HERVELDDe Bongerd 13

Vraagprijs €195.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1973
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 AL
Straat
De Bongerd 13
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
De Bongerd 13

Uitgebouwde TUSSENWONING, bestaande uit 3 woonlagen en met onder meer een openhaard in de woonkamer, een keuken in de uitbouw, in totaal 4 slaapkamers en een nokverhoging (dakkapel) op de 2e verdieping met panoramisch, vrij uitzicht. Er zijn meerdere exta’s zoals rolluiken en een airconditioning. Tevens heeft de woning een vrije gelegen achtertuin op het zuiden met achterin de tuin een stenen berging en een achterom.

Quote van de makelaar: “Een woning onder de € 200.000,- k.k. zien we nauwelijks meer in de huidige woningmarkt. Echter, de vraagprijs is afgestemd op de staat van de woning. Ben je een klusser of heb je twee rechter handen, dan is deze woning wellicht interessant voor jou”.

KLUSWONING
Dit is géén instapklare woning aangezien er sprake is van een eenvoudig afwerkingsniveau en een matige onderhoudsstaat met meerdere aandachtspunten. Maar dit kan juist ook perspectief bieden om er geheel je eigen woning van te maken en er je eigen stempel op te drukken. Aandachtspunten zijn onder meer de houten kozijnen die slechte plekken vertonen. Wel zijn meerdere kozijnen voorzien van isolatieglas. De voordeur is niet van hout maar van aluminium.

WOONKAMER
De woonkamer betreft een traditionele doorzon-woonkamer. Dat betekent aan de voor- en achterzijde een groot raam die voor veel lichtinval zorgen. Doordat de keuken is verplaatst naar de aanbouw, is de woonkamer groter geworden door de L-indeling. Er is een extra hoek ontstaan waar je bijvoorbeeld een werkhoek kunt creëren. Een leuk element is de openhaard. In de wintermaanden kun je hier gezellig een houtje opstoken.

KEUKEN
De keuken is verplaatst naar de aanbouw. Er is daarbij gekozen voor een hoekopstelling. Het keukenblok is van eikenhout en wanneer je deze wil behouden, dan zou het bijvoorbeeld wit kunnen schilderen. De inbouwapparatuur bestaat uit een keramische kookplaat, een afzuiger en een grote oven. Ook is er een vaatwasser-aansluiting aanwezig. Er is een buitendeur aanwezig waardoor je vanuit de keuken direct het buitenterras op loopt.

SLAAPKAMERS
Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers gelegen. Deze kamers zijn respectievelijk 13m2, 9m2 en 6m2 groot. De middelgrootte slaapkamer heeft een dubbele inbouwkast. Verder zorgen ook hier grote ramen voor veel lichtinval. De 2 slaapkamers aan de achterzijde hebben ieder een rolluik. Dit is erg prettig aangezien dit de zonzijde is. Ook heeft de grootste slaapkamer een airco-unit. Met de rolluiken kun je de 2 slaapkamers tevens geheel verduisteren.

BADKAMER
De 4e deur op de overloop is van de badkamer. Deze ruimte is ingedeeld met een ligbad/douche en een wastafel. De badkamer is zeer eenvoudig en dient gemoderniseerd te worden. Je zou wederom voor een ligbad kunnen kiezen, maar ook voor een inloopdouche. Bij een inloopdouche hou je mee ruimte over voor bijvoorbeeld het plaatsen van een 2e toilet (die nu ontbreekt). Verder is ook hier weer een groot raam aanwezig. Het bovenraampje (uitzetraampje) geeft de mogelijkheid om te ventileren.

2e VERDIEPING
Van oorsprong had deze woning een opbergzolder die via een vlizotrap te bereiken is. Ondertussen is er een vaste trap en een nokverhoging geplaatst waardoor de woning een extra woonlaag heeft gekregen.

Via een spiltrap komen we op de voorzolder terecht. Hier kun je spullen achter de knieschotten opbergen. Er is een klein dakvenster aanwezig alsmede de CV-ketelopstelling.
De 4e slaapkamer is verrassend groot vanwege de grote dakkapel (nokverhoging). Het grote raam zorgt niet alleen voor veel lichtinval, maar biedt ook een schitterend, panoramisch uitzicht over het Betuwse landschap. De nokhoogte ligt op ca. 3 meter waardoor het een ruimtelijke kamer is.

ACHTERTUIN
Ben je een tuinliefhebber, dan zal deze achtertuin je zeker aanspreken. Doordat de woning aan de rand van de wijk is gelegen, is er geen achterliggende bebouwing en geen inkijk van achterburen. Je zit dus relatief vrij. Ook kun je hier tot in de avonduren van de zon genieten aangezien de tuin gunstig op het zuid/westen is gelegen. Aan de achtergevel is dan ook zonwering geplaatst. De achtertuin is maar liefst ca. 14 meter diep en 6 meter breed. Achterin de tuin staat een stenen schuur (ca. 7m2) voorzien van elektra-aansluiting. Er is een achterom aanwezig zodat de tuin goed toegankelijk is voor bijvoorbeeld fietsen en afvalcontainers.

HERVELD-ZUID
Deze woning is gelegen in Herveld-Zuid, een ‘buitenwijkje’ van Herveld/Andelst. Deze wijk is rustig en autoluw, ideaal voor kinderen. Parkeren kan voor de deur.

Herveld is een centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. In het dorp vinden we 2 basisscholen terug, alsmede een grote diversiteit aan (sport)verenigingen. Er is een dorpshuis aanwezig welke aan het plein is gelegen. Elk jaar worden er diverse activiteiten georganiseerd, waardoor het dorp als levendig en gezellig wordt ervaren.

Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter ademt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Op 5 minuten fietsafstand is een treinstation gelegen die u naar Arnhem, Nijmegen of Tiel brengt. Kortom, Herveld is een veelzijdig dorp met een prettig woonklimaat!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
L-woonkamer met open haard
Open keuken (in aanbouw) met tuindeur.
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
Slaapkamer 1 met rolluik en airconditioning
Slaapkamer 2 met dubbele inbouwkast
Slaapkamer 3 met rolluik
Badkamer met ligbad/douche en wastafel.
2e Verdieping:
Voorzolder met knieschot, klein dakvenster en CV-ketelopstelling
Slaapkamer 4 met nokverhoging.

BIJZONDERHEDEN
Bouwjaar 1973
Gezinswoning met 4 slaapkamers
Gezellige open haard in de woonkamer
Veel lichtinval door grote ramen
Woning is vergroot door uitbouw achterzijde en nokverhoging 2e verdieping
Rolluiken aan de achterzijde (zonzijde)
Airconditioning op de grootste slaapkamer
Meterkast: 6 groepen (stoppen) en een aardlekschakelaar
CV-ketel: Atag HR-combi met huurcontract, € 34,- per maand
Achtertuin op het zuid/westen van ca. 14 meter diep
Vrije ligging aan de achterzijde (aan de rand van het dorp gelegen).

LET OP:
Dit betreft een kluswoning waarin nog geïnvesteerd dient te worden om de woning te verbeteren (onderhoudsstaat) en te moderniseren.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning