0488-750721

Details woning Remko Stevens Makelaardij

Adres
Tullekenshof 5
6666 EC HETEREN
€ 189.500,- kosten koper
Deze woning is:
Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
tussenwoning
1988
117 m2
150 m2
390 m3
6
4
Omschrijving
LET OP: De vraagprijs dient gezien te worden als BIEDEN VANAF-prijs. Biedingen vanaf € 189.500,- k.k. worden door verkoper serieus in overweging genomen om in onderhandeling te treden!

HETEREN
Tullekenshof 5

Moderne en kindvriendelijke gelegen TUSSENWONING, bestaande uit 3 volwaardige woonlagen, een luxe inbouwkeuken, 4 tot 5 (slaap)kamers, een moderne badkamer met o.a. een ligbad en 2e toilet, een brede kunststof dakkapel op de 2e verdieping en een verrassend diepe, privacyvolle tuin van ca. 12 meter met vrijstaande schuur en veranda.

Quote van de makelaar: “Deze woning is voor elke starter interessant. Het luxecomfort, maar liefst 5 slaapkamers en de aantrekkelijke achtertuin maken deze woning in dit prijssegment onderscheidend en is daarom beslist een bezichtiging waard!”.

GEMODERNISEERD
Deze woning is gebouwd in 1988 maar is ondertussen naar een aanzienlijk hoger niveau getild. In 2009 heeft de woning flink op de kop gestaan aangezien er in dat jaar meerdere verbouwingen hebben plaats gevonden. Niet alleen de keuken is destijds vervangen, maar ook de badkamer en het toilet in de hal. Enkele jaren later (2013) is er een kunststof dakkapel geplaatst, waardoor de 2e verdieping aanzienlijk vergroot is. Hierdoor is er een 4e en een 5e kamer ontstaan. De 4e kamer is een serieuze slaap/werkkamer, maar ook de 5e kamer heeft deze potentie. Nu heeft het nog geen daglicht, maar een dakvenster is eenvoudig te plaatsen. Kortom, deze woning is geheel uo-to-date en biedt mogelijkheden voor een groot gezin.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de voorzijde gelegen waarbij het grote raam voor een prettige lichtinval zorgt. Het betreft een kunststof raam met een draai/kiepfunctie. Hierdoor kun je de woonkamer eenvoudig ventileren. Op de vloer ligt een V-groef laminaatvloer die voor een warme woonsfeer zorgt. In de hoek vinden we een inbouwkast waar je de nodige voorraad kwijt kunt. Noemenswaardig zijn de binnendeuren naar de hal en de trapopgang die zijn vervangen door luxe exemplaren v.v. facetglas. In de achtergevel zit een tuindeur waardoor het buitenterras direct te betreden is.

INBOUWKEUKEN
De keuken is in hoekopstelling geplaatst en is ruimtelijk opgesteld. Een half scheidingswandje zorgt ervoor dat je niet direct op het aanrecht kijkt, maar toch het open karakter behoudt. De keuken is neutraal en heeft een moderne uitstraling. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een koelkast, een combi-magnetron, een 4-pits gaskookplaat en een afzuigschouw. De gootsteen zit recht voor het raam waardoor je mooi van je af kijkt de tuin in. In de hoek is een handige draaicarrousel voor pannen aangebracht. Boven de keuken is in U-vorm een koof gemaakt waarin diverse inbouwspots zijn verwerkt.

1e VERDIEPING
Via de trapopgang in de 2e hal (naast de keuken) komen we op de 1e verdieping terecht. Hier vinden we 3 slaapkamers van respectievelijk 14m2, 8m2 en 8m2 terug. De ramen zijn v.v. het draai/kiepsysteem waardoor de kamers eenvoudig te ventileren zijn. Doordat er geen schuine dakvlakken zijn, zijn de kamers praktisch in te richten (zonder ruimteverlies). Op de vloer ligt een mooie laminaatvloer die eenduidig doorgelegd is over de gehele verdieping. Dit zelfde geldt voor de wanden die in elke kamer dezelfde afwerking hebben.

BADKAMER
De badkamer is in lijn met de rest van de woning: modern en verzorgd. De ruimte is ingedeeld met een hoek/ligbad, een 2e zwevend toilet en een wastafel. Opvallend is het tegelwerk dat strak en neutraal is. Groot formaat tegels op zowel de vloer als op de wanden zorgen voor ruimtelijkheid. Boven de spiegel zijn inbouwspots aangebracht. En niet te vergeten, het raam. Het raam heeft een kiepstand waardoor de badkamer op natuurlijke wijze te ventileren is.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Deze volwaardige woonlaag is opgedeeld in een voorzolder, een 4e slaapkamer en een 5e kamer. De 4e slaapkamer heeft een brede dakkapel waardoor deze kamer een goed formaat heeft (ca. 9m2). Achter de knieschotten vindt je de nodige opbergruimte. De extra kamer heeft geen daglichttoetreding maar is prima te gebruiken als werk- of studiekamer. Het is vrij eenvoudig om hier een dakvenster te plaatsen om daglichttoetreding te creëren.
Op de voorzolder vinden we de witgoedaansluitingen. Hier vind je zowel de wasmachine- als de wasdroger terug. Ook is hier de CV-ketel geïnstalleerd.

ACHTERTUIN
Een leuk huis is pas compleet wanneer er ook een mooie tuin bij zit. Deze achtertuin is verrassend diep, waardoor je er altijd wel een plekje met zon kunt vinden. De tuin is grotendeels bestraat waardoor de tuin onderhoudsarm te noemen is. De erfafscheiding is degelijk te noemen waarbij de houten schermen tussen opgemetselde poeren zijn geplaatst. Achterin de tuin staat een houten berging (2,6m x 2,7m). Naast de berging is een veranda gemaakt waar je een tuinset kwijt kunt. Achter de tuin staat een grote boom, waardoor je niet direct tegen de achtergelegen huizen aankijkt, maar ook nauwelijks tot geen inkijk hebt.
Ook de voortuin is verzorgd en strak aangelegd.

LOCATIE
De woning is gelegen aan een autoluw, doodlopend straatje met uitsluitend bestemmingsverkeer. Erg fijn is de parkeerplaats voor deur. Het hofje heeft een groen karakter waarbij diverse bomen het straatbeeld bepalen. Kinderen kunnen hier rustig op straat spelen.

Op loop/fietsafstand vinden we o.a. 3 basisscholen en een Jumbo supermarkt. Deze voorzieningen zijn in dezelfde wijk gelegen. De kans is aanwezig dat Heteren een nieuwe dorpskern krijgt met meer (winkel)voorzieningen. Verder zijn er diverse sportverenigingen waaronder een voetbal- en een tennisvereniging. Een paardenmanege ligt op steenworp afstand van de woning. Tevens heeft het dorp een eigen sporthal c.q. zalencentrum.

HETEREN
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe en telt ca. 5.200 inwoners. Het dorp staat voor een belangrijk moment aangezien het dorp zich hard maakt voor een uitgebreidere dorpskern met meer winkels en voorzieningen. Ook wordt er op dit moment intensief gewerkt aan de aanleg van een nieuw recreatiegebied in de uiterwaarden, op loopafstand van de woning. Langzaam worden de nieuwe contouren zichtbaar van een recreatieplas genaamd ‘Plas van Wijck’. Hier krijgen zwemmers en ruiters de ruimte om de vrijheid van de natuur op te zoeken. Overigens is er op steenworp afstand van de woning ook een paardenmanege gevestigd.
Verder heeft het dorp een zeer centrale ligging in de regio met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast
Woonkamer met trapkast
Open keuken voorzien van inbouwapparatuur en tuindeur
2e Hal met toilet en trapopgang
1e Verdieping:
Overloop
3 Slaapkamers
Badkamer met hoekbad, 2e toilet en wastafel
2e Verdieping:
Voorzolder met washoek en CV-ketelopstelling
4e Slaapkamer met dakkepel en knieschot opbergruimte
5e Kamer.

BIJZONDERHEDEN
Ideale starterswoning met mogelijkheden om te ‘groeien’
Verzorgde laminaatvloeren
Complete inbouwkeuken met open en neutraal karakter
Badkamer met o.a. een 2e toilet
CV-ketel: Vaillant HR-combi, geplaatst in 2001
Voor- en achtertuin nagenoeg onderhoudsvrij
Achtertuin met relatief veel privacy
Veranda achterin de tuin
Rustige ligging aan autoluw hofje
Supermarkt en scholen op loop/fietsafstand
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinplan.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
logo NWWI logo Taxateurs Unie logo kwaliteitsregister van Makelaars en Taxateurs logo NRVT logo funda logo nvm