Remko Stevens Makelaardij

HETERENKerklaan 7

Vraagprijs €289.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
2000
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 HM
Straat
Kerklaan 7
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Kerklaan 7

Hoogwaardig, neutraal en luxe afgewerkte TUSSENWONING met o.a. een royale woonkamer met schuifpui, een luxe keuken v.v. inbouwapparatuur, 4 volwaardige slaapkamers op de verdiepingen, een moderne badkamer met o.a. een inloopdouche, 2e toilet en dubbel wastafelmeubel, een breed dakkapel op de 2e verdieping en een onderhoudsvriendelijke tuin met een houten berging en sfeervolle veranda.

Quote van de makelaar: “Zoek je een woning waar je zo in kunt? Dan is deze kant-en-klare woning beslist een bezichtiging waard! Wij verrassen je graag met alle bijzondere elementen die deze woning te bieden heeft…”

LUXE EN COMFORT
Deze relatief jonge woning uit 2000 is in de afgelopen jaren volledig gemoderniseerd naar het niveau van 2021. Daarbij is er werkelijk nergens op bezuinigd. Dit is ten goede gekomen aan het hoogwaardige en neutrale afwerkingsniveau dat de woning te bieden heeft. De vele pluspunten zoals vloerverwarming, een luxe keuken, moderne badkamer en een breed dakkapel zullen je doen verrassen. Maar deze woning is toch echt te koop, met alle luxe en extra’s die je misschien niet verwacht.

WOONKAMER
Meteen bij binnenkomst wordt duidelijk dat het hier een bijzondere woning betreft. De mooie PVC-vloer is voorzien van vloerverwarming. Dit is niet alleen comfortabel maar hierdoor is de ruimte ook praktisch in te delen omdat er geen radiatoren zijn. In de woonkamer zal je opvallen dat het hier om een lichte woning gaat met veel lichtinval. De grote raampartij (en tevens schuifpui) naar de achtertuin geven een ruimtelijk gevoel. Het glas loopt door tot aan de vloer en dat geeft een mooie kijk op de achtertuin.

LUXE KEUKEN
De keuken van deze woning zal meteen opvallen. Dit is niet zomaar een keuken die is geplaatst, hier is gekozen voor een luxe variant. De keuken is in een U-opstelling geplaatst waarbij de apparatenkast strak in de wand is verwerkt. Het fornuis is een ware eyecatcher, met 3 ovens, 5 gaspitten en bijpassende afzuigschouw kan een kookliefhebber hier zeker zijn hart op halen. Het antracietkleurige werkblad maakt het geheel helemaal af. De hoge servieskast is voorzien van praktische lades, en in de hoek is een le-manslede geplaatst. Bij deze woning is de trapkast bij de keuken getrokken waardoor er een ruimere eethoek is ontstaan. Vanuit de keuken kijk je vrij weg aangezien er geen directe bebouwing tegenover de woning is.

1e VERDIEPING
Op de slaapverdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer gelegen. De slaapkamers hebben een oppervlakte van respectievelijke 17m2, 8m2 en 7m2. De grootste slaapkamer is over de volle breedte van de woning geplaatst waardoor dit een ware masterbedroom is. De radiatoren zijn mooi strak uitgevoerd, waardoor deze minder opvallen. Erg praktisch zijn de rolhorren en rolluiken die we in elke slaapkamer terugvinden. Dus slaap je graag met de ramen open of juist in het donker, dan is dat bij deze woning geen enkel probleem.

BADKAMER
De badkamer van deze woning is gemoderniseerd en modern en luxe ingericht. Er is gekozen voor een ruime inloopdouche met drainafvoer. Een dubbel wastafelmeubel met brede lades en een spiegelkast met opbergruimte en verlichting. Uiteraard ontbreekt ook het tweede zwevend geplaatste toilet niet, alsmede de handdoekradiator en de mechanische ventilatie. De zwart/witte betegeling is helemaal van deze tijd en zal zeker in de smaak vallen.

2e VERDIEPING
De tweede verdieping van deze woning is recent vernieuwd. Een groot pluspunt is de brede dakkapel welke over de maximale breedte is geplaatst. De dakkapel is voorzien van draai-/kiepramen. Door het plaatsen van een tussenwand is hier dan ook ruime 4e slaapkamer gecreëerd. Hierdoor is er niet alleen veel meer ruimte ontstaan, maar ook meer daglicht. Aan de voorzijde op de voorzolder is een groot dakvenster aanwezig. Op deze voorzolder tref je een praktische wasruimte met witgoedaansluitingen en de opstelling van de cv-ketel.

ACHTERTUIN
De tuin is keurig en onderhoudsvrij aangelegd. Opvallend is dat de erfafscheidingen (schuttingen) en de houten berging in antraciet zijn gebeitst. Dit zorgt voor een frisse en verzorgde uitstraling en maakt de tuin onderscheidend met de rest. Voor de schuur is een veranda geplaatst waar je heerlijk beschut kunt zitten. Ook naast de schuur is een overkapping geplaatst. De houten schuur is vrij ruim en biedt mogelijkheden voor het stallen van fietsen en het opbergen van tuinmeubilair en hobbyspullen.
Aansluitend aan de woning is een ruim terras waar je een grote lounge set kan plaatsen. Hier is ook een brede zonwering aanwezig. Kortom een tuin met genoeg mogelijkheden om te genieten.

KERKLAAN
Deze straat doet zijn naam eer aan aangezien de straat een echte laan is met bomen en groenstroken. De straat is zeer ruim opgezet en is dan ook één van de leukste straten van de nog jonge woonwijk Melkweide. De ligging is gunstig aangezien er tegenover de woning niet gebouwd is. Je geniet daardoor een vrij uitzicht zonder inkijk. Parkeren kan voor de deur waardoor je nooit ver hoeft te lopen. Halverwege de straat is een speeltuin aangelegd. Het is dan ook een gezellige, kindvriendelijke woonwijk met veel jonge gezinnen.

Noemenswaardig is dat er op loopafstand een geheel nieuw recreatiegebied is aangelegd. Aan de andere kant van de dijk in de uiterwaarden van de Rijn kun je lekker wandelen of zwemmen.

HETEREN
Heteren is een dorp met iets meer dan 5.000 inwoners. Het dorp heeft eigen voorzieningen zoals een Jumbo supermarkt, diverse andere winkeltjes en 3 basisscholen. Ook zijn er meerdere sportverenigingen actief. Het dorp heeft een relatief nieuw zalencentrum waar diverse activiteiten worden georganiseerd.
In het dorpshart is er in de afgelopen jaren al nieuwbouw gepleegd, maar dit wordt in 2022 verder uitgebreid met een centraal plein met daaromheen meer winkelvoorzieningen en dienstverlening.

CENTRAAL GELEGEN
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porschecentrum Gelderland. Ook is er o.a. een McDonalds-vestiging.
Kortom, Heteren is een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met garderobenis, meterkast en toilet
Woonkamer met schuifpui
Open keuken in U-opstelling en v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur
1e Verdieping:
Overloop
3 Slaapkamers v.v. horren en rolluiken
Badkamer met inloopdouche, 2e zwevend toilet en dubbel wastafelmeubel
2e Verdieping:
4e Slaapkamer met breed dakkapel en knieschot opbergruimte
Voorzolder met wasruimte en opstelling voor de cv-ketel

BIJZONDERHEDEN
Zeer nette woning voorzien van veel luxe en comfort
Maximaal brede dakkapel met draai-/kiepramen
Rolluiken
Zonwering over de maximale breedte
Vloerverwarming op de begane grond met pvc-vloer
Brede schuifpui
Luxe keuken
Luxe fornuis
Trapkast bij de keuken getrokken, grotere eethoek
Moderne badkamer met inloopdouche, 2e toilet en dubbel wastafelmeubel
4 Slaapkamers
Gunstige ligging in de straat, voorzijde vrij uitzicht
Parkeergelegenheid voor de deur
Veranda & overkapping naast de schuur
Energielabel A
Recent vervangen cv-ketel.
Kindvriendelijke woonomgeving

TIP:
Wil je meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning