0488-750721

Details woning Remko Stevens Makelaardij

Adres
Zahnstraat 11
6687 AP ANGEREN
€ 225.000,- kosten koper
Deze woning is:
Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
vrijstaande woning
1961
110 m2
558 m2
380 m3
5
3
Omschrijving
ANGEREN
Zahnstraat 11

Op groot perceel gelegen VRIJSTAANDE WONING (1961) met o.a. 3 slaapkamers, ruime keuken en badkamer, bijkeuken, aangebouwde serre en vrijstaande, houten blokhut met carport en royale berging.

Quote van de makelaar: “Dit is een unieke kans want vrijstaand wonen is nog nooit zo betaalbaar geweest. Wel verkeerd de woning in een eenvoudige afwerkstaat”.

VRIJSTAAND
Ruimte om de woning heen, zorgt voor een vrij gevoel in de woning. Je hoeft doorgaans minder rekening te houden met aanwonende buren en je hebt alle vrijheid om de woning aan te kleden zoals jij dat wenst. In 2009 heeft de eigenaar de woning opnieuw wit gesausd, waardoor de woning er fris bij staat.
De woning bestaat uit 2 woonlagen en een vliering. Op de vliering vinden we veel opbergruimte terug.

WOONKAMER
De woonkamer is lekker licht te noemen, mede omdat er aan 3 zijden ramen aanwezig zijn. Aan de voorzijde kijk je vrij weg over het tegenover gelegen plein. Dus geen overburen die bij wie je direct naar binnen kijkt. Ook dit zorgt voor een stukje vrijheid. Aan de achterzijde is een serre aangebouwd. Deze is via de bijkeuken te bereiken. De serre behoeft overigens aandacht aangezien deze niet geheel waterdicht is.

KEUKEN
De keuken is vierkant opgezet waarbij het keukenblok in hoekopstelling is geplaatst. Ondanks dat de keuken enigszins gedateerd te noemen is, is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Je moet daarbij denken aan een vaatwasser, oven, koelkast en een 4-pits gaskookplaat met afzuiger. Overigens is de keuken van hout, waardoor deze ook eenvoudig wit te schilderen of spuiten is.
Door de vierkante indeling is er ook nog plaats voor een eettafel. Deze hoef je dus niet percé in de woonkamer kwijt, waardoor je meer leefruimte in de woonkamer over houdt. Ook bestaat er de mogelijkheid om de keuken door te breken naar de woonkamer. Hou er dan rekening mee dat er een draagbalk geplaatst dient te worden.

3 SLAAPKAMERS
Op de 1e verdieping vinden we 3 volwaardige slaapkamers terug van respectievelijk 13m2, 13m2 en 8m2 groot. Twee van de slaapkamers hebben een eigen inbouwkast. De 3e inbouwkast vinden we op de overloop terug. Oorspronkelijk was er op deze verdieping nog een 4e slaapkamer maar deze is omgetoverd tot badkamer. Doordat er geen schuine zijdes (i.v.m. een schuin dak) zijn de kamers optimaal te benutten en is er geen ruimteverlies. En wellicht een prettige bijkomstigheid is dat de verdiepingsvloer van ‘beton’ is, waardoor het minder gehorig is naar de begane grond.

BADKAMER
De badkamer betreft dus een voormalige slaapkamer en is daardoor lekker ruim van opzet (8m2). Hierdoor was er ook plaats voor zowel een breed ligbad als een aparte douchecel. Ook vinden we er een 2e toilet en een wastafel terug. De badkamer is verder eenvoudig te noemen, maar door het formaat biedt het veel perspectief. Bovendien is de badkamer voorzien van vloerverwarming, zodat je geen koude voeten hoeft te krijgen.

BIJKEUKEN
Achter de keuken ligt een verrassend ruime en erg praktische bijkeuken die zelfs is voorzien van een 2e badkamer. Verwacht hier niet al te veel van, maar er is toch een douchegelegenheid en wastafel aanwezig. In de bijkeuken zelf is overigens ook een dubbele gootsteen aanwezig. Ook vinden we hier de wasmachine- en wasdrogeraansluiting en is er nog plaatst voor een extra vriezer. In een vaste kast hangt de CV-ketel die in 2013 nog vervangen is. Via de bijkeuken is de aangebouwde serre toegankelijk.

BUITENRUIMTE
Zoals eerder al genoemd ligt de tuin rondom de woning, maar de achtertuin is toch wel de hoofdtuin waar je heerlijk in de tuin kunt zitten. De tuin is nagenoeg geheel bestraat waardoor de tuin relatief onderhoudsvrij is. De tuin ligt op het noord/oosten, maar desondanks kun je hier de gehele dag in de zon zitten. De tuin is groot genoeg (ca. 18m breed en 17m diep) om de schaduwlijnen eenvoudig te mijden.

Overigens is het oorspronkelijke perceel grond groter, maar een deel, dat al in gebruik is door de naastgelegen woning, is verkocht aan de buurwoning. Dit perceel dient nog door het kadaster uitgemeten te worden en is reeds in gang gezet. Onze inschatting is dat de grootte van het perceel ongeveer uit komt op 530m2. Dit getal zou mogelijk iets hoger of lager kunnen uitvallen. De erfgrenzen zijn reeds bepaald en zijn duidelijk zichtbaar.

HOUTEN ‘KAPSCHUUR’
In het verlengde van de brede en lange oprit staat een robuuste, houten ‘kapschuur’ die als het ware uit 3 delen bestaat: een carport voor een auto, een overdekt zitterras en een flinke berging / schuur van 23m2 groot om te kunnen hobbyen. Met name de ruimte in de schuur is overweldigend en zal goed in de smaak vallen bij de klussers onder ons. Door het pannengedekt zadeldak zit er ook nog hoogte in wat voor een extra ruimtelijk effect zorgt. De berging is tevens voorzien van een betonnen vloer, een vliering en elektra-aansluiting.

LOCATIE
Deze woning vinden we terug aan de rand van het dorp, bijna aan de voet van de Rijndijk. De woning is gelegen aan een autoluw straatje met overwegend vrijstaande woningen. Tegenover de woning ligt een plein waardoor de woning aan de voorzijde een vrij uitzicht heeft. Even de hond uit laten op de dijk of jezelf afmaten met hardlopen kan hier in de weidse omgeving perfect.

ANGEREN
Angeren is een dorp dat onderdeel uit maakt van de Gemeente Lingewaard, tussen Arnhem en Nijmegen gelegen. Ondanks dat het dorp maar ca. 3.000 inwoners telt zijn er diverse (sport)verenigingen gevestigd. Zo is er voetbal-, tennis-, tafeltennis-, volleybal-, judo-, ballet- en handbalvereniging aanwezig. Verder heeft het dorp een eigen supermarkt (Coöp), een dorpshuis en een basisschool.

Angeren ligt aan de provinciale weg N838 waardoor je binnen enkele minuten (via de dijk) in Huissen en binnen 10 minuten in Arnhem bent. Via de pont van het naburige dorp Doornenburg ligt ook Zevenaar (aan de overkant van de Rijn) binnen handbereik.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, ruimte garderobehoek en toegang tot kelderkast
Woonkamer met vrij uitzicht
Keuken v.v. inbouwapparatuur en doorloop naar…
Bijkeuken v.v. wasmachine-aansluiting, dubbele gootsteen en CV-ketelopstelling
Kleine badkamer met douchegelegenheid en wastefel

1e Verdieping:
Overloop met inbouwkast en luik naar vliering
3 Slaapkamers waarvan 2 met inbouwkast
Badkamer v.v. ligbad, aparte douche, 2e toilet, wastafel en vloerverwarming

Vliering:
Opbergruimte met een nok van 1,76m hoog.

BIJZONDERHEDEN
Vrijstaande woning in een rustige en vrije woonomgeving
Praktische indeling met prima slaapkamers en bijkeuken
Mogelijkheid om keuken bij woonkamer te betrekken
Badkamer is ruim van opzet en helemaal compleet met douche én ligbad
Meterkast: 3 stoppen + krachtstroom
CV-ketel: Nefit HR-combiketel met bouwjaar 2013
Nagenoeg geheel voorzien van isolerende beglazing (verouderd)
Zeer aantrekkelijk bijgebouw met o.a. carport en royale hobbyruimte
Ruim perceel van ca. 530m2 (na inmeting zou dit lager of hoger kunnen uitvallen)
Opvallend veel parkeergelegenheid op eigen terrein
Via de dijk ligt de vrije natuur met haar uiterwaarden dichtbij.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden
Ook is de PDF-brochure te downloaden voor aanvullende informatie waaronder de roerende zakenlijst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
logo NWWI logo Taxateurs Unie logo kwaliteitsregister van Makelaars en Taxateurs logo NRVT logo funda logo nvm