0488-750721

Details woning Remko Stevens Makelaardij

Adres
Het Wiep 7
6671 GV ZETTEN
€ 345.000,- kosten koper
Deze woning is:
Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
2-onder-1-kapwoning
2003
140 m2
268 m2
550 m3
6
5
Omschrijving
ZETTEN
Het Wiep 7

Schitterend aan groenstrook gelegen, zeer energiezuinige en royaal opgezette 2-ONDER-1-KAPWONING (2003) met o.a. een ruime en lichte living met openslaande tuindeuren, een complete inbouwkeuken met bijkeuken, maar liefst 5 (!) volwaardige slaapkamers, een badkamer met ligbad én douche, vloeren v.v. vloerverwarming, een warmtepomp en zonneboiler, een ‘inpandige’ garage met ruime/brede oprit, een relatief diepe en vrije achtertuin (9m x 14m) op het zonnige westen, gelegen in een rustige en zeer kindvriendelijke woonwijk aan de rand van het dorp.

Quote van de makelaar: “Op zoek naar de volgende stap? Dan is dit een unieke kans. Er zijn mensen die wachten op een beschikbare woning aan Het Wiep vanwege de heerlijk vrije ligging en de vrijheid van deze ruim opgezette woningen. Hier komt alles samen en is de ideale woning voor een groot gezin. Kom jij ook bezichtigen?”

WOONKAMER
Deze woning is zeker niet standaard te noemen en eenmaal in de woonkamer weet je waarom. De opvallende raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde zorgen voor een zeer prettige lichtinval. Aan de voorzijde heb je het gevoel in een grote erker te zitten. De woning grenst aan een groenstrook waardoor je mooi van je af kijkt en er nauwelijks tot geen inkijk is. Doordat de woonkamer maar liefst 10,5 (!) meter lang is en van achter naar voren breed uitloopt, zijn er volop indelingsmogelijkheden (in totaal ca. 41m2 groot). Een grote hoekbank of een flinke 6-persoons eettafel kan makkelijk terwijl het niet ten koste gaat van het ruimtelijke gevoel. Bovendien is het afwerkingsniveau van vloeren en wanden hoogwaardig te noemen. Ook aan comfort ontbreekt het niet. De gehele natuurstenen vloer is voorzien van vloerverwarming (als hoofdverwarming) waardoor er geen radiatoren te vinden zijn.

KEUKEN & BIJKEUKEN
De keuken is aan de achterzijde gelegen en is eveneens verrassend ruim opgezet. Dit komt doordat de keuken achter de garage doorloopt en er extra breedte is gecreëerd. Ook de hoge en brede raampartijen hebben daar weer een aandeel in met o.a. openslaande deuren naar het buitenterras.
Het betreft nog het eerste keukenblok maar desondanks is het wel een complete keuken met alle wenselijke inbouwapparatuur, namelijk een vaatwasser, een brede keramische kookplaat met afzuigschouw, een koel/vriescombi en een combi-magnetron. Het aanrechtblad is van zwart graniet en geeft de keuken een luxe uitstraling.

Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. Dit is een erg praktische ruimte met onder meer een 2e keukenblokje met werkblad en kastruimte en de wasmachine-aansluiting. Vanuit de bijkeuken loop je door naar de ‘inpandige’ garage en de achtertuin.

1e VERDIEPING
Via de trapopgang in de hal/entree komen we terecht op de overloop van de 1e verdieping. Deze overloop is anders dan bij de meeste woningen, aangezien het toilet apart op de overloop is gelegen (en niet op de badkamer) en er 2 raampjes in de zijgevel zijn aangebracht. Ook hier zorgen de ramen voor een fijne lichtinval. Ook op de 3 slaapkamers hebben de opvallende raampartijen een flink aandeel in de beleving van de kamers. Met name het hoekraam geeft een panoramisch vergezicht door de straat heen. De slaapkamers zijn respectievelijk 14m2, 11m2 en 8m2 groot en zijn praktisch in te richten door de rechte gevels. Bovendien zijn er ook hier geen radiatoren aangezien deze woonlaag eveneens is v.v. vloerverwarming.

BADKAMER
De badkamer zult je eveneens als prettig en licht ervaren vanwege het brede hoekgevelraam. De ruimte is praktisch ingedeeld met zowel een ligbad als een aparte douchecel. Ook is er een breed wasmeubel geplaatst met kastruimte onder de wastafel en daarboven een wandspiegel. Het tegelwerk is neutraal en licht wat ten goede komt aan het ruimtelijke gevoel. Doordat het toilet op de overloop is gelegen, blijft er ook meer ruimte over op de badkamer. Opvallend is dat er niet alleen vloerverwarming maar ook deels wandverwarming (knuffelwand) aanwezig is. Kortom, je hoeft het niet koud te hebben op deze badkamer.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Ondanks de schuine kanten is het een volwaardige woonlaag met volop mogelijkheden. Er zijn zelfs 2 volwaardige slaapkamers gecreëerd die beiden ongeveer 8m2 groot zijn. Beide kamers hebben een eigen dakraam en knieschot opbergruimte. Eén van de 2 kamers heeft een wel heel bijzondere beleving waarbij je in de hoge nok (4,8m hoog) aankijkt. Door deze extreme hoogte is er zelfs een vide c.q. vliering gemaakt. Verder is er op de overloop nog een vaste kastenwand gecreëerd waardoor je aan opbergmogelijkheden geen gebrek hebt.

ENERGIEZUINIG & COMFORTABEL
Zoals eerder al genoemd, betreft deze woning een energiezuinige en comfortabele woning. Zoals de projectontwikkelaar het destijds bij de ontwikkeling zo mooi zei: “De woning is ecologisch en economisch verantwoord gebouwd waarbij met energiebesparende maatregelen, veel comfort wordt behaald”.

Ten eerste heeft de woning geen gasaansluiting en gaat alles elektrisch. Ten tweede heeft de woning geen CV-ketel omdat de woning een eigen warmtepomp heeft. Warmte wordt op twee manieren ‘gewonnen’, in eerste instantie met zonnewarmte en wanneer dit onvoldoende is, met aardwarmte. Deze combinatie zorgt uiteindelijk voor een zeer hoog rendement. Ook het ventilatiesysteem (WTW-unit) draagt haar steentje er aan bij. U hoeft zelfs geen ramen open te zetten om toch de woning voldoende te kunnen ventileren. Ook vinden we door de gehele woning geen enkele radiator aangezien de gehele woning, behoudens de 2e verdieping, is voorzien van vloerverwarming.

Doordat al deze maatregelen zijn toegepast heeft de wijk in 2005 de prestigieuze NET-trofee gewonnen van het VROM. Voor meer informatie over deze bijzondere wijk, verwijzen wij u graag naar de website www.rieshout.nl alwaar u tevens een filmpje kunt bekijken met ervaringen van medebewoners in deze bijzondere wijk. Ook vind u hier meer informatie m.b.t. de energiezuinige voorzieningen die de woningen rijk zijn.

ACHTERTUIN
Ben je een tuinliefhebber, dan zal je deze tuin zeker aanspreken aangezien het een aantal grote pluspunten heeft. Allereerst het formaat is aantrekkelijk aangezien het een relatief diepe en brede tuin van 9m bij 14m betreft. Deze aangelegde tuin heeft meerdere terrassen waarbij het groot formaat tegels direct opvallen. Verder heeft de tuin een vijverpartij en een groen karakter met een stukje gras en diverse bomen. Met name achterin de tuin zorgen de bomen voor een groene buffer met andere tuinen waardoor je veel vrijheid en privacy geniet. Door de oriëntatie/ligging van de tuin op het westen kun je hier de gehele dag van de zon genieten. Door de zonnige ligging blijven alle screens en zonwering achter.

GARAGE EN OPRIT
Naast de woning is een stenen garage aangebouwd (2,7m x 6,1m). Deze is op 3 manieren toegankelijk, namelijk via de kanteldeur voorzien van een loopdeur, van binnenuit en via de achtertuin. We zien het niet vaak dat een garage van binnenuit ook toegankelijk is. Hier kan dat wel, waardoor je niet buitenom hoeft.

Voor de garage ligt een oprit voor 2 auto’s. Vaak is een oprit lang en smal waardoor je bij 2 auto’s achter elkaar parkeert. Hier is de oprit in de breedte aangelegd waardoor je naast elkaar kunt parkeren. Het eventueel omwisselen van auto’s is bij deze woning geen issue.

LOCATIE
De woning is gelegen in de ‘nieuwbouwwijk’ ’t Rieshout. In deze wijk zijn rond 2003 ca. 250 woningen gebouwd. De woning is gelegen aan een rondlopend hofje met uitsluitend bestemmingsverkeer. Het betreft een kindvriendelijke wijk met veel gezinnen. Kinderen kunnen hier ongestoord op straat spelen of één van de speeltuinen opzoeken. Wonen doe je hier voor de rust. Geen doorgaand verkeer voor de deur, maar juist de koeien die nog net niet in de voortuin grazen. Wanneer je voor de woning staat, krijg je een weids uitzicht over de weilanden.

Het regenwater wordt verzameld in wadi’s die vaak tussen de woonblokken zijn gelegen. Hierdoor is de wijk ruim en groen opgezet. Dus niet de massa-bouw met kleine tuintjes die je vandaag de dag ziet verrijzen in nieuwbouwwijken…

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.000 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat en Hema worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi.

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor ben je binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinplan.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
logo NWWI logo Taxateurs Unie logo kwaliteitsregister van Makelaars en Taxateurs logo NRVT logo funda logo nvm