Remko Stevens Makelaardij

Ga terug naar overzicht

10x NIEUW WOONGELUK 🍾
Datum: 06-09-2022

Sinds 1 september j.l. zijn er bij ons kantoor in 3 werkdagen maar liefst 10 woningen van eigenaar gewisseld. Dit zijn altijd weer mooie en emotionele momenten voor zowel verkopers als kopers.

De volgende woningen zijn in de afgelopen dagen notarieel overgedragen:

🏡 Julianastraat 13 te Valburg
🏡 Goudreinet 10 te Zetten
🏡 Nassaupark 22 te Andelst
🏡 Hessenbergstraat 13 te Zetten
🏡 Korenbloem 2 te Herveld
🏡 Onze Lieve Vrouwestraat 18 te Heteren
🏡 Prins Clausstraat 4 te Andelst
🏡 Baltussenweg 21 te Driel
🏡 Heemraadlaan 29 te Zetten
🏡 Broekstraat 13 te Valburg

Elke woning is weer uniek en heeft zijn eigen verhaal. Wij zijn dankbaar dat we onze expertise hebben mogen inzetten om onze klanten optimaal en succesvol te begeleiden in het verkoopproces.

In de afgelopen dagen hebben wij ook weer verschillende reviews mogen ontvangen waar we enorm trots op zijn. Graag delen wij de laatste 2 klantbeoordelingen:

Nassaupark 22 Andelst:
Onze ervaring met het team van Remko Stevens Makelaardij is in één woord: geweldig! Goede en snelle communicatie. Zorgvuldigheid, professionaliteit, betrokkenheid en laagdrempelig zijn woorden die zeker van toepassing zijn op dit kantoor.

Broekstraat 13 Valburg:
Het contact verliep bijzonder goed. Er zijn eigenlijk alleen maar pluspunten. Laagdrempelig te benaderen, makkelijk in contact, duidelijke communicatie, verstand van zaken, komt afspraken na en boven alles wordt er de tijd voor je genomen. Hetgeen waar Remko Stevens zeker in uitblinkt is de tekst op Funda waarin hij het huis bijna sprookjesachtig omschrijft en uniek maakt. Wij hebben een goede begeleiding gehad, niet alleen van de makelaars zelf, maar van het gehele team! Marlou, Lieke, Dennis en Remko; top gedaan en hartelijk dank voor de prettige samenwerking! Ik kan jullie aan een ieder aanbevelen.

Ons gemiddelde cijfer bedraagt een 9,3 (gebaseerd op maar liefst 358 (!) reviews). Al onze reviews kun je lezen via onze website remkostevens.nl of op onze kantoorpagina van Funda.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen in het verkoop en/of aankoopproces van een nieuwe woning? Neem dan contact op met ons kantoor voor een vrijblijvende kennismaking of waardebepaling.

Remko Stevens