0488-750721

Details woning Remko Stevens Makelaardij

Adres
Zonnekruidstraat 1
6666 XK HETEREN
€ 179.500,- kosten koper
Deze woning is:
Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
hoekwoning
1970
114 m2
202 m2
365 m3
5
4
Omschrijving
HETEREN
Zonnekruidstraat 1

Ruim opgezette HOEKWONING (ca. 114m2 woonoppervlak), bestaande uit 3 volwaardige woonlagen, geheel v.v. isolatieglas, deels nieuw stucwerk, 4 ruime slaapkamers, een badkamer met o.a. een 2e toilet, een dakkapel op de 2e verdieping, een splinternieuwe CV-ketel en een prettige tuin met veranda, een stenen berging en een extra schuur naast de woning.

Quote van de makelaar: “Unieke kans: een nette hoekwoning met 3 volwaardige woonlagen voor een aantrekkelijke prijs. Wees er snel bij want deze woning is voor een grote doelgroep interessant”.

PRETTIGE WOONSFEER
Waar veel (nieuwbouw)hoekwoningen blijven hangen bij een breedtemaat van 5,1m of 5,4m breed, heeft deze woning een breedtemaat van maar liefst 5,8m (binnenwerks). Dit zien we terug op alle 3 de woonlagen, waardoor alle kamers verrassend ruim te noemen zijn. In combinatie met de grote raampartijen met daarbij de prettige lichtinval, heerst er een fijne woonsfeer. Er is een open verbinding tussen keuken en woonkamer wat bij dit type woning niet standaard is.

WOONKAMER
De woonkamer is een typische doorzon-woonkamer met aan de voor- en achterzijde grote raampartijen. Dit zorgt voor een open karakter, zowel naar de voor- als achtertuin. Ook is er een extra zijgevelraam aanwezig. Door de groene buffer aan de voorzijde, kijk je mooi van je af in plaats van dat je bij de overburen naar binnen kijkt. De woonkamer is praktisch in te delen met een zithoek en eethoek. Op de vloer ligt een mooie houten vloer. Ook is het plafond strak gestuct en voorzien van stuclijsten.

KEUKEN
De keuken is verrassend ruim opgezet met eveneens een grote raampartij met veel lichtinval. Bovendien is er een tuindeur met een directe toegang tot hey buitenterras. Het keukenblok is eenvoudig te noemen waarbij er een 4-pits gaskookplaat, een afzuiger en een vaatwasser is ingebouwd. Deze keuken biedt perspectief om er geheel je eigen keuken van te maken. Overigens hebben er al diverse stucwerkzaamheden in de keuken plaatsgevonden.

1e VERDIEPING
Via de hal komen we op de 1e verdieping terecht. De overloop schakelt de kamers aan elkaar. De kamers zijn praktisch te noemen omdat er geen schuine kanten zijn. De kamers zijn respectievelijk 12m2, 12m2 en 9m2 groot. Door de breedtemaat van de woning kun je goed om een 2-persoons bed heen lopen. De minst grote kamer heeft tevens 2 vaste inbouwkasten. De wanden zijn strak afgewerkt met spachtelputz. Alle beglazing op de kamers betreft isolatieglas.

BADKAMER
De badkamer is met name praktisch te noemen. Er is een 2e toilet aanwezig die bovendien zwevend is geplaatst. Ook is er een douche en een wasmeubel met lades en een zijkast aanwezig. Erg handig is de handdoekradiator. De betegeling is degelijk en neutraal te noemen. In het plafond zijn inbouwspots geplaatst. Een groot pluspunt is het raam dat aanwezig is. Dit zorgt niet alleen voor daglicht maar ook voor een prima ventilatiemogelijkheid.

2e VERDIEPING
De ruimte in de woning is met name ook terug te vinden op de 2e verdieping. De nokhoogte ligt op 2,7m (!) hoog, waardoor met name de 4e slaapkamer erg ruimtelijk aanvoelt. Deze slaapkamer is maar liefst ca. 17m2 groot en voelt aan als een balzaal. Dit komt met name door de brede dakkapel welke voor veel extra ruimte en daglicht zorgt.

De voorzolder is opgedeeld met een inloopkast. Deze kast biedt veel opbergruimte. Tevens bevindt zich hier de CV-ketel en de wasmachine-aansluiting. Aan de andere zijde is er ook nog opbergruimte onder de schuine kant (knieschot) te vinden.

ACHTERTUIN
Door de hoekligging heeft de woning een mooie brede tuin van maar liefst 8 meter. Met daarbij een diepte van bijna 12 meter, mag de tuin best ruim genoemd worden. Achterin de tuin staat een stenen berging van 9m2 welke groter is dan gemiddeld. Om met de fiets in de achtertuin te komen is er zowel een achterom aan de achterkant als via de zijkant. Ook is er nog een extra houten berging (5m2) naast de woning gelegen. Aan opbergmogelijkheden is er dus geen gebrek. Wat meteen in het oog springt is de veranda welke tegen de berging aan is gebouwd. Hier kun je tot in de late avonduren behaaglijk en droog buiten zitten.

LOCATIE
De Zonnekruidstraat is een ruim opgezette en autoluwe straat met veel groenvoorzieningen en parkeerhavens. Het betreft een typische jaren ’70 wijk met veel rijwoningen met straten die parallel aan elkaar lopen. Op fietsafstand zijn een supermarkt en 2 basisscholen gelegen. Heteren krijgt een echt ‘dorpshart’ met o.a. meer winkels. Ondertussen heeft de sporthal al een nieuwe locatie gekregen en zal er binnen afzienbare tijd een geheel nieuw recreatiegebied worden geopend in de uiterwaarden van de Rijn (loopafstand).

CENTRALE LIGGING
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porschecentrum Gelderland. Ook is er o.a. een McDonalds-vestiging.
Kortom, Heteren is een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Entree/hal met meterkast, trapkast (voorraadkast), toilet (zwevend) en trapopgang
Woonkamer (doorzon)
Half-open keuken v.v. inbouwapparatuur en een tuindeur
1e Verdieping:
Overloop
3 Slaapkamers waarvan 1 met dubbele inbouwkast
Badkamer met douche, wasmeubel en 2e toilet (zwevend)
2e Verdieping:
Voorzolder met inloopkast v.v. CV-ketelopstelling en wasmachine-aansluiting
4e Slaapkamer met brede dakkapel
Knieschot opbergruimte

BIJZONDERHEDEN
Ideale gezinswoning met 4 volwaardige slaapkamers
Opvallende beukmaat van 5,8 meter breed
Woning wordt keurig en verzorgd bewoond met een neutraal afwerkingsniveau
Divers stucwerk in 2017 uitgevoerd
Keuken heeft directe verbinding met de woonkamer
Badkamer met onder meer een 2e toilet
Toiletten zijn zwevend uitgevoerd
Meterkast: 8 groepen en 2 aardlekschakelaars (voorjaar 2017 vervangen)
CV-ketel: Nefit HR-combi met bouwjaar mei 2017
Geheel v.v. isolatieglas, zelfs de voordeur en het toilet
Zonwering achterzijde aanwezig
Brede dakkapel zorgt voor verrassend veel extra leefruimte
Mooie kavelgrootte van 202m2
Grotere tuin dan gemiddeld vanwege hoekligging
Twee bergingen en een veranda
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Van toepassing zijn de NVM Consumentenvoorwaarden.
logo NWWI logo Taxateurs Unie logo kwaliteitsregister van Makelaars en Taxateurs logo NRVT logo funda logo nvm