0488-750721

Details woning Remko Stevens Makelaardij

Adres
Erfstraat 26
6668 AE RANDWIJK
€ 109.000,- kosten koper
Deze woning is:
Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
vrijstaande woning
1902
153 m2
208 m2
630 m3
5
1
Omschrijving
LET OP: GÉÉN WOONBESTEMMING !

RANDWIJK
Erfstraat 26

Idyllisch, VRIJSTAAND KERKJE (oorsprong 1902) met vide-achtige 1e verdieping en achtergelegen bijruimte, thans in gebruik als salon en praktijkruimte.

Quote van de makelaar: “Een uniek object met volop kansen en mogelijkheden. Zoekt u een kantoor, een atelier of gewoon werkruimte maar wilt u zich niet opgesloten wil voelen tussen 4 muren? Dan moét u dit bijzondere object gezien hebben…”

IDYLLISCH
Werken, creëren en/of inspiratie opdoen in de ambiance van een vooroorlogs kerkje? Het is nu mogelijk in Randwijk waar u aan de voet van de Rijndijk wel heel veel mogelijkheden krijgt om uw (misschien wel uitzonderlijke) job uit te voeren.

De oorsprong van het kerkje ligt ergens begin de 20e eeuw (rond 1902), maar is ooit opnieuw opgebouwd na een brand. Helaas geen rijk gedecoreerde, vooroorlogse elementen meer in de bouwstijl van het pand, maar wel een aantal noemenswaarde kenmerken die je alleen maar in een kerk kunt terug vinden. Denk alleen maar eens aan de hoogte van de kapconstructie ten opzichte van de begane grond. Die meet maar liefst 6 meter hoog en dat geeft wel een heel ruimtelijk gevoel. Maar ook de relatief hoge raampartijen aan weerszijden die bijna over de gehele lengte van het gebouw aanwezig zijn en voor veel lichtinval zorgen…

Elk individu zal deze kerk weer op zijn eigen manier ervaren en dan is het lastig om daar een gevoel bij te schetsen. Daarom nodigen wij u van harte uit het object eens in levende lijve te bezichtigen. Dan weet u precies wat wij bedoelen!

MOGELIJKHEDEN
Het pand leent zich ideaal voor bijvoorbeeld een antiquair met toonzaal, een kunstenaar die op zoek is naar een atelier of een ambachtelijke beroep die een gecombineerde werkplaats met kantoor zoekt. In de huidige setting staat het pand vrij vol en is het wellicht wat lastig om er door heen te kijken.

De begane grond is opgedeeld als een soort van vide-achtige showroom met daarnaast een afgesloten werkplaats. Achterin is een afgesloten ruimte over de volle breedte van het pand met een eigen toilet. Er is een vaste trap aanwezig die naar de 1e verdieping leidt. Ook hier zou een prima kantoor c.q. werkplek met meerdere bureaus gecreëerd kunnen worden. Er is nog een doorloop naar de vide die neerkijkt op de begane grond. Dit maakt de ruimte en de mogelijkheden extra bijzonder.

Helaas heeft het pand geen woonbestemming. Daarvoor zult u zelf naar de Gemeente Overbetuwe moeten stappen om een bestemmingsplanwijziging aan te vragen.

Op dit moment is het pand verhuurd aan een restaurateur in natuursteen en antieke schouwen. Maar omdat deze huurder ondertussen ruimte tekort komt, zal het pand vrij komen…

Gebruiksoppervlak begane grond: ca. 78m2
Gebruiksoppervlak 1e verdieping (vide): ca. 63m2

BIJRUIMTE
Het object is als het ware op te delen in het hoofdgebouw (de kerk) en de achtergelegen ‘aanbouw’. Deze bijruimte heeft een eigen ingang via het pad dat langs de kerk op loopt, maar het is ook eenvoudig bij het hoofdgebouw te betrekken.

Je komt in een hal terecht met een eigen toilet en garderobe om vervolgens door te lopen naar de grote ruimte. Deze ruimte is thans in gebruik als kledingwinkel/salon met een aparte hoek als praktijk/behandelruimte. Ook is er nog een apart keukentje met een eenvoudig keukenblokje.

Deze bijruimte zou eventueel apart te verhuren zijn of bij de kerk te betrekken zijn.
Gebruiksoppervlak: ca. 43m2

LOCATIE
Het kerkje ligt aan één van de meest karaktervolle straatjes van Randwijk. De Erfstraat is een doodlopend straatje en daardoor ook zeer rustig gelegen. Het loopt als het ware ‘dood’ aan de voet van de Rijndijk. Het betreft dus géén doorgaande straat met veel autoverkeer. In het straatbeeld staan diverse oude dorpsboerderijen en dat zorgt voor een authentieke uitstraling.
Naast het object ligt overigens een perceel grond dat te koop staat, maar waar nu schapen lopen te grazen…

RANDWIJK
Randwijk is een klein Betuws dorp dat aan de Rijndijk is gelegen. Direct omliggende plaatsen zijn Heteren, Zetten en Opheusden. Maar ook Wageningen ligt op steenworp afstand. Met de pond (Lexkesveer) kunt u met de fiets in 1 minuten in Wageningen zijn.

Randwijk heeft geen winkelkern. Dit vinden we wel terug in Zetten waar een groot en divers winkelaanbod is. De uitvalswegen zijn prima. Via Heteren bent u binnen 5 minuten op de A50 richting Arnhem of Ede en binnen 5 minuten begeeft u zich ook op de A15 richting Nijmegen of Tiel.

INDELING
Begane grond kerk:
Entree met dubbele voordeuren
Showroom c.q. toonzaal
Afgesloten werkplaats
Afgesloten kantoorruimte met toilet en trapopgang

1e Verdieping:
Kantoorruimte (met glas afgesloten) met doorloop naar vide
Vide (boven werkplaats) met zicht op showroom
Afgeschermde ruimte waar van oudsher het orgel stond.

Achtergelegen winkeltje / salon:
Hal/entree met toilet en CV-ruimte
Salon
Praktijkruimte
Dichte keuken met eenvoudig keukenblok

BIJZONDERHEDEN
Uniek object in zijn segment
Volop mogelijkheden in bijzondere beroepsgroepen
Grotendeels enkele beglazing aanwezig
Verwarming middels CV-ketel (economische levensduur is voorbij)
Goten in zink uitgevoerd (2014)
Deels asbestverdacht dakbeschot aanwezig
Perceel eigen grond van 208m2 groot
Aanvullende clausules in koopakte van toepassing.

LET OP:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Gebruiksoppervlakte is niet conform NEN2580 uitgemeten.
logo NWWI logo Taxateurs Unie logo kwaliteitsregister van Makelaars en Taxateurs logo NRVT logo funda logo nvm