Remko Stevens Makelaardij

BEMMELPoeldrik 90

Vraagprijs €325.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1977
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
BEMMEL
Postcode
6681 VJ
Straat
Poeldrik 90
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

BEMMEL
Poeldrik 90

Verrassend ruim opgezette TUSSENWONING (ca. 134m2 woonoppervlak) bestaande uit 3 volwaardige woonlagen en onder meer een lichte, doorzon woonkamer met openslaande tuindeuren en houtkachel (optie), een moderne hoek-inbouwkeuken, een praktische bijkeuken met tuindeur, 4 zeer volwaardige slaapkamers en een complete badkamer met o.a. een whirlpool ligbad én inloopdouche. De woning verkeerd in een opvallend goede onderhoudsstaat met o.a. (grotendeels) nieuwe kozijnen met HR++ beglazing, opnieuw ingevoegde gevels met spouwmuurisolatie en prima buitenschilderwerk. De woning heeft diverse extra’s zoals draai/kiepramen, inzethorren, airconditioning, rolluiken en maar liefst 18 zonnepanelen op het zuid/westen.

De achtertuin ligt gunstig op de zon (zuid/westen) en heeft daardoor veel zonuren. Er is een terrasoverkapping geplaatst in combinatie met een schuur c.q. fietsenstalling. De houtkachel in de veranda is eveneens ter overname. De schuttingen met betonpalen zijn relatief nieuw. De spotverlichting rondom blijft achter.

Quote van de makelaar: “Dit is een topper in het segment. Niet alleen omdat deze tussenwoning veel groter is dan gemiddeld, maar ook vanwege alle luxe en extra’s die het te bieden heeft. Deze royale gezinswoning is rustig en kindvriendelijk gelegen en is bovendien instapklaar te noemen”.

GEZINSWONING
Met een breedtemaat van 6,2 meter inpandig, maar liefst ca. 485m3 (!) inhoud, een ruime bijkeuken en 4 grote slaapkamers is het een ideale gezinswoning voor een familie met 3 tieners. Door de ruime opzet zijn er volop inrichtingsmogelijkheden. Een grote hoekbank, een 6-persoons eettafel en in elke slaapkamer een 2-persoons bed is hier goed mogelijk. De keuken heeft een mooie hoekopstelling met flink wat aanrecht en kastruimte. De badkamer is goed in verhouding met de andere leefruimtes en is zeer compleet uitgevoerd. Voor velen is een belangrijk aspect het onderhoud aan een woning. Doordat er is gekozen voor degelijke materialen is de woning onderhoudsarm te noemen. Kortom, een veel completere gezinswoning in dit prijssegment zal je niet snel vinden!

WOONKAMER
De woonkamer is 3,8 meter breed en dat zien we niet vaak bij een doorzon-woonkamer. Hierdoor kun je leuke zithoeken creëren. Leuk element is de houtkachel die ter overname wordt aangeboden. In de achtergevel zijn openslaande tuindeuren geplaatst waardoor je een directe verbinding hebt met het buitenterras. De grote ramen zorgen voor een prettige lichtinval. De wanden zijn al een keer strak gestuct waarbij de wandcontactdozen zijn verlaagd.

INBOUWKEUKEN
De keuken heeft een open karakter en doordat het doorloopt naar achteren, is de keuken verrassend groot. De hoekopstelling is voorzien van een natuurstenen werkblad wat de keuken een luxe uitstraling geeft. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een 4-pits inductie kookplaat, een afzuigschouw, een koffiemachine en een combi-oven/magnetron. Een koelkast kun je in de naastgelegen bijkeuken plaatsen, maar is eventueel ook in te bouwen. Hetzelfde geldt voor een vriezer.

BIJKEUKEN
Een tussenwoning met een bijkeuken, dat verwacht je eerder bij een 2-kapper of vrijstaand woonhuis. Vanuit de keuken loop je door de bijkeuken in die eveneens ruim van opzet is. Hier kun je met gemak een (extra) koelkast en/of vriezer kwijt alsmede een grote opbergkast. Er is tevens een gootsteen aanwezig. De wasmachine en wasdroger staan op de 2e verdieping, maar zou je ook kunnen verplaatsen naar deze bijkeuken. Water en afvoer zijn aanwezig. Ook is er een luik naar een zoldervliering waar je de nodige (seizoen)spullen kwijt kunt. Vanuit de bijkeuken loop je direct de achtertuin in.

1e VERDIEPING
Via een ruime hal/entree (met o.a. toilet en trapkast) komen we op de 1e verdieping terecht. De slaapkamers zijn respectievelijk 15m2, 12m2 en 10m2 groot. Er zit dus geen kleine kamer tussen. Dit komt mede doordat één van de slaapkamer boven de uitloop van de keuken doorloopt. Elke slaapkamer heeft in 2019 een nieuw kunststof raam gekregen welke is v.v. een draai/kiepfunctie en een inzethor. De 2 slaapkamers aan de achterzijde zijn v.v. rolluiken zodat de kamers volledig te verduisteren zijn. Op de gehele woonlaag ligt dezelfde laminaatvloer wat voor een verzorgd en éénduidig geheel zorgt.

BADKAMER
Vind je een ruime, complete badkamer belangrijk, dan zal je deze badkamer zeker kunnen waarderen. De ruimte is ingedeeld met een ligbad (whirlpool), een aparte inloopdouche, een breed wastafelmeubel en een 2e (zwevend) toilet. De inloopdouche heeft zowel een strakke drainafvoer, een handdouche als een rainshower. Het wastafelmeubel heeft diepe schappen waar je veel toiletspullen kwijt kunt. Erboven is een grote spiegel geplaatst. Erg comfortabel is de grote designradiator waar je gemakkelijk je handdoek op laat drogen. Een nieuw kiepraam (kunststof) zorgt niet alleen voor daglicht, maar ook voor de ideale ventilatiemogelijkheid.

2e VERDIEPING
Via een vaste trapopgang komen we op de 2e verdieping terecht. Deze woonlaag biedt ruimte aan een ruime voorzolder met washoek en opbergruimte en de 4e slaapkamer. In de washoek kun je zowel een wasmachine en wasdroger kwijt. Ook hangt hier de CV-ketel. In de andere hoek kun je opvallend veel spullen opbergen.

De 4e slaapkamer doet niet onder aan de grootste slaapkamer op de 1e verdieping (ca. 15m2). Deze kamer is eigenlijk nog groter omdat het is gemeten vanaf 1,5 meter hoogte. Twee grote dakvensters zorgen voor een prettige lichtinval. De ruimte is dermate groot dat het voor meerdere doeleinden geschikt is: een ouderslaapkamer, een hobbyruimte met sporttoestellen of een rustige werk/studieplek. Je zou er zelfs voor kunnen kiezen om de ruimte op te delen in 2 afzonderlijke slaapkamers (met of zonder dakkapel aan de voorzijde).

ACHTERTUIN
Ben je een zon- en tuinliefhebber, dan zal je de achtertuin zeker aanspreken. De tuin ligt namelijk op het zonnige zuid/westen waardoor je er een groot gedeelte van de dag van de zon kunt genieten. Grote Belgisch hardstenen tegels van 1m bij 1m vormen het terras bij de achtergevel. Ook is er een veranda c.q. terrasoverkapping gebouwd (ca. 11m2) waar je heerlijk beschut en droog kunt zitten. Wordt het in de avonduren wat kouder, dan steek je gezellig de houtkachel aan (houtkachel is wel ter overname). De veranda maakt onderdeel uit van de schuur (ca. 9m2) waar je prima enkele fietsen en/of een motor kunt stallen. De schuur is goed toegankelijk doordat het dubbele deuren heeft. Een poort geeft toegang tot het achtergelegen pad (achterom).

In 2018 zijn de schuttingdelen vernieuwd en tussen stevige betonpalen bevestigd. Op de palen is sfeervolle spotverlichting aangebracht. Om de zon enigszins te kunnen weren, kun je de zonwering aan de achtergevel enkele meters uitdraaien (zonwering ter overname).

LOCATIE
Deze woning vinden we terug in een rustige en gemoedelijke woonwijk. De Poeldrik bestaat hoofdzakelijk uit verschillende, doodlopende straatjes waardoor de wijk erg autoluw en kindvriendelijk is. Zo ook deze woning waar je de auto voor de deur kunt parkeren, maar er geen doorgaand verkeer is. Schuin tegenover de woning is een speeltuin te vinden. Verder is de wijk ruim opgezet met diverse groenvoorzieningen.

BEMMEL
Bemmel is een middelgroot dorp in de gemeente Lingewaard met circa 12.500 inwoners. Je zou Bemmel ook een buitenwijk van de grote stad Nijmegen kunnen noemen aangezien het er niet ver vandaag is gelegen. Het dorp heeft diverse winkelvoorzieningen (waaronder 4 supermarkten), diverse basisscholen en een middelbare school alsmede vele sportverenigingen. Hou je van de vrije natuur, dan zoek je de Bemmelse Waard op. Dit uitgestrekte natuurgebied grenst aan de uiterwaarden van de Waal.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, garderobenis, toilet, trap/voorraadkast en trapopgang
Doorzon-woonkamer met houtkachel (optie) en dubbele terrasdeuren
Open keuken in hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur
Bijkeuken met gootsteen, luik naar zoldervliering en tuindeur.
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
3 Slaapkamers waarvan 2 met rolluiken
Badkamer met ligbad (whirlpool), inloopdouche, breed wastafelmeubel en 2e toilet.
2e Verdieping:
Voorzolder met washoek met witgoedaansluitingen, opberghoek en CV-ketelopstelling
4e Slaapkamer met 2 grote dakvensters.

PLUSPUNTEN VOOR DE KOPER
Uitzonderlijk grote tussenwoning met maar liefst ca. 134m2 woonoppervlak
Dubbele terrasdeuren in woonkamer
Luxe en moderne inbouwkeuken
Praktische bijkeuken met wateraansluiting
In totaal 4 zeer volwaardige slaapkamers (incl. 2e verdieping)
Zeer complete badkamer
Twee grote dakvensters op de 2e verdieping
Meterkast: 11 groepen (incl. kookgroep) en 3 aardlekschakelaars
Glasvezel-aansluiting ten behoeve van snel internet en TV
Airconditioning op de overloop (1e verdieping)
CV-ketel: Remeha Avanta HR-combi, geplaatst 2008
18 Zonnepanelen op het zuid/westen
Diverse kunststof kozijnen met draai/kiepfunctie en inzethorren
Nagenoeg volledig voorzien van isolatieglas (grotendeels HR++ beglazing)
Voor- en achtergevel in 2019 opnieuw ingevoegd
Spouwmuur in 2020 nageïsoleerd
Tuindeur/pui vanuit bijkeuken is vervangen (hardhout, 3-puntsluiting en composiet onderdorpel)
Houtkachels (2x) worden ter overname aangeboden
Zonnige achtertuin op het zuid/westen
Gezellige terrasoverkapping
Praktische luifel met dakpannen boven de voordeur
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Natuurgebied en winkels op fietsafstand
Bemmel heeft een goede ontsluiting naar Nijmegen en Elst.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuin indeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning