0488-750721

Details woning Remko Stevens Makelaardij

Adres
Buurmeester 38
6661 MB ELST
€ 299.500,- kosten koper
Deze woning is:
Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
hoekwoning
2011
139 m2
200 m2
475 m3
5
4
Omschrijving
ELST GLD
Buurmeester 38

Zeer luxe, hoogwaardig afgewerkte en uitgebouwde HOEKWONING (2011) met stijlvolle eilandkeuken, vloerverwarming, strakke gashaard, complete badkamer, 3 tot 4 slaapkamers, geheel v.v. rolluiken, brede dakkapel, diverse high-tech snufjes, alarminstallatie, privacyvolle tuin (mét zijtuin) pal op het zuiden gelegen, gelegen op een aantrekkelijke locatie in de gewilde wijk Westeraam.

Quote van de makelaar: “Deze woning heeft de ‘total-package’ en is dermate compleet en luxe te noemen dat de woning zich onderscheid in zijn segment. Deze woning moet u gezien hebben om op waarde te kunnen schatten. Het zal ons verbazen wanneer u zich hier niet meteen thuis zult voelen”.

ONDERSCHEIDEND
Wie wil er nu niet in een woning wonen die werkelijk alles te bieden heeft? Er zijn in de wijk wel meer hoekwoningen te vinden, maar dan vaak zonder zijtuin (eindwoningen) en dicht op de naastgelegen hoekwoning gebouwd. Deze woning onderscheid zich daarin doordat het wél een zijtuin heeft. Er is geen bebouwing naast de woning gerealiseerd wat zowel naast de woning als in de achtertuin een vrij gevoel geeft.

Ook in de woning zijn er onderscheidende aspecten zoals high-speed internet met uitzonderlijke Cat6-netwerkaansluitingen door de gehele woning. De keuken is stijlvol ontworpen en ook de leistenen vloer en sfeervolle gashaard mogen er zijn. De 2e verdieping is verrassend ruim, mede door de dakkapel. Deze multifunctionele ruimte is zowel geschikt als kantoor met meerdere werkplekken of als masterbedroom. Verder zijn er nog tal van noemenswaardigheden die wij u graag tijdens een rondleiding vertellen…

WOONKAMER
De woonkamer voelt prettig aan mede door het zijgevelraam die voor extra daglicht zorgt. De leistenen vloer is v.v. vloerverwarming als hoofdverwarming waardoor er geen radiatoren te vinden zijn. In de wintermaanden kun je lekker bij de gashaard zitten die met 3 zijden glas vanuit de hele woning zichtbaar is. Grappig detail is dat je aan weerszijden van de haard kunt zitten door de natuurstenen ombouw. Openslaande tuindeuren geven een directe toegang tot het buitenterras. Er zijn niet alleen rolhorren aanwezig, maar ook een elektrisch bedienbaar rolluik.

EILANDKEUKEN
Deze woning heeft een echte eilandkeuken. De keuken is stijlvol ontworpen en in 3 delen geplaatst: een kookgedeelte met diepe ladekorven, een spoeleiland met o.a. een inbouwvaatwasser en een hoge kastenwand met zowel een koelkast als een aparte vriezer met 4 lades. In deze kastenwand is tevens de combi-oven ingebouwd. In het kookgedeelte vinden ween 5-pits gaskookplaat met afzuigschouw terug. Noemenswaardig is het werkblad dat geheel uit natuursteen bestaat inclusief gootsteen. Opvallend zijn de raampartijen die speels in de ruimte aanwezig zijn.

1e VERDIEPING
Via een verzorgde trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Op de overloop ligt een mooie, vergrijsd eiken laminaatvloer die eenduidig en drempelloos is doorgelegd naar de slaapkamers. Er zijn 3 slaapkamers van respectievelijk 14m2, 9m2 en 7m2 aanwezig. Door de nieuwe bouwnormen zijn ook hier de deuren en het plafond opvallend hoog wat voor een ruimtelijk effect zorgt. De ramen in de slaapkamers zijn v.v. het draai/kiepsysteem en compleet met horren. Aan de achterzijde zijn de ramen ook af te sluiten met rolluiken.

BADKAMER
De badkamer valt uiteraard niet ui de toon en past mooi in het geheel van het luxe afwerkingsniveau van de woning. De ruimte is ingedeeld met een royale inloopdouche, een 2e zwevend toilet, een 2-persoons wasmeubel met ladekast, een diep hoekbad en een handdoekradiator. Er is gekozen voor stijlvolle afwerking met kranen uit de muur, een rainshower en een drainafvoer. Groot formaat tegels kleden de badkamer verder aan, alsmede het verlaagde plafond met dimbare inbouwspots. Eén van de voordelen van de hoekligging is dat de badkamer ook daglicht heeft. Naast de mechanische ventilatie is de badkamer met het draai/kiepsysteem te ventileren.

2e VERDIEPING
De bovenste woonlaag is zeer verrassend te noemen. Het betreft 1 open ruimte waarbij de brede dakkapel (3,5m breed) meteen in het oog springt. De ruimte is in gebruik als masterbedroom maar heeft ook gefungeerd als kantoor met meerdere werkplekken. Bovendien is de ruimte ook op te delen in 2 of misschien wel 3 afzonderlijke (slaap)kamers. Ook de hoge nok (3,3m hoog) zorgt voor een ruimtelijk effect waardoor je er ook een vliering kunt creëren. De verkoper is creatief geweest met het plaatsen van een beamer (ter overname) i.c.m. een kostbare projectiewand (mighty brighty-verf).

De kunststof dakkapel is zorgt niet alleen voor veel daglicht maar ook voor een weids uitzicht. Overigens is de dakkapel geheel met een elektrisch bedienbaar rolluik af te sluiten. Tegenover de dakkapel is een extra Velux dakvenster eveneens met verduistering en rolhor. Hierdoor kan deze woonlaag lekker doorwaaien. Verder is er nog een washoek en een inbouwkast met CV-ketelaansluiting aanwezig.

BUITENRUIMTE
De tuin is aan 3 zijden van woning gelegen en in stijl met de woning aangelegd. Er is gekozen voor gebakken waaltjes die voor een klassieke uitstraling zorgen. Rondom is er in de tuin verlichting aanwezig die met afstandsbediening te schakelen zijn. Via het pad langs de woning kom je in de achtertuin. Dit is het grote zitterras welke pal op het zuiden is gelegen. Hier geniet je niet alleen veel zonuren, maar ook relatief veel lucht met weinig inkijk. Achterin de tuin staat een houten berging (2.9m x 2,2m). Vanuit de tuin is de goede onderhoudsstaat goed te zien. Het buitenschilderwerk is in 2016 nog uitgevoerd door een professionele schilder.

LOCATIE in Westeraam
Deze woning vinden we terug aan het einde van een doodlopend straat in de geliefde en gewilde wijk Westeraam. Doordat de straat doodlopend is en er naast de woning een groenstrook is gelegen. Kunnen kinderen hier prima op straat spelen. Er is voldoende parkeergelegenheid en de straat is autoluw met alleen maar bestemmingsverkeer. Hier kun onbezorgd op straat de robuuste uitstraling met overstekken van de zijgevel bekijken. Leuk element is de monumentale villa die tijdens de ontwikkeling van de wijk behouden is gebleven. Vanuit de keuken heb je een vrij zicht op dit bezienswaardige object.

ELST, centraal in de Betuwe
Elst is het grootste dorp in de Gemeente Overbetuwe en dat is niet voor niks. Het heeft niet alleen een ideale ligging tussen de grote steden Arnhem en Nijmegen, maar heeft ook alle wenselijke voorzieningen binnen de dorpsgrenzen. Een Jumbo supermarkt en een middelbare school liggen op steenworp afstand. Dit geldt ook voor het treinstation waardoor je binnen 10 minuten uitstapt in het centrum van Arnhem of Nijmegen. Maar ook wanneer je verder weg moet voor je werk, dan ben je binnen enkele minuten op de A15 of A50.

Elst heeft een gezellige winkelstraat waar je naar hartenlust kunt winkelen. Ook worden er het hele jaar door diverse evenementen georganiseerd waardoor Elst een levendige plaats is. Er zijn gezellige terrasjes en dat allemaal op loopafstand van deze woning.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en toilet
Woonkamer met gashaard, openslaande tuindeuren en trapopgang
Open keuken met spoeleiland
1e Verdieping:
Overloop met trapopgang naar 2e verdieping
3 Slaapkamers
Badkamer met inloopdouche, separaat hoekbad, 2e toilet en 2-persoons wasmeubel
2e Verdieping:
Multifunctionele, open ruimte met brede dakkapel, extra dakvenster, knieschot bergruimte, washoek en inbouwkast met CV-ketelopstelling en MV-unit.

BIJZONDERHEDEN:
Instapklare gezinswoning (type Iris) met alleen maar pluspunten
Hoekligging met zijtuin en vrije ligging
Woning is tijdens de nieuwbouw meteen uitgebouwd
Luxe eilandkeuken met o.a. een natuurstenen aanrechtbladen
Gashaard in de woonkamer met natuurstenen plateau aan weerszijden
Vloerverwarming op de begane grond
Openslaande tuindeuren naar zonnig buitenterras
Complete badkamer met o.a. een inloopdouche en een separaat hoekbad
Mogelijkheid om extra slaapkamers te creëren op de 2e verdieping
Brede dakkapel aanwezig
Meterkast: 6 groepen, 2 aardlekschakelaars en glasvezel-aansluiting
Door gehele woning snelle Cat6-verbindingssnelheid aanwezig
Alarminstallatie aanwezig
CV-ketel: Intergas HR-combi met bouwjaar 2011
Airco-unit met hoge capaciteit ter overname
Diverse rolluiken en horren aanwezig
Beamer + bijbehorende kabel ter overname (2e verdieping)
Alarminstallatie ter overname
Buitenschilderwerk uitgevoerd in zomer 2016 door professional
Energielabel A
Relatief vrije tuin gelegen op het zonnige zuiden
Zowel basisschool als middelbare school op steenworp afstand
Gelegen in een winkelrijk en levendig dorp
Uitvalswegen en treinstation binnen handbereik.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
logo NWWI logo Taxateurs Unie logo kwaliteitsregister van Makelaars en Taxateurs logo NRVT logo funda logo nvm