Remko Stevens Makelaardij

ZETTENHessenbergstraat 19

Vraagprijs €365.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1963
Energieklasse
F
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 ZT
Straat
Hessenbergstraat 19
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Hessenbergstraat 19

Royaal uitgebouwd, VRIJSTAAND WOONHUIS met meerdere (leef)ruimtes op de begane grond waaronder een woonkamer en-suite, een leefkeuken en een riante bijkeuken, op de verdieping 3 praktische slaapkamers en een gemoderniseerde badkamer. De woning is nagenoeg geheel v.v. kunststof kozijnen, isolatieglas, geheel nieuwe centrale verwarming (2017) en rondom rolluiken. De tuin is niet groot, maar ligt wel op het zuid/westen.

Quote van de makelaar: “In dit prijssegment koop je niet snel een degelijk, vrijstaand woonhuis in Zetten. Deze woning is zeer interessant voor kantoor aan huis of voor een zelfstandig ondernemer vanwege de bijruimtes die het huis te bieden heeft. Bovendien ligt de woning op loopafstand van alle voorzieningen. Werk je veel vanuit huis of ben je een ZZP’er, dan moet je deze woning gezien hebben”.

KANTOOR AAN HUIS
Deze woning heeft verschillende (leef)ruimtes op de begane grond waardoor de woning erg interessant kan zijn voor een zelfstandig ondernemer. Je kunt daarbij denken aan een kantoor, een praktijk of een salon aan huis. Je zou zelfs aan beide zijden van de woning een eigen entree kunnen realiseren. Eén ruimte is bovendien voorzien van wateraansluitingen en de CV-ketelopstelling. Het is dus relatief eenvoudig om één of meerdere ruimtes naar wens te verbouwen. Ook wanneer je veel vanuit huis werkt of juist een royale speelkamer voor de kinderen wenst, is dit huis erg interessant. Je zou zelfs in één van de achterste ruimtes een tafeltennistafel kunnen plaatsen.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft de volle breedte van de woning. Door het grote voorraam is er veel lichtinval. Leuk element is de sfeervolle schouw waar je een houtkachel op zou kunnen aansluiten. Het advies is altijd om de functionaliteit van het rookkanaal te laten controleren.

Naast de woonkamer is een zij-aanbouw gerealiseerd. Middels de schuifdeuren is deze ruimte van de woonkamer af te sluiten. Een en-suite woonkamer is altijd sfeervol. Deze bijkamer is erg praktisch aangezien je hier een werk- of speelkamer kunt realiseren. In het plafond is een lichtkoepel aangebracht voor extra lichtinval.

KEUKEN & BIJKEUKEN
De keuken grenst aan de woonkamer en biedt mogelijkheden om ruimtes bij elkaar trekken. Of het nu de woonkamer of de bijkeuken betreft, je kunt er een riante leefkeuken van maken. In de huidige opstelling kun je er al wel een eettafel kwijt, maar heb je altijd al gedroomd van een lange 8-persoons eettafel, dan zou je dat hier kunnen realiseren. Wel dien je er rekening mee te houden dat er draagbalken geplaatst moeten worden wanneer je één of meerdere wanden weg haalt. In zowel de keuken als de bijkeuken staat een eikenhouten keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een oven, een 4-pits gaskookplaat en afzuiger. Handig zijn de draai/kiepramen die voor een ideale ventilatiemogelijkheid zorgen.

1e VERDIEPING
Via een prettige hal en trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Door het zijgevelraam (eveneens met draai/kiepfunctie) is ook de overloop lekker licht te noemen. Op de overloop is tevens een inbouwkast aanwezig alsmede een luik met vlizotrap naar de zoldervliering.

Er zijn 3 volwaardige slaapkamers aanwezig van respectievelijk 17m2, 17m2 en 12m2 groot. Een kleine kamer zit er dus niet tussen. Bovendien hebben alle kamers rechte muren waardoor de kamers praktisch zijn in te richten. Ook de kamers zijn voorzien van kunststof kozijnen met draai/kiepfunctie en isolatieglas. Meerdere ramen hebben een inzethor. De minst grote slaapkamer heeft een inbouwkast en een wastafel.

BADKAMER
De badkamer is klein maar fijn te noemen. Deze is namelijk volledig gemoderniseerd met neutraal tegelwerk en sanitair. De ruimte is ingedeeld met een inloopdouche met drainafvoer. Tegenover de douche is een wastafel geplaatst. Een groot pluspunt is het draai/kiepraam. Dit zorgt niet alleen voor veel daglicht, maar ook voor de ideale ventilatiemogelijkheid. Verder is het tegelwerk degelijk en neutraal te noemen. In het plafond zijn inbouwspots aangebracht.

Ook het (gasten)toilet in de hal is tegelijkertijd met de badkamer gemoderniseerd. Deze heeft hetzelfde, neutrale en strakke tegelwerk alsmede een zwevend wandcloset. Dit is dus mooi eenduidig op elkaar afgestemd.

ZOLDERVERDIEPING
Via een vlizoluik is de zolderverdieping te bereiken. Het betreft hier puur een bergzolder waar je veel spullen kwijt kunt. Er is geen daglicht en de ruimte is niet geïsoleerd. Wel is er in de nok stahoogte waarbij de nok op circa 1,9m hoogte ligt.

TUIN
Omdat deze woning deel uitmaakt van een groter project (lees hieronder ‘nieuwbouwplannen’) is het perceel nog niet door het kadaster uitgemeten. Op basis van onze eigen metingen en plattegrond van het perceel komen wij uit op ongeveer 435m2. Een groot deel van dit perceel betreft tuin aan de voorzijde. Ook is een belangrijk deel bebouwd omdat de woning veel vierkante meters heeft op de begane grond. Het buitenterras is aan de zijkant gelegen en dat is gunstig omdat dit de zuidzijde betreft. Een groene haag zorgt voor de nodige privacy.

NIEUWBOUWPLANNEN
Achter deze woning staat een loods waar voorheen een bedrijf actief was. Er zijn concrete plannen dat de loods wordt afgebroken en dat er binnen afzienbare tijd 3 nieuwbouwwoningen (3-onder-1-kap) worden gerealiseerd. Het pad dat aan de linkerkant van de woning loopt, zal de ontsluiting worden van het nieuwe hofje achter de woning. De koper dient er rekening mee te houden dat bij aankoop van deze woning, er geen bezwaar gemaakt kan worden tegen de toekomstige nieuwbouwplannen en/of planschade.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Woonkamer met schouw
Zijkamer en-suite met dubbele schuifdeuren naar woonkamer
Leefkeuken met inbouwapparatuur en inbouwkast
Bijkeuken met vaste kastenwand
Serrekamer (ca. 11m2) met doorloop naar…
Hobbyruimte 1 (ca. 23m2) met wasmachine-aansluiting, gootsteen en CV-ketelopstelling
Hobburuimte 2 (ca. 30m2)
Hobbyruimte 3 (ca. 30m2).

1e Verdieping:
Overloop met inbouwkast en vlizoluik
Slaapkamer 1
Slaapkamer 2 met inbouwkast en wastafel
Slaapkamer 3
Badkamer met inloopdouche en wastafel
Zoldervliering.

BIJZONDERHEDEN
Verrassend grote woning met meerdere (leef)ruimtes op de begane grond
Geheel nieuwe centrale verwarming incl. radiatoren en CV-ketel (2017)
Geheel v.v. kunststof kozijnen en isolatieglas (m.u.v. de voordeur)
De woning is bijna geheel af te sluiten met rolluiken
Eternietplaten (asbesthoudend) in de kapconstructie
Meerdere bijruimtes bieden volop mogelijkheden zoals een kantoor of salon aan huis
Zitterras op het zonnige zuiden
Winkels, supermarkten en basisscholen op loopafstand gelegen
Rustige en kindvriendelijke straat.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuin indeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning