Remko Stevens Makelaardij

ZETTENChristinaplein 9

Vraagprijs €295.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1967
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 ZN
Straat
Christinaplein 9
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Christinaplein 9

Bijzonder leuke, grotendeels geïsoleerde en uitgebouwde HOEKWONING, bestaande uit 3 volwaardige woonlagen, alsmede een lichte, doorzon woonkamer met openslaande terrasdeuren, een uitgebouwde keuken v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur en een keukenblok van maar liefst 6,5m (!) lang, 3 praktische slaapkamers op de 1e verdieping, een verrassend complete badkamer met o.a. een ligbad, douche én 2e toilet en een aantrekkelijke 2e verdieping met een washoek, nieuwe CV-ketel (2021) en een ruime, 4e slaapkamer met dakvenster. De gehele woning is v.v. rolluiken m.u.v. de voordeur.

De woning staat op een gunstig gelegen perceel met onder meer een zijtuin en een zeer verzorgd aangelegde, onderhoudsarme achtertuin die op het zonnige zuid/westen is georiënteerd. Aan de achtergevel is een stijlvolle, douglashouten veranda aangebouwd, er staat een sierlijke dakplataan als natuurlijke parasol, alsmede een stenen schuur met pannengedekt zadeldak. Noemenswaardig is dat de achtertuin niet alleen zonnig is, maar ook een opvallend vrije ligging met veel privacy heeft. Wat deze hoekwoning helemaal compleet maakt is de extra garage die aan de achtertuin grenst. Deze heeft een volwaardig formaat (5,6m x 2,8m), is in steen opgetrokken en voorzien van elektra-aansluiting.

Quote van de makelaar: “Deze woning is niet alleen bijzonder compleet te noemen, maar ligt ook nog eens aantrekkelijk aan een zeer rustig, kindvriendelijk en autoluw hofje met alle voorzieningen zoals basisscholen, supermarkten en een grote diversiteit aan winkels op loopafstand. Kortom, dit is niet zomaar een hoekhuis, maar een gezinswoning met opvallend veel grote pluspunten en wooncomfort”.

COMPLETE GEZINSWONING
Vanaf de straat zou je het misschien niet verwachten dat er achter de voorgevel maar liefst 108m2 woonoppervlak te vinden is. Dit komt mede doordat de keuken aan de achterzijde is uitgebouwd en de 2e verdieping een volwaardige woonlaag betreft. De keuken is doorgebroken naar de woonkamer waardoor er optisch nog meer leefruimte is ontstaan. Eén van de slaapkamers is opgeofferd om er een volwaardige badkamer te realiseren waardoor deze een goed formaat heeft en daardoor compleet met o.a. een ligbad, separate douche en een 2e zwevend toilet ingericht kon worden. Desondanks zijn er nog steeds 4 slaapkamers aanwezig.

De woning is nagenoeg geheel geïsoleerd, heeft rolluiken waardoor de slaapkamers geheel te verduisteren zijn en openslaande deuren naar de veranda waardoor je veel meer van het buitenleven zult genieten. En je hoeft niet bang te zijn dat je met kinderen te weinig opberg- en stallingsruimte hebt, want er is zowel een stenen schuur (14m2) als een separate garage (16m2) aanwezig.

WOONKAMER
Deze woning heeft een klassieke doorzon-woonkamer met een prettige woonsfeer. Dit wordt mede gecreëerd door de grote ramen aan de voor- en achterzijde, maar ook door het extra zijgevelraam. Bovendien is het raam aan de achterzijde vervangen door openslaande terrasdeuren waardoor je eenvoudig de woonkamer vergroot door het buitenterras erbij te betrekken. Alle ramen zijn bovendien volledig af te sluiten middels rolluiken. Op de vloer ligt een mooie houten vloer die voor een warme woonsfeer zorgt. Voor de liefhebber is het mogelijk om een houtkachel op het aanwezige rookkanaal aan te sluiten (altijd eerst laten controleren).

OPEN KEUKEN
De keuken is aan de achterzijde uitgebouwd waardoor deze aanzienlijk vergroot is. Daar komt bij dat ook de muur tussen de woonkamer en keuken is doorgebroken waardoor er een ruimtelijk en open karakter is ontstaan. Opvallend is dat het keukenblok (door de aanbouw) maar liefst 6,5m (!) lang is. Een groot gedeelte daarvan betreft aanrecht waardoor je behoorlijk wat werkruimte hebt. Ook is het werkblad wat hoger dan gemiddeld waardoor er maar liefst 4 lades boven elkaar te vinden zijn.

De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een 6-pits gaskookplaat, een afzuigschouw, een koelkast en een combi-oven/magnetron. Voor direct warm water is er een close-in-boiler geïnstalleerd. Erg handig is de apothekerskast. De inbouwkast en de kelder/trapkast bieden flink wat extra opbergmogelijkheden voor bijvoorbeeld de voorraad, servies en de stofzuiger.

SLAAPVERDIEPING
Op de 1e verdieping waren voorheen 4 (slaap)kamers gelegen, maar doordat de badkamer relatief klein was, is deze verplaatst naar één van de slaapkamers. Daarentegen zijn er nog steeds 3 kamers overgebleven van respectievelijk 13m2, 11m2 en 4,4m2 groot. De middelgrootte kamer heeft daarbij nog 2 vaste inbouwkasten. Bij de grootste (ouder)slaapkamer zijn de inbouwkasten weg gelaten waardoor een ideale hoek voor een linnenkast gecreëerd is. Een luxe is de airconditioning op deze kamer waardoor je het klimaat perfect kunt regelen. De 3e kamer is relatief klein, maar prima als baby- of studiekamer. Ideaal zijn de rolluiken waardoor de alle ruimtes 100% kunt verduisteren. Ook zijn er rolhorren aanwezig.

BADKAMER
Zeer verrassend is de badkamer. Deze is verplaatst naar één van de slaapkamers waarbij de kamer ook nog eens is vergroot. Hierdoor is er een ruim opgezette badkamer ontstaan die compleet met al het wenselijke sanitair aangekleed kon worden. Zo vind je er onder meer een ligbad (whirlpool) en een aparte douchecel, alsmede een 2e zwevend toilet en een wastafel terug. In het plafond zijn inbouwspots verwerkt en er is een handdoekradiator aanwezig. Het tegelwerk is neutraal en verzorgd. Het aanwezige raam (met isolatieglas) zorgt voor de ideale ventilatiemogelijkheid.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. De trap is gunstig geplaatst waardoor deze woonlaag kon worden opgedeeld in een voorzolder met washoek en een volwaardige 4e slaapkamer. De nok ligt op 2,3m hoogte waardoor het ook hier ruimtelijk aanvoelt. De (slaap)kamer telt 8,4m2 gemeten vanaf 1,5m hoogte en is in werkelijkheid dus nog groter. Een dakvenster met verduisteringsscherm zorgt voor de nodige lichtinval. Aan één zijde zijn knieschotten geplaatst waardoor je nog wat extra opbergmogelijkheden hebt.

Op de voorzolder kun je een wasmachine en wasdroger kwijt. Zeer recent (februari 2021) is er een nieuwe CV-ketel geplaatst. De dakconstructie is geïsoleerd en verzorgd afgewerkt met gipsplaten.

ACHTERTUIN MET VERANDA
Ben je een tuinliefhebber, dan zal deze tuin je zeker aanspreken. De tuin heeft namelijk een gunstige zonligging die opvallend vrij ligt (relatief weinig inkijk) en daardoor veel privacy geniet. En vanwege de hoekligging en de zijtuin is de tuin breder dan gemiddeld. Met een zuid/westligging kun je hier het grootste gedeelte van de dag tot in de avonduren van de zon genieten. Noemenswaardig is dat de tuin nagenoeg onderhoudsvrij is. De dakplataan en het gras zorgen voor een groen karakter. De schutting is nog relatief nieuw waarbij er een poort (achterom) aanwezig is. De stenen muren hebben een trendy antracietkleur gekregen waardoor de stenen schuur en speels uitspringt.

Eén van de grote pluspunten van deze woning is de stijlvolle veranda die meteen in het oog springt. Deze is met robuust douglashout opgebouwd en biedt een heerlijk, overdekt buitenterras waardoor je buitenseizoen behoorlijk wordt verlengd. Bovendien kun je hier een tuinset altijd droog en beschut buiten laten staan.

ROYALE SCHUUR
Achterin de tuin staat een royale, stenen schuur van maar liefst 14m2 groot. Tegenwoordig zie je vaak bij nieuwbouw veel kleinere schuren in houtskeletbouw en/of met platte daken, maar deze schuur heeft nog een traditionele kap met keramische (hardgebakken) pannen. De schuur is v.v. een nieuwe, hardhouten pui met deur en beglazing. Er is een elektra-aansluiting aanwezig en het dak is geïsoleerd. Er is zelfs aandacht besteed aan zinken hemelwaterafvoeren.

EXTRA GARAGE
Je zult het misschien niet direct verwachten, maar deze hoekwoning heeft naast een grote schuur ook nog een extra garage. Deze grenst aan de achterzijde van de tuin en heeft een eigen kadastraal perceelnummer. Het betreft een volwaardige garage, in steen opgetrokken en met een stalen kanteldeur. Belangrijk aspect is dat de garage eveneens een elektra-aansluiting heeft. De garage biedt volop mogelijkheden. Het biedt niet alleen veel extra opbergmogelijkheden, maar je kunt er ook prima klussen en/of een auto of motor stallen.

KINDVRIENDELIJK HOFJE
Deze woning vinden we terug aan de rand van Zetten, gelegen aan een doodlopend hofje met uitsluitend bestemmingsverkeer. Kinderen kunnen hier rustig op straat spelen, aangezien autoverkeer incidenteel is. De auto kun je pal voor de deur parkeren, waarbij er altijd plek is. Twee basisscholen zijn op steenworp afstand gelegen. Kinderen kunnen lopend binnen 5 minuten op school zijn.
Kortom, zoek je een leuke gezinswoning waar je je meteen thuis zal voelen, dan nodigen wij je graag uit om sfeer te proeven en de woning eens van binnen te bezichtigen.

LET OP
Omdat Funda maar een beperkt aantal leestekens accepteert, kun je op onze website remkostevens.nl het vervolg van deze tekst lezen omtrent meer informatie omtrent het dorp Zetten, de centrale ligging in de regio, de indeling van de woning alsmede alle bijzonderheden.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Volgens Wikipedia heeft Zetten zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat en Hema worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi.

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een dansschool en een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRALE LIGGING
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met zwevend toilet, diepe meterkast (5 treden) en trapopgang
Doorzon-woonkamer met openslaande tuindeuren
Open keuken (uitgebouwd) v.v. inbouwapparatuur, inbouwkast en tuindeur.
1e Verdieping:
Overloop met diepe inbouwkast
3 Slaapkamers waarvan 1 met dubbele inbouwkast
Badkamer met ligbad, douche, 2e (zwevend) toilet en wastafel
2e Verdieping:
Voorzolder met witgoedaansluitingen en CV-ketelopstelling
4e Slaapkamer met knieschot bergruimte en dakvenster.

BIJZONDERHEDEN:
Geen standaard hoekhuis, maar een gezinswoning met grote pluspunten
Openslaande tuindeuren
Keuken uitgebouwd en v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur en kastruimte
Maar liefst 4 slaapkamers
Vergrote badkamer compleet met o.a. een ligbad, douche én 2e toilet
Zwevende wandclosetten
Diverse, praktische inbouwkasten
Muurisolatie (nageïsoleerd) en dakisolatie aanwezig
Nagenoeg geheel v.v. isolatieglas en rolluiken
Meterkast: 8 groepen (automaten), 2 aardlekschakelaars en glasvezel-aansluiting
CV-ketel: Nefit HR-combi, geplaatst in februari 2021
Extra close-in-boiler in de keuken
Airconditioning in de grootste slaapkamer (ter overname)
Buitenschilderwerk in 2018 door schilder uitgevoerd
Ca. 108m2 woonoppervlak
Tuinaanleg met o.a. een nieuwe schutting in 2019
Stijlvolle veranda
Aantrekkelijke achtertuin met veel privacy en zonuren
Royale schuur met opberg- en klusmogelijkheden
Volwaardige, stenen garage met elektra-aansluiting
Rustige en kindvriendelijke ligging aan autoluw plein
Basisschool en dorpsplein op loopafstand gelegen.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning