Remko Stevens Makelaardij

DRIELReuvekampstraat 35

Vraagprijs €315.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1990
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DRIEL
Postcode
6665 GM
Straat
Reuvekampstraat 35
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DRIEL
Reuvekampstraat 35

Royaal uitgebouwde, gemoderniseerde en verrassend ruime 2-ONDER-1-KAPWONING met diverse grote pluspunten zoals een houten vloer, nieuw stucwerk, een complete inbouwkeuken, een praktische bijkeuken met aangebouwde salon, 3 slaapkamers, een complete badkamer, een brede dakkapel, een heerlijke werkkamer met schuifpui naar balkon, een walk-in-closet, meerdere rolluiken en een zoldervliering met veel opbergruimte. In 2018 zijn er 12 zonnepanelen geplaatst.

De woning heeft een garage die van binnenuit te bereiken is. Voor de garage is een carport gelegen. Op de oprit kun je 2 auto’s naast elkaar parkeren. De achtertuin is strak en onderhoudsarm aangelegd en heeft een stenen berging van 8m2 groot. De vrije ligging aan de voorzijde is eveneens een groot voordeel.

Quote van de makelaar: “Wanneer je op straat naar de woning kijkt, verwacht je niet dat deze gezinswoning zo ruim is opgezet. De woning is zowel achter als boven de garage uitgebouwd waardoor de woning aanzienlijk vergroot is. Het betreft dan ook geen standaard woning met een ruime indeling (waaronder de woonkamer) en diverse extra’s die deze woning compleet en comfortabel maken.”

MODERNISERING
In de afgelopen jaren is er veel aan de woning verbeterd en gemoderniseerd. De woonkamer en de trapopgang met overloop zijn geheel strak gestuct. Daarbij is tegelijkertijd de elektra geoptimaliseerd door o.a. de contactpunten te verlagen naar enkelhoogte. De radiatoren zijn opnieuw gespoten en herplaatst. De houten vloer in de woonkamer is professioneel geschuurd en ligt er verzorgd bij. De keuken is ge-upgrade en heeft weer een moderne look. De meterkast is geheel vervangen en uitgebreid naar maar liefst 10 groepen. De trapopgang en 2 slaapkamers zijn opnieuw gestoffeerd waarbij RVS trapleuningen de trap naar boven begeleiden. In 2018 zijn er bovendien 12 zonnepanelen geplaatst. Noemenswaardig is dat de woning grotendeels is voorzien van kunststof kozijnen met draai/kiepramen. De voordeur is onlangs vervangen door een chique hardhouten uitvoering met 4 speelse raampjes. En niet te vergeten het toilet die er weer trendy uit ziet.

WOONKAMER
De woonkamer van dit type huis kenmerkt zich vanwege de Z-indeling. De zithoek is aan de voorzijde gelegen met aan de achterzijde een eethoek nabij de keuken. Je zult het misschien niet verwachten maar de woonkamer is ruimer dan gemiddeld en telt maar liefst 38 vierkante meters. Je kunt er dan ook met gemak een grote hoekbank en een 6- tot 8-persoons eettafel kwijt zonder dat het ten koste gaat van het ruimtelijke gevoel. De houten vloer zorgt voor een warme woonsfeer welke met een witte opstaande plint stijlvol is afgewerkt. En niet te vergeten de vrije ligging aan de voorzijde waarbij je groen weg kijkt zonder enige inkijk.

INBOUWKEUKEN
De keuken heeft een half-open karakter met de woonkamer. Je kijkt niet direct op het aanrecht, maar het is ook niet afgesloten. Mocht je de keuken verder willen ‘openbreken’ naar de woonkamer dan is dit mogelijk aangezien het geen draagmuren betreft. De keuken is in hoekopstelling geplaatst en voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur: een vaatwasser, een koelkast, een combi-oven/magnetron, een 4-pits inductie kookplaat en een afzuiger. In de hoek vind je nog een handige draaicarrousel en in het werkblad is een 1,5 spoelbak aangebracht. Een tuindeur (met rolhor) geeft je direct toegang tot het buitenterras.

BIJKEUKEN & SALON
Opvallend is dat je vanuit de woonkamer de garage kunt bereiken. In de huidige indeling is de garage opgedeeld in een kleinere garage/schuur wat veel praktischer is. Je staat niet meteen in de garage en je hebt een extra bijkeuken waar je voorraad en de stofzuiger kwijt kunt. Vanuit de bijkeuken loop je zowel de garage als de aanbouw in. Achter de garage is namelijk een wasruimte / salon aangebouwd. In de huidige situatie staan hier de wasmachine en wasdroger, maar deze zou je eventueel kunnen verplaatsen naar de bijkeuken aangezien ook hier een wateraansluiting te vinden is. Op die manier kun je er eventueel een hobby uitvoeren of een werkplek (aan huis) creëren. Het is er in ieder geval lekker licht met een prettige lichtinval en ook hier loop je middels een tuindeur direct het buitenterras op.

1e VERDIEPING
Via een prettige hal en trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Ook hier valt weer meteen op dat de indeling ruim is opgezet doordat de overloop groter is dan gemiddeld. De indeling van de 1e verdieping is veranderd met als resultaat 2 zeer volwaardige slaapkamers (met Velux dakvensters) en een 3e slaapkamer (met dakkapel) in de aanbouw boven de garage. Een linnenkast hoef je niet kwijt op één van de slaapkamers want op de overloop is nog een walk-in-closet gelegen. De dakvensters op de slaapkamers zijn voorzien van horren, verduisteringsschermen en aan de voorzijde een rolluik. Ook de dakkapel aan de achterzijde is v.v. een rolluik.

Verrassend is de extra logeer/werkkamer in de aanbouw boven de garage. Dit is een speelse kamer vanwege de schuifpui naar het inpandige balkon. Bovendien komt er veel lichtinval naar binnen waardoor het een heerlijke werkplek aan huis zou kunnen zijn.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in is de badkamer gelegen. Deze is eveneens ruim opgezet en tevens compleet ingedeeld. Er is een hoekbad aanwezig alsmede een inloopdouche, een 2e zwevend toilet en een wasmeubel. De inloopdouche heeft zowel een rainshower als een handdouche. Het wasmeubel wordt compleet gemaakt met kastruimte en een spiegel. In het plafond zijn spots ingebouwd en er is een handdoekradiator aanwezig. De dakkapel loopt door vanuit de slaapkamer en zorgt niet alleen voor meer ruimte, maar ook voor veel lichtinval en een ventilatiemogelijkheid via het draai/kiepraam.

ZOLDERVLIERING
Via een vlizotrap is de zolder te bereiken. Dit betreft puur een bergruimte en ideaal wanneer je veel seizoensspullen hebt zoals een kerstboom, skispullen of een tent. De nok ligt op 1,4 meter hoogte waardoor je er gebukt kunt lopen. De zolder is geheel bevloerd waardoor je het ook in zijn geheel kunt gebruiken.

ACHTERTUIN
Doordat de woning van zichzelf al een bovengemiddelde breedte heeft en er nog een garage naast staat, heeft ook de achtertuin een mooie breedtemaat, namelijk 9,1m breed. De diepte van de tuin bedraagt 10 meter waardoor de achtertuin bijna vierkant is. De tuin is strak en onderhoudsarm aangelegd met meerdere terrassen. Je kunt hierdoor altijd wel een zithoek met zon of schaduw vinden. Aan de achtergevel is een brede zonwering (uitvalscherm) geplaatst zodat je ook schaduw kunt creëren. Achterin de tuin staat een stenen berging van ca. 8m2 groot welke is v.v. elektra-aansluiting.

DRIEL, NABIJ STAD & NATUUR
Driel is een gemoedelijk dorp in de Gemeente Overbetuwe. Driel is in de afgelopen jaren steeds aantrekkelijker geworden om te wonen, met name vanwege de voorzieningen in de nabijheid. Op loopafstand van de woning zijn een Albert Heijn en meerdere basisscholen gelegen. Het dorp heeft een rustig karakter maar er zijn verschillende initiatieven uit het dorp die voor veel levendigheid en evenementen zorgen. En met de uiterwaarden om de hoek is de vrije natuur dichtbij. Door het fietspontje tussen Driel en Doorwerth is de bosrijke omgeving ten noorden van de Rijn binnen handbereik.

Mede door de nieuwe provinciale weg N837 is Driel steeds centraler komen te liggen. Via de dijk ben je in 5 autominuten in Arnhem en is dus met de fiets ook goed te doen. De Schuytgraaf (Arnhem) met ook treinstation Arnhem-Zuid, de winkelstraat van Elst en het industrieterrein van Heteren (met de A50) zijn dichterbij dan je denkt.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, garderobenis, meterkast, trapkast en trapopgang
Z-woonkamer met zithoek en eethoek
Half-open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en tuindeur
Bijkeuken met wastafel
Wasruimte c.q. salon of werkkamer in uitbouw met tuindeur
Opgedeelde garage met plavuizen en sectionaaldeur.
1e Verdieping:
Overloop met vlizotrap naar zolder
Slaapkamer 1 met dakvenster
Slaapkamer 2 met dakvenster en knieschot opbergruimte
Badkamer met hoekbad, inloopdouche, 2e toilet, wastafelmeubel en dakkapel
Slaapkamer 3 met dakkapel
Werkkamer met schuifpui naar inpandig balkon (3m2)
Walk-in-closet op de overloop.
Zoldervliering:
Veel opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN
Speels opgezette 2-kapper met verrassend veel leefruimte
Mooie breedtemaat van de woning (5,7m binnenwerks)
Verzorgd en modern afwerkingsniveau
Houten vloer in de woonkamer
Keuken compleet met alle wenselijke inbouwapparatuur
Doorloop vanuit de woonkamer naar garage en aanbouw
Uitbouw boven de garage met extra slaapkamer, werkkamer en privacyvol balkon
Door uitbouw op de begane grond is de woning eventueel ook levensloopbestendig bewoonbaar te maken
Volledig geïsoleerd waaronder alle beglazing (m.u.v. het toilet)
Grotendeels v.v. kunststof kozijnen
12 Zonnepanelen, geplaatst in 2018
Energielabel A
CV-ketel: Vaillant HR-combi met bouwjaar 2004
Meterkast: 10 groepen (automaten), 2 aardlekschakelaars en glasvezel-aansluiting
Zonnige tuin met zonwering over de volle breedte
Garage is opgedeeld (4,5m bij 2,7m) maar is eventueel te vergroten
Carport voor de garage
Oprit met plaats voor 2 auto’s naast elkaar (je hoeft elkaar niet in de weg te staan)
Centrale ligging in het dorp met groenstrook voor de deur (autoluw).

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning