ZETTENChristinaplein 10

Vraagprijs €269.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1965
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 ZN
Straat
Christinaplein 10
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Christinaplein 10

Gemoderniseerde, nagenoeg geheel geïsoleerde en instapklare TUSSENWONING bestaande uit 3 volwaardige woonlagen, een lichte doorzon woonkamer, een moderne inbouwkeuken, in totaal 4 slaapkamers, een vergrote badkamer met o.a. een 2e toilet, een aparte wasruimte, 3 grote Velux dakvensters op de 2e verdieping, een relatief nieuwe CV-installatie, een zonnige achtertuin op het zuid/westen met achterin een royale, pannengedekte berging (13m2) en een stijlvolle overkapping, dit alles gelegen aan een rustig en kindvriendelijk hofje nabij de dorpskern van Zetten met alle voorzieningen op loopafstand.

Quote van de makelaar: “Dit is een gezinswoning om verliefd op te worden. Van de begane grond vloer tot aan de nok is er aandacht besteed aan de afwerking. De manier van styling en aankleding van de woning zal velen aanspreken. In combinatie met de zonnige tuin, de grote schuur, de rustige ligging aan het hofje en alle voorzieningen op steenworp afstand maakt deze woning nog interessanter”.

MODERNISERING
Nog geen 10 jaar geleden is deze woning flink onder handen genomen, waarbij er weinig origineel is gebleven. Belangrijke aspecten zoals verwarming en elektra zijn geheel vernieuwd (incl. uitgebreide groepenkast). Er zijn onder meer extra contactpunten aangebracht en er is een geheel nieuwe CV-installatie met ketel geplaatst. Om de warmte lekker binnen te houden is de gehele woning v.v. isolatieglas en is het dak geïsoleerd. Bij het vervangen van de beglazing zijn ook de draaiende delen van de kozijnen vervangen. Een groot pluspunt is de vaste trap naar de 2e verdieping waardoor de vlizotrap is komen te vervallen. In 2015 is de spouwmuur nog na-geïsoleerd. Een strak stucplafond, een hardhouten voordeur met 3-puntssluiting, een stijlvolle traprenovatie en een waterkraantje aan de voorgevel zijn zomaar nog enkele verbeteringen die zijn doorgevoerd. En uiteraard ontbreekt de nieuwe inbouwkeuken (2010) niet.

UPGRADE
In 2018 is de woning naar een nog hoger niveau getild doordat er verschillende upgrades hebben plaats gevonden. De begane grond vloer is v.v. een marmoleum vloer met trendy betonlook. De tussendeur van hal naar woonkamer is vervangen door een stijlvolle, zwarte deur met veel glas. Ook de deurklinken (deurbeslag) zijn vervangen door zwarte exemplaren. De vaatwasser is vervangen door een nieuwe en de radiatoren zijn v.v. thermostaatknoppen. De gehele woning is destijds opnieuw gestyled, geschilderd en opgefrist. De slaapkamer aan de voorzijde heeft nieuwe schuifpanelen gekregen. In 2019 zijn beide dakvensters op de zolderkamer vervangen door strakke, wit gelamineerde Velux dakvensters v.v. luxaflex. Kortom, zoek je een moderne, instapklare woning waar je in een gespreid bedje terecht komt? Dan móet je deze woning gezien hebben.

WOONKAMER
De woonkamer is doorgaans de belangrijkste leefruimte van een woning en moet prettig aanvoelen. Dat hoeft bij deze woning niet zo’n probleem te zijn. De grote raampartijen aan voor- en achterzijde zorgen voor meer dan voldoende daglicht. Bovendien is er aan de voorzijde een vrij uitzicht op het pleintje waardoor er weinig tot geen inkijk is. Mocht je nog meer ruimte willen creëren, dan kan dat relatief éénvoudig door de keuken door te breken (middels een draagbalk). Opvallend is de nieuwe marmoleum vloerafwerking met betonlook. Dit zorgt voor een frisse en trendy woonsfeer. Ook de nieuwe tussendeur naar de hal met veel glas draagt daaraan bij.

INBOUWKEUKEN
De keuken is via de hal te bereiken en heeft een directe toegang tot het buitenterras. Dit is erg prettig waardoor je op een zomerse dag snel geneigd bent om buiten te eten. De keuken is voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, een koelkast, een combi-magnetron, een 4-pits gaskookplaat en een brede afzuiger. Bovendien zijn de fronten neutraal wit waardoor de kans vrij groot is dat de keuken in de smaak zal vallen.
In de hal is nog een extra trap/kelderkast waar je nog veel voorraad kunt opbergen.

SLAAPVERDIEPING
Op de 1e verdieping waren voorheen 4 (slaap)kamers gelegen, maar doordat de badkamer relatief klein was, is deze verplaatst naar één van de slaapkamers. Daarentegen zijn er nog steeds 3 (slaap)kamers overgebleven van respectievelijk 11m2, 11m2 en 4m2 groot. De 2 grote slaapkamers hebben ieder een dubbele inbouwkast voor kleding. De 3e kamer is relatief klein, maar prima als baby- en of studiekamer. Wanden zijn strak gestuct waarbij meteen de stopcontacten verlaagd zijn naar enkelhoogte en er extra contact- en lichtpunten zijn aangebracht.

BADKAMER
In 2010 is ook de badkamer verplaatst waardoor deze ruimer en completer is. Er is onder andere een douche met rainshower geïnstalleerd, een 2e toilet (zwevend) aangebracht en er is een wastafel met meubel geplaatst. Doordat het voorheen een slaapkamer was, is er nu ook daglicht en een prima ventilatiemogelijkheid aanwezig. Om het geheel af te maken is er een neutrale, witte tegel toegepast.

De oorspronkelijke badkamer op de overloop is omgetoverd tot handige wasruimte. Hier vinden we dan ook de wasmachine- en wasdrogeropstelling terug. Erg praktisch is de nieuwe betegeling waardoor zelfs deze ruimte niet uit de toon valt.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. De trap is gunstig geplaatst waardoor er nog een volwaardige slaapkamer gecreëerd kon worden. De nok ligt op 2,3m hoogte waardoor er zelfs nog plek was voor een koof met inbouwspots. De voorzolder is dan ook verrassend ruim en biedt plaats aan onder meer de CV-ketel en een dakvenster voor daglicht. Aan beide kanten is knieschot opbergruimte gecreëerd.

Er is een 4e slaapkamer van 10m2 groot aanwezig. Deze kamer voelt ruimtelijk aan en heeft eveneens knieschot bergruimte. Voor de daglichttoetreding zijn hier 2 nieuwe Velux dakvensters geplaatst. Opvallend is de strakke afwerking tussen de draagbalken met daarachter de dakisolatie weggewerkt.

ACHTERTUIN
Ben je een zonliefhebber, dan zal deze tuin je zeker aanspreken. Met een zuid/west ligging kun je hier het grootste gedeelte van de dag van de zon genieten. Om die reden is er in 2017 een brede zonwering aan de achtergevel aangebracht. De tuin is nagenoeg onderhoudsvrij waardoor je tijd over houdt om van de tuin te kunnen genieten. Achterin de tuin staat een royale, stenen berging met daarnaast een nieuwe overkapping (2016) van Larikshout. Opvallend is dat er een lichtkoepel in het dak is aangebracht. Een brede toegangspoort naar het achterpad zorgt ervoor dat ook motoren de draai kunnen maken.

ROYALE STENEN BERGING
Deze tuin is nog net even iets dieper dan die van de buren, omdat het achterpad bij deze achtertuin is getrokken. Dit was mogelijk omdat deze woning de laatste van het achterpad was.
De stenen berging is verrassend groot en meet 3,4 bij 3,9 meter. Hier kunnen met gemak meerdere fietsen, een eventuele motor en tuinmeubelen staan. Ook kun je hier prima klussen. De vloer is geëgaliseerd en afgewerkt met een epoxyvloer. Het pannengedekt zadeldak zorgt voor extra opbergmogelijkheden in de kap (vliering). De zinken regenpijp is het bewijs dat deze woning met zorg bewoond en onderhouden is.

KINDVRIENDELIJKE LIGGING
Deze woning vinden we terug aan de rand van Zetten, gelegen aan een doodlopend pleintje met uitsluitend bestemmingsverkeer. Kinderen kunnen hier rustig op straat spelen, aangezien autoverkeer incidenteel is. De auto kun je pal voor de deur parkeren, waarbij er altijd plek is. Twee basisscholen zijn op steenworp afstand gelegen. Kinderen kunnen lopend binnen 5 minuten op school zijn.
Kortom, zoek je een leuke gezinswoning waar je je meteen thuis zal voelen, dan nodigen wij je graag uit om sfeer te proeven en de woning eens van binnen te bezichtigen.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft volgens Wikipdia zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat en Hema worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi.

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een dansschool en een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRALE LIGGING
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

LET OP
Omdat Funda maar een beperkt aantal leestekens accepteert, kun je op onze website remkostevens.nl het vervolg van deze tekst lezen omtrent de indeling van de woning en alle bijzonderheden.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, diepe meterkast, trapkast en trapopgang
Doorzon-woonkamer
Dichte keuken met inbouwapparatuur en tuindeur
1e Verdieping:
Overloop met diepe inbouwkast
3 Slaapkamers waarvan 2 met dubbele inbouwkast
Badkamer met douche, 2e toilet en wastafel (voormalige slaapkamer)
Wasruimte met wasmachine- en wasdrogeropstelling (voormalige badkamer)
2e Verdieping:
Voorzolder met knieschot bergruimte, een dakvenster en CV-ketelopstelling
4e Slaapkamer met 2 grote dakvensters en knieschot bergruimte.
Achtertuin:
11m x 6m = ca. 66m2 met overkapping, achterom en stenen berging van ca. 13m2 groot.

BIJZONDERHEDEN:
Bezienswaardige gezinswoning met grote pluspunten
Nagenoeg geheel gemoderniseerd en trendy afgewerkt
Rookkanaal voor een eventuele houtkachel aanwezig
Moderne keuken met o.a. een relatief nieuwe vaatwasser
Aantrekkelijke badkamer met o.a. een 2e toilet
Vaste trap naar 2e verdieping met o.a. een ruime, 4e slaapkamer
Twee nieuwe dakvensters van Velux
Muurisolatie, dakisolatie en isolerende beglazing aanwezig (min-of-meer ook vloerisolatie)
Meterkast: 8 groepen (automaten), 2 aardlekschakelaars en glasvezel-aansluiting
CV-ketel: Atag HR-combi met bouwjaar 2011
Verzorgde en goede onderhoudsstaat
Zonwering over de volle breedte (achtergevel)
Aantrekkelijk op de zon gelegen achtertuin
Royale berging met opberg- en klusmogelijkheden
Overkapping met brede poort/achterom
Rustige en kindvriendelijke ligging aan pleintje
Basisschool en dorpsplein op loopafstand gelegen.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning