0488-750721

Details woning Remko Stevens Makelaardij

Adres
Randwijkse Rijndijk 14
6666 LM HETEREN
€ 750.000,- kosten koper
Deze woning is:
Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
vrijstaande woning
1954
126 m2
15990 m2
1250 m3
5
4
Omschrijving
VERKOOP BETREFT RANDWIJKSE RIJNDIJK 10, 12 EN 14 TE HETEREN

Vrijstaande, authentieke WOONBOERDERIJ met deel v.v. paardenboxen en diverse bijgebouwen waaronder 2 riante, relatief nieuwe loodsen (tezamen 60m x 40m), een open loopstal, een werktuigberging/carport, een garage en een paardenstal, dit alles gelegen op meerdere grondpercelen, gelegen aan de voet van de Rijndijk tussen Heteren en Randwijk.

Quote van de makelaar: “Een unieke kans voor een boomkweker, een agrariër, een paardenliefhebber of zomaar een ondernemer die op zoek is naar veel grond met flink wat ruimte (bijgebouwen) voor bijvoorbeeld een manege, caravanstalling of opslag. Er is tevens de mogelijkheid om meerdere wooneenheden en grond bij te kopen”.

AUTHENTIEKE WOONBOERDERIJ
Voorop het perceel staat een vrijstaande woonboerderij welke is gebouwd omstreeks 1947. De woning bestaat uit een voorhuis en de voormalige deel. Het voorhuis is nog authentiek met de hal/entree centraal in het midden. Van hieruit is ook de kelder bereikbaar. Op de begane grond is een woonkamer en een leefkeuken gelegen, alsmede een (slaap)kamer en een badkamer. De woning is dus levensloopbestendig voor ouderen.

Via een sierlijke bordestrap komen we terecht op de 1e verdieping. Een ruime overloop met daglicht schakelt de slaapkamers aan elkaar. Er zijn 3 slaapkamers te vinden voorzien van inbouwkasten. Twee kamers hebben een eigen wastafel en 1 kamer heeft een dakkapel. Er is een douche op deze slaapverdieping aanwezig, alhoewel deze erg gedateerd te noemen is.

DE DEEL
Vanuit de centrale hal is met een trappetje de deel te bereiken. De deel is ca. 14m lang en 12m breed waarbij er geen zolder of vliering is aangebracht. Je kijkt dus helemaal tot in de nok omhoog. De deel is hierdoor erg indrukwekkend en herbergt maar liefst 7 paardenboxen. Achterin de deel zijn dubbele deuren (voor dieren) en zijdeuren aanwezig. Zoek je een woning waarbij je paarden ‘in’ huis kunt houden of wil je juist een exclusieve living maken, dan biedt deze woning veel mogelijkheden. “Een paard in de gang” zou bij deze woning maar zo kunnen!

BIJGEBOUWEN
1. Dubbele loods, opgetrokken in damwanden en gedekt met ABC vrije vezelcementplaten en een betonnen vloerconstructie (60m x 40m). Thans in gebruik als caravanstalling.
2. Open loopstal, stalen spantwerk, deels opgemetseld (40m x 8m inclusief een overstek van 3m)
3. Garage / carport / paardenstal, opgetrokken in metselwerk en gedekt met pannen (20m x 6m)
4. Garage / stal, opgetrokken in metselwerk en gedekt met pannen (7m x 5m)

LOCATIE
Deze woning met bijgebouwen is gelegen aan de Rijndijk tussen Heteren en Randwijk. Van 2 kanten kun je dijk af rijden waarbij je automatisch het erf op rijdt van nummer 10, 12 en 14. Nummer 10 wordt verhuurd, nummer 12 wordt bewoond en nummer 14 wordt verkocht. De erfgrens ligt door het midden van de oprit.
Naast de woning staat nog een andere woning (de buren), maar verder is het perceel omzoomd met weilanden, boomkwekerijen (gepacht) en de Rijndijk met daarachter de uitgestrekte uiterwaarden.

CENTRALE LIGGING
Heteren heeft een centrale ligging in de regio en heeft een directe aansluiting met de A50 en verderop met de A15. Plaatsen als Wageningen, Ede, Arnhem en Nijmegen liggen binnen 15 autominuten afstand. Er is een busverbinding met diverse grote plaatsen. In het naburige dorp Zetten of verderop in Arnhem-Zuid is een treinstation te vinden.

Heteren is een dorp met ca. 5200 inwoners en heeft naast 2 basisscholen ook een eigen supermarkt (Jumbo) en diverse sportverenigingen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor middelbare scholen in de omgeving (Zetten / Doorwerth / Wageningen). Ook is er veel werkgelegenheid op het nog relatief jonge industrieterrein van Heteren. Door de centrale ligging in de regio hebben o.a. de Kruidvat (distributiecentrum), Porsche Gelderland en de Mac Donalds zich hier gevestigd.

BIJZONDERHEDEN
Uniek object voor meerdere doeleinden geschikt
Woning met sfeer en karakter
Centrale verwarming met relatief nieuwe CV-ketel (2015)
Schitterende locatie in de natuur en buitengebied
Centrale ligging in de regio
Tevens ideaal voor paardenliefhebbers of boomkwekers
Loodsen t.b.v. caravanstalling zijn in 2002 gebouwd.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo (incl. luchtbeelden)
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Van toepassing zijn de NVM Consumentenvoorwaarden.
logo NWWI logo Taxateurs Unie logo kwaliteitsregister van Makelaars en Taxateurs logo NRVT logo funda logo nvm