0488-750721

Details woning Remko Stevens Makelaardij

Adres
Kerkstraat 22
6671 AP ZETTEN
€ 400.000,- kosten koper
Deze woning is:
Verkocht onder voorbehoud
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
vrijstaande woning
1935
229 m2
632 m2
825 m3
7
4
Omschrijving
LET OP: De vraagprijs dient gezien te worden als een BIEDEN VANAF-prijs. Biedingen vanaf € 400.000,- k.k. worden door verkoper serieus in overweging genomen om in onderhandeling te treden!

ZETTEN
Kerkstraat 22

Karaktervolle, royaal uitgebouwd, VRIJSTAAND WOONHUIS (1935) met volop verbouwingspotentie, mogelijkheid tot kantoor of mantelzorg aan huis, maar liefst 229m2 (!) woonoppervlak en 825m3 inhoud, een aantrekkelijke, vrij gelegen achtertuin, een royale vrijstaande stenen berging en een diepe oprit.

Quote van de makelaar: “Bent u al een tijdje op zoek naar een geschikt bouwkavel om uw droomwoning te realiseren? Stop dan moeten zoeken want deze vooroorlogse dorpsvilla is nog geheel naar uw eigen hand te zetten. Wonen in één van de oudste en meest authentieke straten van Zetten is nu mogelijk”.

VERBOUWINGSPOTENTIE
Naast de locatie, de woonsfeer en de verrassende inhoud die de woning te bieden heeft, is deze woning ook bijzonder omdat de woning nog niet helemaal af is. De huidige eigenaar is enkele jaren geleden begonnen met een ambitieuze verbouwing, maar wil het nu aan de koper overlaten om het af te maken.

In de basis is er al veel gerealiseerd waaronder een uitbouw van maar liefst 4 meter diep en 8,5 meter breed. In grote lijnen is het grove werk al verricht en moeten de leuke aspecten van een verbouwing nog gedaan worden, namelijk het uitzoeken van een keuken en de afwerking van bijvoorbeeld vloeren. Door de enorme ruimte in de keuken zijn er volop mogelijkheden zoals een schier- of zelfs een kookeiland, zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van het ruimtelijk effect. Als íets persoonlijk is, dan is het wel de keuken of de vloerkeuze. Hier betaald u niet voor een luxe keuken die u niet mooi vindt of een plavuizen vloer die eruit gebikt moet worden. Wees creatief, laat u leiden door uw gevoel en creëer hier uw nieuwe droomwoning in één van de leukste straten van Zetten. Dit is echt een unieke kans!

KANTOOR/PRAKTIJK AAN HUIS?
De woonkamer van deze woning bevindt zich aan de voorzijde van de woning, maar kan ook net zo goed aan de achterzijde in de uitbouw gerealiseerd worden (zie ook art-impression). De woonkamer aan de voorzijde is al ruim opgezet met een breedte van maar liefst 9,6m breed en 4m diep (ca. 38m2) en betreft dus een volwaardige leefruimte. Hoe prettig kan het zijn het om twee woonkamers te hebben, zeker wanneer er nog tieners thuis wonen?

Deze leefruimte aan de voorzijde biedt een ideale mogelijkheid om ‘out-of-the-box’ te denken. Een kantoor- of een salon/praktijk aan huis of zelfs mantelzorg met een aparte wooneenheid met eigen keuken, badkamer en toilet? De voorbereidingen voor een eigen toilet zijn reeds getroffen. Ook is er een betonvloer gestort en v.v. vloerverwarming (nog niet aangesloten) en is alle elektra vervangen. Wanden en plafonds zijn gestuct en er is isolatieglas aanwezig. In de basis is er al veel gedaan wat u wellicht niet op de foto’s terugziet. Kortom, deze woning heeft meer te bieden dan u denkt!

LIVING
Door de royale uitbouw aan de achterzijde is er een soort van 2e woonkamer gecreëerd welke direct aan de keuken grenst. Hierdoor is er een speels opgezette living van maar liefst 70m2 (incl. keuken) ontstaan. Dit biedt behoorlijk wat perspectief om geheel uw eigen ideeën te realiseren. Ondanks dat de afbouw nog gerealiseerd dient te worden, heerst er al iets van een prettige woonsfeer. Dit gevoel wordt mede gecreëerd door de openslaande terrasdeuren, een lichtstraat in de keuken en de tuingerichte ramen. De raamkozijnen zijn uiteraard van hardhout en v.v. HR++ isolatieglas. De geïsoleerde betonvloer is voorbereid op het aanbrengen van vloerverwarming. De materialen zijn reeds aanwezig.

LEEFKEUKEN
In de huidige setting staat er een eenvoudige keuken in U-opstelling geplaatst. Hier moet u helemaal geen waarde aan hechten en biedt slechts ter overbrugging naar uw nieuwe keuken. Door de ruimte is er dan ook veel mogelijk: Een nieuwe U-opstelling met open karakter naar de living, een schiereiland met ontbijtbar of zelfs een vrijstaand kookeiland die u laat doorlopen in de woonkamer. Vaak worden we in folders lekker gemaakt met schitterende keukens die veel te groot zijn voor een gemiddeld woonhuis, maar hier kunt u toch écht die droom verwezenlijken.

Naast de keuken is ook nog een bijkeuken gelegen. Deze ruimte is erg praktisch en biedt plaats aan de wasmachine, wasdroger en eventueel een extra vriezer. Ook is er een tuindeur aanwezig en fungeert deze ruimte als entree voor de woning.

KANTOOR/WERKKAMER
Naast de hoofdwoning zit nog een ‘zijvleugel’ die niet meteen opvalt. Hier bevindt zich een extra kamertje van 6m2 die eventueel nog iets te vergroten is, omdat er nog een doorloop is naar een inloopkast (4m2). Ook deze kamer heeft potentie om een praktische bestemming te krijgen.

Ook is er onder de hal nog een kelder aanwezig. Deze kelder neemt ons mee terug in de bouwperiode waarin kelders nog werden gebouwd om proviand koel te bewaren. De kelder is droog en heeft voor veel mensen stahoogte, namelijk 1,88 meter.

SLAAPVERDIEPING
Via een authentiek trappenhuis met schitterende, originele bordestrap (met dakkapel en daglicht) bereiken we de 1e verdieping. Deze woonlaag is ruim van opzet en biedt plaats aan 3 volwaardige slaapkamers van respectievelijk 18m2, 15m2 en 9m2 groot. Een kleine kamer zit er dus niet tussen. Twee van de drie kamers hebben bovendien zowel een kopgevelraam, een dakkapel als een inbouwkast. Opvallend is dat ook hier de plafonds vrij hoog zijn (2,65m) wat voor een ruimtelijk gevoel zorgt. Noemenswaardig zijn de nog aanwezige paneeldeuren. En vanuit praktisch oogpunt: er is nieuwe centrale verwarming aangelegd, de kozijnen zijn van hardhout en er is isolatieglas aanwezig.

BADKAMER
Van oorsprong kende deze woning geen badkamer en daarom is er een slaapkamer opgeofferd om een badkamer op de slaapverdieping te creëren. Hierdoor is de badkamer lekker groot, ruim van opzet en is ook hier een dakkapel aanwezig. Er zijn dan ook goede keuzes gemaakt bij de indeling waarbij er plaats was voor een ligbad, een separate douche, 2 wastafel en een zwevend toilet.

2e VERDIEPING
Tussen de slaapkamers in is er een vaste trap naar de 2e verdieping gemaakt. Voorheen betrof het een vliering met vlizotrap. Met een nokhoogte van 2,65 meter heeft deze verdieping potentie om er een extra slaapkamer te creëren. Er is een start gemaakt met isoleren, maar het moet nog afgewerkt worden. Wel zijn er al 2 ruimtes aanwezig (zonder daglicht), is er centrale verwarming aangelegd en is er een dakvenster op de voorzolder aanwezig.

Boven het kantoortje (zij-aanbouw) is nog praktische opbergruimte aanwezig. Deze ruimte is te bereiken via de bordestrap. Hier kunt u nog veel spullen kwijt terwijl het goed toegankelijk is (nok op 2 meter hoogte). Ook hangt hier de CV-ketel. Het dak is ook hier geïsoleerd.

BUITENLEVEN
Deze woning is gelegen op een aantrekkelijk perceel van 650m2 groot waarbij de woning gunstig (vooraan) op de kavel is gelegen. Hierdoor vinden we relatief veel tuin aan de achterzijde terug (zie ook de tuinplattegrond). De achtertuin voelt ruim en vrij aan, zonder enige inkijk door de groene buffer met de achtergelegen bebouwing (bijna 100% privacy). De tuin is ca. 13 meter diep en 16 meter breed waarbij er nog een extra puntje naar achteren doorloopt (ca. 12m) met trampoline. De tuin is aangelegd met een ruim opgezet terras, een lager gelegen gazon en diverse struiken en bomen.
Er is een degelijke, stenen berging aanwezig van 18m2 groot. Deze ruimte is ideaal om te klussen of een andere hobby uit te voeren. Naast de woning staat nog een ‘stenen’ schuur/overkapping waar bijvoorbeeld fietsen gestald kunnen worden. Voor de poort die de achtertuin afsluit ligt een brede en diep oprit met plaats voor meerdere auto’s.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.000 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat en Hema worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi.

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug (waarvan 1 verderop in de straat) alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum (op loopafstand). Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRAAL GELEGEN
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is centraal gelegen tussen Arnhem, Nijmegen en Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.

BIJZONDERHEDEN:
Vooroorlogse, voormalige bakkerswinkel met authentieke uitstraling
Unieke woning met tal van mogelijkheden, mede door de flinke uitbouw
Deze woning is nog geheel naar eigen wens te verbouwen
Mogelijkheid tot kantoor of praktijk aan huis te houden
Eventueel een kachel aan te sluiten op 1 van de 2 rookkanalen
Meterkast: 8 groepen, 2 aardlekschakelaar en glasvezel-aansluiting
CV-ketel: AGPO HR-combi met bouwjaar 2010
Woning is grotendeels geïsoleerd waaronder geheel v.v. isolatieglas.
logo NWWI logo Taxateurs Unie logo kwaliteitsregister van Makelaars en Taxateurs logo NRVT logo funda logo nvm