Remko Stevens Makelaardij

RANDWIJKOranjehof 2

Vraagprijs €385.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1990
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
RANDWIJK
Postcode
6668 AD
Straat
Oranjehof 2
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

RANDWIJK
Oranjehof 2

Moderne, luxe en instapklare 2-ONDER-1-KAPWONING (1990) welke over de volle breedte is uitgebouwd met aan de zijkant een bijzonder comfortabele kantoor/praktijkruimte aan huis (voormalige garage). Deze gezinswoning heeft o.a. een ruime woonkamer, een stijlvolle en zeer complete inbouwkeuken (2018), in totaal 4 slaapkamers op de verdiepingen en een moderne badkamer met o.a. een inloopdouche. De woning heeft veel extra’s zoals een Belgisch hardstenen vloer met vloerverwarming, inbouwspots, aan zowel de voor- als achterzijde een dakkapel, rolluiken en meerdere airco-units. Op het zonnige platte dak 15 zonnepanelen geplaatst. De woning is volledig geïsoleerd en heeft energielabel A.

De woning staat op een aantrekkelijk en gunstig gelegen perceel van 250m2 groot. Het perceel is breed opgezet waardoor je aan de voorzijde 2 auto’s ruim naast elkaar kunt parkeren. Doordat er achter de woning geen directe bebouwing staat, geniet je opvallend veel privacy. Bovendien ligt de achtertuin pal op het zuiden waardoor je er de gehele dag in de zon kunt zitten. De elektrisch bedienbare zonwering blijft achter. Een achterom aan de zijkant geeft toegang tot de royale schuur (18m2) die naast het kantoor is bijgebouwd en mooi één geheel vormt door de aangebrachte, zwarte rabatdelen. Verder heeft de woning een rustige ligging aan een doodlopend hofje.

Quote van de makelaar: “Ondanks dat de woning niet zo groot is, mogen we hier best spreken over een exclusieve 2-kapper. Een veel completere woning kom je in dit (prijs)segment niet snel tegen. Kosten nog moeite zijn bespaard gebleven om er een comfortabele gezinswoning van te maken. De ideale mogelijkheid van kantoor of praktijk aan huis of eventueel zelfs levensloopbestendig bewonen, maken dit huis uniek en bijzonder tegelijk”.

LIVING
Doordat de woning aan de achterzijde over de volle breedte is uitgebouwd, is er een royale living ontstaan. Er is circa 11m2 woonoppervlak aan de woonkamer toegevoegd waardoor je alle vrijheid hebt om naar eigen wens in te richten. Een pompeuze hoekbank in combinatie met een robuuste 6-persoons eettafel kan hier makkelijk. Het ruimtelijke gevoel wordt versterkt door de chique Belgisch hardstenen vloer (60×60 tegels) welke is voorzien van vloerverwarming (géén radiatoren). Het hoogwaardige afwerkingsniveau kenmerkt zich onder meer door strak stucwerk, diverse inbouwspots, verlaagde contactdozen en stijlvolle paneeldeuren. Een tuindeur geeft direct toegang tot het zonnige buitenterras.

TRENDY INBOUWKEUKEN
In 2019 heeft de woning een geheel nieuwe inbouwkeuken gekregen. En wat voor een keuken! De U-opstelling is voorzien van opvallend veel luxe en comfort waaronder de volgende inbouwapparatuur: een vaatwasser (op hoogte), een koffiemachine, een combi-oven/magnetron, een koelkast, een separate vriezer, een brede inductie kookplaat en een afzuigschouw. Er is voor A-merk apparatuur gekozen. Houten fronten en een natuurstenen werkblad geven de keuken een luxe uitstraling. Een Quooker (2-in-1), een apothekerskast en een luxe Le-manslede in de hoek (pannenkast) maken de keuken compleet.

KANTOOR AAN HUIS
Een groot pluspunt van deze woning is de voormalige garage die in 2018 is getransformeerd tot kantoorruimte aan huis. Het betreft een volwaardige ruimte van 16m2 waar je naast een dossierkast ook 2 grote bureaus kwijt kunt. Qua comfort doet het niet onder aan de woning zelf aangezien het eveneens is v.v. van vloerverwarming, airconditioning en volop elektra- en data-aansluitingen. Ook zijn de muren en het dak geïsoleerd. Voor het gemak is er ook een deur aan de voorzijde geplaatst waardoor het kantoor een eigen entree heeft. Hierdoor zou je de ruimte ook perfect als praktijk aan huis kunnen gebruiken.

Ben je op zoek naar een levensloopbestendige woning, dan zou je kunnen overwegen om een doorbraak (deuropening) naar de woonkamer te creëren. De kantoorruimte wordt dan leefruimte waardoor je het voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Een slaapkamer op de begane grond behoord dan tot de mogelijkheden. Ook is er wateraansluiting en een afvoer aanwezig voor een eventuele badkamer.

1e VERDIEPING
Via een prettige hal met modern toilet en verzorgde trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. De overloop schakelt 3 slaapkamers en de badkamer aan elkaar. De standaard opdekdeuren zijn vervangen door nieuwe exemplaren en de bovenlichten zijn dicht gemaakt. De elektra is geoptimaliseerd met o.a. dimbare lichtschakelaars en combinatie met strak stucwerk. Elke kamer heeft een dakkapel voorzien van spotverlichting, draai/kiepramen, inzethorren en rolluiken. Doordat de zijgevelramen ook zijn v.v. rolluiken, zijn de kamers volledig te verduisteren. De grootste slaapkamer heeft tevens een airco-unit en een vaste schuif/kastenwand.

BADKAMER
De dakkapel aan de voorzijde loopt van de slaapkamer door in de badkamer. Hierdoor de badkamer net even wat ruimer en heeft een prettige lichtinval en een ideale ventilatiemogelijkheid. Uiteraard is er ook een afzuiging (MV) aanwezig. De ruimte is ingedeeld met een inloopdouche, een 2e zwevend toilet en een strak wasmeubel met ladekorven. Er boven is een spiegelkast met verlichting geplaatst. De afwerking is éénduidig met het gastentoilet in de hal, namelijk met zwart/wit tegelwerk, stucwerk en inbouwspots. De inloopdouche heeft zowel een rainshower als een handdouche. De dakkapel is eveneens v.v. een rolluik welke elektrisch te bedienen is.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Deze woonlaag is opgedeeld in een voorzolder met washoek en een 4e slaapkamer. In beide ruimtes is een Velux dakvenster geplaatst die voor de nodige lichtinval zorgen. Doordat beide ramen zijn voorzien van verduisteringsschermen (en rolhorren) en ook het zijgevelraam een rolluik heeft, kun je het ook hier 100% verduisteren. Hetzelfde strakke en verzorgde afwerkingsniveau van de begane grond en 1e verdieping zien we ook hier terug. De nok ligt vrij hoog (3 meter) waarbij voor een deel een zoldervliering is gecreëerd. Ideaal voor het opbergen van (seizoen)spullen.

ACHTERTUIN OP HET ZUIDEN
De woning staat op een aantrekkelijk hoekperceel van meer dan 12 (!) meter breed. In acht nemende dat de woning 6 meter breed is, is de tuin twee keer zo breed waardoor je relatief veel zijtuin hebt. In combinatie met de achtertuin is er meer dan voldoende ruimte voor een heerlijke zithoek en enkele speeltoestellen. Het terras is zeer verzorgd en strak aangelegd met abbeystones en kunstgras. Ben je een tuinliefhebber en geniet je graag van de zon, dan zal je deze tuin zeker aanspreken. De tuin ligt namelijk pal op het zonnige zuiden en door de vrije ligging aan de achterzijde, is er nauwelijks tot geen inkijk waardoor je veel privacy geniet. Het uitvalscherm (zonwering) is elektrisch en op afstand bedienbaar en is op een warme zomerdag geen overbodige luxe. Leilindes aan de zijkant, een ‘druppelslang’ en diverse grondspots zorgen voor een sfeervolle en groene aankleding.

GROTE SCHUUR & OPRIT
Er is optimaal gebruik gemaakt van de breedte van de tuin door naast de garage nog een grote schuur aan te bouwen. Dit was nodig doordat de garage was ‘opgeofferd’ voor de kantoorruimte. Je zult verrast zijn hoe groot de schuur is, namelijk 4,5m bij 4m (ca. 18m2). Deze is zeer degelijk gebouwd met o.a. een betonvloer en elektra-aansluiting. Hier kun je met gemak een extra vriezer, meerdere fietsen en een werkbank kwijt. De poort (achterom) is vlak naast de schuur aan de zijkant gelegen. De schuur is in één geheel met de kantoorruimte bekleed met zwart Douglashouten rabatdelen waardoor het mooi één geheel vormt.

Deze trendy uitstraling valt je ook aan de voorzijde meteen op. Doordat de zijtuin zo breed is, is er ook meer dan voldoende plek voor het parkeren van 2 auto’s naast elkaar. Zo vrij en comfortabel parkeren, zonder dat je elkaar in de weg staat, is bijna uniek te noemen. De border aan de zijkant met mooie annabellen zorgen voor een kleurrijke buffer met de straat (Koningin Julianastraat).

RANDWIJK
Randwijk is een gemoedelijk dorp aan de voet van de Rijndijk gelegen. Het dorp wordt omzoomd door onder meer weilanden en de dijk met daarachter de uiterwaarden van de Rijn. Randwijk heeft een eigen basisschool. Een middelbare school (van VMBO tot Atheneum) ligt eveneens binnen handbereik, namelijk in het naburige dorp Zetten (10 minuten fietsafstand). Hier vind je tevens een veelzijdig winkelaanbod met o.a. 3 supermarkten, bekende winkelketens als Hema en Kruidvat, maar ook gezellige, ambachtelijke winkels als een slager, een bakker en een kaaswinkel.

Door de centrale ligging in de regio ben je binnen 10 minuten in Wageningen (via het pontje) en via de A50 en/of A15 binnen 15 tot 20 autominuten in Arnhem en Nijmegen. Bovendien is er een treinverbinding naar Arnhem of Tiel en is er een directe verbinding met de snelweg A15.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, meterkast en trapopgang
Woonkamer (uitgebouwd) met o.a. vloerverwarming en tuindeur
Open keuken in U-opstelling en v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur
Kantoor/praktijkruimte aan huis met o.a. een airco-unit en een voor- en achterdeur.
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
Ouderslaapkamer met dakkapel, airco-unit en vaste schuif/kastenwand
Slaapkamer 2 met dakkapel
Slaapkamer 3 met dakkapel
Badkamer met inloopdouche, 2e toilet en breed wastafelmeubel met spiegelkast.
2e Verdieping:
Voorzolder met washoek, CV-ketelopstelling en dakvenster
Slaapkamer 4 met dakvenster en zijgevelraam.

PLUSPUNTEN VOOR DE KOPER
Volledig in stijl gemoderniseerde gezinswoning met volop luxe en comfort
Ruime woonkamer door aanbouw
Hoogwaardig afwerkingsniveau met mooie, luxe materialen
Natuurstenen vloer met vloerverwarming
Zeer complete en praktische inbouwkeuken met o.a. een natuurstenen werkblad
In totaal 4 slaapkamers
Dakkapellen van kunststof met alles erop-en-eraan
Ramen op verdiepingen allemaal v.v. rolluiken (m.u.v. dakvensters)
Centraal stofzuigsysteem
Nieuwe elektra, contactdozen en schakelmateriaal door de gehele woning
Meterkast: 9 groepen (automaten) en aardlekschakelaars
Alarminstallatie aanwezig
Airconditioning in de woning én het kantoor
CV-ketel: Nefit Topline HR, geplaatst 2011
Centraal stofzuigsysteem ingebouwd
Volledig geïsoleerd, inclusief gevels, dak en beglazing kantoorruimte
15 Zonnepanelen (2019) op het zuiden, goed voor ca. 4.260kWh per jaar
Energielabel A
Woonoppervlak ca. 112m2 (incl. kantoorruimte)
Opvallend goede onderhoudsstaat
Houtwerk buitenzijde 2020 door schilder uitgevoerd
Zijgevel opnieuw ingevoegd en geïmpregneerd
Tuin rondom zeer verzorgd en strak aangelegd
Opvallend vrij gelegen achtertuin met veel zonuren
Comfortabel parkeren op eigen terrein
Breed zonnescherm aan achtergevel (elektrisch bedienbaar) blijft achter
Comfortabel en naast elkaar parkeren op de oprit
Gelegen aan een rustige, autoluwe, kindvriendelijke straat midden in het dorp.

TIP
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning