Remko Stevens Makelaardij

HERVELDDe Terp 37

Vraagprijs €375.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Geschakelde woning
Bouwjaar
2009
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 HA
Straat
De Terp 37
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
De Terp 37

Comfortabel en luxe, GESCHAKELD WOONHUIS (2009) met een hoogwaardig afwerkingsniveau, een zeer complete inbouwkeuken met natuurstenen werkblad, openslaande tuindeuren, een complete badkamer met o.a. een inloopdouche en ligbad, 3 slaapkamers, een ruime bergzolder, een geïsoleerde garage van binnenuit te bereiken, een relatief vrije tuin met veel zonuren en een brede oprit met plaats voor 2 auto’s.

Quote van de makelaar: “Niet alleen de woning is een bezichtiging waard, ook het speels opgezette en kindvriendelijke hofje zal menigeen aanspreken. Wanneer je eenmaal “De Terp” oprijdt, zal je je meteen thuis voelen”.

COMFORTABEL
Een nieuw huis koop je vaak om erop vooruit te gaan. Voor veel mensen betekent dat meer luxe en comfort. Afhankelijk van wat je gewend bent mogen we toch wel zeggen dat deze woning een hoog comfortgehalte heeft. De woning is volledig geïsoleerd (energielabel A), en heeft 9 zonnepanelen. De keuken is voorzien van alle luxe en de badkamer is compleet met zowel een inloopdouche als een ligbad. Beide ruimtes zijn opvallend ruim opgezet waardoor je niet snel ruimte te kort komt.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en daarmee tuingericht. Via openslaande tuindeuren is de tuin eenvoudig bij de woonkamer te betrekken. De houten visgraatvloer heeft oogt niet alleen sfeervol, het zorgt tevens voor een warme uitstraling. De sfeervolle uitstraling wordt versterkt door de gashaard. Onder de trap is een inbouwkast gemaakt waar je veel spullen kunt opbergen. Tussen de zithoek en de keuken is er plaats voor een 6-persoons eettafel.

LUXE KEUKEN
Een keuken is eigenlijk altijd wel smaakgevoelig, maar deze keuken moet bij iedereen toch wel goed in de smaak vallen. Deze keuken is luxer dan gemiddeld en dat straalt de keuken ook uit. Het aanrechtblad is van natuursteen, inclusief de achterwand bij de kookplaat. De fronten zijn in hoogglans uitgevoerd en bovendien greeploos. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser (op hoogte), een 5-pits gaskookplaat, een afzuiger, een oven, een combi-oven en een koelkast. Ook is er een handige apothekerskast die tussen de 2 ovens is gesitueerd. Spotverlichting onder de bovenkasten maken de keuken helemaal af. Ook kijk je vanuit de keuken vrij weg over het voorgelegen pleintje.

SLAAPVERDIEPING
Via een ‘luie’ trap (nieuw bouwbesluit) komen we terecht op de 1e verdieping. Hier verbindt de overloop de 3 slaapkamers en de badkamer met elkaar. Over de gehele verdieping is een mooie laminaatvloer gelegd. Door het eenduidige afwerkingsniveau krijg je het gevoel dat je niet veel hoeft te doen aan de woning. De hoofdslaapkamer is over de volle breedte van de woning gelegen. Alle slaapkamers zijn voorzien van een draai/kiepraam waardoor de kamers praktisch te ventileren zijn. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn voorzien van een elektrisch zonnescreen.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in is de badkamer gelegen. Deze is royaal te noemen wat opzet betreft. Ondanks dat er zowel een ligbad als een aparte douche aanwezig is, voelt de badkamer nog steeds ruim aan. Verder is de badkamer ingedeeld met een 2e wandcloset en een wastafel met planchet en een spiegel. Naast de wastafel is een zwevende kolomkast geplaatst. Er is mechanische ventilatie aanwezig. Door de ruimte is er een dubbele kast geplaatst waardoor er veel opbergmogelijkheden zijn.

Op de overloop vinden we nog een handige inbouwkast terug. Hier kun je diverse spullen opbergen, zoals een 2e stofzuiger of strijkplank. Ook vind je hier de opstelling voor de CV-ketel.

ZOLDER
Via een vlizotrap op de overloop is de zolder toegankelijk. Deze zolder is nog verrassend ruim en heeft veel extra gebruiksoppervlak. De nokhoogte ligt op 2 meter hoog en heeft (voor velen) dus stahoogte. Er is geen daglicht aanwezig, maar dit is eenvoudig te creëren. Indien je de zolder meer bij de woning wilt betrekken, dan zou je een vaste trap kunnen plaatsen, echter dit zou dan in de kleine slaapkamer moeten gebeuren. Kortom, er zit enige potentie in de woning om meer woonoppervlak te creëren (+13m2 gemeten vanaf 1,5m hoogte).

GARAGE & OPRIT
Bij een geschakeld woonhuis hoort uiteraard ook een garage. Deze garage is aan het huis gebouwd en daardoor tevens vanuit de centrale hal toegankelijk. Dit is erg prettig aangezien je daardoor niet buitenom hoeft. Bovendien is de garage geïsoleerd waardoor het meer is dan alleen maar een garage. Hier kun je prima een extra (slaap)kamer met badkamer op de begane grond creëren. Alle aansluitingen zijn reeds aanwezig aangezien hier ook de wasmachine en wasdroger staan. Ook is er verwarming aanwezig. Achter in de garage is er toegang tot de achtertuin.

Voor de garage ligt een mooie, brede oprit met plaats voor 2 auto’s achter elkaar. Hierdoor heb je altijd een eigen plek wanneer je thuiskomt van een dag werken. Overigens is het mogelijk om 2 parkeerplaatsen naast elkaar te creëren.

ACHTERTUIN
De achtertuin is relatief vrij gelegen doordat de achtergelegen bebouwing ver weg staat. Er is daardoor nauwelijks inkijk. Er zijn meerdere terrassen aangelegd zodat je lekker kunt genieten van de zon die een groot gedeelte van de dag in deze tuin schijnt. Mocht je schaduw wensen, dan is er aan de achtergevel een brede zonwering geplaatst. Achter in de tuin staat een houten prieel welke geheel is af te sluiten. Hier kan je ’s avonds heerlijk zitten als het iets afkoelt. Daarnaast is tevens een houten berging aanwezig waar je het tuingereedschap op kan bergen.

LIGGING
Deze woning is gelegen aan de rand van een autoluw en kindvriendelijk nieuwbouwhofje. In het midden van het hofje zijn groenvoorzieningen aangebracht waardoor de straat ruim is opgezet en je niet direct bij overburen naar binnen kijkt. In de naastgelegen straat De Hoeve is een ‘speelweide’ aangelegd, een waar paradijs voor kinderen. Terwijl de kinderen enthousiast gebruik maken van alle speeltoestellen, praten de ouders gezellig even bij. Het nog jonge wijkje bestaat uit verschillende woningtypen maar wel met dezelfde uitstraling.

In de nabije omgeving is er zowel een peuterspeelzaal als een basisschool gelegen. Deze liggen zelfs op steenworp afstand, ideaal voor jonge gezinnen.

HERVELD
Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg).

Midden in het dorp vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt. Ook is er een dorpshuis en worden er met name zomers veel activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen. Kortom, Herveld is een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en o.a. doorloop naar garage
Woonkamer met openslaande tuindeuren en een trapkast
Open keuken in hoekopstelling met separate apparatenkast en v.v. inbouwapparatuur
Garage (van binnenuit te bereiken) met o.a. een wasmachine- en wasdrogeraansluiting en een tuindeur
1e Verdieping:
Overloop met inbouwkast v.v. CV-ketelopstelling en MV-unit
Hoofdslaapkamer
2 Extra slaapkamers met zonnescreens
Badkamer met inloopdouche, ligbad, wastafel met kolomkast en een 2e toilet
Zolder:
Met vlizotrap te bereiken zolder met veel opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN
Instapklaar woonhuis
Hoogwaardig en neutraal afwerkingsniveau
Houten visgraatvloer op de begane grond
Sfeervolle gashaard in de woonkamer
Openslaande tuindeuren
Zonwering aan de achtergevel
Luxe, complete keuken met o.a. een natuurstenen aanrechtblad
Laminaatvloer op de 1e verdieping en de garage
Elektrische screens op de slaapkamers aan de achterzijde
Royale badkamer met ligbad, aparte douche en volop bewegingsruimte
Een zolderetage met potentie
Garage voorzien van verwarming en warm/koud water
CV-ketel: Remeha met bouwjaar 2019
9 Zonnepanelen
Volledig geïsoleerd incl. garage
Energielabel A
Zonneboiler mogelijk
Warm waterleidingen naar de wasmachine en vaatwasser
Internetbekabeling in de woonkamer en alle slaapkamers
Goede onderhoudsstaat
Ruime voor het parkeren van meerdere auto’s op eigen terrein
Zeer kindvriendelijke woonomgeving met veel jonge gezinnen
Basisscholen en supermarkt binnen handbereik.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning