0488-750721

Details woning Remko Stevens Makelaardij

Adres
Nijburgsestraat 3
6668 AX RANDWIJK
€ 399.500,- kosten koper
Deze woning is:
Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
vrijstaande woning
1947
133 m2
3235 m2
400 m3
6
5
Omschrijving
RANDWIJK
Nijburgsestraat 3

Schitterend in het buitengebied gelegen, uitgebouwd, VRIJSTAAND WOONHUIS met o.a. authentieke details, speelse indeling, leefkeuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond, 4 slaapkamers op de verdieping met dakkapellen en diverse bijgebouwen waaronder een royale, stenen garage met zadeldak, schuren voor o.a. schapen en/of paarden, gelegen op een royaal perceel grond (3.235m2) met vrij uitzicht over de weilanden.

Quote van de makelaar: “Een huis met verbouwpotentie, gelegen in de vrije natuur met liefst 237m2 aan bijgebouwen. Kippen, schapen of een paard aan huis kan hier werkelijkheid worden. Deze woning kan maar zo uw droomwoning zijn!”

POTENTIE
Deze woning is gebouwd omstreeks 1947 en heeft dus al een generatie meegemaakt. En dat is ook te zien aan de woning. Afgezien dat de woning altijd goed is onderhouden, is de woning van binnen nog eenvoudige en gedateerd te noemen. Daarentegen zijn er karaktervolle details uit de bouwtijd terug te vinden, waardoor deze woning stijlvol en sfeervol te bewonen is. Heeft u de middelen om de woning te moderniseren, dan liggen er zeker kansen. U zult onder meer centrale verwarming aan willen leggen, maar het voordeel is dat u geheel naar eigen wens een stempel op de woning kunt drukken. De indeling is speels en verrassend, mede omdat er nog een achterhuis aanwezig is die vanaf de straat niet meteen opvalt. Kortom, bekijk o.a. de plattegronden en ontdek hoe interessant deze woning is!

WOONKAMER
Een woonkamer met veel lichtinval is altijd prettig. In dit geval zijn de raampartijen gunstig gelegen waarbij de zon om de woning heen draait. Bovendien is er niet alleen veel daglicht maar ook rondom een prettig uitzicht op kleurrijke planten, struiken en bomen. Dit geeft een vrij gevoel zonder veel inkijk. De L-indeling zorgt ervoor dat je de woonkamer op meerdere manieren kunt inrichten. De eettafel hoeft er niet te staan, omdat hiervoor plaats is in de leefkeuken.

LEEFKEUKEN
In het ‘achterhuis’ bevind zich de leefkeuken. Er is een doorloop vanuit de woonkamer. De keuken is ruim opgezet zodat u er prima een eettafel kwijt kunt. Opvallend zijn de ramen die tegenover elkaar zijn aangebracht. Hierdoor is ook hier veel lichtinval én vrij uitzicht en kijk je als het ware door de woning heen. Bovendien is er zonwering aanwezig.
De keuken zelf is nog authentiek en voorzien van een terrazzo-aanrechtblad. Het is bijna zonde om deze keuken te vervangen voor een moderne inbouwkeuken.

BIJKEUKEN
Achter de keuken is een bijkeuken gelegen. Dit is er praktisch omdat je niet meteen buiten of binnen staat. Een tussenruimte is altijd prettig, zeker wanneer je in het buitengebied woont. In de bijkeuken vinden we onder meer de wasmachine-aansluiting terug. Naast het toilet is er ook nog een inbouwkast aanwezig. Vanuit deze bijkeuken is het buitenterras te betreden.

LEVENSLOOPBESTENDIG
Opvallend is dat er een slaapkamer en een badkamer op de begane grond aanwezig is. Dit maakt de woning extra interessant, ook voor kopers die (op termijn) geen trap meer willen of kunnen lopen. De slaapkamer is 9m2 groot en heeft een eigen vaste kastenwand.

Naast de slaapkamer is de badkamer gelegen. Deze is ingedeeld met een ligbad, een aparte douchegelegenheid en een wastafel.
Heeft u liever een voorkeur voor een werkkamer of hobbykamer op de begane grond, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Juist door de kamer en badkamer op de begane grond, is de woning flexibel in te delen.

1e VERDIEPING
Via de trap in de hal is de 1e verdieping te bereiken. We komen terecht op de overloop die ook het stramien van de 1e verdieping heeft (T-indeling). Een dakvenster en een dakkapel zorgen voor een prettige lichtinval. Ook is er een ruim, 2e toilet aanwezig, erg handig omdat de badkamer zich op de begane grond bevindt.

Er zijn 4 slaapkamers aanwezig, waarvan 3 met een dakkapel. Juist de dakkapellen maken de kamers erg speels, ook vanwege het vrije uitzicht. De kamer achterin heeft wel een heel bijzondere beleving met 2 dakkapellen tegenover elkaar, en een kopgevelraam waar je de schapen ‘voor het raam’ voorbij ziet lopen. Het panoramische uitzicht over de weilanden is bijzonder te noemen. De kamers zijn respectievelijk 15m2, 12m2, 9m2 en 7m2 groot. Overigens zou de laatste kamer opgeofferd kunnen worden als badkamer.

BIJGEBOUWEN & OPRIT
Een woning op een flink stuk grond in het buitengebied kan niet zonder bijgebouwen. Deze woning heeft maar liefst ca. 237m2 aan garage, carport, schuur en stallen. Wanneer u de brede en ruime oprit oprijdt, valt meteen de stenen, pannengedekte garage op. Deze garage (53m2) is in spouw gebouwd, is v.v. krachtstroom, wateraansluiting en heeft een verrassend grote vliering met stahoogte (35m2). Deze garage is ideaal voor de hobbyist en/of de klusser. Hier kunt u een motor, oldtimer of werkplaats kwijt die u altijd al gewild heeft.

Naast de garage is een royale schuur aangebouwd (ca. 90m2). Hier kunnen meerdere auto’s geparkeerd worden, maar zijn er uiteraard ook andere doeleinden te bedenken. Met name omdat er ook kleinvee te houden is rondom de woning. Achter de garage zijn 2 paardenboxen aanwezig (ca. 53m2) die overigens niet meer in gebruik zijn.
Er is geen gebrek aan parkeerplaatsen op eigen terrein. De oprit is ruim opgezet en voor de garage/schuur zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen ‘op het gras’ aanwezig voor bijvoorbeeld bezoekers. Het groene karakter van de parkeerplaatsen past goed bij het geheel in plaats van alleen maar bestrating.

BUITENLEVEN
Rondom de woning is veel vrijheid te vinden. Het perceel loopt in een langwerpige strook met in het midden de woning en de bijgebouwen. Bij de woning is er een heerlijk, zonnig buitenterras met privacy aangelegd. Overigens is het perceel zo groot, dat elke hoek van het perceel een andere beleving heeft. U kunt dus zelf uitzoeken waar u gaat zitten om van de rust en vrijheid te genieten. Zowel links als rechts van de woning is een weiland gelegen die bij deze woning hoort. Deze weilanden bieden de ideale mogelijkheid om schapen, geiten, kippen en paarden te houden. In de huidige situatie zijn er ook kippen en schapen ‘woonachtig’ op dit mooie perceel grond.

LOCATIE
Iedereen uit de nabije omgeving kent de ’S-Bocht’ tussen Randwijk en Heteren wel. Dan weet u ook meteen waar deze woning is gelegen. Waar vroeger kasteel De Nijburg statig tussen de weilanden afstak, staat nu een mooie hoeve met omliggende grachten. Het is een (wandel)park op zich en daar ligt deze woning tegenover (zie ook youtubefilmpje De Nijburg https://www.youtube.com/watch?v=OOvqadYmdw0). Hier woon je centraal midden in de natuur bijna aan de voet van de Rijndijk. Aan de overkant van de Rijn vinden we plaatsen als Doorwerth, Renkum en Oosterbeek die aan de voet van de Veluwe liggen.

RANDWIJK / HETEREN
De woning ligt tussen Randwijk en Heteren in en heeft dus een landelijk karakter. Randwijk is een gemoedelijk dorp met een eigen basisschool. In Heteren vinden we een supermarkt en 2 basisscholen. In Heteren is veel meer bedrijvigheid te vinden, mede vanwege de centrale ligging in de regio en de directe aansluiting op de A50. Rijdt u Randwijk voorbij, dan komt u óf op het pontje (Lexkesveer) over rivier de Rijn naar Wageningen, óf in het naburige dorp Zetten uit (5 autominuten). Zetten heeft een veelzijdig winkelaanbod met o.a. 3 supermarkten, bekende winkelketens als Hema en Kruidvat, maar ook gezellige, ambachtelijke winkels als een slager, een bakker en een kaasboer. Tevens heeft Zetten een middelbare school, van VMBO tot Atheneum. Bovendien is er een treinverbinding naar Arnhem of Tiel en is er een directe verbinding met snelweg A15.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met kelderkast
Woonkamer
Leefkeuken
Bijkeuken met wasmachine-aansluiting, toilet en inbouwkast
(Slaap)kamer met vaste kastenwand
Badkamer met ligbad, aparte douchegelegenheid en een wastafel

1e Verdieping:
Overloop met dakvenster, dakkapel en 2e toilet
Slaapkamer 1 met dakkapel en vaste kastenwand
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3 met dakkapel
Slaapkamer 4 met aan weerszijden een dakkapel

BIJZONDERHEDEN
Heerlijk vrij gelegen vrijstaand woonhuis war je alleen maar kunt genieten
Volop verbouwingsmogelijkheden
4 Tot 5 slaapkamers
Eventueel levensloopbestendig wonen
Mogelijkheid tot kleinvee aan huis
Veel m2 aan bijgebouwen waaronder een zeer volwaardige garage met zolder
Verwarming middels gaskachels
Warm water middels relatief nieuwe badkamer (2015)
TV via schotel of digitenne
Royale oprit met veel parkeermogelijkheden
Parkachtige tuin met idyllische zitterrassen
Mooie vergezichten over de weilanden
Centrale ligging in het buitengebied tussen Randwijk en Heteren
Winkels, scholen, sportverenigingen en uitvalswegen binnen handbereik.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.
logo NWWI logo Taxateurs Unie logo kwaliteitsregister van Makelaars en Taxateurs logo NRVT logo funda logo nvm