RANDWIJKJohan Frisostraat 9

Vraagprijs €289.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1998
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
RANDWIJK
Postcode
6668 CA
Straat
Johan Frisostraat 9
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

RANDWIJK
Johan Frisostraat 9

Moderne, volledig geïsoleerde en zeer verzorgde HOEKWONING met AANGEBOUWDE GARAGE en met onder meer een prettige woonkamer met veel lichtinval, een open keuken met inbouwapparatuur, een vernieuwde, moderne toilet en badkamer, 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een multifunctionele 2e verdieping met hoge nok en de mogelijkheid tot een 4e slaapkamer.

Deze gezinswoning is gunstig gelegen met een vrije ligging aan de voor- en achterzijde. De achtertuin heeft een zuid/west-ligging en heeft daardoor veel zonuren. Bovendien geniet je hier veel privacy door de groene buffer en tuin met de achtergelegen woning. Voor de garage ligt een oprit met plaats voor 2 auto’s met een luifel grenzend aan de garage.

Quote van de makelaar: “Al even op zoek naar de ideale, betaalbare gezinswoning? Stop dan met zoeken en maak een afspraak voor deze leuke hoekwoning met garage en vrije achtertuin. Deze woning is goed onderhouden, heeft diverse extra’s en is bovendien volledig geïsoleerd (energielabel B)”.

INSTAPKLAAR
Deze woning is gebouwd in 1998 en inmiddels al op diverse fronten vernieuwd. Het toilet op de begane grond (2018) en de badkamer (2016) zijn geheel gemoderniseerd en voorzien van trendy tegelwerk en sanitair. Het keukenblok is nog van het bouwjaar maar de keramische kookplaat (2016) en de oven (2018) zijn ondertussen vernieuwd. De 2e hal met trapopgang is open gemaakt waardoor de woonkamer breder en ruimtelijker is geworden. Het buitenschilderwerk is in september 2019 voor de laatste keer bijgewerkt door een schilder. Verder heeft de woning een opvallend verzorgd afwerkingsniveau, mede doordat de woning zorgvuldig wordt bewoond. Kortom, deze woning is nagenoeg instapklaar te noemen.

WOONKAMER
De woonkamer is over de gehele diepte van de woning gesitueerd en heeft een extra zijgevelraam door de hoekligging. De zon draait gedurende de dag gunstig om de woning heen waardoor er een prettige lichtinval is. Aan de achterzijde is zowel een screen als een uitvalscherm (zonwering) geplaatst. Tegenover de woning staat geen woning waardoor er geen directe inkijk is. Doordat de hal van de trapopgang bij de woonkamer is getrokken, heeft de woonkamer een speelse en ruimere indeling. Je kunt met gemak een gezellige zithoek en een eethoek creëren.

INBOUWKEUKEN
De keuken heeft een open karakter met de woonkamer, maar je kijkt vanaf de bank niet direct op het aanrechtblad. Ook de keuken heeft een speelse opstelling waarbij er diverse apparatuur is ingebouwd zoals een 4-pits keramische kookplaat, een afzuigschouw, een oven en een koelkast. Er is geen vaatwasser ingebouwd, maar er is wel een aansluiting en een bijpassende front voor aanwezig. Je kunt dus relatief eenvoudig alsnog een vaatwasser inbouwen. Verder heeft de keuken een 1,5 spoelbak en een draaicarrousel in zowel de onder- als bovenkast (hoekkasten). Ook de achterzijde geniet veel privacy doordat er geen enkele inkijk is. Een tuindeur geeft direct toegang tot het buitenterras.

1e VERDIEPING
Via de open trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. De trap is op de overloop afsluitbaar zodat je de warmte van de woonkamer beneden kunt houden. Op deze woonlaag vinden we 3 slaapkamers van respectievelijk 13m2, 10m2 en 7m2 groot. Deze kamers zijn allen praktisch en optimaal in te richten doordat er geen schuine dakvlakken zijn en er hierdoor geen ruimteverlies is. De 2 grote slaapkamers hebben ieder een extra zijgevelraam. De vensterbanken zijn in natuursteen uitgevoerd.

BADKAMER
In 2016 is de badkamer volledig vernieuwd met als resultaat een moderne en trendy badkamer met mooie, stijlvolle elementen. Er zijn goede keuzes gemaakt met het indelen van de ruimte aangezien er een royale inloopdouche met drainafvoer is gerealiseerd. De glazen wand zorgt ervoor dat de ruimte niet kleiner wordt. Het wastafelmeubel springt eveneens direct in het oog waarbij er een waskom op een breed wasmeubel is geplaatst. De kraan komt uit de muur en boven het wasmeubel is een spiegel met spotverlichting geplaatst. Ook is er een 2e zwevend toilet geplaatst. Het tegelwerk is zeer neutraal en modern te noemen. De vloertegels hebben iets weg van een authentieke granitovloer wat veel mensen mooi vinden. Verder is er mechanische ventilatie aanwezig alsmede een raam met daglicht en de ideale ventilatiemogelijkheid.

2e VERDIEPING
De 2e verdieping is een royale, volwaardige verdieping die verrassend groot is. Dit komt mede door de hoge nok (3,5m hoog) en de gunstige schuinte van de kap waardoor er relatief weinig ruimteverlies is. In de huidige indeling betreft het een open, multifunctionele ruimte met een brede schuif/kastenwand. Hier kun je veel spullen en seizoenskleding kwijt. Er is een wasmachine-aansluiting aanwezig en de CV-ketel is hier geïnstalleerd. De ruimte leent zich erg goed voor het creëren van een 4e slaapkamer en een separate wasruimte. Twee Velux dakvensters zorgen voor veel lichtinval en zijn tevens voorzien van verduisteringsschermen waardoor je deze woonlaag geheel donker kunt maken.

ACHTERTUIN
Een leuk huis is pas compleet wanneer er ook een leuke achtertuin bij zit. Dit is hier het geval aangezien de tuin maar liefst 12,5m diep en 8,5m breed is. Bovendien ligt de tuin gunstig op de zon waardoor je er met name in de middag- en avonduren veel zonuren hebt. De tuin heeft een vrije ligging doordat er aan de achterzijde geen inkijk is. De tuin heeft een groen karakter waarbij meerdere terrassen zijn aangelegd. Het terras achterin de tuin heeft een pergola die in de warme zomermaanden voor een aangename schaduw zorgt. Je hebt hier niet het gevoel midden in een woonwijk te wonen. Er is buitenverlichting en een watertappunt aanwezig. Ben je een tuinliefhebber, dan zal je deze tuin zeker aanspreken.

GARAGE & OPRIT
Naast de woning is een stenen garage aangebouwd. Deze garage heeft een volwaardig formaat van 6m diep en 3m breed. Vandaag de dag wordt er niet snel meer een auto in de garage geparkeerd, maar is het de ideale stallingsruimte voor fietsen of een motor. Ook kun je er een klushoek creëren. Er is elektra-aansluiting aanwezig.
Voor de garage is een luifel aangebouwd. Hier kun je bij regenachtig weer een fiets snel droog stallen.
De oprit biedt plaats aan 2 auto’s achter elkaar. Voor de woning aan de straat zijn meerdere parkeerhavens gelegen.

LOCATIE
Deze woning is centraal in het dorp gelegen met om de hoek een speelweide en de nodige groenvoorzieningen. Op loopafstand is een basisschool gevestigd en zijn de uiterwaarden te vinden. De wijk is gebouwd met een grote diversiteit aan verschillende woningtypes, van rijwoningen tot aan vrijstaande woningen. Deze diversiteit zorgt voor een prettige woonomgeving, waarbij groenvoorzieningen niet zijn vergeten. Het is een zeer kindvriendelijke buurt met volop parkeermogelijkheden.

RANDWIJK
Randwijk is een gemoedelijk dorp aan de voet van de Rijndijk gelegen. Het dorp wordt omzoomd door onder meer weilanden en de dijk met daarachter de uiterwaarden van de Rijn. Randwijk heeft een eigen basisschool. Een middelbare school (van VMBO tot Atheneum) ligt eveneens binnen handbereik, namelijk in het naburige dorp Zetten (5 autominuten afstand). Hier vind je tevens een veelzijdig winkelaanbod met o.a. 3 supermarkten, bekende winkelketens als Hema en Kruidvat, maar ook gezellige, ambachtelijke winkels als een slager, een bakker en een kaaswinkel.

Door de centrale ligging in de regio ben je binnen 10 minuten in Wageningen (via het pontje) en via de A50 en/of A15 binnen 15 tot 20 autominuten in Arnhem en Nijmegen. Bovendien is er een treinverbinding naar Arnhem of Tiel en is er een directe verbinding met de snelweg A15.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet met fonteintje en schuifdeur naar woonkamer
Woonkamer met trapkast en open trapopgang (op 1e verdieping af te sluiten)
Open keuken voorzien van inbouwapparatuur en tuindeur.
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
3 Slaapkamers
Badkamer met o.a. een inloopdouche, trendy wasmeubel en 2e toilet.
2e Verdieping:
Multifunctionele, open ruimte met 2 Velux dakvensters
Vaste schuif/kastenwand (4 panelen)
Afgesloten ruimte met wasmachine-aansluiting, CV-ketelopstelling en MV-unit.

BIJZONDERHEDEN
Zeer nette hoekwoning met 3 volwaardige woonlagen
Opvallend veel lichtinval door de gehele woning
Speelse indeling op de begane grond
Moderne en trendy toilet en badkamer
Praktische slaapkamers
Mogelijkheid tot een 4e slaapkamers
CV-ketel: Nefit Topline HR-combi, geplaatst in 2011
Meterkast: 5 groepen (automaten), een kookgroep en 1 aardlekschakelaar
Zonwering achtergevel
Buitenschilderwerk in 2019 nog uitgevoerd door schilder
Vrije ligging aan de voor- en achterzijde
Veel zonuren en privacy in de achtertuin
Garage aangebouwd met oprit
Treinstation op fietsafstand (in Zetten)
Wageningen is via het pontje (Lexkesveer) goed aan te rijden (auto en fiets)
Ideale gezinswoning met alle voorzieningen binnen handbereik
Op loopafstand gelegen van de basisschool en natuurgebied.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning