Remko Stevens Makelaardij

RENKUMFluitersdreef 54

Vraagprijs €259.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1979
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
RENKUM
Postcode
6871 LP
Straat
Fluitersdreef 54
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

RENKUM
Fluitersdreef 54

In bosrijke omgeving en hoog in de wijk gelegen, speels opgezette TUSSENWONING met CARPORT (parkeren op eigen terrein) en onder meer een tuingerichte woonkamer, een open keuken, inpandige berging c.q. bijkeuken, in totaal 4 slaapkamers verdeeld over de 1e en 2e verdieping, een ruime badkamer met o.a. een 2e toilet en 2 wastafels en een balkon op het zuiden.

De achtertuin ligt gunstig op de zon, namelijk het zuid/oosten en biedt opvallend veel privacy vanwege de hoge ligging ten opzichte van de achtergelegen straat. Je kijkt daardoor niet tegen huizen aan maar je krijgt het gevoel aan een bosrand te wonen vanwege het groene karakter met veel bomen.

Quote van de makelaar: “Natuur en wonen komen hier samen in de vorm van een verrassende gezinswoning met speels karakter, parkeren op eigen terrein en een privacyvolle, zonnige tuin, gelegen temidden van de natuur van bossen, de uiterwaarden van de Rijn en het heuvelachtige landschap van het Renkums Beekdal”.

GÉÉN STANDAARD HUIS
Dit is géén standaard huis en dat maakt deze woning zo verrassend. Het vooraanzicht met hoge kap en carport doet eerder denken aan een 2-kapper. Eénmaal binnen wordt je duidelijk dat het een speelse indeling heeft met o.a. een balkon aan de achterzijde en een dakopbouw (2e verdieping) met een ‘dakkapel’ over de volle breedte van de woning. Dit zorgt niet alleen voor veel lichtinval en een ruimtelijk gevoel, maar ook voor een panoramisch uitzicht over de achtergelegen wijk.

Ter hoogte van de tuindeur in de woonkamer is er een stukje buitenterras overdekt. Op de 1e verdieping verspringt de vloer in hoogte wat een speels effect heeft. Vanuit de hal is de inpandige berging bereikbaar. Dit is niet alleen een berging, maar tevens een soort van bijkeuken c.q. wasruimte. Deze ruimte heeft tevens een hoge nok waardoor er een opbergzolder is gecreëerd.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en daardoor tuingericht. Opvallend is dat de achtergevel verspringt waardoor het een speelse indeling heeft. Je kunt hierdoor spelen met de indeling zoals de eet- en zithoek. Je kunt er in ieder geval met gemak een hoekbank en een eettafel kwijt. Verder is er nog een handige trapkast aanwezig waar je de voorraad en de stofzuiger kwijt kunt. Een tuindeur geeft direct toegang tot het zonnige buitenterras.

OPEN KEUKEN
De keuken is aan de voorzijde gelegen en heeft een open karakter naar de woonkamer. Het keukenbok is in een U-opstelling geplaatst, maar is verouderd. De inbouwapparatuur bestaat uit een oven, een 4-pits gaskookplaat, een afzuigschouw, een vaatwasser (los) en een koel/vriescombi. Handig is de hoge apothekerskast die voor veel praktische kastruimte zorgt. Wil je graag je eigen stempel op de woning drukken, dan leent de keuken zich hier uitstekend voor.

1e VERDIEPING MET BALKON
Via de trapopgang in de hal komen we op de 1e verdieping terecht. De overloop schakelt 3 slaapkamers met elkaar en heeft een vaste inbouwkast. De kamers hebben allemaal een goed formaat en zijn respectievelijk 13m2, 10m2 en 9m2 groot. Een kleine kamer zit er dus niet tussen. Elke kamer is voorzien van isolatieglas. Bovendien zijn alle muren recht (geen schuine dakvlakken) waardoor de kamers optimaal zijn in te richten. Opvallend is de grote slaapkamer aan de achterzijde die een balkon heeft. Dit balkon is ca. 4m2 groot en is op het zuiden gelegen.

BADKAMER
Ook de badkamer is lekker ruim opgezet en is ingedeeld met onder meer een ligbad/douche. Het is douchen in bad en daarom is er een spatscherm geplaatst die je weg kunt klappen. Er is niet 1 wastafel maar er zijn 2 wastafels aanwezig, ideaal op de drukke ochtend waardoor je elkaar niet in de weg staat. Er is nagedacht over de (grote) spiegel die in de muur is ‘getegeld’. Doordat deze ín de muur valt, kun je hier veel toiletspullen vóór de spiegel plaatsen. Uiteraard ontbreekt het 2e toilet niet welke zwevend is uitgevoerd (wandcloset).

2e VERDIEPING
Via een vaste trapopgang bereiken we de verrassend lichte en ruime 2e verdieping. Over de gehele breedte van de woning zorgt een raampui (als van een dakkapel) voor veel lichtinval en ruimte. Dit geldt zowel voor de voorzolder als voor de 4e slaapkamer. Indien gewenst zou je op de voorzolder een werkhoek kunnen creëren. Er is een wastafel en een luikje naar de zoldervliering aanwezig.

De 4e slaapkamer is maar liefst 12m2 groot (gemeten vanaf 1,5m hoogte) en voelt extra ruimtelijk aan vanwege de hoge nok die op 3,2m hoogte ligt. Speels element zijn de inbouwpots die de hoogte extra accentueren. Noemenswaardig is het vrije, panoramische uitzicht waarbij je vanwege de hogere ligging over de wijk en op de natuur kijkt.

ACHTERTUIN
Eén van de grote pluspunten van deze woning is de achtertuin. Door de noemenswaardig hogere ligging ten opzichte van de achtergelegen tuinen/percelen, biedt deze tuin veel privacy. Bovendien ligt de tuin op het zuid/oosten waardoor je het grootste gedeelte van de dag in de zon kunt zitten. Er zijn 2 terrassen aangelegd, namelijk bij de achtergevel (met zonwering) en achterin de tuin. De tuin heeft een mooie diepte van ca. 12 meter met in het midden een gazon. Een groot deel van de erfscheiding is van een nieuwe schutting voorzien. Tevens is er nog een tuinhuisje aanwezig waar je je tuingereedschap en de grasmaaier kunt opbergen.

VOORTUIN MET CARPORT
Voor een tussenwoning is het bijzonder dat je een parkeerplaats op eigen terrein hebt. Zeker wanneer deze ook nog eens overdekt is door een carport. In dit winter is dit ideaal waardoor je nooit de ruiten hoeft te krabben.
Net als bij de achterdeur sta je ook bij de voordeur mooi droog wanneer het regent. Aan de straatzijde is nog een extra schuur aanwezig. Hier kun je bijvoorbeeld je fietsen stallen.
RENKUM, tussen de Rijn en de Veluwe
Renkum is een groene, natuurrijke gemeente, gelegen ten noorden van de Rijn. De plaats Renkum heeft een uitgebreide winkelstraat waar je bekende winkels als de Hema, Blokker, Kruidvat, Bruna en de Action kunt vinden. Ook is er een grote Albert Heijn aanwezig.

Renkum ligt aan de voet van een heuvelrug, waardoor er veel natuur in de directe omgeving te vinden is. Bossen, heide en uiterwaarden zijn niet ver weg en dus ideaal om tot rust te komen in de vrije natuur. De omgeving is ideaal voor mountainbikers, zeker wanneer je naar het naburige dorp Doorwerth gaat. Ook de Posbank bij Velp of de Ginkelse Hei bij Ede liggen binnen handbereik.

CENTRAAL GELEGEN
Heelsum heeft een centrale ligging in Oost-Nederland. De A50 slingert op gepaste afstand van het dorp, maar is dus ook binnen enkele minuten te bereiken. Ook is er verbinding met de A12 en A15 wat maar 5 tot 10 minuten reistijd kost. Ben je vanwege je werk aangewezen op grote plaatsen als Wageningen, Ede, Apeldoorn, Arnhem of Nijmegen, dan zijn al deze plaatsen binnen 15 tot 20 minuten aan te rijden. Kortom, centraler wonen kán bijna niet…

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, meterkast en trapopgang
Woonkamer met trapkast en tuindeur
Open keuken voorzien van inbouwapparatuur
Bijkeuken met gootsteen, wasmachine-aansluiting, CV-ketelopstelling, zolder in de nok en deur naar carport.
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
3 Volwaardige slaapkamers waarvan 1 met balkon
Badkamer met ligbad/douche, 2 wastafels met 2e toilet.
2e Verdieping:
Voorzolder met wastafel en luik naar zoldertje
4e Slaapkamer met hoge nok en vrij uitzicht.

BIJZONDERHEDEN
Verrassende tussenwoning met de uitstraling van een geschakelde 2-kapper
Leuke indeling met 3 speelse woonlagen
4 Volwaardige slaapkamers (minst grote is 9m2)
Geheel voorzien van isolatieglas (m.u.v. de voordeur)
Achtergevel (zuiden) is in 2019 geschilderd
Energielabel C
CV-ketel: Nefit Ecomline HR-combi, geplaatst circa 2001 (elk jaar onderhouden)
Relatief vrije achtertuin op het zonnige zuid/oosten
Zonwering achtergevel
Carport voor de deur, altijd een eigen plek en nooit bevroren ramen in de winter
De vrije natuur van bos en heide is op loopafstand gelegen.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning