0488-750721

Details woning Remko Stevens Makelaardij

Adres
Hoofdstraat 10
6673 BD ANDELST
€ 195.000,- kosten koper
Deze woning is:
Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
2-onder-1-kapwoning
1966
115 m2
298 m2
440 m3
5
4
Omschrijving
ANDELST
Hoofdstraat 10

Uitgebouwde 2-ONDER-1-KAPWONING, bestaande uit 3 woonlagen en een kelder, een prettige lichtinval, 4 slaapkamers, een bijkeuken met doorloop tot ruime garage (3,2m x 6,1m), een diepe oprit met plaats voor meerdere auto’s, een relatief vrij gelegen achtertuin op het zonnige zuid/westen, dit alles gelegen op een aantrekkelijk perceel van 298m2 grond.

Quote van de makelaar: “Een leuke, verrassend ruime gezinswoning met veel verbouwingspotentie. Deze woning is nog geheel naar eigen smaak en wens te moderniseren. Bovendien heeft de woning een royale oprit die onderscheidend te noemen is”.

BREDE BEUKMAAT
Een doorsnee woning heeft een beukmaat (breedtemaat) van 5,1m of 5,4m maar deze woning heeft een beukmaat van maar liefst 6,6 meter. En dat levert tal van voordelen op, want niet alleen de woonkamer voelt ruim aan, maar ook de keuken en hal zijn goed bemeten. Ook de slaapkamers zijn breder dan gemiddeld waardoor je goed om een bed heen kunt lopen. Daar komt bij dat de woning alleen maar grote raampartijen heeft, waardoor er veel lichtinval is. Al met al heeft de woning een speelse indeling die onderscheidend is met een doorsnee 2-kapper.

WOONKAMER
De woonkamer betreft een typische doorzon-woonkamer met zowel aan de voor- als achterzijde grote raampartijen met uitzicht op de voor- en achtertuin. Er is een tuindeur aanwezig, waardoor de achtertuin direct te bereiken is. Noemenswaardig is het rookkanaal in de woonkamer waardoor je de optie hebt om een houtkachel te plaatsen. Wel is het rookkanaal al geruime tijd niet meer gebruikt. Daarom adviseren wij altijd om het rookkanaal te laten controleren wanneer je er gebruik van wil maken.

OPEN KEUKEN
Opvallend is het open karakter van de keuken. Dit biedt niet alleen een ruimtelijk gevoel, maar geeft ook opties voor een andere keukenopstelling (bijvoorbeeld met schiereiland en/of bar). De huidige keuken is voorzien van inbouwapparatuur, namelijk een koelkast, een 4-pits gaskookplaat en een afzuigschouw. Het grote zijraam biedt extra lichtinval en zicht op de oprit.

BIJKEUKEN
Via de keuken is de bijkeuken te bereiken. Deze is tussen de woning en de garage gebouwd (als een aanbouw) waardoor de garage ook van binnenuit te bereiken is. De bijkeuken is erg praktisch met ruimte voor de wasmachine- en wasdroger. Ook kun je hier prima een extra koelkast en/of vriezer kwijt. De CV-combiketel is eveneens in deze ruimte geplaatst waardoor de warmwatervoorzieningen dicht bij de keuken zit. Vanuit de bijkeuken is tevens de achtertuin en de oprit te bereiken.

1e VERDIEPING
Via een prettige en ruime hal met trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Ook hier valt meteen de royale overloop op. Deze woonlaag telt 3 fijne slaapkamers van respectievelijk 13m2, 11m2 en 7m2 groot. De kamers zijn praktisch in te delen doordat ze geen schuine dakvlakken hebben. De minst grote slaapkamer heeft tevens een eigen inbouwkast. De hoofdslaapkamer heeft een deur naar een balkon op het zuiden.

BADKAMER
De oorspronkelijke badkamer was klein waardoor de inbouwkast van de slaapkamer erbij is getrokken. Hierdoor heeft de badkamer een beter formaat gekregen. De ruimte is ingedeeld met een royale inloopdouche die groter is dan gemiddeld. Ook is er een wasmeubel geplaatst met spiegel en kastruimte. Verder verkeert de badkamer in een eenvoudige afwerkstaat. Erg handig is het raampje die voor daglicht en een ventilatiemogelijkheid zorgt.

2e VERDIEPING
Via de vaste trap kom je op de 2e verdieping terecht. Deze woonlaag is opgedeeld in een voorzolder en 4e slaapkamer. De voorzolder biedt onder de schuine kap opbergmogelijkheden. De slaapkamer is volwaardig te noemen en telt 9,4m2 (gemeten vanaf 1,5m hoogte). De kamer heeft een eigen dakvenster voor de nodige lichtinval. Er is de mogelijkheid om een dakkapel te plaatsen. De nokhoogte ligt op 2,3m waardoor deze woonlaag goed te belopen is.

GARAGE & OPRIT
De garage is goed bemeten en is net even iets groter dan een normale garage. Doordat de garage 3,2 meter breed is, kun je prima om een auto heen lopen. De garage is dan ook een prima hobby- of stallingsruimte. Er is zowel elektra als verwarming (niet aangesloten) aanwezig. Drie ramen zorgen voor lichtinval. Geen stalen kanteldeur maar openslaande deuren zorgen ervoor dat de garage makkelijk toegankelijk is.
Voor de garage is een diepe oprit gelegen met plaats voor meerdere auto’s. De vormgeving van het perceel zorgt voor een speelse uitstraling en ruimtelijk gevoel om de woning.

ACHTERTUIN
De achtertuin is gunstig op de zon gelegen, namelijk het zuid/westen. Bovendien is er geen directe bebouwing aan de achterzijde, waardoor er relatief weinig inkijk is en je veel lucht geniet. De tuin is nagenoeg geheel bestraat waardoor je niet veel tuinonderhoud hebt. Hierdoor hou je tijd over om van het buitenterras te genieten.

ANDELST / HERVELD
Andelst is eigenlijk één dorp met Herveld. Andelst en Herveld zijn centraal gelegen dorpen midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Andelst en Herveld zijn gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg).

Midden in het dorp (Herveld) vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt. Ook is er een dorpshuis en worden er met name zomers veel activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen en verenigingen.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, meterkast, trapopgang en toegang tot kelder
Open keuken met inbouwapparatuur
Doorzon-woonkamer met rookkanaal en tuindeur
Bijkeuken met wasmachine-aansluiting, CV-ketelopstelling en doorloop naar garage, voor- en achtertuin
Garage met openslaande deuren.
1e Verdieping:
Overloop met trapopgang
Slaapkamer 1 met balkon
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3 met inbouwkast
Badkamer met inloopdouche en wasmeubel.
2e Verdieping:
Voorzolder met opbergruimte
4e Slaapkamer met dakvenster.

BIJZONDERHEDEN
Verrassend brede woning met een ruime opzet
Prettig woonklimaat met veel lichtinval
Woning verkeerd geheel in een eenvoudige afwerkstaat en staat van onderhoud
De woning heeft nog grotendeels enkele beglazing
De houten kozijnen behoeven aandacht
Uitbouw is erg praktisch met doorloop naar garage
Vier slaapkamers
Meterkast: 4 groepen (stoppen) en glasvezelaansluiting
CV-ketel: Intergas HR-combi met huurcontract (contract wordt door koper overgenomen)
Garage is een ideale hobby- en/of klusruimte
Achtertuin is gunstig op de zon gelegen
Aantrekkelijke oprit met plaats voor meerdere auto’s
Mooi perceel van maar liefst 298m2 groot
Gelegen aan ruim opgezette, groene aangeklede straat.
Alle voorzieningen binnen handbereik.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinplan.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
logo NWWI logo Taxateurs Unie logo kwaliteitsregister van Makelaars en Taxateurs logo NRVT logo funda logo nvm