HETERENFlessestraat 2

Vraagprijs Prijs op aanvraag
Beschikbaar
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1920
Energieklasse
G
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 CN
Straat
Flessestraat 2
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Flessestraat 2

INVESTEERDERS & BELEGGERS OPGELET!
Dit vrijstaande, authentieke woonhuis (ca. 1920) staat op een aantrekkelijk perceel van 2.655m2 (!) groot. In dit geval vinden we de woning minder interessant dan de kavel. Het betreft hier namelijk een relatief groot perceel midden in het dorpshart van Heteren. En aangezien er op steenworp afstand het dorpshart van Heteren verder wordt uitgebreid met meer (winkel)voorzieningen, ligt dit perceel wel heel gunstig voor investeerders en beleggers.

In de fotopresentatie hebben wij 2 luchtfoto’s bijgevoegd.
De hoofdfoto (luchtfoto) betreft het perceel dat wij te koop aanbieden (zie blauwe kader).

De 2e luchtfoto laat zien hoe aantrekkelijk dit kavel ligt ten opzicht van de bestaande winkelvoorzieningen, de reeds in ontwikkeling zijnde locatie (rode vlak) en de vrijheid van de uiterwaarden van de Rijn.

Voor een impressie van de grootte van de kavel, hebben wij een perceelindeling laten uittekenen. Globaal is het grootste gedeelte van het perceel ca. 42m diep en 55m breed.

Voor meer informatie omtrent het ontwikkelingsplan ‘Hart van Heteren’ verwijzen wij u naar de website www.hartvanheteren.nl. Uiteraard dient u in gesprek te gaan met de Gemeente Overbetuwe om te informeren naar ontwikkelmogelijkheden.

WONING
Voor diegenen die het woonhuis interessant vinden: het betreft een gedateerd woonhuis met de volgende indeling:

BEGANE GROND
Entree, hal, meterkast, voorkamer met gaskachel en schouw, lichte woonkamer met voor- en zijtuinzicht, gaskachel en schouw, gesloten keuken met fraai tuinzicht en gevelkachel. De keuken is tevens voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap en dubbele spoelbak. Handige bijkeuken met granieten aanrecht, badkamer met douche en vaste wastafel, separaat toilet met vaste wastafel, grote deel met wasmachine-aansluiting, trapkast en toegang naar tuin.

1e VERDIEPING
Centrale overloop, op deze overloop is een toegang aanwezig welke nu in gebruik is als bergzolder. 3 Goede slaapkamers waarvan 1 is opgedeeld in 2 aparte kamers (dus totaal 4 slaapkamers). Vanuit 1 slaapkamer tevens toegang naar het overdekte balkon.
Op de eerste verdieping zijn zowel op de overloop als op de slaapkamers vaste kasten aanwezig.

DISCLAMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning