ZETTENGandhistraat 62

Vraagprijs €297.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Geschakelde twee onder een kapwoning
Bouwjaar
1984
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 BD
Straat
Gandhistraat 62
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Gandhistraat 62

Zeer goed onderhouden GESCHAKELDE 2-ONDER-1-KAPWONING met royale woonkamer met brede schuifpui, een keuken in hoekopstelling met extra keukenblok, 2 riante slaapkamers (voorheen 3), een vergrootte badkamer met o.a. een whirlpool ligbad én inloopdouche, diverse extra’s waaronder rolluiken en een airco-unit, een verlengde garage, een onderhoudsvrije tuin op het zuidoosten met veel zonuren, parkeren op eigen terrein, gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk.

Quote van de makelaar: “Er zijn maar weinig woningen die zó goed zijn onderhouden als deze woning. Er is niet bezuinigd op materiaalkeuzes en dat straalt de woning ook uit. Deze woning heeft diverse extra’s waardoor je in een gespreid bedje terecht komt”.

ZEER GOED ONDERHOUDEN
Wanneer je voor de woning staat, zie je het verschil met de omliggende woningen. Deze woning is in de loop van de jaren compleet ‘vernieuwd’ waardoor de woning een moderne uitstraling heeft gekregen. Zowel de kozijnen als de geveldelen zijn in kwalitatief hoogwaardig kunststof uitgevoerd. Bovendien is de woning hierdoor grotendeels onderhoudsvrij. Alle kozijnen zijn bovendien v.v. isolerende beglazing. Ook aan comfort en gemak is gedacht. Zo is de garage vergroot wat veel praktische ruimte oplevert. Zijn er rolluiken en een airco-unit geplaatst. En staat er een stijlvolle, onderhoudsvriendelijke overkapping in de achtertuin.

WOONKAMER
De woonkamer is een prettige lichte ruimte. Dit komt mede door de brede schuifpui waardoor je veel zicht hebt richting de tuin. Voorheen was dit een groot raam met daarnaast een loopdeur. Op de plaats van een loopdeur is een groot raam geplaatst welke doorloop tot de grond. Er is vloerverwarming aanwezig waardoor er geen radiatoren in de weg staan. Op de vloer ligt een laminaatvloer met een vergrijst eiken uitstraling.

KEUKEN & BIJKEUKEN
De keuken is aan de voorzijde gelegen waarbij het keukenblok in hoekopstelling is geplaatst met een separaat blok. De keuken is in 2015 geplaatst in een neutrale en moderne kleurstelling. Alle wenselijke inbouwapparatuur is tevens aanwezig, zijnde een koelkast, een vriezer, een vaatwasser, een combi-oven, een 4-pits inductiekookplaat en een afzuiger. De keuken is eenvoudig te ventileren middels het draai/kiepraam. Sfeervol zijn de spotjes welke zijn aangebracht in de koof boven het raam.

Via de hal is er een bijkeuken c.q. wasruimte te bereiken. Hier kun je de wasmachine aansluiten. Ook is hier de cv-ketel geïnstalleerd. Verder is er ruimte voor een extra koel/vriescombinatie en de stofzuiger. Uiteraard is deze ruimte ook de gebruiken als garderobe of bergruimte.

1e VERDIEPING
Via een open trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. De overloop voelt prettig aan, mede door de paneeldeuren en de spots in het plafond. Verder is de 1e verdieping ingedeeld met 2 slaapkamers en een vergrote badkamer. Voorheen waren dit 3 slaapkamers, waarbij 2 slaapkamers zijn samengevoegd tot een riante kamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 14m2 en 13m2 groot. Ook is deze kamer geheel af te sluiten middels rolluiken. Alle slaapkamers zijn voorzien van draai/kiepramen met bijpassende horren. Op de slaapkamer aan de achterzijde is een airco-unit geplaatst die op een warme zomerdag de slaapkamer kan verkoelen.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in is een neutrale en moderne badkamer gelegen. Deze is vergroot waardoor al het wenselijke sanitair erin past. Zo is de ruimte ingedeeld met een inloopdouche en een separaat whirlpool ligbad. Er is een 2e zwevend toilet aanwezig alsmede een wastafelmeubel met kolomkast. Boven de wastafel hangt een spiegel met verlichting. Opvallend zijn de details in de afwerking, zo is de ruime inloopdouche voorzien van een regendouche welke is weggewerkt in de muur. Handdoeken hang te drogen aan de handdoek radiator. Er is een dakvensters geplaatst waardoor er niet alleen veel licht naar binnen valt, maar de ruimte ook goed te ventileren is.

TUIN
Niet alleen de woning is strak en verzorgd afgewerkt, hetzelfde geldt ook voor de tuin. De tuin is vierkant (8m diep x 8m breed) waardoor deze praktisch in te delen is. De tuin is op het zuidoosten gelegen waardoor je van veel zon geniet. Deze woning staat haaks op de achtergelegen straat waardoor er nauwelijks inkijk is in de tuin en je van veel privacy geniet. Aan de woning is een stijlvolle aluminium terrasoverkapping geplaatst. Deze is voorzien van inbouwspots. Verder is de tuin onderhoudsvriendelijk ingericht met een groot terras een kunstgras.

GARAGE
De garage is een groot pluspunt van deze woning. De garage is vergroot waardoor er extra ruimte is ontstaan. Aan de voorzijde is de garage te bereiken middels de elektrische roldeur waardoor je gemakkelijk de auto of motor in de garage parkeert. Voor de garage is tevens een oprit aanwezig waardoor je de auto altijd op eigen terrein kunt parkeren. Aan de achterzijde is de garage via de achtertuin te bereiken via de loopdeur. De garage is voorzien van elektra en heeft daglichttoetreding.

LOCATIE
Deze woning is midden in een rustige en gemoedelijke woonwijk gelegen. De Gandhistraat is verkeersluw te noemen met nagenoeg alleen maar bestemmingsverkeer. Dit is fijn voor kinderen die hier veilig op straat kunnen spelen. Ook is er om de hoek een speeltuin gelegen. De wijk is in de loop der jaren ‘gesetteld’ wat je terugziet in volwassen bomen die de wijk groen aankleden. Parkeren kan op eigen terrein, maar er zijn in de directe omgeving ook diverse parkeerhavens te vinden.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat en Hema worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer, een chocolaterie en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen kunt lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en toilet
Bijkeuken c.q. wasruimte met cv-ketelopstelling
Woonkamer met schuifpui
Open keuken in hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur
1e Verdieping:
Overloop
2 ruime slaapkamers (voorheen 3)
Badkamer met inloopdouche, whirlpool ligbad, 2e zwevend toilet en wastafelmeubel.

BIJZONDERHEDEN:
Bezienswaardig woonhuis met veel extra’s
Tuingerichte living met schuifpui
Vloerverwarming in de woonkamer, keuken en de hal
Keuken in hoekopstelling met extra keukenblok
Bijkeuken met witgoedaansluitingen
2 Slaapkamers (voorheen 3)
Badkamer met zowel een inloopdouche als een whirlpool ligbad
Cv-ketel: Vaillant (2005)
Meterkast: 8 groepen, 2 aardlekschakelaars en een glasvezelaansluiting
Airconditioning
Zeer goede onderhoudsstaat
Kunststof kozijnen 2006 – 2009
Keralit geveldelen
Grotendeels voorzien van rolluiken
Verzorgd aangelegde en onderhoudsvrije tuin
Veel zonuren en privacy
Terrasoverkapping
Vergrote garage met elektrische roldeur
Parkeren op eigen terrein
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Speeltuin om de hoek, basisschool op loopafstand.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning