarming. Deze geldt als hoofdverwarming waardoor radiatoren achterwege gelaten konden worden.

Gaat je voorkeur uit naar meer leefruimte op de begane grond en zou je graag je eigen stempel op de woning willen drukken? Deze woning leent zich perfect voor een aanbouw aan de achterzijde. Hiermee creëer je een geheel nieuwe (leef)keuken waarbij je voor verschillende opstellingen kunt kiezen. Altijd al gedroomd van een kook- of schiereiland? Laat je dan verder informeren omtrent de mogelijkheden.

OPEN KEUKEN
Deze keuken heeft een open karakter, zowel naar de woonkamer als naar de achtertuin (extra tuindeur). De keuken is in hoekopstelling geplaatst en voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, een combimagnetron, een 4-pits inductie kookplaat, een afzuigschouw en een koelkast. Verder is de keuken praktisch ingedeeld met handige kastruimte zoals een draaicarrousel en bovenkastjes. Onder de bovenkastjes zijn inbouwspots geplaatst.

1e VERDIEPING
Opvallend is dat ook de 1e verdieping is voorzien van vloerverwarming. Op zich is dat niet bijzonder bij een woning met een warmtepomp, maar wel noemenswaardig omdat het veel comfort geeft. Bovendien zijn ook hier geen radiatoren te vinden die in de weg zitten bij het inrichten van de slaapkamers.
Er zijn 3 volwaardige slaapkamers van respectievelijk 15m2, 11m2 en 9m2. Er zit dus geen kleine kamer tussen, ideaal wanneer je de kamers wilt verdelen met meerdere kinderen. Erg prettig is dat de ramen zijn voorzien van inzethorren zodat je insecten geen kans geeft naar binnen te vliegen.

BADKAMER
De badkamer zal je als prettig en licht ervaren vanwege het hoekgevelraam die aanwezig is. De ruimte is compleet ingedeeld met zowel een (diep) ligbad als een separate douchecel. Verder is er een 2e toilet aanwezig die zwevend is uitgevoerd (net als het gastentoilet in de hal). Uiteraard ontbreekt de wastafel niet. Koude voeten hoef je hier niet te krijgen aangezien ook hier de vloerverwarming door loopt (incl. 1 wand).

2e VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. En dat is niet voor niks want het betreft een verrassend grote verdieping met een hoge nok (3,5m hoogte). Veelal betreft het nog een open ruimte die nog niet is ingedeeld, echter bij deze woning is er geïnvesteerd in een extra 4e slaapkamer. De kamer telt maar liefst 13m2, gemeten vanaf 1,5m hoogte. Onder de schuine kanten zijn aan beide zijden knieschotten aangebracht waar je spullen kunt opbergen. Stucwerk en een PVC-vloer zorgen voor een verzorgde en strakke afwerking.

Ook de voorzolder voelt ruimtelijk aan en biedt plaatst aan de wasmachine en wasdroger. Door de ruimtelijke opzet kun je hier prima strijken en de was vouwen. Op zowel de slaapkamer als op de voorzolder (wasruimte) is een extra dakvenster geplaatst. In de kopgevel zit al een rond raam vanuit de bouw. Vanwege de hoge nok is er boven de slaapkamer nog een zoldervliering gecreëerd. Aan opbergruimte is er dus geen gebrek.

ACHTERTUIN
Zoals al eerder gezegd staat de woning op een mooi perceel dat groter is dan gemiddeld. De woning staat gunstig op de kavel waardoor veruit de meeste tuin aan de achterzijde is gelegen. Bovendien loopt de kavel in de breedte uit waardoor de tuin naar achteren alleen maar breder wordt. De tuin is op het breedste punt circa 19 (!) meter breed. Bovendien ligt de tuin zeer gunstig op de zon, namelijk het zuid/-westen. Hierdoor heb je optimale zonligging. De tuin is groen omsloten met struiken en diverse bomen waardoor je relatief veel privacy geniet. Aan de achtergevel is zonwering aanwezig.

Doordat de garage niet geschakeld gebouwd is met een buurwoning en de kavel in de breedte uitloopt, is er een comfortabel pad (achterom) vanaf de oprit naar de achtertuin. Dit is ideaal wanneer je met fietsen, containers en tuingereedschap in de achtertuin moet zijn. Meerdere spullen kun je overigens opbergen in het houten tuinhuis (7m2).

GARAGE & OPRIT
Naast de woning is een stenen garage aangebouwd (2,7m x 6,1m). Deze is op 3 manieren toegankelijk, namelijk via de handige loopdeur in de kanteldeur, van binnenuit en via de achtertuin. We zien het niet vaak dat een garage van binnenuit ook toegankelijk is. Hier kan dat wel, waardoor je niet buitenom hoeft en de garage ook sneller voor meerdere doeleinden gebruikt wordt.

Vóór de garage ligt een prettige oprit waarbij je 2 auto’s naast elkaar kunt parkeren. Vaak is een oprit lang en smal waardoor u bij 2 auto’s achter elkaar parkeert. Hier is de oprit in de breedte aangelegd waardoor je naast elkaar kunt parkeren. Het eventueel omwisselen van auto’s is bij deze woning geen issue.

AAN DE RAND VAN HET DORP
De woning is gelegen in de ‘nieuwbouwwijk’ ’t Rieshout. In deze wijk zijn rond 2003 ca. 250 woningen gebouwd. De woning is gelegen aan een rondlopend hofje met uitsluitend bestemmingsverkeer. Het betreft een kindvriendelijke wijk met veel gezinnen. Kinderen kunnen hier ongestoord op straat spelen of één van de speeltuinen opzoeken. Wonen doe je hier voor de rust. Geen doorgaand verkeer voor de deur, maar juist de koeien die nog net niet in je voortuin staan. Wanneer je voor de woning staat, kijk je dan ook weids weg over de weilanden. De straat ligt namelijk aan de rand van het dorp.

Het regenwater wordt verzameld in wadi’s die vaak tussen de woonblokken zijn gelegen. Hierdoor is de wijk ruim en groen opgezet. Dus niet de massa-bouw met kleine tuintjes die je vandaag de dag ziet verrijzen in nieuwbouwwijken…

LET OP
Omdat Funda maar een beperkt aantal leestekens accepteert, kun je op onze website remkostevens.nl het vervolg van deze tekst lezen omtrent (de centrale ligging van) het dorp, de indeling van de woning en alle bijzonderheden.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. Kortom, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRAAL GELEGEN
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en toilet
Doorzon-woonkamer met schuifpui naar achtertuin
Open keuken met inbouwapparatuur en tuindeur
2e Hal met trapkast, inbouwkast v.v. zonneboiler en warmtepomp en doorloop naar ‘inpandige’ garage.
1e Verdieping:
Ruime overloop
3 Slaapkamers
Badkamer met een ligbad, een douchecel, een 2e toilet en een wastafel.
2e Verdieping:
Voorzolder met rond kopgevelraam, een extra dakvenster, wasmachine-aansluiting, WTW ventilatie-unit en toegang tot zoldervliering
4e Slaapkamer met dakvenster en aan beide zijden knieschot opbergruime.

BIJZONDERHEDEN:
Ideale gezinswoning in kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Brede schuifpui in woonkamer naar zonnige achtertuin
Complete badkamer met douche én ligbad
Toiletten zijn zwevend uitgevoerd (wandclosetten)
Maar liefst 4 volwaardige slaapkamers doordat de 2e verdieping is ingedeeld en afgewerkt
Glasvezel-aansluiting aanwezig
Géén gasaansluiting (gasloze woning)
Vloerverwarming op de begane grond én 1e verdieping
Warm in de winter, koel in de zomer (altijd behaaglijk) door warmtepomp
Geen enkele radiator aanwezig
Energiezuinig ventilatiesysteem (warmte terugwin-unit van Itho)
Volledig geïsoleerd incl. HR++ beglazing
Praktische garage die o.a. van binnenuit toegankelijk is
Door relatief veel zijtuin is er een brede ‘achterom’ aanwezig (niet via de garage)
Ben je een tuinliefhebber, dan zal je de tuin zeker aanspreken
Achtertuin is gunstig op de zon gelegen, namelijk het zuid/-westen
Zonwering aan de achtergevel is elektrisch bedienbaar
Groot perceel grond van 378m2, één van de grotere kavels in de wijk
Oprit met 2 plaatsen naast elkaar
Zeer rustige, kindvriendelijke en gemoedelijke woonwijk.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning