Remko Stevens Makelaardij

VALBURGStanderd 41

Vraagprijs €385.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Halfvrijstaande woning
Bouwjaar
2013
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
VALBURG
Postcode
6675 GB
Straat
Standerd 41
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

VALBURG
Standerd 41

Smaakvol, hoogwaardig en trendy afgewerkt HALF-VRIJSTAAND WOONHUIS (2013) met verrassend ruime opzet en hoog comfortgehalte en onder meer een mooie eikenhouten vloer, een erker met vrij uitzicht, een robuuste inbouwkeuken met kook/spoeleiland, openslaande tuindeuren, 4 slaapkamers op de verdieping en een vergrote, complete badkamer afgewerkt met stijlvolle details.

Naast de woning is een grote, STENEN GARAGE aangebouwd. De tuin is onder architectuur aangelegd en heeft een speels en groen karakter met zon- én schaduwterrassen. Voor de garage ligt een ruime oprit bestraat met gebakken klinkers welke plaats biedt aan meerdere auto’s. Groot pluspunt is de achterom langs de garage op.

Quote van de makelaar: “Zoek je een instapklare gezinswoning waarbij over elk detail is nagedacht en nergens op bezuinigd is? Het algehele afwerkingsniveau is door een ringetje te halen waardoor alle moderne stijlelementen nog mooier tot zijn recht komen. De robuuste eilandkeuken en de complete, trendy badkamer spreken je zeker aan. Veel strakker en moderner ga je een woning in dit segment niet vinden”.

ARCHITECTUUR
Het ontwerp van de woning is opvallend, aangezien deze 2-kapper een andere kapconstructie heeft dan de andere helft. Hierdoor heeft de woning meer een half-vrijstaand karakter.
Ook de detaillering in de gevels is noemenswaardig waaronder de combinatie van verschillende steenkleuren, witte rollagen en de keramische dakpannen. De goothoogte is hier hoger dan gebruikelijk waarbij de mansardekap voor een klassieke uitstraling zorgt. Ook is er gekozen voor zinken hemelwaterafvoeren. Verder is de woning gebouwd conform het nieuwste bouwbesluit met hoge plafonds en hoge deuren (bovenlichten dichtgemaakt). De woning is optimaal geïsoleerd en draagt energielabel A.

LIVING
Deze woning is nog relatief jong waardoor je het bijna nieuwbouw kan noemen. Zeker gezien het feit dat de woning onlangs nog geheel opgefrist en nagelopen is. De laatste trends zijn in ieder geval in de woning verwerkt. Op de vloer ligt een mooie eikenhouten vloer met opstaande plint die de toon zet voor de woonsfeer in huis. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft een extra hoek in de erker. Hier heb je een vrij uitzicht op de voorgelegen groenvoorziening en speeltuin. De opzet is lekker ruim waardoor je er prima een grote hoekbank kwijt kunt. Door de vele ramen (ook in de zijgevel) is er veel lichtinval aangezien de woning gunstig op de zon is gelegen.

KEUKEN MET KOOKEILAND
De woonkamer loopt breed door naar de keuken. Hier is plaats voor een volwaardige 6- of 8-persoons eettafel. Openslaande deuren geven direct toegang tot het buitenterras.
Hier is niet gekozen voor een standaard hoekopstelling van de keuken, maar er is creatief nagedacht over een speelse opstelling waarbij het kook- en spoeleiland meteen in het oog springt. Het is dé eye-catcher in huis waarin het robuuste 16cm (!) dikke, natuurstenen werkblad een grote rol speelt. Het blad is uit één stuk (2,8m bij 1,2m) met daarin de gootsteen verwerkt. De kraan betreft een 2-in-1 Quooker voor direct heet water. Koken doe je ook aan het eiland met een 4-pits gaskookplaat met geïntegreerde afzuiger in het plafond. De ‘kookplek’ aan het eiland is bewust gekozen zodat je tijdens het koken in contact staat met de mensen aan tafel en je door de woonkamer en erker op de speeltuin aan de voorzijde kijkt. Stijlvol element is de verlaagde koof met inbouwspots boven het eiland die is afgestemd op het formaat van het keukenblok. Het eiland wordt compleet gemaakt door een vaatwasser en veel praktische kastruimte waaronder veel brede ladekorven.

In de hoge zijwand zijn de overige apparaten geplaatst zoals een grote koelkast, een stoomoven en een combi-oven/magnetron. Dit betreft eveneens geen standaard opstelling aangezien de apparaten en kastruimte voor je gevoel ‘in’ de muur zijn verwerkt. De strakke afwerking in combinatie met de nisjes v.v. spotverlichting maken deze keuken in stijl af.
En mocht je toch nog op zoek zijn naar extra opbergruimte, dan vind je die in de verrassend grote trap/inloopkast.

1e VERDIEPING
Via een verzorgde hal met meterkast, modern toilet en trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. De overloop voelt royaal aan, mede door het hoge plafond en het Velux dakvenster (met zonwering) die voor veel lichtinval zorgt. Bovendien ligt er over de gehele verdieping een lichte, doorlopende V-groef laminaatvloer wat het nog ruimtelijker maakt. Op de overloop vinden we een inloopkast met witgoedaansluitingen (wasruimte) en de MV-box. Deze ruimte is erg praktisch omdat je er ook diverse spullen zoals een extra stofzuiger of bedlinnen kunt opbergen.

4 SLAAPKAMERS
Doordat de woning dieper en breder is dan gemiddeld, zijn er op de 1e verdieping maar liefst 4 slaapkamers aanwezig. En doordat de mansardekap voor weinig ruimteverlies zorgt (steile dakvlakken) zijn ze optimaal te benutten. De kamers zijn respectievelijk 13m2, 11m2, 11m2 en 8m2 groot. Elke kamer heeft een eigen dakkapel met handige draai/kiepramen. De verduisterende plisségordijnen zijn ter overname.

BADKAMER
Bij de bouw kon er gekozen worden voor een inbouwkast bij de grootste slaapkamer of een grotere badkamer. In dit geval is er gekozen voor de grotere variant badkamer. Hierdoor is de opzet lekker ruim waarbij de indeling compleet te noemen is. De inloopdouche is royaal opgezet en heeft een eigen nisje in de scheidingswand alsmede een drainafvoer en een rainshower uit de muur (geen opbouwsanitair). Aan de andere zijde is een groot formaat ligbad geïnstalleerd. In het midden is een breed 2-persoons wasmeubel met ladekorven geplaatst. Erboven hangt een spiegel met extra verlichting. En uiteraard ontbreekt het 2e zwevend toilet niet. De vloer is v.v. vloerverwarming alsmede een handdoekradiator. Deze badkamer had maar zo uit de showroom van een onderscheidend badkamerspecialist kunnen komen.

ZOLDERVLIERING
Er is geen 2e verdieping, maar wel een flinke bergzolder. Deze is met een vlizotrap te bereiken. De gehele zolder is bevloerd waardoor je er veel spullen kunt opbergen. In de nok heeft de zolder een hoogte van 1,6 meter. Je zou hier gebukt kunnen lopen. Tevens is er verlichting aanwezig.

GARAGE & OPRIT
Naast de woning is een stenen garage aangebouwd. Deze heeft een mooi formaat, namelijk 3,2m breed bij 6,7m lang (binnenwerks). En ook de hoogte is opvallend. Hier zou je nog prima een extra vliering kunnen creëren. Hou je van klussen, dan is er ook nog ruimte voor een werkbank. Elektra en een gootsteen met wateraansluiting zijn aanwezig.

Vóór de garage is een ruime oprit gelegen die net even iets breder is dan gemiddeld omdat er nog een pad/achterom langs de garage oploopt. Hierdoor kun je goed uitstappen zonder dat je met autodeuren rekening hoeft te houden. Wat we niet vaak zien zijn de haag en boompjes die voor een natuurlijke scheiding met de oprit van de buren zorgen. Dit maakt onderdeel uit van de groene en onder architectuur aangelegde tuin en uitstraling van de woning. Ook de waaltjes (gebakken klinkerbestrating) van de oprit passen uitstekend in de stijl van de woning. Er kunnen 2 auto’s op de oprit geparkeerd worden.

ACHTERTUIN
Ben je een tuinliefhebber, dan zal de achtertuin je zeker aanspreken. Om de tuin optimaal aan te kleden en goed tot zijn recht te laten komen, is er een tuinarchitect in de arm genomen. Het resultaat is een ‘parkachtige’ tuin met verschillende zithoeken en mogelijkheden voor diverse speeltoestellen. Op (te) warme zomerdagen kun je de schaduw van een dakplataan opzoeken en wanneer je heerlijk van de zon wilt genieten, dan plof je lekker op een loungebank achterin de tuin. Door de speelse indeling en aankleding waan je je in één of andere theetuin waar je volledige privacy geniet.

Een praktisch aspect is de achterom. Bij deze woning heb je de mogelijkheid om vanuit de achtertuin langs de garage naar de oprit te lopen. Dit is een groot pluspunt aangezien vaak garages met buren (geschakeld) tegen elkaar aan worden gebouwd. Dit is hier dus niet het geval. Deze achterom is bovendien middels een deur afsluitbaar.

VALBURG
Zoek je een thuisbasis met een vriendelijk en dorps karakter, maar niet al te ver van alle voorzieningen die een grote plaats als Elst en steden als Arnhem en Nijmegen te bieden hebben? Dan is Valburg de ideale plaats om te wonen. Valburg is een karaktervol en rustig dorp waarbij de kerk in het centrum en de eeuwenoude korenmolen (ca. 1750) aan de rand van het dorp markante bouwwerken zijn. In Valburg vinden we verder o.a. een supermarkt, een basisschool, een zalencentrum en diverse winkels (waaronder mooie woonwinkels en bloemisterijen). Op dit moment wordt er een compleet nieuw multifunctioneel centrum gerealiseerd met sportzaal en ontmoetingsruimtes.

Binnen 7 autominuten ben je in het naburige dorp Elst waar je werkelijk alle winkel- en openbaar vervoer voorzieningen binnen handbereik hebt. Steden als Arnhem en Nijmegen liggen op 20 autominuten rijden, maar zijn ook te bereiken met een bus- en treinverbinding (via Elst).

INDELING
Begane grond:
Entree/hal met toilet, meterkast en trapopgang
L-woonkamer met erker, diepe trap/inloopkast en openslaande tuindeuren (achterzijde)
Open, luxe keuken met robuust kook/spoeleiland en hoge inbouw/kastenwand.
1e Verdieping:
Ruime en lichte verloop met vlizotrap naar zoldervliering
4 Slaapkamers, allen voorzien van een dakkapel
Badkamer met ligbad, inloopdouche, breed 2-persoons wasmeubel met spiegel en 2e toilet
Inloopkast met o.a. witgoedaansluitingen en CV-ketelopstelling
Zoldervliering:
Geheel bevloerde zolderruimte (nokhoogte 1,6m) met veel opbergmogelijkheden.

LET OP
Omdat Funda maar een beperkt aantal leestekens accepteert, kun je op onze website remkostevens.nl het vervolg van deze tekst lezen omtrent de pluspunten van deze woning.

PLUSPUNTEN VOOR DE KOPER
Instapklare gezinswoning op een goede plek en in een gewilde en gezellige woonwijk
Modern en verzorgd afgewerkt met o.a. strakke glasvlies wandafwerking (geen krimpnaden)
Woning is maar liefst 13 (!) meter lang
Eikenhouten vloer op de begane grond
Erker in de woonkamer met vrij uitzicht
Stijlvolle keuken met o.a. een kook/spoeleiland en geïntegreerde Quooker
Dik natuurstenen werkblad is de eye-catcher in de living
Openslaande tuindeuren
4 Slaapkamers met ieder een eigen dakkapel (v.v. draai/kiepramen)
Badkamer en toilet zijn met trendy sanitair en groot formaat tegels afgewerkt
Aparte wasruimte
Ruime opbergzolder
Energiezuinig woonhuis met A-label
CV-ketel: Intergas HR-combi met bouwjaar 2013
Mechanische ventilatie aanwezig
Buitenschilderwerk in 2019 en 2020 volledig uitgevoerd
Zeer verzorgde, onder architectuur aangelegde tuin
Achtertuin geniet opvallend veel privacy
Aantrekkelijke, aangebouwde garage met voorzieningen
Volwaardige oprit met plaats voor 2 auto’s
Speeltuin op steenworp afstand.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning