Remko Stevens Makelaardij

HETERENSmidsakker 16

Vraagprijs €425.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1989
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 EJ
Straat
Smidsakker 16
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Smidsakker 16

Speels en zeer ruim ingedeeld, VRIJSTAAND WOONHUIS (1989) met onder meer een royale living met openhaard, brede schuifpui, een complete keuken en een lichte eethoek. Op de eerste verdieping wel 5 (!) volwaardige slaapkamers waarvan een met balkon, een badkamer met o.a. ligbad én inloopdouche, een ruime bergzolder. Een relatief grote ‘inpandige’ garage, een lange oprit, dit alles is gelegen op een royaal perceel van 480m2 groot met een zonnige en verrassend diepe en brede achtertuin.

Quote van de makelaar: “Er zijn maar weinig vergelijkbare woningen die zó compleet en comfortabel zijn als deze vrijstaande woning. Deze woning én tuin moet je beleven om op waarde te kunnen schatten. Wij maken u graag verder enthousiast tijdens een uitgebreide rondleiding”.

VEEL RUIMTE EN COMFORT
Deze woning heeft zeker veel te bieden. Comfort en woongenot staan bij deze woning centraal. De speelse indeling maakt deze uniek en zeker niet standaard. De woning is voorzien van veel comfort en woongemakken. Een groot gezin of een enthousiaste hobbyist kan hier zijn hart ophalen. Er zijn namelijk 5(!) zeer volwaardige slaapkamers te vinden. Daarnaast is er een ruime inpandige garage voorzien van verwarming, elektra en een wasbak aanwezig. In deze woning is zeker geen kleine ruimte te vinden en de mogelijkheden zijn dan ook eindeloos.

LIVING
De woonkamer mag met recht een living genoemd worden. Niet alleen vanwege de beleving met de speelse indeling, maar ook vanwege het formaat. Centraal in de woonkamer is een openhaard geplaatst. Door de indeling wordt de woning ingedeeld met een ruime zithoek, een gezellig nis welke gebruikt kant worden als werk-/speelkamer, en een royale eethoek. Waarbij de woning nog steeds niet klein aanvoelt. Opvallend is de hoeveelheid glas van de living dat bij meerdere ramen en natuurlijk de schuifpui doorloopt tot aan de vloer, waardoor je een panoramisch uitzicht hebt in de groene en diepe achtertuin.

KEUKEN
De keuken is aan de voorzijde van de woning tegenover de eethoek gelegen. Ook deze ruimte is voorzien van veel glasoppervlak welke een zeer prettig zicht op de voortuin en straat geeft. Hierdoor kijk je in de keuken altijd lekker van je af. De keuken is in een L-opstelling geplaatst en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Er is gekozen voor een neutrale witte kleur voor het blad en frontjes, waardoor de ruimte heerlijk licht blijft. Tevens is bij de keuken een praktische nis te vinden die waarbij overige apparatuur of voorraad uit het zicht kan staan.

1e VERDIEPING
Via een ruime hal waar zich ook het toilet en een praktische trapkast bevindt, komen via de trapopgang op de 1e verdieping terecht. De overloop is verrassend ruim en biedt toegang tot alle slaapkamers, de badkamer en het toilet. Er zijn 5(!) volwaardige slaapkamers op deze woonlaag gelegen. De masterbedroom is een luxe ruimte met inbouwkasten, en een dakkapel voorzien van toegang tot het balkon. De overige 4 slaapkamers zijn allen ruime kamers welke praktisch zijn in te delen. Alle kamers zijn voorzien van fijn daglicht. Alle kamers zijn eenduidig aangekleed met een lichte houtkleurige laminaatvloer en lichte wanden. Op een van de slaapkamers is de opstelling voor de cv-ketel te vinden.

BADKAMER
Uiteraard mag een complete badkamer niet ontbreken. De badkamer uitgevoerd in neutrale kleuren met licht gekleurde tegels en sanitair. De badkamer is zeker compleet en o.a. voorzien van een ligbad, een inloopdouche, een dubbel wastafelmeubel en een handdoekradiator. Voor daglicht en een mogelijkheid tot ventileren is een dakraam aanwezig. Waar goed over nagedacht is, is dat het 2e toilet separaat van de badkamer op de overloop is gelegen.

ZOLDER
De tweede verdieping is door middel van een vlizotrap te betreden. Deze ruimte is voorzien van schuine dakvlakken waarbij in het midden stahoogte is. Op deze woonlaag is veel opbergruimte te vinden.

GARAGE MET CARPORT
Vanuit de hal in de woning is de garage te bereiken. De garage heeft tevens een toegang tot de achtertuin en openslaande garagedeuren met toegang naar de oprit met carport. De garage is groter dan gemiddeld (ca. 5m bij 3,2m) en is zeer degelijk gebouwd. De garage is dan ook v.v. verwarming, wateraansluiting (waaronder witgoedaansluitingen) en een gootsteen. Heb je een hobby of wil je dat je elektrische fietsen, je motor of je oldtimer een goede stalling hebben, dan is deze garage zeer geschikt.

Voor de garage is een ruime carport gelegen. Deze carport heeft een lengte van ruim 5,5 meter, hier kun je met gemakt de auto onder parkeren. Voor de garage is tevens een ruime oprit te vinden waar plaats is om een tweede auto op eigen terrein te parkeren.

BUITENLEVEN
Zoals eerder al vermeld heeft de woning een uitzonderlijk grote tuin. Deze tuin is sfeervol en groen aangekleed. Doordat de woning gelegen is op het zuiden is er altijd een plekje in de zon te vinden. De tuin is voorzien van veel groene beplanting en een vijver. Er zijn meerdere terrassen te vinden waarvan een aangrenzend aan de woonkamer is geplaatst en de ander beschut achter in de tuin te vinden is. Doordat er weinig directe bebouwing in de omgeving is, geniet de tuin van veel privacy. Tevens is er een houtopslag en achterom aanwezig.

HETEREN
De woning is gelegen aan een rustige en autoluwe straat. De woonwijk is centraal in het dorp gelegen waardoor alle voorzieningen op loopafstand te vinden zijn, zoals de Jumbo supermarkt, meerdere basisscholen en zalencentrum De Bongerd.
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een écht ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. De planning is dat er medio 2021 een nieuw dorpshart wordt gerealiseerd met meer winkels en horecagelegenheden. Hou je van wandelen en de natuur? Dan is Heteren ook zeker interessant om te wonen. Het dorp ligt strak tegen de uiterwaarden van de Rijn waar uitgestrekte wandelroutes te vinden zijn. Op de website randwijksewaarden.nl vind je meer over het recreatiegebied met diverse activiteiten waar sinds 2017 aan gewerkt wordt.

Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging.
Kortom, Heteren is een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet met fonteintje, trapkast en trapopgang
Royale woonkamer met openhaard en schuifpui
Ruime eethoek met veel daglicht
Keuken v.v. diverse inbouwapparatuur
‘Inpandige’ garage met o.a. een gootsteen, verwarming en tuindeur.
1e Verdieping:
Overloop met vlizotrap naar de 2e verdieping
Masterbedroom met inbouwkasten en een dakkapel met toegang tot het balkon
Nog 4 volwaardige slaapkamers
Opstelling voor de cv-ketel op een van de slaapkamers
Badkamer met o.a. een ligbad, een inloopdouche en een 2-persoons wastafelmeubel.
Separaat toilet
2e Verdieping:
Ruime bergzolder te bereiken via de vlizotrap.

BIJZONDERHEDEN
Ideale gezinswoning met veel ruimte en comfort
Heerlijke living met openhaard
Brede schuifpui naar achtertuin
Speelse indeling met veel lichtinval
Lichte keuken met diverse inbouwapparatuur en praktische nis
Complete badkamer voorzien van alle wensen
Separate toiletten
Masterbedroom met inbouwkasten en dakkapel moet toegang tot het balkon
Nóg 4 slaapkamers
Royale groen aangelegde achtertuin met meerdere terrassen
Ruime garage met verwarming, elektra en een wasbak
Diepe oprit met carport
Kindvriendelijke en autoluwe woonomgeving
Gelegen in een rustige wijk in Heteren.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Van toepassing zijn de NVM Consumentenvoorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning