0488-750721

Details woning Remko Stevens Makelaardij

Adres
Bontekoestraat 29 5
6826 SV ARNHEM
€ 150.000,- kosten koper
Deze woning is:
Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Appartement
portiekflat
1967
75 m2
m2
200 m3
3
2
Omschrijving
ARNHEM
Bontekoestraat 29-5

Bezienswaardig 3-KAMER HOEKAPPARTEMENT met onder meer een vergrote woonkamer met schitterend uitzicht, een inbouwkeuken met o.a. een vaatwasser, 2 slaapkamers, een badkamer met ligbad, een zonnig balkon op het zuiden, gelegen op de 5e verdieping van een aantrekkelijke appartementencomplex met panoramisch uitzicht op het zuiden én westen.

Quote van de makelaar: “Het laatste complex met het beste uitzicht. Dit appartement moet je beleven en is alleen op waarde te schatten door het te bezichtigen”.

PANORAMISCH UITZICHT
Dit appartement, welke maar liefst 5 hoog is gelegen en met een lift te bereiken is, biedt het meest weidse en fascinerende uitzicht wat men kan bedenken. Om deze reden zijn er in de woonkamer grote raampartijen tot aan de vloer geplaatst zodat je vanaf de bank van het uitzicht kunt genieten. Bovendien heb je door de hoekligging in de keuken en slaapkamer weer een heel ander uitzicht dan in de woonkamer. Door de stadse ligging aan de rand van de Pleijroute, is er altijd wel iets te zien terwijl de groenvoorzieningen rondom het complex niet vergeten zijn. Nog een groot pluspunt van de hoge ligging is de vrijheid en privacy. Er is geen enkele inkijk wat een heerlijk vrij gevoel geeft.

WOONKAMER
Eénmaal binnen kom je (via de hal/entree) in de woonkamer terecht. Deze woonkamer is vergroot naar 33m2 (!), doordat een deel van de hal bij de woonkamer is getrokken. Dit is een goede optie, omdat er nog steeds een afgesloten hal is, en er meer leefruimte is gecreëerd. Hierdoor kun je er ook een flinke hoekbank kwijt, zonder dat dit meteen ten koste gaat van het ruimtelijke gevoel. Bovendien versterken de grote raampartijen dit ruimtelijke gevoel met meer lichtinval. Tevens is er een deur aanwezig welke toegang verleent aan het zuidelijk georiënteerde balkon.

KEUKEN
De keuken grenst direct aan de woonkamer waardoor je alles dichtbij hebt. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, koelkast, een oven, een 4-pits gaskookplaat en een afzuiger. Het keukenblok heeft tevens voldoende kastruimte waardoor je er alles kwijt kunt. Ook is er tegenover het keukenblok nog een inbouwkast gelegen waar je de nodige voorraad kwijt kunt. Het zijgevelraam geeft niet alleen een mooi uitzicht maar biedt ook de mogelijkheid om een raam open te zetten. Van oorsprong kon je vanuit de keuken ook de badkamer bereiken, maar deze deur is dichtgemaakt, zodat de keuken praktischer te gebruiken is.

2 SLAAPKAMERS
Dit appartement heeft 2 slaapkamers van respectievelijk 11m2 en 10m2 groot. De kamers zijn qua grootte dus aan elkaar gewaagd, maar toch is één van deze kamers bij uitstek de hoofdslaapkamer. Dit is de kamer die het meest vierkant is waardoor je er goed en 2-persoons bed kwijt kunt. Bovendien heeft deze kamer een eigen balkondeur en een inbouwkast. Ook de badkamer is via deze slaapkamer te bereiken. De 2e kamer is een prima kamer als slaap-, hobby- of werkkamer voor wanneer je veel vanuit huis werkt.

BADKAMER
De badkamer is vierkant van formaat en biedt ruimte aan een ligbad. Tevens kun je douchen in het bad waarbij er een glazen spatscherm is aangebracht. Tegenover het bad is een wasmeubel met een lade gemonteerd. Dit is erg praktisch aangezien je zo ook de nodige badkamerspullen eenvoudig kunt opbergen. Boven het wasmeubel hangt een spiegel. Ook vinden we in deze ruimte de wasmachine-aansluiting. Verder is de badkamer neutraal, wit betegeld waardoor het ieders zijn smaak zal zijn.

BALKON
Het balkon is zowel via de woonkamer als de slaapkamer toegankelijk. Deze buitenruimte is inpandig gelegen en daarmee geheel overdekt. Je kunt hier heerlijk uit de wind zitten. Bovendien is het balkon op het zuiden gelegen en kun je hier een groot deel van de dag van de zon genieten. Mocht je het prettig vinden om het balkon af te sluiten, dan is er de optie om een rolluik te plaatsen. Daarmee zou je tevens de slaapkamer kunnen verduisteren.

COMPLEX
Het bijzondere van dit complex is dat het kleinschalig aandoet. Met maximaal 3 buren op de eigen verdieping heb je veel inspraak met wat er in het ruime, inpandige portiek gebeurt. Plantenbakken of andere decoratie zijn dan ook geen uitzondering.
Het complex bestaat uit 6 verdiepingen en is voorzien van een lift. Op de begane grond is de portiek afgesloten en geeft toegang tot een gemeenschappelijke (motor)stalling. Deze mogelijkheid ontbreekt vaak bij andere complexen. Ook heeft iedere woning nog een eigen afzonderlijke (fietsen)berging met elektra. Rondom het complex is tevens ruim voldoende parkeergelegenheid.

Het complex wordt beheerd door een actieve Vereniging van Eigenaren. De servicekosten bedragen ca. € 167,- per maand (excl. voorschot stookkosten). Bij de servicekosten inbegrepen zijn o.a. de opstal- en glasverzekering, glazenwasserij, schoonmaak gemeenschappelijke ruimten en het reservefonds t.b.v. onderhoud.

LOCATIE
Dit appartementencomplex is misschien wel de mooiste van de 4 op de Bontekoestraat (Presikhaaf). Omgeven door groen en waterpartijen doet de directe omgeving vriendelijk en natuurrijk aan. Nog gunstiger nabij de belangrijkste uitvalswegen (A12 en A325) is niet mogelijk. Binnen enkele ogenblikken begeeft u zich op de snelweg richting Utrecht, Apeldoorn, Oberhausen of Nijmegen…
Tevens ligt het complex op steenworp afstand van het compleet overdekte winkelcentrum Presikhaaf. Hier heb je alles wat je van een winkelcentrum verwacht met al haar extra’s.

INDELING
Beletage
Afgesloten portiek met belteableau
Eigen (fietsenberging) van ca. 8m2
Gemeenschappelijke (motor)stalling
5e Verdieping
Hal/entree met meterkast en toilet
Vergrote woonkamer met schitterend uitzicht, grote glaspui en met balkondeur
Keuken met inbouwapparatuur en inbouwkast
Badkamer met ligbad/douche en wasmeubel
2 Slaapkamers waarvan 1 met balkondeur en inbouwkast
Inpandig balkon op het zuiden met vrij uitzicht
Berging in de onderbouw v.v. elektra.

BIJZONDERHEDEN
Aantrekkelijke ligging in het complex
Royale woonkamer van ca. 33m2 groot
Glaspui met vrij uitzicht
Inbouwkeuken met o.a. een vaatwasser
Twee volwaardige slaapkamers
Grotendeels v.v. isolatieglas
Diverse inbouwkasten
Blokverwarming en geiser t.b.v. het warm water
Balkon met vrij uitzicht en veel zonuren
Aparte berging en gezamenlijke motorstallingsplaats
Prettig complex met inpandig portiek
Altijd parkeergelegenheid bij het complex
Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen en Winkelcentrum Presikhaaf.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.
logo NWWI logo Taxateurs Unie logo kwaliteitsregister van Makelaars en Taxateurs logo NRVT logo funda logo nvm