Remko Stevens Makelaardij

ZETTENDe Lede 22

Vraagprijs €419.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Halfvrijstaande woning
Bouwjaar
2007
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 GZ
Straat
De Lede 22
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
De Lede 22

Wilt u graag wonen op één van de mooiste en vrije locaties van Zetten met vrij uitzicht over openbaar groen met speelvoorziening voor uw woning? Bent u liefhebber van een riante living, veel lichtinval in de woning, praktische garage en houdt u van een woning met karakter en architectuur? Dan gaan wij graag met u deze ruime gezinswoning bekijken.
Dan kunt u direct ook ervaren wat het betekent om in een halfvrijstaande woning op een schitterende hoeklocatie te wonen en hoe het voelt om een achtertuin plus ruime zijtuin tot uw beschikking te hebben.

ENERGIEZUINIG & COMFORTABEL
Zoals eerder al genoemd, betreft deze woning een energiezuinige en comfortabele woning. Zoals de projectontwikkelaar het destijds bij de ontwikkeling zo mooi zei: “De woning is ecologisch en economisch verantwoord gebouwd waarbij met energiebesparende maatregelen, veel comfort wordt behaald”.

Ten eerste heeft de woning géén gasaansluiting en gaat alles elektrisch. Ten tweede heeft de woning geen CV-ketel omdat de woning een eigen warmtepomp heeft. Warmte wordt op twee manieren ‘gewonnen’, in eerste instantie met zonnewarmte en wanneer dit onvoldoende is, met aardwarmte. Deze combinatie zorgt uiteindelijk voor een zeer hoog rendement. Een zeer groot voordeel van de warmtepomp is dat het niet alleen in de winter verwarmd, maar in de zomer ook koelt. Bij warme zomerdagen blijft het in huis koel en aangenaam. Ook het ventilatiesysteem (WTW-unit) draagt haar steentje eraan bij. Je hoeft zelfs geen ramen open te zetten om toch de woning voldoende te kunnen ventileren. Ook vinden we door de gehele woning geen enkele radiator aangezien de gehele woning is voorzien van vloerverwarming, zelfs op de 2e verdieping én in de ‘inpandige’ garage.

Doordat al deze maatregelen zijn toegepast heeft de wijk in 2005 de prestigieuze NET-trofee gewonnen van het VROM. Voor meer informatie over deze bijzondere wijk, verwijzen wij je graag naar de website www.rieshout.nl alwaar je tevens een filmpje kunt bekijken met ervaringen van medebewoners in deze bijzondere wijk. Ook vindt je hier meer informatie m.b.t. de energiezuinige voorzieningen die de woningen rijk zijn.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met stijlvolle vide, meterkast, toilet met fonteintje
Royale living met grote en speelse ramen, hoog plafond, brede schuifpui en sfeervolle houtkachel
Open keuken in hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur en tuindeur
Inloop/proviandkast
Via hal een doorloop naar inpandige garage met inbouwkast v.v. warmtepomp en zonneboiler.

1e Verdieping:
Overloop met vide en 2e trapopgang
Slaapkamer 1
Slaapkamer 2 met toegang tot dakterras
Luxe uitgevoerde badkamer met duoligbad, stoomcabine met massagedouche, wastafelmeubel, 2e toilet en vloerverwarming.

2e Verdieping:
Overloop met studie/speelhoek en vlizotrap naar zoldervliering
3e Royale slaapkamer met hoog plafond.

PLUSPUNTEN VOOR DE KOPER
Belgisch hardstenen vloer met vloerverwarming
PVC-vloeren op de 1e en 2e verdieping met vloerverwarming (geen radiatoren)
Natuurstenen werkblad in de keuken
Inbouwapparatuur keuken: vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigschouw, koelkast en combi-magnetron
Aantrekkelijk en ruim opgezet dakterras op het zuiden met privacy en panoramisch uitzicht
Energielabel A
Volledig geïsoleerde woning
Energiezuinige woning met warmte-terugwin-systeem,
WTW-unit warmteterugwin ventilatiebox
Zonnecollectoren in combinatie met een zonneboiler
Vloerverwarming, koelt in de zomer en verwarmt in de winter
Bouwjaar 2007
Perceelgrootte 322 m²
Inhoud 646 m³
Gebruiksoppervlakte wonen 154 m²
Oprit met 2 parkeerplaatsen naast elkaar
Meer dan voldoende parkeergelegenheid in de straat
Zeer kindvriendelijke en autoluwe woonomgeving
Wandelpaden en wadi’s lopen door de wijk heen.

LOCATIE
De woning is gelegen in de ‘nieuwbouwwijk’ ’t Rieshout. In deze wijk zijn rond 2003 ca. 250 woningen gebouwd. Het betreft een kindvriendelijke wijk met veel gezinnen. Kinderen kunnen hier ongestoord op straat spelen of één van de speeltuinen opzoeken. Wonen doe je hier voor de rust. Geen doorgaand verkeer voor de deur, maar juist de schapen die nog niet in uw voortuin staan. Wanneer u voor de woning staat, heeft u een weids uitzicht over de weilanden.

Het regenwater wordt verzameld in wadi’s die vaak tussen de woonblokken zijn gelegen. Hierdoor is de wijk ruim en groen opgezet. Dus niet de massa-bouw met kleine tuintjes die je vandaag de dag ziet verrijzen in nieuwbouwwijken…

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.250 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat en Hema worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen kan lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRALE LIGGING
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning