0488-750721

Details woning Remko Stevens Makelaardij

Adres
Bakkerstraat 31
6671 AA ZETTEN
€ 499.000,- kosten koper
Deze woning is:
Ingetrokken
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
vrijstaande woning
1950
272 m2
806 m2
860 m3
11
7
Omschrijving
ZETTEN
Bakkerstraat 31

Royaal uitgebouwd, multifunctioneel en levensloopbestendig VRIJSTAAND WOONHUIS met maar liefst 272m2 (!) woonoppervlak, inclusief het achtergelegen 3-kamerappartement met eigen woonvoorzieningen en met o.a. een ruime living, een royale leefkeuken, in totaal 7 volwaardige slaapkamers en 2 badkamers, prima onderhoudsstaat met nieuwe kozijnen en isolatieglas, een nieuwe kapconstructie en een aantrekkelijk perceel van 806m2 met flinke veranda, een houten bijgebouw met sauna en een carport en meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein.

Quote van de makelaar: “Deze woning is op meerdere vlakken uniek te noemen vanwege de vele mogelijkheden en ruimte die het object te bieden heeft: een kantoor/praktijk aan huis met eigen ingang en voorzieningen, mantelzorg, een gezinshuis of een samengesteld gezin op zoek naar ruimte… Hier komen veel aspecten samen die je niet snel ergens anders vind!”

VAN OORSPRONG
Een vooroorlogse woning, gelegen aan één van de meest authentieke straten van Zetten, die in de jaren ’50 en ‘70 opnieuw is opgebouwd en in 1994 een nieuwe (geïsoleerde) kap heeft gekregen. Onder die kap zit wel heel veel ruimte waar een groot gezin blij van zal worden. Het woonhuis betrof alleen het voorste gedeelte met aan de achterzijde een groente- en fruithal. De houten loodsen zijn afgebroken waarvoor in de plaats een garage is bijgebouwd. Ondertussen is het achterste gedeelte een zelfstandig te bewonen appartement met maar liefst 2 slaapkamers. Kortom, deze woning zal je verrassen en is veel groter dan de buitenkant doet vermoeden.

MULTIFUNCTIONEEL
Door alle ruimte en voorzieningen is er veel mogelijk met de woning. Hierdoor kun je ook prima ‘out-of-the-box’ denken en kun je wellicht eindelijk je droom verwezenlijken. Gezien de hoeveelheid (slaap)kamers, de royale living en leefkeuken en het achtergelegen appartement die met de woning verbonden is, is deze woning voor specifieke doelgroepen zeer interessant. Werk je vanuit huis, maar wil je werk en privé gescheiden houden? Of heb je een kind of ouder die specifieke zorg nodig heeft en graag dicht bij huis wil houden? En niet onbelangrijk: er is veel aandacht besteed aan comfort en isolatie! Bovendien is deze woning levensloopbestendig te bewonen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Ook rondom de woning is er nagedacht over het genieten van het buitenleven (veranda), de ruime hobbyschuur met sauna en de hoeveelheid ‘parkeerhavens’ waarbij je elkaar niet in de weg staat.

LIVING
Het zal je niet verbazen dat er in een grote woning als deze veel leefruimte te vinden is. Aan de voorzijde vinden we de living welke is vergroot en over de volle breedte van de woning is gesitueerd. Dit levert maar liefst 57m2 (!) aan leefruimte op waarbij er verschillende zithoeken te creëren zijn door de speelse indeling. Er is niet alleen veel lichtinval, maar er is ook een verbinding met het buitenterras door de schuifpui in de zijgevel.

LEEFKEUKEN
In het ‘achterhuis’ is een flinke leefkeuken met een prettige woonsfeer gecreëerd (ca. 39m2). Het comfortabele gevoel wordt mede bepaald door de ruimtelijke indeling en de grote glaspui op het zuiden met veel lichtinval. De indeling biedt mogelijkheden voor een groot gezin met plaats voor een 10-persoons eettafel. De keuken is in een U-opstelling geplaatst en v.v. een granieten werkblad. De inbouwapparatuur bestaat uit een 6-pits gaskookplaat, een oven, een zwevende afzuigschouw, een vaatwasser (mei 2018) en 2 koelkasten (beiden tafelmodel). De kastruimte is praktisch ingedeeld met o.a. een draaicarrousel (2x) en brede ladekorven. Leuk element zijn de meerdere lichtpunten boven het keukenblok. In de andere hoek is een vaste kastenwand aanwezig. Tip: breng een wit stucplafond aan en je creëert een andere beleving!

BIJKEUKEN & KELDER
Achter de keuken is een bijkeuken gelegen. Deze ruimte is met name erg praktisch met plaats voor de wasmachine en wasdroger. Ook vinden we hier de CV-ketelopstelling terug alsmede (in het 2e gedeelte) een zwevend toilet, een extra keukenblok en een wasmeubel.

Via de hal is een volwaardige kelder te vinden. Deze kelder (7m2) is nog authentiek met een hoogte van 1,6 meter waardoor je er gebukt kunt lopen. Hier kun je flink wat voorraad koel bewaren zoals de kelder van oorsprong ook is bedoeld.

LEVENSLOOPBESTENDIG
Een groot pluspunt van deze woning is dat er op de begane grond een slaapkamer en badkamer is te vinden. Hierdoor is de woning ook voor mindervalide kopers interessant. De slaapkamer heeft een prima formaat met om de hoek (via de hal) de badkamer. Deze badkamer is ingedeeld met een praktische inloopdouche met drainafvoer, een wasmeubel en een zwevend toilet. Er is zelfs vloer én wandverwarming aanwezig.

1e VERDIEPING
Via de authentieke hal met trapopgang komen we op de overloop van de 1e verdieping terecht. Noemenswaardig zijn de paneeldeuren die voor karakter zorgen. Deze woonlaag is op te delen in een ‘voorhuis’ en ‘achterhuis’. In het voorste gedeelte zijn 2 slaapkamers van respectievelijk 12m2 en 11m2 gelegen. De 3e kamer is kleiner en is een prima werk/studiekamer.

Het achterste gedeelte mag zeer verassend genoemd worden. Dit gedeelte is in 1994 gebouwd en daardoor nog relatief nieuw. In het midden vinden we een riante, multifunctionele ruimte (ca. 20m2) die doorloopt tot in de nok (3,6m hoog). Er zijn dakvensters tegenover elkaar geplaatst wat voor een prettige lichtinval zorgt. Via deze open ruimte zijn nog 2 zeer volwaardige slaapkamers gelegen die beiden 10m2 groot zijn.

APPARTEMENT
Wat deze woning mede zo uniek maakt is het achtergelegen appartement. Dit appartement is van binnenuit de hoofdwoning te bereiken, maar heeft ook een eigen ingang waardoor het zelfstandig te bewonen is. Alle voorzieningen zoals een keuken, een badkamer en maar liefst 2 volwaardige slaapkamers zijn aanwezig. Dit appartement (ca. 75m2) is completer en luxer dan een gemiddeld appartement en heeft meerdere deuren naar de achtertuin waaronder de veranda. Het afwerkingsniveau is strak en verzorgd te noemen. De keuken is v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser. De badkamer is ingedeeld met een inloopdouche met luxe sanitair, een wasmeubel en een (3e) zwevend toilet. Bovendien is het appartement geheel af te sluiten middels rolluiken.

ONDERHOUDSSTAAT & ISOLATIE
Ondanks de leeftijd en het authentieke karakter van de jaren ’50 verkeerd deze woning in een prima staat van onderhoud. Nagenoeg alle kozijnen (en dat zijn er nogal wat) zijn vervangen door ‘onderhoudsvrij’ aluminium en v.v. het draai/kiepsysteem. Alle beglazing betreft isolatieglas en bovendien heeft elk raam een rolluik (deels elektrisch te bedienen). De rolbakken zijn daarbij in de gevels geplaatst waardoor ze minder opvallen. De spouwmuren en de vloer (2016) zijn geïsoleerd, alsmede de dakconstructie (deels 1994). De gevels zijn opnieuw ingevoegd en de regenpijpen zijn in zink uitgevoerd. De dakpannen zijn geheel vervangen en het platte dak van het appartement is in 2015 gelegd. De elektra is vernieuwd en uitgebreid met in totaal 14 groepen, 4 aardlekschakelaars en krachtstroom. Ook heeft de woning glasvezel-aansluiting. Zowel de hoofdwoning als het appartement hebben een eigen CV-ketel (Nefit en Intergas 2016).

BUITENLEVEN
Deze woning met appartement staat op een royaal perceel van maar liefst 806m2. De tuin ligt rondom de woning met aan de voor- en zijkant de royale, brede oprit met meerdere parkeerhavens. Hierdoor sta je elkaar nooit in de weg en kun je vrij uitrijden. Ook is het ideaal voor bezoekers aangezien er voldoende ruimte is. Naast het appartement is nog een carport gebouwd.

Aan de andere zijde van de woning is een stijlvolle veranda van 27m2 groot aangebouwd. Dit is een heerlijke buitenruimte en v.v. een houtkachel. De constructie is van robuust Red Cedarhout. Deze veranda is zowel vanuit de hoofdwoning als het appartement toegankelijk middels de tussenliggende hal.

Achter de woning staat nog een vrijstaande, houten bijgebouw (22m2). Dit bijgebouw is opgedeeld in 3 ruimtes, waarvan 1 is ingedeeld met een sauna. De andere ruimtes lenen zich goed als hobby- of klusruimte en zijn v.v. elektra-, water,- en gaslaansluiting. Ook is er een netwerk-aansluiting t.b.v. internet aanwezig.

LOCATIE
Deze woning is aan één van de leukste en meest karaktervolle straten van Zetten gelegen. Er staan veelal authentieke, vrijstaande woningen die vanuit oudsher een winkelstraatfunctie vertolkte. De straat is ruim opgezet en heeft een groen karakter.
In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum (op loopafstand). Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.000 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat en Hema worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi (op loopafstand).

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinplan.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.
logo NWWI logo Taxateurs Unie logo kwaliteitsregister van Makelaars en Taxateurs logo NRVT logo funda logo nvm