0488-750721

Details woning Remko Stevens Makelaardij

Adres
De Grip 24
6671 GG ZETTEN
€ 349.500,- kosten koper
Deze woning is:
Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Appartement
penthouse
2006
104 m2
m2
350 m3
4
3
Omschrijving
ZETTEN
De Grip 24

Schitterend aan wadi gelegen, comfortabel en energiezuinig PENTHOUSE (bovenste, 2e verdieping) met onder andere een lichte woonkamer met veel glas, een panoramisch uitzicht, een complete inbouwkeuken, 3 loftachtige slaapkamers met hoge plafonds, 2 badkamers en diverse energiezuinige voorzieningen zoals een warmtepomp en zonneboiler. Aan 3 zijden kun je rondom de woning lopen waarbij er aan zowel de voor- en achterzijde een aantrekkelijke dakterras is gelegen. Het appartement heeft tevens een eigen fietsenberging, een eigen parkeerplaats en is voorzien van en liftinstallatie.

Quote van de makelaar: “Wow, dit is wel een heel bijzonder appartement en dat midden in de Betuwe. Lichtinval, ruimte en luxe maken dit penthouse uniek in het segment. Géén gasaansluiting, vloerverwarming door de gehele woning en de hoge plafonds zorgen voor een hoog comfortgehalte en bijzondere beleving. Ook de buitenruimtes met het fenomenale uitzicht zorgen ervoor dat dit een uitzonderlijke kans is voor een specifieke doelgroep”.

LIVING
Eénmaal binnen loop je de woonkamer in waarbij je een zee aan licht tegemoet komt. Vanuit de keuken loopt het glas helemaal door tot in de zijgevel waardoor je een schitterend panoramisch uitzicht geniet. Deze ramen zijn gunstig op de zon gelegen en bovendien v.v. elektrisch bedienbare screens. Vanuit de woonkamer/keuken heb je een directe aansluiting op het zuidelijk gelegen dakterras en het verbindingsbalkon met het 2e dakterras. Op de vloer ligt een doorlopende laminaatvloer met tegelmotief en lichte kleurtint. Deze vloer is geheel v.v. vloerverwarming waardoor er geen radiatoren in de woning te vinden zijn.

OPEN KEUKEN
Aangrenzend aan de woonkamer is de keuken gelegen. Deze heeft een open karakter met onder meer een directe toegang tot het dakterras. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, een koel/vriescombi, een combi-magnetron en een afzuiger. Het keukenblok is in hoekopstelling geplaatst, heeft een verzorgde en neutrale uitstraling en heeft opvallend veel kastruimte. In de hoek is een draaicarrousel aanwezig.

Naast de keuken is een inloopkast gelegen. Hier vinden we onder meer de wasmachine-aansluiting terug alsmede de warmtepomp, zonneboiler en WTW-unit. Deze inloopkast biedt tevens de mogelijkheid om diverse spullen op te bergen zoals een stofzuiger en wat voorraad.

SLAAPKAMERS
Opvallend aan deze woning is dat het maar liefst 3 slaapkamers heeft. Dit maakt de woning voor een grote doelgroep interessant. De grootste kamer mogen we best een masterbedroom noemen, mede doordat er een vaste, hoge kastenwand is geplaatst en er een doorloop is naar één van de twee badkamers. Bovendien kun je vanuit deze slaapkamer tevens het balkon/dakterras betreden.
Elke kamer heeft een opvallend hoog plafond wat de kamers een ruimtelijk gevoel geeft. De hoge ramen geven de kamers een extra dimensie wat je niet snel ergens anders tegen komt. De 2e slaapkamer heeft eveneens een vaste kastenwand (schuifpanelen) en de 3e kamer heeft een deur naar het dakterras. Deze kamer is een ideale werk/hobbykamer terwijl je ook nog een logeerkamer overhoudt.

BADKAMERS
In dit geval is er niet één badkamer maar twee. Dat is een luxe. De grootste badkamer grenst aan de masterbedroom en is compleet ingericht met een ligbad, een aparte douche, een 2e zwevend toilet en een wastafel. Ook hier zie je de hoogte van het schuine dak terug.
De 2e badkamer is via de hal te bereiken en is ingedeeld met een douche en een wastafel. Ideaal voor het geval er logés zijn. In de hal is er ook nog een gastentoilet te vinden. Noemenswaardig is dat al het tegelwerk eenduidig is doorgetrokken, zelfs tot aan de hoge plafonds.

BUITENRUIMTES
Eén van de grote pluspunten van dit penthouse zijn de buitenruimtes (in totaal ca. 50m2 groot). Dit versterkt het complete plaatje van de woning waardoor deze woning voor een grote doelgroep interessant is. Opvallend is dat de buitenruimte aan 3 zijden van de woning doorloopt waardoor de 2 grote dakterrassen van ieder 16m2 met elkaar in verbinding staan. Het ene terras grenst aan de woonkamer/keuken, heeft veel privacy en is op het zuiden gelegen. Het andere dakterras grenst aan één van de slaapkamers en ligt meer in de schaduw. Op een warme zomerdag kun je dus zelf kiezen wat je prettig vindt. Ook de masterbedroom heeft een deur naar het balkon. Kortom, wil je graag onbezorgd in een mooi en luxe appartement wonen zonder al teveel buitenruimte op te geven? Dan laten wij je graag verrassen door dit comfortabele appartement met heerlijke dakterrassen.

ENERGIEZUINIG & COMFORTABEL
Zoals eerder al genoemd, betreft dit appartement een energiezuinige en comfortabele woning. Zoals de projectontwikkelaar het destijds bij de ontwikkeling zo mooi zij: “De woning is ecologisch en economisch verantwoord gebouwd waarbij met energiebesparende maatregelen, veel comfort wordt behaald”.

Ten eerste heeft de woning geen gasaansluiting en gaat alles elektrisch. Ten tweede heeft de woning géén CV-ketel omdat de woning een eigen warmtepomp heeft. Hiermee is de woning zowel te verwarmen (‘s winter) als te koelen (zomers).
Warmte wordt op twee manieren ‘gewonnen’, in eerste instantie met zonnewarmte en wanneer dit onvoldoende is, met aardwarmte. Deze combinatie zorgt uiteindelijk voor een zeer hoog rendement. Ook het ventilatiesysteem (WTW-unit) draagt haar steentje eraan bij. U hoeft zelfs geen ramen open te zetten om toch de woning voldoende te kunnen ventileren. Ook vinden we door de gehele woning geen enkele radiator aangezien de gehele woning is voorzien van vloerverwarming.

Doordat al deze maatregelen zijn toegepast heeft de wijk in 2005 de prestigieuze NET-trofee gewonnen van het VROM. Voor meer informatie over deze bijzondere wijk, verwijzen wij u graag naar de website www.rieshout.nl alwaar u tevens een filmpje kunt bekijken met ervaringen van medebewoners in deze bijzondere wijk. Ook vind u hier meer informatie m.b.t. de energiezuinige voorzieningen die in de woningen zijn aangebracht.

COMPLEX
Het appartementencomplex is gebouwd in 2006 en voldoet daarmee aan de huidige bouwnormen en isolatiewaarden. Het complex is opgebouwd met 3 woonlagen waarbij er op de bovenste laag 2 penthouses zijn gelegen. Dit appartement betreft één van de twee penthouses en heeft daardoor de mooiste ligging in het complex. In het complex is een liftinstallatie aanwezig. Op de begane grond vinden we voor elke woning een eigen fietsenberging terug. De centrale hal is afgesloten en toegankelijk middels een intercomsysteem (videofoon). Aan de voorzijde van het complex heeft elke woning een eigen toegewezen parkeerplaats, waardoor je nooit een plekje hoeft te zoeken,

VERENIGING VAN EIGENAREN
Het complex wordt beheerd door en actieve en gezonde VvE. De bewoners bepalen gezamenlijk wat er in het complex gebeurt, waarbij het beheer is uitbesteed aan een professionele organisatie. De servicekosten bedragen € 174,94 per maand. Dit is o.a. inclusief het buitenonderhoud van het complex, schoonmaak van de gemeenschappelijke (binnen)ruimtes een alle bijkomende verzekeringen zoals de opstal- en brandverzekering. Bij de bouw is er gekozen voor onderhoudsarme materialen wat scheelt in de onderhoudskosten. Zo zijn alle kozijnen in kunststof uitgevoerd waardoor er nauwelijks schilderwerkzaamheden uitgevoerd hoeven te worden.

INDELING
2e Verdieping (bovenste woonlaag):
Hal/entree met meterkast, toilet (zwevend) en videofooninstallatie
Woonkamer met balkondeur
Open keuken v.v. inbouwapparatuur en deur naar dakterras
Inloopkast met wasmachine-aansluiting, warmtepomp, zonneboiler en WTW-unit
Masterbedroom met hoge, vaste kastenwand, balkondeur en doorloop naar
En-suite badkamer met ligbad, een separate douche, een 2e toilet en wastafel
Slaapkamer 2 met vaste kastenwand
Slaapkamer 3 met deur naar dakterras
Badkamer 2 met douche en wastafel.

Begane grond:
Eigen fietsenberging v.v. elektra, verlichting en opbergmogelijkheden.
Eigen parkeerplaats bij de entree van het complex.

BIJZONDERHEDEN:
Exclusief penthouse met veel ruimte, comfort en luxe
Maar liefst ca. 104m2 woonoppervlak en ca. 50m2 buitenruimte
Ideaal voor diegene die onbezorgd wil wonen zonder onderhoud aan woning en tuin
Verzorgd en hoogwaardig afwerkingsniveau
Draai/kiepramen voorzien van horren
Woning geheel voorzien van vloerverwarming (geen radiatoren)
Warm in de winter, koel in de zomer (altijd behaaglijk)
Energiezuinig ventilatiesysteem (warmte terugwin-unit van Itho)
Volledig geïsoleerd incl. HR++ beglazing
Energielabel A
Glasvezel-aansluiting aanwezig
Géén gasaansluiting
Airco-unit is ter overname
Relatief veel buitenruimte met o.a. 2 grote dakterrassen die met elkaar in verbinding staan
Liftinstallatie in het complex aanwezig
Fietsenberging met elektra (handig met elektrische fietsen)
Rustige woonomgeving en eigen parkeerplaats voor de deur
Géén tuinonderhoud, alleen maar genieten!

LET OP
Omdat Funda maar een beperkt aantal leestekens accepteert, kun je op onze website de overige tekst lezen omtrent de locatie, omgeving en het dorp Zetten.

LOCATIE
De woning is gelegen in de rustige ‘nieuwbouwwijk’ ’t Rieshout. In deze wijk zijn tussen 2003 en 2006 ca. 250 woningen gebouwd. Het woonblok heeft een vrije ligging midden in de natuur. Aangrenzend aan het complex ligt een wadi wat als een natuurlijke buffer zorgt voor overtollig regenwater. Hierdoor is de wijk ruim en groen opgezet en staan de woningen ver van elkaar af. Dus niet de massa-bouw met kleine tuintjes die je vandaag de dag ziet verrijzen in nieuwbouwwijken…

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRAAL GELEGEN
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
logo NWWI logo Taxateurs Unie logo kwaliteitsregister van Makelaars en Taxateurs logo NRVT logo funda logo nvm