Remko Stevens Makelaardij

OOSTERHOUTVredesplein 4

Vraagprijs €485.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1965
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
OOSTERHOUT
Postcode
6678 AD
Straat
Vredesplein 4
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

OOSTERHOUT
Vredesplein 4

Vrijwel volledig gerenoveerd en gemoderniseerd VRIJSTAAND WOONHUIS met onder meer een royale woonkamer, een keuken voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur waaronder een Quooker, een praktische bijkeuken, 3 slaapkamers op de 1e verdieping, een luxe badkamer (2023) en een zoldervliering. Een groot pluspunt hierbij zijn de maximaal brede dakkapellen die veel extra ruimte opleveren. Aan de woning is een extra kantoor/praktijkruimte met eigen entree te vinden. Je kan hier ook een slaap- en badkamer maken om de woning levensloopbestendig te bewonen.

Deze woning staat op een perceel van 338m² waardoor je meerdere zithoeken hebt. De tuin is groen met o.a. gras en een coniferenhaag. Je geniet hier van relatief veel privacy en ook de zonligging is gunstig. Bovendien is er een eigen oprit aanwezig. De woning ligt nabij het centrum van Oosterhout in een rustige straat. Voorzieningen zoals de Lidl zijn op steenworp afstand. Binnen enkele minuten ben je met de auto op de A15.

Quote van de makelaar: “Deze woning is in de laatste jaren volledig veranderd waardoor het nu modern, stijlvol en zeker instapklaar is. Hier hoef je echt alleen de meubels te plaatsen. Aan de woning is nog een extra ruimte gelegen welke ideaal is als kantoor of praktijkruimte. Kortom, de mogelijkheden hier zijn eindeloos. Neem snel een kijkje om deze woning én mogelijkheden te ervaren”.

GEMODERNISEERD
In de afgelopen jaren is deze woning vrijwel volledig gemoderniseerd. De dichte keuken is opgebroken waardoor er een open, lichte ruimte is ontstaan. Uiteraard is er een nieuwe keuken geplaatst, bestaande uit een hoekkeuken én een apparatenwand. Een nieuwe vloer samen met de gestucte wanden en plafond maken het plaatje compleet. Ook de verdieping is flink onder handen genomen. Er zijn 3 slaapkamers gecreëerd en aan beide kanten van de woning is een maximaal breed dakkapel geplaatst. De badkamer is net af en is dan ook luxe afgewerkt met onder meer een half-vrijstaand ligbad, een inloopdouche en een wastafelmeubel. Ook is er een separaat toilet op de verdieping aanwezig. Bij het dak is dakisolatie aangebracht en zijn de dakpannen vervangen. Ook aan elektra is gedacht, de meterkast is vernieuwd. Niet alleen de woning maar ook de tuin is onder handen genomen. Onder andere een nieuwe schutting en een groene tuinafscheiding maken geven de tuin een verzorgde uitstraling en bieden meer privacy. De woning is opnieuw geverfd waardoor deze er verzorgd en netjes uit ziet. Kortom, deze gemoderniseerde woning is geheel instapklaar te noemen!

WOONKAMER
Zoals benoemd heeft de woonkamer een grote metamorfose ondergaan. Binnenmuren zijn weggehaald waardoor de ruimte lichter is geworden en een open verbinding heeft gekregen met de keuken. De woonkamer zelf is in een L-vorm gesitueerd, waarbij de karakteristieke (oude Franse) houten balken de aandacht pakken. Op de vloer ligt een houten parketvloer wat de ruimte een warme uitstraling geeft. De wanden en het plafond zijn strak gestuct, waarbij de grote raampartijen veel lichtinval bieden. Het plafond is daarbij voorzien van isolatie. Doordat de ruimte praktisch is opgesteld kan je hier spelen met de indeling van de meubels waardoor je verschillende zithoeken kwijt kunt. Je kan hier zelfs een werkhoek of speelhoek voor de kinderen kwijt.

KEUKEN
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer. Het kozijn bij de keuken is vervangen, je hebt hier een fijne lichtinval direct op het werkblad. Het keukenblok is in 2 delen geplaatst. Je hebt hier namelijk een hoekkeuken met daartegenover een apparatenwand. De kasten zijn stijlvol zwart uitgevoerd waardoor het houten aanrechtblad extra opvalt. Het zal niet verbazen dat alle wenselijke inbouwapparatuur aanwezig is, namelijk een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigkap, een koel/vriescombinatie, een vaatwasser, een stoomoven en een combi-oven/magnetron. Zelfs een Quooker is geïntegreerd in de keukenkraan waardoor je direct heet water tot je beschikking hebt.

BIJKEUKEN
Naast de keuken is de bijkeuken te vinden. Door de ruime opzet heb je hier nog veel mogelijkheden. Een lichtkoepel in het dak biedt ook deze ruimte veel lichtinval. Naast de witgoedaansluitingen tref je hier tevens de opstelling van de cv-ketel aan. Er is zelfs een klein keukenblokje aanwezig. Vanuit de bijkeuken zijn de tuin en de kantoor/praktijkruimte bereikbaar.

KANTOOR / WERK AAN HUIS
Een groot pluspunt bij deze woning is de extra ruimte aan huis. Je treft hier namelijk een kantoor/praktijkruimte aan huis. Met ca. 30m² is dit een volwaardige ruimte welke eindeloos veel mogelijkheden biedt. Door de eigen entree kan je hier gemakkelijk een praktijk of kantoor aan huis vestigen. Deze ruimte heeft een eigen huisnummer (4a), echter is dubbele bewoning niet toegestaan. Dit 2e huisnummer kan praktisch zijn als je hier je eigen bedrijf houdt. Je kan hier zelfs een slaapkamer en badkamer creëren waardoor je de woning levensloopbestendig kan bewonen. De douchecabine in deze ruimte blijft niet achter.

1e VERDIEPING
Via de trapopgang in de hal komen we op de eerste verdieping terecht. Het grote verschil wordt hier gemaakt door de twee, maximaal brede dakkapellen die aan beide zijden van de woning zijn geplaatst. De dakkapellen zijn in kunststof uitgevoerd en voorzien van inzethorren. De extra ruimte die is ontstaan is nuttig gebruikt waardoor er nu 3 volwaardige slaapkamers aanwezig zijn. De kamers zijn respectievelijk 11m², 8m² en 8m² groot. Bovendien zijn alle kamers voorzien van een netwerkaansluiting.

BADKAMER
Deze badkamer is hagelnieuw en in 2023 pas geplaatst. Ook hier geeft de dakkapel de nodige extra ruimte. De ruimte is ingedeeld met een half-vrijstaand bad met stijlvolle, vrijstaand zwarte kraan. Achter een scheidingswand is de inloopdouche te vinden welke stijlvolle marmerlook tegels heeft. Een nisje biedt ruimte voor de douchegel en de shampoo. Het wastafelmeubel is voorzien van twee lades waardoor je hier voldoende opbergruimte hebt. Uiteraard is er ook een handdoekradiator geplaatst. Het toilet is separaat van de badkamer geplaatst en vanaf de overloop bereikbaar.

ZOLDERVLIERING
Via de vlizotrap op de overloop is de zoldervliering te bereiken. Hier tref je in de nok nog veel extra opbergruimte voor bijvoorbeeld de seizoensspullen.

TUIN
De woning is gelegen op een perceel van 338m2 groot, waardoor je meerdere terrassen hebt. Het grootste gedeelte van de tuin is aan de voorzijde van de woning gelegen. De coniferenhaag biedt een afscheiding met de straat waardoor de tuin privacy vol aanvoelt. Veel gras en diverse planten versterken het natuurlijke gevoel. Aan de gevel zijn vorstvrije buitenkranen geplaatst. Voor de praktijkruimte is een terras te creëren, net als bij de achterdeur. De zon draait om de woning heen waardoor je hier van veel zon kunt genieten.

OPRIT
Voorin de tuin is een oprit te vinden. Hier parkeer je gemakkelijk je auto op eigen terrein. Er is een mogelijkheid om de oprit te verbreden waardoor je meerdere auto’s op eigen terrein kunt parkeren.

OOSTERHOUT
Bekend van de appelstroop en jamfabriek, waar nu hoogstamboomgaarden het landschap sieren en waar het dorpse subtiel overgaat in de stad Nijmegen. Het is een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 2.500 inwoners. Er zijn basisvoorzieningen aanwezig, zoals een tuincentrum, basisschool, kinderopvang en fietsenwinkel en je kan er een hapje eten. Op fietsafstand tref je de wijk Oosterhout (Nijmegen) aan met een Albert Heijn en alle voorzieningen die je je verder kan wensen. In het dorp Oosterhout is overigens ook genoeg actie te vinden, diverse sportvoorzieningen zijn er vertegenwoordigd, zo is er zelfs een duikschool actief. Hou je van de natuur? Loop dan lekker de uiterwaarden van de Waal in.

CENTRALE LIGGING
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabijgelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuiskomen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Oosterhout terug in de oksel van knooppunt Ressen waar de A15 en de A325 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden. Kortom, wij laten u graag kennis maken met dit centrale dorp!

INDELING
Begane grond:
Entree met meterkast en toilet, trapkast, en trapopgang
Open keuken
Woonkamer in L-vorm met tuindeur
Bijkeuken met witgoedaansluitingen, cv-ketel en lichtkoepel
Praktijkruimte met eigen entree
1e Verdieping:
Overloop met vlizotrap naar zoldervliering
3 slaapkamers met dakkapellen
Badkamer met o.a. ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel
Separaat toilet
Zoldervliering:
Bergruimte bereikbaar via vlizotrap

BIJZONDERHEDEN
Vrijwel geheel gemoderniseerd in de afgelopen jaren
2 Maximaal brede dakkapellen
Nieuw kozijn bij de keuken
Dakisolatie aangebracht
Nieuwe dakpannen
Meterkast is vervangen
Gestucte wanden in de woonkamer, hal en eerste verdieping
Woonkamer en keuken zijn opengebroken
Parketvloer in de woonkamer en keuken
Woonkamer in L-vorm met veel daglicht
Karakteristieke, houten sierbalken
Stijlvolle, open keuken
Alle wenselijke inbouwapparatuur aanwezig
Quooker
Ruime bijkeuken met witgoedaansluitingen en klein keukenblok
Kantoor/praktijkruimte met veel mogelijkheden en eigen entree
3 Volwaardige slaapkamers met dakkapellen
Nieuwe badkamer met o.a. ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel
Toilet separaat van de badkamer
Zoldervliering met opbergmogelijkheden
338m² Perceel
Groene tuinafscheiding
Meerdere terrassen
Vorstvrije buitenkranen
Schuttingen geplaatst
Eigen oprit.
Rustige ligging in woonwijk, ondanks de centrale ligging in het dorp
Bushalte voor de deur (direct verbinding met Nijmegen)
Op steenworp afstand van het centrum, uitvalswegen en voorzieningen

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuin indeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning